עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eXtReMeHaLo,

כמה דברים 1. בקשר לדרייבר ה BETA החדש ש ATI הוציאה כדאי לשפר את האיכות ל DOOM3 האם הוא יעזור לי שיש לי כרטיס מסך redeon 9200 128 MB? 2. אם זה כן אז למחוק את הדרייבר הישן ואז להתקין את ה BETA או להתקים על הדרייבר הישן? 3. איך אני יכול לראות את ה FPS במשחק? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by aka_katz,

יש לי כרטיס 8600GT של Innovision... הורדתי את RIVA אבל לא ממש יודע איך לעבוד איתה אשמח לקבל עזרה.. תודה

3. Started by dror_gh,

יש לי כרטיס HD2900 PRO ואני מנסה לקבל תמונה מהטלוייזיה למחשב , אבל אני לא מקבל תמונה. איפה אני אמור להגדיר את זה שהטלוויזיה תשלח תמונה לכרטיס מסך? (מיותר לציין שהכל מחובר כראוי) חיברתי את הממיר לכניסת של הvideon in בכרטיס מסך, ובכל זאת אני לא מצליח לראות טלוויזיה במחשב. מישהו יכול לעזור? תודה רבה

4. Started by pakomako,

אני יודע שפתחתי דיון אבל סרקתי בכל הפורום כאן שיחות שקשורות למה שאני מחפש אבל בטוח פה מישהו יודע את התשובה : כל מה שאני רוצה זה להקליט את עצמי משחק בלי להוריד fps או לקנות איזה pinnacle שיעלה 200 שקל יש לי vivo בכרטיס אז חשבתי אותי יש דרך וכן יש אני פשוט לא יודע איך. חשבתי אותי אני יכול להקליט את עצמי בזמן שאני משחק בוידיאו אבל אני צריך לדעת מה לחבר למה בבקשה ממכם עזרה אני חורש באינטרנט איזה 3 ימים כבר ולא מוצא.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by eran1,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך x800 xl של ati כמובן. התקנתי את ה- Catalyst Control Center החדש ביותר מהאתר של ati אך כאשר אני רוצה לעלות אותו הוא אינו מגיב. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה או איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA 8600GT , מערכת הפעלה XP HEB ENABLE. התקנתי את הדרייבר האחרון - 162.18 וגם את הקודם - 158.22 וגם את זה שהגיע עם החומרה ובכולם הכותרת (זו שברקע בצבע כחול) כתובה הפוך (בכתב מראה). ניסיתי גם לשנות את הגדרות השפה במחשב אבל זה קורה גם כשזה באנגלית וגם כשזה בעברית. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by bigdady,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם tv -out כדי לחבר לטלווזיה. אבל אני לא יודע באיזה כרטיס היצא היא איכותית וטוב. תווך המחירים שאני מוכן לבזבז זה 300 ש"ח. אז עם משהו יודע משהו על איכות יציאות tv-out שירשום לי שמות של כרטיסים וחברות

• 15 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by Michael^_^,

היי יש לי כרטיס מסך של אסוס עם VIVO, הצלחתי לראות את DVD מהמכשיר של הטלוויזיה אבל לא במסך מלא... זה בא עם תוכנת וידאו סקיור, גם לא הצלחתי לראות טלויזיה במחשב ומחשב בטלויזיה, אני כה נואש, אנא עזרו לי...

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by Danny_Malis,

האם יש למישהו מושג איך מגיעים לחלונות של הטמפרטורה ומהירות המאוורר בתוכנה הנ"ל ? באתר של GIGABYTE אני רואה שיש חלונות כאלה אבל אצלי הם לא מופיעים... תודה מראש !!!

