עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ^^^ כותרת. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by liortaib,

תגידו שווה לקנות מחשב עם מערכת כזאת q9450 ga-ex38-ds4 crosair 550vx 4gb ולשים לה מערך cf?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. אשמח אם תגידו מה אתה חושבים על המסך . http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 הנה ביקורות על המסך: http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=8 http://www.computerbuyer.co.uk/buyer/custompc-reviews/60784/nu-ql711v.html נבחר גם ב- PC-MAGAZINE נובמבר 2004 כאחד המסכים הטובים ביותר, ציון +9 אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים עליו כי אני כבר סגור על לקנות אותו.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  4. Started by johnwoo,

אני מתכנן לקנות מסך דל 2407 . הרזולוציה הטבעית שלו 1920X1200. כרגע יש לי 7600 GT. איזה כרטיס צריך לרזולוציות האלו, על מנת להנות (גרפיקה על HIGH בכול הפרמטרים ) ממשחקים חדשים? לדוגמה: COD4, JERICHO, ומשחקים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב. נ.ב. לא להכליל את CRYSIS בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by etaiso,

מישהו יודע אם הדגם VGA Silencer, Rev.3 של Arctic Cooling מתאים בדיוק ל-Radeon 9800 Pro? רשום שתומך אבל השאלה שלי אם אפשר להרכיב אותו במקום הגוף הקיים ושזה יתאים בדיוק לחורים שיש כבר על הכרטיס... ד"א זה הדגם: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=41 ומישהו ממליץ עליו?? פשוט הלך לי המאוורר אז אני כבר כנראה יחליף אותו..

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by siddhartha,

מישהו אולי יודע מתי אמור להגיע משלוח חדש של ה 8800GT לארץ? אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, אבל חבל לי סתם לזרוק 200 ש"ח שהיבואן העלה תוך שבוע היה ניתן ללהשיג את הכרטיס עדלפני שבועיים ומשהו בסביבות ה 1400+ והיום הכי זול שמצאתי זה ב 1580 ש"ח. הכרטיס עדיין שווה את הכסף במחיר הזה, אבל אני מאד אשמח לדעת אם יש לי טעם לחכות למשלוח הבא שבו אולי המחיר ירד חזרה קצת קרוב יותר למחיר שהוא אמור להיות בחו"ל 250$ כמו שהוא תומכר בהתחלה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  7. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8670 הלוח הוא nForce4 SLI והכרטיס מסך הוא 6600GT עם שתי ליבות, אבל המחיר הוא 3345 ש"ח ואני זוכר שקראתי בחדשות שבאתר שבארה"ב הוא יעלה בסביבות ה 400$ כמעט חצי! מישהו מכיר את החבילה הזאת והאם היא משתלמת או ששווה לקנות לוח אם וכרטיס מסך בנפרד?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by Lanzar,

יש ברשותי לוח P45 וHD4870, במידה ואני מעוניין להוסיף HD4850, זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. ריציתי לבדוק כמה אני יוכל להוציא מהכרטיס מסך , ומה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה רק OC : 3D:400@504 2D:400@504 MEM:400@456 1)הטמפ' במנוחה 45 במעמץ 70 ,הטמפ' מאפשר לי להוציא יותר ? (אני יודע שזה יותר קשור לכרטיס מסך )או שהטמפ' מסוכנת כבר פה ? 2)יש אפשרות לפתוח עוד צינורות ? אני עדיין לא יודע מה זה נותן ??? אשמח אם משהו יסביר או יביא קישור המערכת היא : P4 2.8 GIGABYTE P865i Gforce 7600gs AGP של Gainward תודה מראש ;D קצת תמונות

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by !_Evil_!,

ATI X800XL 512MB VIVO DVI x 2 PCI EXPRESS כרטיס מסך

11. Started by kingpin,

לאלו שיתעסקו שם יש הגדרה של video memory cache mode שאצלי היא מכוונת על uc ויש שם עוד אפשרות לשים אותה על uswc שזה יותר טוב אבל זה רק אם הכרטיס תומך בזה איך אני יודע אם הכרטיס תומך בהגדרה הזאת יש לי fx5900xt gigabyte

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by dtssupport,

יש לי כרטיס מסך GTX9800. הוא רומז לי (בעדינות בינתיים) שהוא עומד למות. איזה כרטיס מסך חדש אפשר לקנות (לא מחפש יד שנייה) ? בסביבות 300-350 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by rino,

