עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by גל פרידמן,

זה המסך http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1810631 בעבר כבר ביררו לגבי המסך הזה, אבל כנראה שלאנשים אין ניסיון איתו. אולי יש כאן מישהו שבדק את המסך הזה או ראה אותו, כי הנתונים שלו על הניר מעולים וגם המחיר.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by idanohh,

טוב אז ככה עקב כך שבארץ כל הכרטיסי מסך נמכרים במחירים מופרזים החלטתי לקנות כץמסך מחו"ל הסתכלתי על שני הסוגים האלו : ATI 9800PRO 128mb 256bit etc... יש לו גם DVI וכ'ו ועל AIW 9800pro 128mb 256bit ... לא יודע אם יש לו DVI או לא ... השאלה שלי היא כזו בקשר לכרטיס הראשון שכתבתי המחיר שלו הוא 180$ ומדובר בכרטיס חדש זה יוצא 800 שקל לכרטיס בקשר לכרטיס השני הוא עם VIDEO IN אבל לא מצויין אם כלול בתוכו DVI למרות שאיני משתמש בזה הייתי רוצה את האפשרות לחבר לו DVI בעתיד ... המחיר שלו גם כ 180$ אבל רק ב EBAY אפשר להשיג אותו במחיר כזה נמוך. רציתי לדעת אם אתם במקרה יודעים אם דגמי AIW יש DVI ובכלל אם המחירים הגיוניים או שאפשר יותר בזול ?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by Bingo,

מי לוקח?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by בטיטi,

למען הפשטות, נטשתי את רעיון חיבור הלפטופ, חיברתי את המחשב הנייח שלי ל LCD, בעזרת כבל SVIDEO רגיל, ללא מתאמים. הגדרתי את הדרוש (למיטב ידיעתי), העברתי ב LCD ל SVIDEO - אבל לא רואים את שולחן העבודה. להלן 3 תמונות המסכמות את כל המידע וההגדרות שבמחשב, מישהו יודע במה חטאתי ? :-) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by CrosS,

עריכה: הסתדרתי כבר תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by Rin,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון ........ זה המקום שנראה מתאים טוב אז ככה : אני יודע להדביק כתוביות לסרטים באמצעות התוכנה VirtualDubMod אבל הבעיה היא שהאיכות של הסרט יורדת בקצת כאשר בוחרים Video Compression : DivX \ XVIC MEPG CODEC האם אתה מכירים תוכנה או דרך אחרת שהאיכות של הסרט לא תיפגע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by dan9,

יש לי מחשב: INTEL P4 2.4 ASROCK P4i65G 2GB 400HZ Dual Channel ATI 9600 SE 256MB (DDR2 WD 160 GB SATA 2 צורב\כרטיס רשת\אלחוטי,ועד..... אני יודע שזה כרטיס מסך מעפן וישן.. אבל עם אני יחליף ל HD2600 אני יוכל להריץ בו משחקים ברמה סבירה? http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?ProductID=853 כמו COD4 ו PES08 או Tomb Raider 8? הוא עולה לי כ 500 שקל ואני לא יודע עד כמה השיפור היה משמעותי? אשמח לתגובות מקצועיות ואפילו מנסיון...

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. נתקלתי בטבלה זו, באתר מסויים, בטעות נמחקה כתובתו ותהיתי מה אתם אומרים לגבי הדירוג שלה... אגב- לי יש RADEON 9200 SE :-\ [נ.ב. - לפיכך- ולפי ת'רד כרטיסי המסך הגדול, תקנו אותי אם אני טועה, לא ממש שווה לקנות כ.מסך 9500GT ב350, או 8400GS ב150, נכון? אם כבר- כדאי ללכת על 8800 ב500ש"ח? תודה מראש] [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by Spootnik,

