עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ohadk123,

שלשום, כאשר הדלקתי את המחשב שלי, היה לו קווים לבנים ופשוט עשה ריסטרט וזה ועוד פעם קווים לבנים ועשה ריסטרט, לפעמים כאשר הדלקתי אותו (כיביי אותו והדלקתי אותו הרבה פעמים) הוא עבד ואחרי חמש דקות הוא התמלא בנקודות ריבועיות אדומות וקרס, ששלחנו אותו לתיקון אמרנו שכרטיס המסך שלו נהרס, אז מישהו יכול להמליץ לי כרטיס מסך מעולה? אחד שמריץ סרטים בHD 1080. תודה! אוהד

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by eliahu10,

שלום , אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/?uin=20607 (AMD R7 250) ויש לי כמה שאלות: 1. הוא יריץ battlefield 3 / battlefield 4 ? ואם כן על איזו רמה (LOW , MEDIUM , HIGH , ULTRA)? 2. הוא יריץ משחקים כמו : formula 1 2013 , DiRT 3 , WRC 4 , Race 07 ? 3. הוא מתאים למחשב שלי? (מפרט בהמשך) 4. איפה כדאי לקנות? (חשבתי על KSP אבל אני פתוח להצעות) 5. האם יש כרטיס מסך שיותר כדאי לקנות בתקציב שלי (430 ש"ח) ושמתאים למטרות שלי (גיימינג) ? המפרט שלי: מעבד: Intel® Pentium® CPU G3220 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz לוח אם: Asus H81M-E (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN כרטיס מסך נוכחי: intel® hd graphics family מארז : KSP ספק כוח: …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by oriklo,

יש לי radeon 5770 ואני רוצה לשדרג בין טווח המחירים 900-1300 לכרטיס טוב יותר. (של radeon) מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות בטווח הזה? וראיתי 2 כרטיסי מסך שאני חושב שהם טובים: radeon 7870 או radeon 7950. תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה להתחדש במחשב נייד אשר יכלול מעבד i7 ו-16GB RAM, ונותרה לי ההתלבטות לגבי כרטיס המסך. התקציב הכולל שלי למחשב הוא עד 4,500 ש"ח, וכרגע ממה שמצאתי עלי לבחור בין שני כרטיסי מסך: 1. AMD Radeon R7 M265 2. Nvidia GeForce 840M 2GB אציין כי אני משחק במחשב - לא גיימר מטורף, אבל אוהב לבחון משחקים חדשים שיוצאים (Watch Dogs, Battlefiled 4 - אותם לא הצלחתי לשחק במחשב הנוכחי). מה דעתכם לגבי כרטיסי המסך? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה אבל אני מפחד שזה לא יהיה מתאים למחשב שלי המפרט:מעבד:2.8 intel core i5 quad לוח:Gigabyte GAP55UD3L ספק כח:zalman zm600 st 600w זיכרון:kingston ddr3 2gb כרטיס מסך:sapphire HD 5850 2048mb תודה מראש על העזרה

6. Started by KababHalol,

כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1050 לגיימינג המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rv1cefa2 לא סגור על הכרטיס מסך אלא רק בתור אפשרות כרטיס מסך מהחנויות TMS עם עדיפות לTMS יהיה על מסך של 22 אינץ אפשרויות : http://www.tms.co.il/product/12311 http://www.tms.co.il/product/13266 http://www.tms.co.il/product/12328

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  7. Started by eliagrady,

שלום! ברשותי מחשב משני שמחובר לטלוויזיה, ומשמש כקונסולה / HTPC. המאפיינים: Intel core Due E4600 2.4 Ghz 2x2GB DDR2 667mhz ram intel i945 mobo (תקן PCI-E x16 - 1.1) 3x sata hard drives 1x CD about 4-5 USB connected devices 1 PCI card for wireless lan 2 wireless xbox controllers for pc את כל זה מריץ ספק בינוני של 500w (יש לי אפשרות להחליף אותו בספק מודולרי טוב 500w של זלמן) עד לא מזמן היה מחובר אליו הכרטיס Asus gts250 1GB, וכנראה שהוא גמר שעות. הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני מתלבט איזה כרטיס מסך (אפשר גם יד-שנייה) יכול לשבת שם? האם 7950 יכול להיות בחירה טובה? אני חושש שהוא overkill למערכת הזו. דעות?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  8. הייתי טיפש דיי והסקתי שהוא הבעייתי, במקום הזיכרון. רכשתי R7 250 ב415 ש"ח מTMS, ואז גיליתי שאחד הסטיקים של הזיכרון בעייתי. אני צריך לרכוש סטיק של 2GB DDR2 800 ומקווה לכסות לפחות את העלות הזו, זה ריאלי, או ששווה למכור את כR7?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by Roeebaeloha,

