כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך עם ערכת שבבים של 6600 של NVIDIA יש לכרטיס יציאת VGA ,DVI ו TV . יש לי 2 מסכים 17 אינצ דקים שמחוברים אחד ליציאת VGA במסך והשני ליציאת DVI. אני מסתדר איתם מעולה הם מוגדרים כשולחן עבודה מורחב וההנאה לצפות בסרט על מסך אחד ולגלוש באחר גבוהה. הבעיה שחיברתי גם טלויזיה לחיבור הטלוויזיה אז לא היה ניתן לראות כלום בטלויזיה ,הטלוויזיה לא קיבלה שום סיגנל ומה שמצחיק זה שאם אני מנתק את המסך שמחובר ליציאת VGA רק אז הטלויזיה ניקלטת... האם אני פשוט טועה ואין כזה דבר לחבר לכרטיס מסך הנ"ל 3 מוניטורים??!האם אני חייב לוותר על מסך/טלויזיה ולהסתדר רק עם 2 מסכים/טלויזיה? ממש קיויתי שאני אוכל להמשיך לעבוד עם 2 מסכים ורק סרטים ושידורי טלוויזיה לראות בטלוויזיה ... בקיצור השאלה שלי אנ…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
האם כדאי להחליף לגיפורס 4 ובכך התמונה בטלויזה תהיה יותר טובה או שאין כל קשר?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היצרנית הירוקה מסנטה מוניקה משיקה חמישה כרטיסי מסך חדשים (אך ממוחזרים) המיועדים למחשבים ניידים, אשר משלימים את ההיצע לדור ה-GeForce 900 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a4%d7%90%d7%96%d7%9c-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-nvidia-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94-geforce-gtx-960m-%d7%95%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . אני מתכנן להרגיב מחשב בעצמי . עכשיו רציתי לדעת איך אני יידע אם הכרטיס מסך שאני יבחר יתאים לי ללוח אם או למעבד או למה שלא יהיה :] תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין הX1900GT לבין הX1900XT?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי הכל טוב? אז ככה לאחרונה קניתי צג חדש ורציתי שזה יהיה "ה"-צג 8) אז לא התקמצנתי וקניתי את ה-flatron 995ft plus אם אפשר בבקשה דעות תגובות אם זה רכישה טובה אם הוא צג טוב יתרונות, חסרונות כל מה שבא לכם תודה מראש להית' מצורפת תמונה-http://www.lg.ru/i/products/644/995FTplus-p.jpg
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום ליפני שבועה נישרף לי 8500GT והחליפו באחראויות ל9500GT והחיבור לטלויזיה הפסיק לעבוד ביגלל שקיבלתי אותו בלי מתאם בניפרד אי אפשר ליקנות אז החלטתי ליקנות כרטיס מסך חדש שתומך בTV-OUT ולשים אותו על המחשב הזה וה9500 אני העביר למחשב אחר מה כדאי ליקנות Sapphire Radeon HD4650 1024MB 340 שקל או Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT 512MB GDDR2 280 שקל תקציב 350 שקל
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
לאחר שלא הבנתי מדוע FRAPS לא מראה לי יותר מ 60FPS במשחקים נכנסים לגוגל וראיתי שצריך לבטל את אופציית VSync של הדרייבר..... עכשיו אני לא ממש מבין מה זה? זה טוב למשחקים או לא? לכבות את זה או להדליק ..... תודה למי שיסביר לי...