שלום לכולם זיפזפתי בזאפ והיום מצאתי מסך LCD בגודל "19 תוצרת חברה בשם AG NEOVO במחיר מדהים של 2500 ש"ח ראיתי אותו גם באתרים בחו"ל במחירים שבין 550 ל600 דולר . האם מישהו מכיר את המסך הזה? החברה הזו? מישהו מכיר את החנות הזו ?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by SendaRider,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לו משחקים לזמן הרחוק, לא משנה אם זה GeForce או ATI העיקר שיהיה עד 600 ש''ח והכי טוב במחיר הזה. הוא חשב על ה9600GT אבל יש הרבה אופציות וצריך להתייעץ :] מפרט : מעבד intel Core2Duo E6600 2.4 זיכרון ראם : 2 ג'יג'ה 800 Mhz סה''כ מחשב ממש טוב שהיה עם כרטיס מסך 7600GT גרוע... אה ועוד שאלה, הוא רוצה לדעת אם כדאי לו לעשות SLI עם ה7600.... תודה לעוזרים :]

15. Started by masterb,

ראיתי פרסום זה בפלונטר- http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-N55256D&affiliate=zap נראה לכם הגיוני, וגם אם לא (טעות) אני מתכוון לתפוס אותם במילה GV-N55256D : wtf ???

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by benshy,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן של AMD 3000 עם כרטיס מסך נוכחי GEFORCE 6600GT ו 756 RAM. כאשר אני מקרין סרטים בHD על ה (LCD (1366*756 אני מקבל חוסר סינכרון עם הקול ולעיתים גם גמגום של תמונה. הבנתי שהחלפה של כרטיס מסך לכרטיס תומך HD תסייע לפיתרון הבעייה. כמובן שיציאת HDMI או DVI תהיה עדיפה. חשוב לציין שכאשר אני מקרין סרטים בHD הCPU נמצא על 100% ושבסרטים רגילים אין בעיה.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by charm,

שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות כרטיס עריכת וידאו שניתן יהיה אפשר לראות טלויזיה ווידאו במחשב ואולי גם לשמוע רדיו איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות ולמה? (המחיר פחות חשוב) ומאיזה חנות באיזור המרכז ועוד שאלה בקשר לטלויזיה מאיפה כדאי לקנות (שוב באיזור המרכז) כבל איכותי שיחבר בין המחשב (כרטיס עם TV OUT) לטלויזיה ושיראו בו הכי טוב (לפחות כמו שרואים במחשב) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by Swed,

שלום.. לפני שבוע וחצי קניתי LCD חדשה של LG דגם 31R יש לי מתאם מDVI לHDMI עכשיו חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בHDMI ופשוט אני לא רואה כלום.. למה זה דגם הכרטיס מסך 9800GTX

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. אני יודע שאסור ממש לשאול שאלה כזאת וצריך לחפש...אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום וגם בקושי יש אנשים שיש להם את הכרטיס הזה...אז קשה למצוא וגם אין לי גישה לORB..

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by reyrey_200,

היי, אני רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב שלי ... המערכת שלי נמצאת בחתימה. קודם כול רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב למשחקים וסרטים ? דבר שני האם כל אחד מהם יוכל להתאים למערכת מבחינת הספק,זאת אומרת האם הספק יעמוד בכ"א מהכרטיסים ? האם הכרטיסים שקטים ? והאם הם תואמים ללוח אם שלי...שני הכרטיסים מופיעים כ- PCI-E 2.1 והלוח מופיע לי כ- PCIE 2.0 ?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by bora-aa,

איך הכרטיס שכותרת? כמה הוא עולה לAGP ? תודה רבה אפשר לכמה סיקורים עליו תוצאות של 3DMARK כמה טמפרטורה צריך להיות לכרטיס מסך? בזמן משחקים ומתי שלא?< 5900 זה תוצאה טובה? תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by Transfer,

אני צריך לקנות מסך חדש וזקוק ממכם להמלצות אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט ולמשחקים (עבודה רגילה). הסכום הוא 900-1000 חשבתי על LG F700P שיכול לעבוד על 100הרץ ב 1024, ראיתי אותו אצל חבר שלי והיתה אחלה תמונה והוא גם מרוצה ממנו. ועוד דבר בבקשה שצריך להשים לב אליו הוא שיהיה באתר פנדה כי יש לי אצלם זיכוי ואני רוצה לממש אותו לפני שהם יגנבו לי אותו. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by Tommy,

אני מוכר את הכרטיס שלי 9600PR0 ואני מחפש כרטיס מקסימום 1200 שקל...ל AGP...מפרט בחתימה ! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by MENASHEHE,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך וחשבתי על זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion מה אתם אומרים עליו?

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  25. תמליצו לי אל מסך טוב למשחקים לראיה חדה שגם לא תפגע בעיניים גם הכי חשוב שאני יהנה ממנו בסרטים 19 אינש דק כמובן שיהיה איכותי תקציב 2000 ש"ח ... תודה מראש לעוזרים .......

• 4 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.