שלום לפני כבערך חצי שנה התייעצתי פה בפורום לגבי מפרט לגיימינג לבסוף רכשתי את המפרט הבא מKSP בהרכבה אישית: GPU: GIGABYTE GTX780 OC CPU: INTEL I7-4770 MOTHERBOARD: GIGABYTE Z87 HD-3 RAM: 8GIB G.SKILL (MONITOR: PHILIPS BRILLIANCE 190CW (1440X900 בזמן זה ישנה את מכירת הקיץ של סטים וקניתי את METRO-LAST LIGHT והGFORCE EXP הגדיר לבד את ההגדרות הגרפיות הוא שם את המשחק על VERY HIGH המשחק כל הזמן נתקע מרגיש לאגי (LAG) ומאוד לא מאפשר משחק התאכזבתי מאוד לאחר שהוצאתי כמעט 7000 שקל על המחשב שלי... האם הכרטיס מסך תקול או זקוק לטיפול? תודה לעוזרים (שנישארו עד לפה)

10. Started by Guy_1710,

שלום לכולם, כל הלילה קראתי מבחני השוואה בין השניים וראיתי שמבחינת מספרים נטו יש לTI עדיפות ברורה על ה660 הרגיל. כמו כן, גם המחיר של השניים שונה מהותית (500 שקל) ולכן אני מסיק שיש הבדל מהותי ושעדיף בבירור להיות בעלים של ה660TI האם זה באמת נכון? האם ההבדל כזה מהותי? האם אתם יכולים לזרוק מספר מילים על ההבדל בין השניים (את המספרים והנתונים היבשים אני כבר יודע) תודה רבה, כל תוספת של ידע תעזור לי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by red_socks,

קניתי מחשב חדש וההכל חיברתי את הכרטיס מסף הברגתי לא היה לי כבל מתאים מהמסך לכרטיס הלכתי קניתי .. אני מדליק את המחשב והמסך פשוט שחור המחשב נדלק והכל אבל המסך שחור פשוט .. עושה לי NO SIGNAL .. אני מנסה להתקין דרייברים זה נותן לי ERROR [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]Existing packages[/TD] [/TR] [TR] [TD]Packages for install AMD Catalyst Install Manager [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]Final Status:[/TD] [TD]Fail[/TD] [/TR] [TR] [TD]Version of Item:[/TD] [TD]8.0.915.0[/TD] [/TR] [TR] [TD]Size:[/TD] [TD]20 Mbytes[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Other detected devices[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Error messages[/TD] [/TR] …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by EyalOnn,

ראיתי ב-Ebay שיש להם כמה כרטיסי מסך במחיר יותר זול מבארץ, רציתי להתייעץ איתכם האם כדאי אולי להזמין משם ולא מפה, לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/231239329273?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מבחינת המחשב שלי הוא יכול להחזיק כל כרטיס מסך יחיד, אז אין בעיות של ספק כוח וכו'. (כרגע אני משתמש ב-GTX550 TI)

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  13. היי כולם רכיבי המחשב שלי : מעבד I7 זכרון 8GB קשיח 120SSD אני מחפש כרטיס מסך בעלות של 350 שח עבור עבודות גרפיות מה דעתם על כרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9912 ושאלה שניה, מחשב עבור עבודות עם גרפיקה (פוטושופ) עדיף מעבד I7 עם כרטיס מסך פחות טוב או I5 עם כרטיס מסך חזק יותר? תודה מראש מני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MoAv,

סליחה אם נדחפתי לפורום הלא נכון, אבל זה בקשר לכרטיס מסך חדש (280x) וספק קצת ישן של סיסוניק. אני צריך חיבור כמו בכותרת לקניה או מסירה באיזור חיפה.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  15. קראתי על לוחות אם חו"ד , רשום http://images.hardwarecanucks.com/image/mac/reviews/gigabyte/Z97XUD5H/Z97X-UD5H-150.jpg בטבלה מצוין : רמת רעש ב- DB , דינמיקה של הסאונד ועוד , חיפשתי גם טבלאות דומות על כרטיסי מסך ואיזה שמע הם נותנים כמו בטבלה ולא מצאתי כלום , היו לי כרטיסי מסך ואני חייב לומר שיש הבדל בניהם , י אולי אתר שבודק זאת ? יש לי הרגשה שבבדיקות יש הבדל גם בדיגיטאלי

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by itay e,

בדקתי בפורום קודם והכרטיסים האלו מתאימים לי לכן אני רוצה לדעת מה עדיף מבחינת מחיר איכות אורך חיים וכאלה.. עיקר המטרה שלי זה להיות מסוגל לשחק באיכות טובה יותר על fps גבוה כרגע אין לי כרטיס מסך. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by KababHalol,

כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 750 ולא יותר לגיימינג המפרט מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כרטיס מסך מהחנויות TMS \ IVORY \KSP עם עדיפות לTMS יהיה על מסך של 22 אינץ

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  18. אני מתעניין באחד מהכרטיסים האלו כרגע יש לי 760GTX WF OC אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף ? לפי הבנאצ'ים שראיתי ה 7790 חזק יותר אבל עדיין מעדיף לשמוע דעתכם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by wrecker,

