עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avico21,

:s05: חברים יקרים שאלה חשובה : יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך יד שניה 2 סוגים באותו מחיר השאלה רק איזה ? MSI N9600GT או GeForce 9800GT של POINT OF VIEW למרות של POINT OF VIEW יש מעבד 98000 עם 1GB זיכרון הוא נראה די מעאפן לעומת ה MSI שנראה מסיבי יותר ולגבי המהירות שעון של ה MSI גבוהה יותר . יש 2 קישורים למידע לגבי הכרטיסים אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אנא ממכם הצציצו רגע בקישור ותגידו לי מה לקחת ? תודה POINT OF VIEW http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=9 MSI http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2509 תודה רבה לכם !!!! :yelclap:

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by שי3602,

שאלתי היא אם asus x1300 215mb טוב יותר מ geforce7100 או מgeforce6200 ? אני נואש בבקשה

3. לפני שבוע התחלתי להריח ריח שרוף מהכיוון של המארז, ובהמלצה של חבר שמבין בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס דרך הדרייבר והיא 65-70מעלות במנוחה ואחרי שאחי הקטן משחק בפארקריי או מוסט וונטד כמה שעות טובות הטמפרטורה עולה ל90מעלות הכרטיס של חברת club3d בן שנה וחצי בדקנו אני וחבר שלי את המאוורר קירור של הכרטיס שטפנו וניקינו אותו מאבק ולכלוך לגמרי ואין שום שינוי בדקנו גם את כל החיבורים לספק כוח והכל מסודר כמו שכתוב ספר הריח כבר נעלם אבל השאלה היא אם הטמפרטורה הזאת הגיונית ?? יכול להיות שיש זיוף טוב בחיישן? יש סכנה לכרטיס בכזה חום ? חשוב לציין שאני מעיף את הדלת של המארז קיבינימט הטמפרטורה יורדת בכמעט 10 מעלות במאמץ אבל זה מלכלך ככה את כל הבית מהאבק שהמחשב מייצר אשמח לעזרה מכל סוג שהיא בב…

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , 1) החלפתי אתמול ת'כרטיס מסך שהיה לי ( רדיאון 9500 פרו ) וקניתי 9800NP השאלה היא האם מהירות השעון והזכרונות שלי נכונים לאותו הכרטיס - CORE - 324 , MEMORY - 290.25 ?? 2) גם בכרטיס הקודם שלי וגם בזה כאשר המערכת עולה ( WINDOWS XP ) יש הבהובים כאלה שחורים לכמה שניות עד שהוא מסנכרן את עצמו או משהו כזה וזה נעלם.. אותו הדבר קורה גם כאשר עושים מאפיינים בכרטיס מסך.. האם זה בסדר וקורה לכולם או שיש אצלי בעייה? 3) התוצאות שקיבלתי ב 3D מארק 2001SE ו 2003 V.330 הם :12126 ל 2001 ו 4670 ל 2003 האם זה סביר? כי לפי מה שקראתי מכם וגם באתרים שעשו מבחנים הוא אמור להשיג תוצאות דומות ל רדיאון 9700 פרו ונראה לי שהתוצאות שלי נמוכות מדי לא?? 4) האם מישהו שמע או יודע שכרטיסי המסך של…

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  5. אני מחפש לקנות כ.מסך 6800GS לאפיק AGP רק לא מבית PALIT בבקשה תודה מראש לכל העוזרים גיא

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by JackS,

היי אני רכשתי מסך LG דק 17 אינצ' הקיצר הבעיה היחידה שיש לי איתו היא... שאני חייב לעלות את ה Hz יותר מ75 שזה הגובה המקסימלי אם אני מסמן את הV שם בהגדרות. לכן השאלה שלי היא אם אני מעלה את הHz מעל 75 יכול להיגרם למסך שלי נזק בגלל זה? ואם כן מה אתם ממליצים לי לעשות כי אני פשוט חייב לעלות את ה Hz ומה שתגידו לי זה לא ישנה אני פשוט חייב את זה למשהו מסויים. :-\ אני ממש מודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by ozeini,

