כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אנשים אל תישאלו איזה באסה.. נפל לי מאוורר של 80 מ"מ מגובה של איזה 5 ס"מ על הכרטיס מסך בזמן שהמחשב פעל ומאז אני רואה מלא מלא פסים על המסך (בקיצור הלך הכרטיס) עכשיו יש אחריות יש הכול אבל הבעייה היא שפירגתי לו את הקרור סטוק שלו וסמתי קרור מיים בשביל הכרטיס ויש גריז מין הסתם על הליבה זיכרנות וכו וכו ואין מצב להוריד אותו מה אומרים פנדה (שהם נורא נחמדים..... :pissed:) יחליפו לי אותו??
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לא משנה מה עשיתי כל דריור שהתקנתי ואלה אותם קודי שגיאה כל הזמן קוד 10. הוא מתקין ובסוף אומר קוד שגיאה 10. הכרטיס שיש לי palit 7600gs sonic אני חייב לציין שבדיסק שהגיע עם הכרטיס יש דריורים אבל הם עושים את אותה שגיאה 10.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי רוצה לקנות מסך חדש מדגם: ViewSonic's P95F+. הוא רוצה לדעת עם יש למסך usb ועד איזה רזולוציה מגיע המסך.... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN XP עם כרטיס מסך MSI GEFORCE FX5200 128 DDR. יש לי סרטים על המחשב ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה, לכן קניתי כבל שמיתחבר בין היציאת TV OUT של המחשב לבין יציאת הוידאו של הטלויזיה. אחרי החיבור כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש ואז בחלון ה DISPLAY PROPERTIES בעמודת ה SETTING הופיעו לי שתי חלוניות, אחת של המחשב ואחת של של הטלויזיה. כאשר בחרתי בחלון הטלויזיה והגדרתי אותו בתור הראשי תצוגת המחשב הועברה לטלויזיה (הדסקטופ בלי האיקונים שעליו). עכשיו נעבור לבעיה: אני יכול לראות סרטים דרך הטלויזיה רק כשאני עובד דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER , בקיצור WMP גרסה 10. הבעייה בתוכנה זו שאי אפשר לטעון את התירגומים של הסרטים. כאשר אני פותח את הסרט עם תוכנות אחר…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלום לפני כ4 חודשים קניתי כרטיס מסך לאחר בירור מקיף GEFORCE FX660GT AGP X8 128M אכשיו יש לי לוח אם שתומך X4 אבל אמרו לי שלא תהייה בעיה. הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים ברובם לאחר כמה זמן הגרפיקה נמרחת לי ונוצרים מין פסים. מה אני עושה? דרך הגב כבר ביקשתי מהחנות שתישלח את הכרטיס לבדיקה במעבדה הם שלחו ואמרו שאין איתו שום בעיה אני כבר לא יודע מה לעשות יש רעיונות? המפרט של המחשב: pentum 2.4 512mb memory
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המסך המדובר הוא MAG 996PF 19 אינצ שטוח.. השאלה שלי היא האם המסך הזה טוב או לא? עושים לי עליו מחיר של 900 שקל..
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם ישנה אופצייה לשייך דרך הכרטיס סרט ל S video שיעבוד במסך מלא ובמקביל ביציאת VGA למזער את הסרט ולעבוד רגיל על המחשב בלי שזה יפריע למי שצופה בסרט ב TV בסלון ? אולי צריך אפליקצייה מיוחדת ?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואיתו גם כרטיס מסך חדש ואני מאוד מתלבט בין gtx 1070 לבין gtx 1060. העניין הוא שכרגע יש לי מסך 20 אינץ ברזולוציה של 1600x1200 ויש לי 2 אפשרויות: 1) לקנות gtx 1070 ואולי מתישהוא בעתיד לקנות מסך 1440p. 2) לקנות gtx 1060 ובהפרש ממנו לgtx 1070, פלוס כמה מאות שקלים, לקנות מסך 1440p נחמד. מה אתם מציעים? מה עדיף? ועוד משהו, במידה ואני אקנה gtx 1070, האם הוא מתאים למשחקים ב4k או שהוא לא מספיק חזק?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לצערי הרב הלך לי המסך 17" ORTECH עכשיו אני מעוניין לקנות מסך חדש 19" עד 2000 ש"ח השאלה איזה מסך הכי טוב שכדאי לקנות (אם מישהו מכיר איזה השוואה של מסכים אם אפשר את ה-LINK ) בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
המלצה למסך (נקרא 10 פעמים) zaroor Zone Newbie מחובר תגובות: 13 המלצה למסך « בתאריך: היום בשעה 21:35:21 » -------------------------------------------------------------------------------- ברצוני לקבל המלצה למסך LCD 17 עד סכום 1700 שח 8ms + אפשרות DVI ראיתי מספר סוגים כמו:LG-SAMSUNG-POLIVIWE מה הכי מומלץ poliviwe יותר זול ויש גם את עניין אחריות הפיקסלים שמחליפים מסך מ-3 שרופים ומעלה הדגמים samsung 730b LG 1750 HQ
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן, ה-7600GT שלי, כמו גם של כולם עושה רעש של מנוע סילון כשהוא מתחיל קצת להתאמץ. אני יכול לקבל את זה שזה קורה במשחקי תלת מימד, אז גם ככה כל הסביבה כבר לא כל כך שקטה (מוסיקה, פיצוצים וכו'). מה שיותר מפריע לי, זה שכשאני עושה פעולות יחסית "פשוטות", למשל אם יש לי איזה תוכנה בחלון command שמריצה הרבה מאוד טקסט, או אפילו כשאני עושה scroll רציף (לחיצה על כפתור ה-scroll והזזה של העכבר למעלה/למטה) הכרטיס מתחיל להשתולל. מעניין שכשאני בודק את הטמפ' שלו, היא בכלל לא גבוהה. ז"א הוא לא מפעיל את המאורר בגלל שהוא מתחמם, אלא לפי כמה פעילות הוא צריך לעשות או משהו כזה. יש למישהו מושג איך אפשר להשתיק אותו? הייתי קונה לו קירור נורמאלי, אבל אני קצת מפחד מהקטע של להתעלל ברכיבים שעלו לי בכל …
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק של HEC, עם הספק 300W. כרגע יש לי כרטיס מסך HD4350, שדרישת המינימום שלו היא אכן 300W. חשבתי להחליף לכרטיס הבא: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=313 כתוב באתר היצרן שזה הכרטיס היחידי שיש לי צריכה מקסימלית של 20W בעומס מלא, ועם זאת, בדרישות המערכת כתוב שצריך ספק עם מינימום 400W. אני לא מבין את זה.... מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הבא :Gigabyte Nvidia Geforce 8600GTS 256MB DDR3 DualDVI ברצוני לדעת העם הוא יחזיק רזולוציה של 1680x1050 (במישחקים)? תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה .. למי שזוכר.. בתקופת ה6800 שלי הייתה אופציה לפתוח צינורות עיבוד וכדומה דרך התוכנה rivatuner. האם יש אופציה כזאת גם ב8800 ? משום שראיתי שיש אופציה לפתוח את stream unit 0 ו את stream unit 7 . מה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ברשותי מעבד PHENOM 8450 על OC 2.8 ואני רוצה לרכוש GTX 260 192SP האם המעבד ממש יגביל אותו?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן שלום זה הפורום שהיה נראה לי הכי קשור, מקווה שהוא הכנון. אני משתמש בלפטופ של טושיבה עם windows 7, ומנסה לחבר אותו לטלווזיה ישנה (כניסת RCA כזו, לבננה צהוב), בעזרת כזה מכשיר: http://www.ebay.com/itm/PC-Laptop-VGA-to-AV-RCA-TV-Monitor-S-video-Signal-Adapter-Converter-Switch-Box-/200798805625?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item2ec08a9e79 יש לציין שזה כן עבד בלפטופ אחר, אבל בכמה ובכמה לפטופים האחרונים שניסיתי, קיימת בעיה שכאשר אני מחבר את הכבל VGA ליציאה של המחשב, המחשב מזהה אותו והתמונה מופיעה בטלוויזיה לשתי שניות, ואז כאילו המחשב מפסיק לזהות אותו, והתמונה נעלמת מהטלוויזיה, תוך כדי שינויי רזולוציה במחשב, וכל זה חוזר חלילה, עד שאני מנתק את המסך. בדקתי שהכל מחובר כמו…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 750 שקל רק....והציעו לי בחנות את הכרטיס RADEON 9600 PRO 256 DDR ושל ספיר ..הנה לינק לאתר אחד שמצאתי בדיוק את הכרטיס שהציעו לי בחנות - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1346&catcode=254 לקנות או לא לקנות זאת השאלה.... האם הוא טוב למשחקים חדשים ? האם הוא מהיר ? ועד מתי המשחקים כבר יהיה יותר מדי טובים בשבילו תודה רבה לכולם
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי באמריקה הוא מגיע לביקור בארץ ושאל אותי אם אני רוצה כרטיס מסך חדש והוא אמר לי שיש לו 2 אפשרויות: sparkle GTX560 Ti calibre או gigabyte gtx560 Ti SOC איזו גרסא יותר חזקה? תודה לעוזרים! ;D
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מערכת עם מעבד AMD 1150FX 8 ליבות. ציפסט 990FX השאלה אם להעדיף כרטיס מסך ATI דוגמא HD6970? או GF570GTX? מבחינת תאימות וניצול כללי של המערכת!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שלהשתדל שכמה שפחות בתקציב.. אני מחפש כרטיס מסך AGP, עם TV-IN\OUT מה שיש (לא אכפת לי כאלו ישנים של ATI READON 9600\800 וכו') זיכרון 256 MB ושפשוט יציג לי עבודות גרפיות ומידי פעם משחקי מחשב כמו ניד פור ספיד החדש וכו'.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כותרת, תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מעניין: http://www.xbitlabs.com/web/display/20060501132927.html ATI + Nvidia = Love
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תתחשבו גם ביופי. אני יכול לעבור את התקציב אם תציעו לי משהו משתלם מאוד. בינתיים ראיתי את Viewsonic P70F ואת Iiyama 413C שנראים לי די טובים. איך הם מי יותר טוב מבינהם או שיש בכלל מסך אחר יותר טוב משניהם??
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה 6800 גי אס של פאליט http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS-Super.html ב 1100 שח
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-