טוב אז ככה לאחר 8 שנים המסך שלי LG 795plus התחיל לגמגמם ולהחליף לי צבעים והצבע האדום נעלם זה לא בעיה עם הכבל זה בדוק בעיה עם המסך מבדיקות רבות. אז ככה אני מעוניין במסך CRT חדש (למה לא LCD?) כי הוא לא עובר את ה 70HERTZ וזה משפיע בצורה קריטית. שיהיה עד 700 שקל. כרטיס מסך אני מתלבט בין ה 6600GT או 6800XT בקיצור כרטיס מסך טוב ל AGP שלא יהיה מוגזם בכסף כי אין טעם לקנות 7600GS goldensample שעולה כמט 2000 שקל עד 1000 שקל הכרטיס מסך. מפרט P4 2.66@3.1 Asus p4x800 Radeon 9550 256mega 128bit Sappihre 80giga ide hf toda. :]

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. מתלבט בין כמה כרטיסים של LEADTEK LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GS TDH HDMI 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH EXTREME 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL קודם כל השימושים: משחקים וצפייה בתוכן HD הראשון הוא דגם עם יציאת HDMI אבל GS השני הוא GT עם 128BIT השלישי הוא הכי חזק בדיוק כמו השני רק עם 256BIT אם האות בHDMI ו DVI בשניהם הוא דיגיטלי זה לא אומר שבשניהם רואים אותו דבר? כי אם כן אז אני כבר מוותר על הראשון השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 100 שקל בשביל הגרסא עם 256BIT כמה הבדל זה נותן והאם הוא יהיה מורגש במשחקים?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום. אז ככה חבר טוב שלי בדיוק פותח עסק, והוא מעוניין לפזר בעסק שלו 15 מסכי מחשב דקים 17". מה שרציתי לשאול זה, האם ניתן לחבר את כל המסכים לממיר הדיגיטלי של YES או HOT ולצפות בטלוויזיה? (אם כן אז איך.) תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by roei88,

שאני שם בקצב רענון 85hz ב768/1024 זה כותב לי שגיאה משהו עם power managment (כאילו רק במסך בלי הווינדוס) מישהו יודע למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

טעות בפורום...

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by s1nus,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מדגם x800xl מצאתי את הכרטיס ב noacomp במחיר זול יחסית, עם קירור רציני אבל האם החברה הזאת his טובה? שווה לקנות את הכרטיס מחברה כזאת? ;{ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3568&catcode=

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by Norm4nde,

שלום לכולם... יש לי בעיה כאשר אני מנסה לחבר את הטלוויזה למחשב... אני מחבר אותךה מאמצעות הכבל שקיבלתי על הכרטיס עצמו... מה שקורה זה שברגע שאני עם הדרייברים של הכרטיס מסך אז אין לי צבע בטלוויזה, אבל אם אני בלי הדרייברים אז יש לי צבע אבל אתם יודעים חצי מהמחשב מוגבל ואי אפשר לשחק משחקים או לראות סרטים כמו שצריך ... מה לעשות? תודה יעקב.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  16. לפני שבועיים בעקבות בעיה מסוימת החלפתי את הלוח אם ואת הכרטיס מסך במסגרת האחריות לא היה לי כוח לפרמט אחרי שהחלפתי את החלקים אז המשכתי להשתמש במערכת הפעלה כמו שהיתה לפני זה בהתחלה הכרטיס מסך (אני חושב) עשה בעיות כל הזמן ממש כל חצי דקה היו לו רעידות כאלה והמסך נכבה ונדלק 50 פעם אחרי זה עברתי לרזולוציה 800X600 והפסיקו הבעיות היתי כמה ימים ככה כי לא היו בעיות.. אחרי זה עברתי ל 1152X864 כי לא יכולתי לסבול תגודל בX600 800ו זה גם היה טוב כמה זמן.. אחרי כמה ימים פתאום שוב התחילו כל ההבזקים האלו כל פעם המסך נכבה נדלק מלא פעמים זה בא פעם בכמה שעות, או שזה לא בא בכלל משהו ממש מוזר ניסיתי להחליף דרייברים 100 פעם שום דבר לא השתנה אין לי מושג מה הבעיה.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. האם 7990gt יכול להריץ משחקים על ה 2007WFP ברזולוציה טבעית?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. שלום חברים! קניתי את הכרטיס מסך (PNY QUADRO 600) הרכבתי ומשום מה המחשב לא עולה כלומר עולה התמונה של הביוס ו...זהו המחשב נתקע על התמונה של הביוס וא"א להכנס לביוס פשוט תקוע. מה שמוזר שהכרטיס עבד על מחשב/לוח אם אחר וכשאני מרכיב על הלוח-אם שקניתי (GIGABYTE X79-UD3) כרטיס אחר (ישן יותר מהכרטיס שקניתי) המחשב עוולה כרגיל... על פניו אני לא רואה שום בעיה של תאימות חומרה, לפי נתוני היצרן של שני הרכיבים. אשמח לעזרה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by שוקו,