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
יש לי את ה 6600 256mb של gigabyte... הרצתי לו בדיקה לאחרונה ע"י3dmark 2001... התוצאה הייתה 7700, (עם ה9600 פרו שהיה לי הוצאתי 9000) מיד לאחר מכן הרצתי לו שוב בדיקה והתוצאה הייתה להפתעתי 4000... האם הכרטיס תקול?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
ז"א שאני יוכל להציג משהו על מסך אחד ומשהו על אחר + 2 המסכים יוכלו לפעול במקביל... תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני תוהה אם לקנות מסך עם כניסת DVI או לא... ללוח אם שלי יהיו יציאות DVI וגם RGB רגיל... יש הבדל בכלל בין האיכויות של שני החיבורים? זה שווה את ה-300-400 שקל הפרש? תחזרו בקשה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
לי היו כל הרבה קריסות מחשב שהחלתתי לוותר על הבצועים! ולחזור לדריור הישן! ולעבד את ה800 נקודות נוספות ב 3DMARK
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
קניתי אותו של GIGABYTE עם קירור זלמן.. במנהל התקנים רשום לי שהכרטיס מסך הוא מסדרת 4800 זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
עם ירידת המחירים שתגיעה אחרי שכול סדרת HD7XX תיהיה כבר בחוץ אני חושב על להוסיף עוד כרטיס HD 6950 שניפתח או HD 6970 בשביל לעשות CFX (אם המחיר ירד כמו שהמחיר של HD 5870 ירד בזמנו זה יהיה ממש טוב ) השאלה שלי זה כמה ביצועים ירדו לי בגלל המגבלה של הלוח אם הוא יכול רק 16X 4X והאם זה משתלם ? או שאני יאבד כול כך הרבה ביצועים שכבר לא כדאי ... המחיר של הגרסה שמגיעה עם ביוס צרוב מהחברה הוא 1100 שקל ובטח עוד ירד ... אולי יהיה משתלם אפילו לקנות ביד שניה באיזה 500 שקל תוספת הביצועים תיהיה אסטרונומית וכמו שאני רואה היא כבר נחוצה כשיש משחקים כמו BF3
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש את הכרטיס 8600GT OC של טוינטצ' עם OC לכרטיס ב550 שקל שזה מחיר מעולה ומתאים לי בדיוק (FOX PC ) והכרטיס השני 2600XT GDDR4 שעולה 580 שקל (ALUF) מה עדיף? E6300 IL9Pro 1GB TWINMOS Foxconn TLA-397+350W FSP-PNR את הספק אני קונה ביחד עם הכרטיס(139 לספק)והכל צריך להיות 700 שקל בערך... השימוש בעיקר למשחקים בינוניים איזה כרטיס עדיף?! תודה מראש לעונים ותגידו גם למה...
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שתי שאלות : 1.ב-grapchics setting /ATI overdrive הטמפרטורה המוצגת היא בין 58-57 צלזיוס ,האם זאת טמפ' אמיתית ואם כן האם זאת טמפ' תקינה לכרטיס גרפי שהו HD 4870 1G (הטמפ' המוצגת היא כאשר הכרטיס גרפי אין אליו שום עומס מיוחד)? 2. ב setting של ה 3D יש אפרות לשנות את רמת הגרפיקה בין רמות ביצוע ל איכות ,הגדרות אלה על מה בידיוק משפיעות ? האם הן משפיעות על משחקים ,כלומר אם אני מכוון על רמת ביצוע ומוריד מהאיכות אז הגרפיקה של המשחקים אצלי תהיי נמוכה(כשאני נכנס למשחק עצמו הכל עומד אצלי על VERY HIGH ו -ultra) ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
-
שלום, אני על גחלים לקנות מחשב כבר ימים. העניין הוא שאני רוצה לקנות מסך LCD דק כדי למנוע קרינה לחלוטין, השאלה שלי היא אם המסכים נגד קרינה שתולים על המסכים CTR השמנים, מונעת כמעט לגמרי את הקרינה ? דרך אגב, המסך LCD הכי זול שמצאתי הוא LCD 17" S700 CTX מישהו יודע אם המסך הזה איכותי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום רב לאבי מחשב נייד HP MobileBook 8530w. למרות שהמחשב מיועד יותר לעסקים, הוא מסוגל להריץ משחקים כגון Call of Duty 4 בצורה שבהחלט משביעת רצון. אני מעוניין לרכוש את המשחק GTA IV. מבחינת מפרט, הכל בסדר חוץ מדבר אחד שאינני בטוח לגביו. הכרטיס הגרפי המינימלי שצריך הוא 256MB NVIDIA 7900 או 256MB ATI X1900. במחשב המדובר ישנו כרטיס Quadro FX770M (512 MB of dedicated video memory) i. בדקתי, וראיתי כי הוא בעל ליבה G96M ומבוסס על הכרטיס 9600M-GT. אני לא ממש מומחה בתחום הזה, ולכן אני שואל- האם הכרטיס תואם את הדרישה הגרפית המינימלית למשחק? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם , היום ביצעתי רכישה של מסך מחשב חדש (Benq E2400HD) שיחליף את המסך הישן ויהווה שיפור לאיכות הצפייה בסרטים. לפי מה שהבנתי כרטיס המסך הישן שלי לא יאפשר תמונה באיכות גבוהה על גבי המסך (לפחות כפי שהייתי רוצה), עכשיו כול המחשב מיושן מאוד אבל בסופו של דבר עונה על הצרכים שלי (אני לא גיימר ולא משתמש ביישומים כבדים מידי - מוזיקה, סרטים, אופיס, ולעיתים נדירות אולי PES08) . מפרט - AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 7300 LE (256 MB) אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך שיענה בעיקר על הצורך לתמונה איכותית. מגבלת התקציב היא 400-500 שקלים. אשמח …
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אז ככה אני בעיכרו תיקצבתי לעצמי בסביבות ה1600 שקל לקניית כרטיס ודיי ננעלתי על ה-9800GTX אבל פתאום אני רואה שיש אנשים ששמים שניי כרטיסיי מסך עכשיו לשאלתי מה עדיף 2 כרטיסיי מסך (לא יודע לתת דוגמא ספציפית של סוג מסויים של כרטים) ואם כן אז תנו דוגמא לכרטיס ואם לא האים ה9800 באמת יספר אותי ביחס לכסף.. תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
איזה מהשניים עדיף? האם שווה להשקיע את ההפרש של ה 200 שח בשביל ה 1800? תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי את המסך DELL U2711 כבר כמעט שנה. עכשיו הגיע הזמן גם לקנות מחשב חדש. עד עכשיו היה לי מחשב קצת ישן וכל מה שהצלחתי להוציא מהכרטיס מסך זה רזולוציה של 1600 על 900 דרך חיבור DVI. עכשיו אני צריך לבחור לי (בין היתר) כרטיס מסך חדש ואני קצת אבוד. אני זוכר שקראתי איפה-שהוא שמעל רזולוציה מסוימת ה-DVI כבר לא תומך ואני מן הסתם רוצה לנצל את כל הרזולוציה של המסך שהיא 2560 על 1240. למסך יש חיבור של DISPLAY PORT ותחל'ס רציתי שזה יהיה החיבור. כשהתחלתי "לבחור" לי כרטיס מסך ראיתי שהחיבור הזה כמעט ולא נתמך. אני רגיל לכרטיסים של NVIDIA ואם איני טועה יש להם רק דגם אחד (!) שיש לו את החיבור הזה בכלל. מה אני עושה??? לרוב כרטיסי המסך יש את ה- DUAL DVI. לא כל-כך הבנתי מה זה אומר. זה יכול להיות …
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי חבר'ס. יש לי בעייה עם הדרייביר של ה Radoeon 9800 pro שלי. עד עכשיו לא שיניתי את הדרייבר שהווינדווס "נתן" לו אחרי כל פורמט, אבל עכישו אני רוצה להשתמש בTVOUT אז רציתי להוריד את הדרייבר הכי חדש וגם להוסיך את ה CONTROL CENTER שבטח יש שם פתרונות לכל מיני מצבים כי לא הצליח לי הTVOUT על 2 טלוויזיות שונות. אז ניכנסתי לאתר של ATI הורדתי את הדרייביר האחרון, והתקנתי, ואחרי הריסט, כל התמונה נדפקה עברה לגוון של מחשב ישן ממש, היו כל מיני הודעות שגיאה של הווינודוס שאמר שהדרייבר שהותקן היה דפוק או משהו אז הוא החזיר את זה לדרייבר VGA. ושל הCATALSYST שהוא לא תואם את הדרייביר הנוכחי של הכרטיס מסך. אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה :-O
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
זה הכרטיס: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2198 9600GSO. רק כמה שאלות: שמעתי שב OC הוא מגיע לרמה של 8800GT. האם אני אוכל בגרסא הזאת להמהיר אותו בלי לקנות מאוורר נוסף? ועוד שאלה - האם בכרטיס הזה גם כן יש את המנוע הפיזיקלי מובנה למשחקים שדורשים( שמעתי שבכל הכרטיסים החדשים של NVIDIA יש)? ושאלה אחרונה - האם יש כרטיס יותר טוב במחיר הזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-