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by yoni_a,

כל פעם שאני מחבר את מסך הטלויזיה כמסך נוסף הרזולוציה של המסך (של המחשב) משתנה וחותכת את הפנל התחתון כשאני ניכנס לדרייבר אפשר לשנות את זה דרך my VGA Displays - image adjustments אבל כל פעם התצוגה נחתכת שוב. עוד שאלה באותו נושא, אני רוצה לשנות את הסדר את התצוגה של המסכים, (במצב של חיבור בטלויזיה כמסך ממשיך) כלומר, שאוכל להעביר חלונות דרך הצד השמאלי של המסך מחשב ולא הימני. תודה למגיבים ולעוזרים יוני.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Myt0s,

יש לי R9800P של סאפייר....(דרך אגב)... בCONTROL PANEL החדש אין לי אשפרות לאוברקלוק......אני לא יודע למה... מישהו יכול לעזור לי ??? תודה !

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  12. שלום... יש לי בעיה עם NVIDIA GEFORCE 5600... בעיקרון יש סמל של נבידיה שמופיע כל הזמן ליד השעון של הXP... מידי פעם כהXP קורסת קצת הסמן נעלם... אם אני צופה בסרט על הטלביזיה... יש קבצים שמקפיצים את גבולות המסך ואז צריך ללכת לאייקון של נבידיה וללחוץ על TV OUTPUT ולתקן את זה... אבל.. אם אין את האייקון זה דורש או RESTART אני ללכת למאפייני המחשב ומשם זה תהליך ארוך שלא תמיד מניב תוצאות מספקות לצפיה בסרט... אם מישהו יודע אז : א. איך דואגים שהאייקון לא ייעלם? (של נבידיה)... ב. על איזה שיטת שידור כדאי לשים את הNVIDIA בטלביזיה... NTSC/PAL איזה PAL... איזה PAL מתאים לארץ? (אם זה בכלל קשור לאיזור) לידיעתכם אני מחובר לטלביזיה עם ממיר שיותצא מהכרטיס ליציאת בננה רגילה ומחובר לבננה בטלויזי…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by hen-le,

קניתי את הכרטיס והצלחתי לחבר 2 מסכי 19 אינצ' וטלויזיה 32 אינצ'. החיבורים שעובדים הם DVI HDMI AND DP. הצלחתי לחבר בין שלושת המסכים שיעבדו כתור מסך אחד ארוך דרך הcatalyst עם רזולוציה של 3840X1024 עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את 2 המסכים רגיל לאורך - להרחיב תצוגה. ושהטלויזיה תראה לי מסך אחד שלם בלי קשר לחלוקה. יש אפשרות לעשות דבר כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by bullman,

קניתי את הכרטיס ביחד עם המחשב החדש שלי ( אני יודע זו הייתה טעות) ובינתיים הוא לא עובד משהו.. בAQUAMARK קיבלתי GFX:690 פשוט עלוב!! האם מישהו עם כרטיס דומה קיבל ציון יותר נורמלי או שזה כרטיס חרא (אני יודע מה אתם חושבים)?! כל עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by davis5,

שמעתי שיש אפשרות לראות סרט ובאותו זמן לעבוד על תוכנה אחרת . היתי רוצה לדעת איך עושים זאת. תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by sh0ck3r,

היי, אני צריך עזרה באוברקלוק לכרטיס מסך שלי, הכרטיס הוא SAPPHIRE HD4870 X2 הקירור הוא Accelero XTREME 4870X2. טמפרטורות באיידל 37-40 ובעומס 48-54. הקלוקים הרגילים לכרטיס הם 750 ל GPU ו 900 ל MEMORY כשאני מנסה להעלות קלוקים דרך ה CATALYST אני מקבל ארקטפיקטים בווינדוס, אני צריך עזרה והכוונה לתוכנה שבאמצעותה אוכל לעשות אוברקלוק יציב ואולי להעלות קצת מתחים אם צריך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  17. אתם יכולים בבקשה לייעץ לי איזה כרטיס מסך לקנות התקציב שלי זה 800 שקלים אשמח אם תענו לי תודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  18. דוד שלי בא לארץ ומוכן להביא לי כרטיס מסך של בערך 150$. עכשיו בחרתי את הכרטיס הנ"ל בעזרת חבר: http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustratingReview.asp?item=N82E16814130220 המחשב שלי: Pentium 4 2600MHz 512 DDR SDRAM Motherboard Name Asus P4S800D (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, LAN) hard disc Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 111 GB, IDE השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתאים לי למחשב ? ואם כבר לא מתאים... יש המלצות? thx anyay ^.^

