עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, יש לי הזדמנות לקנות כרטיס שלהם במחיר שווה, מאחר ואני לא יכול לתת לינק ישיר לחנות אני פשוט שואל עליהם באופן כללי, איך הם? למישהוא יש ניסיון איתם? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  2. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  3. לפני כשנתיים קניתי מחשב למשחקים חדש כמובן שאם הזמן הביצועים יורדים. מעבד E8400 דול כור 4 מגה רם שתי כרטיסי מסך של אתי רדון 3650 כל אחד 512 מגה ולוח אם GA-EP35-DS4 של גיגה בית אני חושב יש לי תקציב של 1000 שקל לכרטיס מסך חדש מה כדאי לעשות והאם כדאי להביא כרטיס מסך חדש אני רוצה ביצועים יותר טובים במשחקים

4. Started by _BooM_,

כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף כפול ואז שמונה צפצופים והמחשב לא עולה (מסך לא נדלק). יש בעיה כלשהי בכרטיס מסך (החלפתי כ. מסך והכל בסדר) האם יש כיוון לפתרון הבעיה? תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. לאחרונה הרכבתי על כרטיס המסך שלי GTX280 קירור של AC מיועד עכשיו אחרי בערך חודשיים אני מקבל תצוגה מטושטשת אחרי כמה דקות בWINDOWS. אם למישהו יש עצה אני אשמח... בכל מקרה מה כיום כדאי לקנות ראיתי שיש כמה שחקנים חדשים בשוק אל תתיחסו לתקציב פשוט תציעו מה שהכי טוב ואם כדאי להמתין. אשמח ללינקים למידע לגבי כרטיסים חדשים.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by shocky,

כמי שהיה לו מסך VP930 של Viewsonic ועכשיו יש לו מסך Eizo s1910 אני יכול להגיד שלגביי, אין ספק שהמסך של Eizo מנצח ובגדול. הצבעים של ה- 1910פשוט [glow=red,2,300]מדהימים[/glow], אין לו את הפינות הזוהרות שיש ל- VP930 ובאופן כללי הרבה יותר נעים להסתכל עליו. אם להמשיך את ההשוואה, ההבדל בין ה- Eizo למסך LCD אחר שהיה לי, BenQ 937 הוא דרמטי, מה שאני לא יכול להגיד על ה- Viewsonic וה- BenQ (ואל תבינו לא נכון, ה- Viewsonic יותר טוב מה- BenQ אבל רחוק מה- Eizo) בצד השלילי, הצלחתי להבחין במריחות בחלק מהמשחקים, אבל לא ברמה שזה מפריע (לפחות לא לי). בסרטים, עריכת תמונות, גלישה וכו' זה לא מורגש. אפשר לסכם בשורה אחת: זה המסך הכי טוב שראיתי והוא שווה כל אגורה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by smoker09,

שלום חברה! יש לי 2 כרטיסי מסך חדשים שנרכשו לאחרונה - אחד X1950XT והשני 8800GTS. שניהם תומכי VIVO. היום באים להתקין לי שקע של יס עם ממיר סנטימטר מהמחשב. שאלתי היא האם אוכל לחבר את הממיר ישירות למחשב ע"מ לצפות במחשב בשידורי הטלוויזיה - כולל הקלטה וכל הפונקציות הנוספות עם אחד או עם 2 הכרטיסים האלו(דגש על 8880 GTS)- ואיך אוכל לחבר אותם - איזה חוטים וכו... לבסוף -אם אפשר- האם כדאי להתקין חלונות מדיה סנטר - ואיזו גרסה(ויסטה או XP) לקבלת התמיכה החלקה ביותר? אם אי אפשר לחבר את המחשב לממיר- איזה כרטיס במחיר סביר יתן לי את התמורה הראויה ביותר(הכרטיס בעל היחס/ביצועים)? תודה ולילה/בוקר טוב לכולם!!!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by edi17,

שלום לכולם! יש לי לוח של Asus דגם P3v4x , משהו יכול להגיד לי בבקשה אם הלוח תומך ב- Agp*4 ואיך אני יכול להגדיר את המערכת שתתמוך בו?! בתודה אדי

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  9. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

לפני זמן מה, התחלתי להבחין בשלוש אלומות אור המופיעות בצד שמאל של המסך ברזולוציות גבוהות מ 800x600, לא משנה באיזה תדר רענון מדובר. מה שכן, ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, הקווים זזים יותר ויותר לכיוון מרכז המסך... אין הבדל גדול בין 1024x768 ל 1280x1024... והדבר נוסה גם עם כרטיסי מסך נוספים, אין קשר. ב 640x480/720x400 התופעה לא קיימת בכלל. לא ממש מובן? שלושה קווים אנכיים ברוחב של כ2 ס"מ כ"א אשר בהירים יותר מהתצוגה הכוללת של המסך. עדיין לא הבנתם? לא מאשים אתכם, צריך לראות כדי להבין בדיוק במה מדובר... זו תופעה שקיימת במסכים "קבריים" בדרך כלל, בהם אלומות האור המוזרות האלה מתפשטות לקצוות בכל מיני צורות שונות ומשונות. הנה תמונה... במשחקים, כשיש רקעים קצת חשוכים, אלומות האור הנ"ל…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by טל קורקוס,

יש לי כרטיס מסך OB והוא פשוט " זבל " במילה עדינה למרות הפירסומים של אינטל שהוא " כרטיס גרפי משובח " בא לי להגיש נגדם תביעה יצוגית על הטעיה תסתכלו על זה פשוט בושה : 3DMARK 2001 - 3DMARK2005 - 3DMARK2006 - התוכנה עובדת כמה שניות ואז קורסת שיתביישו להם ה GF 6100 המובנה של NVIDIA יותר טוב , אז מה אני יכול לעשות עם הכרטיס מסך הזה רק אינטרנט ולשחק FIFA2001 , PQ , LARRY ? בא לי מרוב עצבים לשבת מול המפעל בקרית גת עם הבנצמרקים האלה

11. רכשתי מסך מסוג 7120P של LG והבנתי שאותו דגם הגיע לארץ בשתי תצורות אחד 16MS והשניה 12MS אני הזמנתי את ה12 וכרגע קיבלתי אותו אך משחק שהעלתי מקרטע אבקש אם מישהו יודע איך לבדוק את הקצב רענון של המסך (ולא בהרץ!) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by Assaf L,

איזזה מהכרטיסים עדיפים למערכת שלי PCI-E 1024RAM Ddr2 pentium d 2800 dual core

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  13. תראו קודם כל לא הבנתי מתי בדיוק יוצא הDX 10 זה דבר ראשון ודבר שני יש לי שאלה נוספת האם באמת כדאי לחכות ליציאתו או שכדאי להשקיע עכשיו 6500 (כלומר שייצא הקונורו) על מחשב ולקנות 1900XT או כל כרטיס HIGH END אחר.... ?? האם הביצועים יהיו משמעותית טובים יותר עם הDX 10?!?!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by mrsph666,

שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! אגב, הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by shibby15,

שלום לכולם... מפאת חוסר מקום "שידרגתי" את עצמי למסך LCDחדש (סמסונג 710N). הבעיה שלי היא שנורא קשה לי להתרגל למסך, התקנתי דריוורים וניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות. קשה לי להגיע לתוצאות שמספקות אותי. הטקסט נראה מוזר-הלבן בוהק-נראה כאילו הפונט שונה-ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכר אפילו... ישנן תוכנות/עזרים/מדריכים שיכולים לעזור לי (ואני בטוח שלאחרים)? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. אלו הכרטיסים שהזדמנו לי לקנות דרך חבר אז אם אפשר לדעת מי מהם טוב יותר וממולץ לקנייה למטרת משחקים גבוהים. תודה רבה רבה :] ---------------------------------------------------------------- ההודעה נערכה !!: יש בעיה מסתבר שיש לי לוח AGP ...... ואני חייב כרטיס AGP חזק אז הג'יפורס יורד מהפרק כי אין AGP. בכל מיקרה עדיף לקחת את הראדאון ? אגב צריך ספק כח מיוחד או משהו שאני אדע ? או שעדיף כרטיס אחר בתחום ?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by BoRiS.K,

מה זה MS במסכים והאם 12 זה טוב?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מתלבט איזה חברה של כ.מסך כדאי לי לקנות?? אני רוצה את ה RETAIL... יש לי LEADTECK ב- 1900 ש"ח... מה אתם אומרים???

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  19. שלום לא מזמן קיבלתי מתנה מסך G-SYNC 144MHZ וכרטיס מסך GTX 1080 TI הבעיה שיש לי מחשב ישן וכרגע אין לי הרבה כסף בכדי להשקיע בשאר חלקים עבור מחשב חדש שמתאים לחומרה שקיבלתי. מבקש עזרה אם אציע אותם למכירה ביד2 מה המחיר דגם כרטיס המסך gigabyte gtx 1080 ti gaming oc 11g ודגם המסך LENOVO Y27G תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ערב טוב ברצוני לדעת מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל נא לשים לב שזה DCII נתונים : http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/#specifications יתרונות / חסרונות ובבקשה מכם נא לא להציע לי על כרטיסים של ATI רק פשוט מה אתם יודעים לגבי הכרטיס תמונות --- אשמח אם מישהו יודע לגבי הכרטיס

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Royz,

שלום, אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך - Radeon 9600 במחשב שלי למשהו יותר טוב. הנה המערכת שלי: Intel Pentium 4, 3000 MHz Motherboard Name ASRock P4S55FX2 (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) windows xp אני מעוניין כי הכרטיס מסך יריץ לי משחקים חדשים כמו UT3, FrontLines - Fuel Of War וTF2 על מדיום ורזולוציה של 1280x1024 אני מעוניין להוציא 400-600. איזה כרטיסים מתאימים לי? יש אפשרות בכלל לדבר כזה בלי לשדרג את כל המערכת? מה אתם אומרים?

22. Started by pro system bus,

תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי רציתי לדעת מה יותר טוב כרטיס מסך ראדון 9550 עם 256 מגה או ראדון 9600 עם 128 מגה בשביל חבר תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Ashand,

היי מתלבט אם לרכוש סידרה חדשה 40X על פני 30X לא למשחקים! יצירת תוכן / אנימציה וכו... היתרון שיש ל 3090 הוא 24 גיגה זכרון... יש כאן מישהו שעשה השוואה או יש לו את אחד הכרטיסים? מנסה לתפוס רשמים ולהחליט על מה אני הולך....:)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.