לחבר שלי יש HD4850, ו2 מסכי 19". אם הוא רוצה לשחק (CRYSIS לדוג'), על שני המסכים כשהם צמודים-רחב. איך להגדיר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by drevil,

אהלן חבר'ה, יש לי מחשב קצת ישן 2.4 גיג'ה הרץ פ.4 וקצת זיכרון 512 אני רק רוצה להריץ את urban terror כמו שצריך למי שלא מכיר , זה משחק שפועל על המנוע של quake 3 הכרטיס מסך שלי זה geforce 4 mx ואני רוצה להשקיע טיפה, עוד ג'יגה זיכרון, ועוד כרטיס מסך, אבל מהההה יש לי רק חריץ AGP במחשב יש לי עוד חריצים בחיים אבל זה החריץ הרלוונטי לכרטיס מסך...האמת במחשבה שנייה, טוב, לא משנה, אני צריך כרטיס מסך טוב אולי יד שניה? לא אכפת לי... אגב, אם פתרון טוב זה להחליף את כל המחשב יש מצב שזה יקרה, אבל אני מעדיף שלא. אז בקיצור: מישהו מכיר כרטיס מסך AGP ברמה טובה היום?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by Pronix,

אני רוצה לשדרג לאחד הכרטיסים החדשים שיש בשוק כרגע אבל אני לא בטוח איזה יתאים לי ולמחשב שלי, אני מחפש כרטיס לביצועים הכי טובים ב1280X1024 מקסימום(כמו ultra high בcrysis) אבל לרזולוציה שציינתי, אני צריך שהוא יתאים לספק enermax liberty 400w וללוח אם 965P-DS3 REV3.3 . טווח מחירים בין 1000-1600 תודה מראש לכל מי שיעזור 3> המפרט של המחשב שלי כרגע: 8800GTS 640mb 2GB Gskill 800mhz C2D e6850 2x3.0ghz

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by NIVTOL,

אם אני יקנה תכרטיס מסך שהמלצתם לי שתומך ברזלוציה של 2056-1800 בערך והמסך שאני מעונין לקנות זה סמסונג 710V LCD שהוא תומך ב1024-1280 האם זה מצדיק לקנות תכרטיס שהמלצתם - האם אני אוכל לנצל את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי על מסך הLCD כי אחד החברים שלי אמר לי שגרפיקה עדיף מסך CRT שתומך ברזולוציות הרבה יותר גבוהות ומתאים לגרפיקה הרבה יותר מLCD ,תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  23. בדיוק הלך לי מסך ב-CRT שנמצא אצלי כבר 10 שנים :-\ (הכל נהיה אפור וקשה לראות). אני צריך מסך חדש, לא רואה צורך ב-LCD כי לא קיים מחסור במקום וגם הוא עולה פי שתיים. איזה מסך בסביבות ה-800 שקלים מומלץ לקנות? אני צריך אחד שיחשב לאיכותי, מיועד למשחקים, סרטים וקריאה...

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by AvigdOr.GT,

אחי מצא לי תכרטיס הזה שמה ב1800 שקל +- שווה לקנוות?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  25. אני לא מתכוון לשחק איתו משחקים - רק לצפות בו בטלביזיה שיש בה רק כניסת RCA COMPOSITE - הכבל הצהוב... צריך להיות שקט מאוד לכן אני מחפש קרור פסיבי ללא מאוורר. יש המלצות? תודה רענן

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.