שלום, אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך: 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~GV260~8~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm הכרטיס הוא למשחקים בלבד! תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  8. יש לי ויסטה ואני רואה שחור לבן אני לא מוצא את הקונטרול פאנל של הכרטיס מסך תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  9. שלום אנשים, קניתי שלשום את ה-SAPHIRE RADEON 9500 PRO,והתקינו לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס. ואז הורדתי את ה-ATI Control Panel, וגיליתי שהדרייברים שיש לי הם קטליסט 2.4, זאת אומרת שזה ממש מיושן. אז החלטתי להוריד ולהתקין את קטליסט 3.4, וזה מה שעשיתי: 1)הורדתי את קטליסט 3.4 מהאתר של ATI היישר אל שולחן העבודה 2)מחקתי את הדרייברים(ATI Display Driver) מ-ADD/REMOVE PROGRAMS(לא ב-safe mod). 3) הרצתי את קטליסט 3.4 משולחן העבודה, ובהתקנה זה הראה לי הודעת שגיאה כזאתי: setup was unable to complete the installastion. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup מה עושים? זה ממש דחוף...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי מסך של סמסונג SA-950 (תלת מימד), וקניתי את ה 7970 בקנייה המרוכזת , ומאז שאני חיברתי אותו עם HDMI מידי פעם יש לי קפיצה של המסך,ופעם ממש המסך הפך למסך עם פסים לבנים מאונכים לאורך כל המסך,אני לא זוכר שזה קרה לי לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך... המסך די חדש אצלי, זה יכול להיות בגלל הכרטיס מסך? בעייה במסך? איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אחרי gta4 התבלבלתי לגבי הכרטיס שבניתי עליו וחסכתי בישבילו כסף הhd4850 אומרים שהוא לא יפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות..

12. Started by dsbaja,

ALBATRON GeForce FX5900XTV VIVO 128MB , 256BIT , VIVO או SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI מה עדיף?ולמה? דחוף עזרה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by CaRTeR,

אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.

14. אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות בין המסכים הללו: Viewsonic VP171 LG 1780Q Samsung 730B Samsung 710T אשמח אם תדרגו אותם בסדר יורד מהטוב ביותר ל"גרוע" ביותר. תודה מראש לכולם, עמית

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Bakshi1,

היי, לאחרונה התקנתי את דריוור 8.10, הכול טוב ויפה חוץ מהעובדה שהוא גורם לבעיות מעצבנות (ניתן להסתדר איתן אבל עדיין לא ברור לי למה). אני רוצה לשים לטמטום הזה סוף ולדדעת אחת ולתמיד, יש הבדל בכלל בדרייורים ששוה להוריד ולהתקינם במחשב? איזה דרייור הכי מומלץ ובמיוחד לכרטיס שלי x1950pro של gigabyte . תודה.

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by Ran.Mash,

היי ערב טוב ושבת שלום לכולם... אז ככה.. יש לי את המפרט הבא: Asus P4GE-VM = 3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video ==>לוח אם בלוח אם יש AGP4X+כ.מסך ON BORD Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz ושאר בדברים לא חשובים... אבא שלי הביא לי היום כרטיס מסך מעפן!! אבל זה רק זמני עד אני שאני יקנה את המחשב החדש הוא הביא לי את הכרטיס הזה: http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R925128DE.htm השאלות שלי הם: 1)הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס שבלוח אם? אני יראה הבדלים? 2)לאיזה כרטיס של nVIDIA הוא מקביל?(מה שווה לו) 3)איזה דרייברים אני צריך להוריד?... בקישור שהבאתי למעלה יש דרייברים לכ.מסך אבל נראה לי שיש יותר חדשים ? הדרייברים החדשים של (Catalyst 6.1) ATI יתאימו? 4)…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by jambo,

Software Partners The Quadro product line provides excellent performance with leading professional software applications from the top software manufacturers. Below is a list of products we test and work with in-house. Due to different certification schedules for many professional application software vendors, different revisions of Detonator 3 may have been certified. If the software vendor has certified a specific revision, it will be noted under the application name below. If your application is not listed below or does not have a certified revision of the Detonator 3 driver, you can either use the certification candidate driver (available at left) or revert to yo…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by opher,

שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by avigtr,

שלום חברים... אני רוצה לקנות אץ ה 7600gt אבל פורסמו שלושה דגמים עם הבדל במחיר..: ASUS Silent 7600 GT 256MB GDDR3 - PCX - Retail Gigabyte 7600 GT SilentPipe II 256MB DDR - PCX - BULK LEADTEK - PX7600 GT Extreme 256MB DDR3 - PCX - Retail כולם לפי מחיר מהנמוך לגבוה...(ומה זה ה retail הזה...!!!!) לא אכפת לי לשלם רק רוצה לדעת אם יש משמעות לביצועים...(המפרט שלי בחתימה).. תודה רבה.. אבי

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  20. Started by stam,

בס"ד שלום לחברי הפורום ! יש לי שאלה עקרונית: במידה והמחשב שלי לא "מעלה" משחקים מסוימים,או שכן מעלה אך המשחק מתנהל באיטיות מזעזעת מהו הגורם הזיכרון הכללי או הכרטיס מסך??? כי יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך פשוט בעל 64 מגה זיכרון ואני רוצה לדעת מה להחליף זיכרון או כרטיס מסך???

• 13 תגובות
    • 852 צפיות
  21. יש לי את המסך LG F900P שהוא מסך CRT מעולה עכשיו אני החלטתי לחבר אותו בחיבור איכותי יותר .... ויש 2 חיבורים שאני לא מכיר.... מאחורי המסך יש לי את החיבורים האלו : RGB- כלומר קומפוננט שידוע כאיכותי ביותר בחיבור זה ישנם 3 חיבורים VD- אין לי מושג בחיבור זה ישנו חיבור 1 COMP. HD - גם אין לי מושג... בחיבור זה ישנו חיבור אחד מישהו שמע על 2 החיבורים האחרונים?...משום שאני מעוניין לבחור בהכי איכותי

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by Mortar,

אני על 9000PRO 64MB + MAG786FD, אני יודע שיש בעיות עם המסך והוא חשוך ורציתי לדעת אם אפשר דרך הגדרות הדרייברים להגביר את עוצמת האור במשחקים ולא רק על הDESKTOP, כמו כן רציתי לדעת אם יש תוכנות שעושות את זה (בביטחון). תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by haKo$,

היי שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS הורדתי את הדרייבר האחרון מישהו בקשה יכול להנחות אותי בלכייל את ההגדרות על המקסימום איכות בלי להתפשר בביצועים רק איכות מקסמלית. תודה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by anri,

אני עם שתי 9600GT SLI . Q6600 ו 4 GB אם זה חשוב . וגם בהגדרת ישום ספציפית, לגביי ביושוק איזה הגדרות כדאי להריץ אותו ? עוד משהו אחרון, בזמן משחק.. יש לי מד כזה בצד שמאל בצבע ירוק מד SLI כזה שמפריע בזמן המשחק, איך לעזאזל מוציאים אותו ? אני לא מוצא שום אפשרות בדרייבר . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by TrancEnergY,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800 GTS בשילוב עם מסך DELL2007WFP עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום הבעיה היא שאחרי כמה שניות שהמחשב פועל על המסך מופיע ENTERING POWER SAVE והוא פשוט כבה אם אני עושה ריסטלמחשב אז עדיין אין תמונה רק אם אני מכבה את המחשב ומנתק את הכבל למסך או שמזיז טיפה את הכרטיס מסך עצמו ומפעיל שוב את המחשב יש תמונה ואז..... שוב!!!! המסך נכבה ואותו התהליך שוב ושוב קניתי את המחשב לפני יומיים ועדיין לא השתמשתי בו אני לא מבין מה הבעיה האם יש התנגשויות חומרה או שמשהו שם מתחמם ואז הוא כבה או לא יודע כבר מה לחשוב לעזאזל חייב עזרה דחוף לפני שאני מעיף את ההשקעה של 14000 ש"ח דרך החלון!!!! תודה מראש לכל העוזרים....

• 6 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים