כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי עשרות קלטות יקרות מפז בפורמט Hi8 של SONY שצילמתי עם מצלמת הוידאו האנלוגית הישנה שלי. אני מעוניין להמיר אותן לקבצים דיגיטליים באיכות הגבוהה ביותר האפשרית מבלי להיכנס להוצאות גדולות מדי... משהו בסביבות 300-500 ש"ח נראה לי סביר. ראשית אני צריך למצוא מכשיר שינגן את הקלטות האלה (המצלמה שבקה חיים מזמן) - אבל זה עניין אחר. איזה כרטיס לכידה אנלוגי כדאי בטווח במחירים הזה? האם זה טווח מחירים ריאלי בכלל? תודה מראש, TMPUSR
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אצל הדובים ישנו הכרטיס של ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail ב-2575 ש"ח והכרטיס ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM ב-2669 ש"ח מה ההבדלים בניהם ולמה ה-OEM יקר יותר?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המסך הזה הוא היקר ביותר במסכי 17 אינץ האם הוא שווה את הכסף?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/2/, ותהיתי אם ה Dell 24" 2408WFP Ultrasharp יתאים פה. המחשב אמור לשמש לגיימינג חובבני, צפיה בסרטים ולתוכנות עיצוב גראפי כמו פוטושופ ופריהנד. אני יודע שמסך הרבה יותר פשוט יתאים פה לא רע, אבל החלטתי שאני מעוניין להשקיע במסך הזה, בעיקר כי הוא מעולה לצפיה בסרטים. השאלה היחידה שלי, היא האם כרטיס המסך יהיה מספיק טוב כדי להריץ עליו בצורה שמניחה את הדעת את המשחקים האחרונים ואת אלו שיגיעו, ברזולוציה הטבעית של המסך (1920X1200)?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov ביררתי בחניות בארץ אם הוא יגיע בקרוב הם השיבו בשלילה אבל ראיתי אתר מכירות בחו"ל מוכר כרטיס זה אתר קניה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125338&cm_re=GTX470-_-14-125-338-_-Product השאלה שלי : כמה כסף יעלה משלוח לארץ +וכמה המע"מ והמכס יקחו כסף על המוצר ,כמה בסכום יצא יותר ? תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש, אשר אמור לשמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולשימושי Office. אני ממש לא זקוק לכרטיס גרפי "מפלצתי". אבל, הייתי שמח לנצל סוף סוף את כניסת ה DVI שקיימת במסך שלי. אשמח לקבל המלצה לדרך הזולה להשיג זאת: לוח אם הכולל DVI, או כרטיס גרפי זול וטוב הכולל DVI שאוכל להוסיף ללוח אם. בתודה מראש, דוד
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ומודה מראש על כל עזרה. אז ככה הכרטיס מסך שלי (ati radeon 4800)מתחמם ממאוד כמובן כאשר אני מפעיל משחקים די כבדים ברזולוציה הכי גבוהה (לדוגמא grid, c&c 4)ומה שהיה קורה לאחר כמה דקות ששמעתי את המאוורר (של הכרטיס מסך) קורע את עצמו המחשב פשוט היה נכבה. אז בררתי ולמזלי האחריות עדיין תקפה. מה שרציתי לברר איתכם זה אם אני הם מחליפים לי בסוף את הכרטיס מסך ואין להם את אותו הדגם מה יהיה כרטיס בערך באותה רמת ביצועים אה כן לצערי החברה שמטפלת במחשב היא אייבורי לכן אני מבקש עזרה ממכם
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצא מנקודת הנחה שכבר נמאס לכולם לקרוא את השאלה הזו, ולפני שפירסמתי את הת'רד עשיתי חיפוש מקיף בפורום, אבל לצערי עדיין לא מצאתי תשובה, אז סליחה מראש... אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב P4 2.4Ghz עם 512MB DDR. הצורך בקניית כרטיס עלה לאחר קניית GTA SA, שפשוט לא עולה על הכרטיס OB הנוכחי שלו. השאיפה היא להוצאה כמה שיותר קטנה (כמובן...) אבל אני מאמין שסביב ה-600 ש"ח (פלוס-מינוס) לא ירתיעו אותו. חשוב שהכרטיס יהיה בממשק AGP. ראיתי כמה המלצות ל-9550 והמחירים שלו נוחים מאוד, ואפילו יורדים דרומה מה-400 - כיצד כרטיס כזה, בשילוב עם המערכת שהוזכרה לעיל, יתפקד מול משחק כדוגמאת GTA החדש? האם יש המלצות נוספות? שוב סליחה על שאלה שבטח נשאלת פה חדשות לבקרים ותודה מראש על העז…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,אני מניח שהשאלה הזאת נחרשה,עשיתי חיפוש ומצאתי תוצאות שלא קשורות. בכל מקרה רציתי לדעת אם כרטיס גרפי בעל תמיכה בpci-e 2.0 יתמך בלוח שיש לו יציאה של pci-e x16 אבל שלא כתוב במפרט שלו שהוא תומך בpci-e 2.0? או שיש צורך להחליף לוח?. יש לי לוח מבוסס צ'יפסט p35.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקרוב RADEON X800GTO2. עכשיו, באפשרותי לקנות ישירות מן החנות הספקית חומרת מחשב, אז שאלתי אותם אם יש להם את הכרטיס הזה, והם אמרו לי שעוד חודש יהיה להם כזה במלאי. ולשאלה המתבקשת, האם עוד חודש SAPPHIRE ימשיכו לייצר את הכרטיס הזה? אם זה הגיוני שכרטיס במהדורה מוגבלת יהיה לחנות רק בעוד חודש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היום גלשתי קצת באתר להנאתי כשנתקלתי בדבר הזה http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30 בשורה השלישית כתוב שאפשר להפוך TNT 2 ל- Geforce 3 האם זה באמת אפשרי??? אם כן איך אני עושה את זה והאם זה עובד אצל כל ה- TNT 2?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הנה הקישור: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=8&submit.y=0 אני אתקין ואודיע אם יש שיפור או לא. נא להוריד ולהודיע גם!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אחרי שעזרו לי כאן עם בחירת כרטיס מסך...אני צריך עזרה לגבי תוכנת שליטה . עבדתי עד היום עם ATI והבנתי שישנה תוכנה ב-NVIDEA שנקראת NVIEW . אני צריך בשביל להגדיר חיבור מחשב לטלוויזיה ותצוגה בשניהם ביחד (מסך מחשב+TV בו זמנית) . חיפשתי תחת השם NVIEW באתר הבית של NVIDEA ולא מצאתי . גם קישור כאן בפורום לא עובד . מישהו יודע מאיפה מורידים ? גם חיפוש בפורום כאן הביא אותי לתוצאות של דיונים על בעיות בתצוגות אבל לא ללינק הורדה ..אגב , אני מקווה שזו התוכנה הכי מתאימה .
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש השבוע מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - אבל אני לא מחשיב את עצמי כגיימר רציני... נראה לי שאסתפק ברזולוציה של 1280*1024 האם להסתפק בינתיים ב OB ולהמתין קצת, או ללכת על 1950PRO?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס? מי צריך כזה כרטיס? איזה כרטיס אפשר לקבל ביצועיים קרובים לשל זה אך בפחות כסף? בסביבות ה 2000 - 2500 שיתמוך פשוט בהכל! מה אתם אומרים? יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
רציתי לשאול מבחינת הכרטיס הזה.איך הוא מבחינת יכולות? מה מקסימום רזולוצייה שאני יכול לשחק בו? למי הוא דומה מבחינת ביצועים לכרטיסים הנוכחיים של NVIDIA ......האים אפשר לשחק בקרייסיס על מקסימום רזולוצייה במסך 24 אינצ........והאים אני יכול לכוון בסטינג על מקסימום במשחק קרייסיס בכרטיס הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קורה במשחקים רבים מהדור האחרון כגון aoe 3,crysis,cod4,cod2,bfme 2 ועוד. ניסיתי להפעיל\לבטל vsync... ניסיתי לעדכן דרייברים מ169.21 ל169.28... אני לא תחת אוברקלוק ולא שיניתי כלום בהגדרות הדרייברים. יש לכם רעיון?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
למה הרידון 7970 נראה רק חתיכה אחת שחורה ודקה ואילו ה7950 נראה כמו טנק ובא עם שני מאוורים למטה וכו ? מה העניין ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
איך בהשוואה שתי הכרטיסים אחד לשני,שניהם באותו מחיר ולAGP
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
ATI פירסמו סרטון חדש שמדגים את שיפור הביצועים בDX 10.1 לעומת 10 של NVIDIA, להזכירכם רק ATI תומכים בסט הפקודות המעודכן מגרסת HD3000 ומעלה לפי הנתונים, משחקים כמו Battleforge, HAWX, Stormrise מראים מעל 20% תוספת ביצועים והמשחקים נראים יותר יפים ודינמים לסרטון:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח את CONTROL CENTER של ATI DRIVERS זה עושה כאילו זה פוצח אבל זה לא :-X
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
השאלה בכותרת "אילו זכרונות (1.6ns או 2.0ns) יש ל-6600gt של leadtek הרגיל?" (חח מצטט את עצמי). http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5687
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-