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by ניר.,

מישהו יודע את הדגם המלא של הכרטיס מסך המופיע להלן ?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by sgsg,

אני חייב לגלות של איזו חברה הכ. מסך שלי. הדגם אמור להיות 9500 פרו, גם לפי AIDA וגם לפי dxdiag, אבל לפי האתר של ATI: http://www.ati.com/support/identify/graphicschart.html הוא מתאים לנתונים של Hercules 3D Prophet 9700 Pro. אם באמת הייתי מקבל 9700 במקום 9500 אז הייתי שמח (או שלא???), אבל בדקתי את האריזה של ההרקולס והיא לא נראית כמו האריזה שהייתה לי לכרטיס. לפי איזה עוד נתונים אני יכול לזהות את הכרטיס? הוא עושה לי בעיות ואני רוצה לבדוק עם החברה בנוגע לאחריות (המוכר אומר שנה, באתר של ATI כתוב שעל כרטיסים שלהם 3) ותמיכה טכנית. אני לא זוכר אם כשקניתי הזמנתי של חברה מסוימת או של ATI, זה משנה בנוגע לאחריות?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by SoftMaker,

אני מת לקנות geforce4 128 ti4200 עכשיו מצבי הכלכלי הוא ממש לא יציב..... יש לי את הכסף לקנות אבל יש לי עוד המון דברים לשלם עליהם בבקשה תגידו למה תורם לי ה-128 האם זה תורם במשהו או שאני לא ישים לב בהבדלים בין 64 ל-128? האם יצא גירסת ti ל-64? בבקשה תעזרו לי!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. לכל אלה שמכירים את המשחק simulator x ויכולים להגיד לי איזה ביצועים יפגין הכרטיס במשחק הזה בבקשה לעזור לי תודה.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by nirbar,

שבת שלום אנשים.. קניתי לפני יומיים כרטיס מסך נוסף אחרי היתיעצות איתכם פה.. חיברתי בקרוס פייר את שנייהם והביצועים במשחקים מעולים.. מדובר על 2 כרטיסי HD5870 השאלה שלי היא איך אני בודק את תקינות כרטיסי המסך שלי איך אני יודע שהם באמת תקינים לחלוטין?. מערכת ההפעלה שלי היא WIN7 64 מעבד I7 920 זיכרונות 6GB DDR3 1600 איזו תוכנה או בדיקה אפשרי לעשות כדי לדעת בוודעות שרכשתי מוצר תקין?.. המון המון תודה מראש על העזרה ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by Niv golan,

שלום יש לי כרטיס מסך voodoo 3 וברצוני לבדוק עם הוא טוב.... כרגע יש לי geforce 2 אבל כשאני מחבר את הvoodoo 3 אני לא רואה תמונה על המסך , ואמרו לי משהו על עדכון הכטיס שלי הוא די חדש לא השתמשתי בו הרבה אז אני משוכנע שהוא טוב אז נא לעזור לי .... תודה...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני צריכה לקנות מחשב נייח חדש למטרת תוכנות משרדיות, קצת גיימינג ובעיקר גרפיקה ועיצוב פנים כולל מחשב שיעמוד בעומס ומהירות של ריבוי משימות ופתיחת כמה תוכנות בו זמנית. למעשה מחשב רב תכליתי אך בדגש על גרפיקה ובעיקר תוכנות לעיצוב פנים מבין 2 דגמים אלו איזה מומלץ יותר? gigabyte gtx1060 שהוא בין החדשים שיצאו או gigabyte gtx970 לא מבינה בזה. יש הבדל גדול ביניהם ואם כן במה? ראיתי הבדלים במהירות הליבה ובעיקר ברוחב פס שלא מובן לי מה זה אומר 1070 שהוא הטוב ביותר הוא לא בתקציב שלי.

דיונים חדשים בפורומים