שלום, הכרטיס שיש לי 470GTX כבר עושה יותר מידי בעיות בזמן האחרון, אני כל חודש + כבר מבשל אותו בתנור כדי שיחזור לתפקד ודי נמאס לי... מה אני רוצה? לשחק ברזולוציה 1920 במשחקים הכבדים עם כל האפשרויות המקסימליות. בשאר המשחקים אני לפעמים משתמש בUPSCAL ל2560.. מעל 2GB זכרון ראיתי ביד שניה באתר מישהו שמוכר GTX780 ב.1850. אני לא מכיר כלכך את הגרסאות והאמת קצת חושש לקנות בלי אחריות במחירים האלה.. מצד שני חשבתי לקנות חדש של GTX760 לדוגמא שהם באזור ה1200 שח.. (וראיתי גם ב700 שח ביד שניה שנשמע מעולה) החשש שלי שיצא GTA5 והוא לא יהיה מספיק חזק להריץ אותו, כבר היום וואצדוג דורש 3GB זכרון לטקטורות מלאות.. מעדיף כרטיסים עם קירור לא מקורי חזק ושקט.. תקציב: 1500 שח האם אתם חושבים ששווה לי …

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by Charybdis,

הכרטיס די סיפק אותי בתקופה שבה עבד, אני מחפש משהו שווה ערך / חזק יותר. אין לי עדיפות מסויימת ל AMD או Nvidia, ואין לי בעיה עם כרטיס משומש / מחודש / יד"ש. שאר המפרט מפורט בצד. (ד"א, יש רכיב שמהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסויים)? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הי חברים יקרים, אני מעוניין לחבר שני מסכים דיגיטלית למחשב. אני מבין שה-ONBOARD שלי, וגם כרטיס מסך ישן שיש לי, לא תומכים בחיבור כפול דיגיטלי, אלא רק בדיגיטל+אנלוג. המחשב משמש לפיתוח, כך שאין לי שום צורך בביצועים גרפיים, ולכן אני מעוניין בכרטיס הכי זול שאוכל למצוא. אני לא מצליח למצוא מידע ברשת בנוגע לחיבור שני מוניטורים דיגיטליים בכרטיסים זולים. האם הכרטיס הזה (הכי זול ב-KSP) יתאים לי? חיבור DVI למסך אחד וחיבור HDMI עם מתאם HDMI>DVI למסך שני? http://ksp.co.il/?uin=13596 אשמח לכל הכוונה. תודה רבה! מוטי

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by Pancakes,

אני מחפש כרטיס באיזור ה 500-600 ש"ח (מוכן לחרוג אם יש משהו משתלם) אין העדפה לAMD/Nvidia,אין צורך בOC.רק חשוב שיהיה אמין ושלא יתחמם יותר מדי,ושכמובן יתאים למפרט הנוכחי. מפרט נוכחי: ספק כוח XFX P1 450S 450W מארז NZXT SOURCE 210 i5-2400 3.1ghz לוח אם H61M-HVS זיכרון Kingston 4GB 133mhz (שכנראה שאחליף בקרוב ל 4GB X 2 מדגם אחר) תודה.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by shaks,

יש לי את הכרטיס הנ"ל. אני מעוניין לשדרג אותו שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה+ אני לא סגור כמה כדאי להשקיע המחשב שלי מכיל מעבד I5 750, 8GB זיכרון מסך DELL U2312HM וכו' אפשר להגיד שאני גיימר בדימוס שרוצה קצת לחזור ולשחק בנוסף צריך שיהיה לכרטיס (אם כי אני בטוח שזה כבר סטנדרט) כניסת HDMI וכניסת DVI ושיתמוך בריבוי מסכים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by itay e,

מפרט: מעבד - QuadCore Intel Core i5-3470, 3400 MHz ראמ - 8 GB Ram לוח אם - Hewlett-Packard HP Compaq Elite 8300 MT *הבנתי שזה גם המודל של המחשב* כרטיס מסך נוכחי - (non (on-board שימוש - hardcore gaming תקציב - 1000 מוכן להוסיף 500 אם זה עושה הבדל עצום ספק כוח - אני לא בטוח אבל יש לי מחשב HP המחשב רגיל (לא בהזמנה אישית) בא אם הספק כוח משם.. windows 7 professional 64 bit. נ"ב 1. תודה לעוזרים 2. בבקשה לינקים והסברים (אני לא גאון מחשבים בטח שלא בכרטיסי מסך) 3. פחות אכפת לי אם המערכת קירור עושה קצת רעש (קצת!!) 4. אם מישהו יכול לפרט מזה OC נראלי ככה קוראים לזה אם שכחתי משהו בבקשה להגיד. בבקשה לינקים להכל

25. Started by Om1,

הי, אני צריך כרטיס מסך חדש שעולה בסביבות ה- 850 ש"ח. ראיתי שב- TMS מוכרים ה- 280x משומש ב- 750 ש"ח. מה לפי דעתכם כדאי, לקנות 270x חדש ב 900 ש"ח או לקנות את ה 280x המשומש? תודה חברה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים