עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eyaffe,

ה CATALYST שמותקן לי עבור הכרטיס הנ"ל הוא ישן אבל ההגדרות שבו מאפשרות לי להתאים את התצוגה בטלוויזיה מבחינת פריסה מלאה על המסך. ( יש לי טלויזיה רגילה לא LCD) התקנתי וויסטה ובדרייבר החדש אין אפשרות לפרוס את התמונה על כל המסך האם יש פתרון שמתחבא בהגדרות החדשות ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by lipa,

האם יש הבדל בביצועים ,האם יש הבדל באיכות התמונה? בקיצור מה ההבדלים אם יש? תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. שלום לכולם! לפי המלצתכם קניתי את המסכים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182008.0 וכרטיס מסך http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2117&lg=0 XFX GF 6600 256MB DDR2 DUAL DVI עכשיו, שתי המסכים יושבים אחד לעד השני והבעיה היא כאשר אני מגדיל את החלון זה גדל על שתי החלונות מה שממש לא נוח. לא הייתי מתלונן אלא שאצל חבר ראיתי שכל אחד מהם מתפרס רק על המסך שבו הוא נפתח ולא על שתיהם. אבי בטוח שזה איזה פיצר קטן איפה שהוא ואני לא מצליח למצוא אותו. תודה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by necroblivion,

אני לא מעוניין במסך דק.. הייתי רוצה המלצה למסך CRT חזק.. (לדעתי במקום מסך שטוח אפשר להשקיע יותר בשאר המחשב..) אני ישמח לתשובות, תודה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by *BYZ*,

המחשב שלי תומך בחיבור AGP השאלה שלי זה: האם זה משנה איזה מהירות או שאני יכול להשתמש בכל מהירות שיש בAGP?

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by gal1,

השאלה בכותרת.... לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אבל זה נראה לי הכי מתאים תודה

7. Started by Xer,

שאלה שעניינה אותי זמן מה האם כרטיסי PCI-E יעבדו על חריצי AGP? כי לפי מה שהבנתי PCI-E זה סה"כ AGP במהירות X16 במקום 4X-8X למרות שזה נשמע לי טיפטיפה מופרח כי יכול להיות שהסטנדרט אחר לגמריי. תודה רבה, ארז.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שלום. מדובר במסך דק רחב בגודל 20 אני מתלבט בין זה אל ג'י : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=577971 לבים זה של סמסונג : http://zap.co.il/model.asp?model_id=520858 אהבתי את הראשון יותר כי הוא מגיע עם מסך קריסטלי. האם השני מגיע עם מסך קריטסלי? (מבריק כזה) ובכלל מה דעתכם ? מה יותר טוב

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by adirnasri,

אני שאלתי בפורום לפני כמה זמן העם שווה לקנות את 8600GT ואמרו לי שעדיף לקחת את X1900GT ואני רואה בפורום שאומרים שהוא חם מידי ולא טוב... אנא עזרו לי .... תקציב עד 800 תודה מראש אדיר

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by waizman,

הציעו לי לקנות את המסך הבא (משומש) http://www.sony-cp.com/en/products/archive/e200/ds-e200.pdf האם המסך נחשב לאחד טוב או שעדיף לחפש משהו אחר? תודה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by rockerr,

חיברתי את הכרטיס למסך מחשב ולLCD 32 בכבל HDMI. הכתב נורא קטן בטלוייזיה,הקטנתי רזולוציה ונראה בסדר בTV אבל זה מכוער רזולוציה נמוכה במסך מחשב. אין אפשרות לקבוע שרק בTV יראו ברזולוציה נמוכה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. בגודל 17', רצוי מאוד שטוח. או מסך LCD מתחת ל 1000 ש"ח באיכות מספיק טובה בתודה מראש אריאל

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  13. Started by swisaman,

שלום לכולם! ברשותי HD5850 של ספיר עם ביוס צרוב של ASUS,הביוס הצרוב העלה את הקלוקים בכ50MHZ גם לליבה וגם לזיכרון. זה יכול לגרום נזק לכרטיס בצורה כזה או אחרת?(אם חשוב לציין,הכרטיס יציב בOC גבוהה יותר)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. Started by ard,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך GEFORCE FX5500 חדש שקניתי לפני שבוע בגלל בעיות שהיו לי וכן החלפתי את הזיכרון RAM שהיה לי. משום מה אני מקבלת הודעת שגיאה שאותה אני מצרפת , לאחר איתחול מחדש אין תיבת דו שיח שמאפשרת להעלות את הנתונים אודות כשל זה אל מייקרוסופט כמו שכתוב בהודעה.וכן לאחר כמה שעות אני מקבלת שוב את ההודעה. אשמח לדעת מה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by Spear,

יש לי תקציב של עד 1000 שקלים חדשים (ישנים כבר לא מקבלים) ורציתי לדעת מה שווה לי לקנות, אני ממש רוצה כרטיס מסך חדש ו... אני מקווה שתביאו לי הצעות יפות בקשתי הנוספת היא להביא הצעות מחנויות-רשת (לדוגמא אופיס דיפו) במחירים סבירים. ---------רועי

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. לא הבנתי משהוא קטן אבל חשוב בנוגע לרזולוציה. נגיד ואני מריץ משחק ברזולוציה של 1280X1024 אז המסך מציג 1280 פיקסלים לאורך ו-1024 פיקסלים לרוחב. עכשיו השאלה שלי היא האם הוא מציג אותם לארוך ולרוחב של כל המסך או לאורך ולרוחב של עצם מסוים??

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by jacobra,

אם אפשר לתת קישור מכאן http://www.hisdigital.com/html/vga.php תודה!

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by noynisim12,

יש לי מפרט שחבר בנה לי. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך הנ"ל. מה יותר טוב ולמה? חשוב לי לדעת מה הסיבה שבגללה אחד יותר טוב מהשני. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

לחבר שלי יש Radeon x600PRO 128mb ולי יש Radeon 9800Pro 128mb ואני מקבל ב3Dmark2005 2412 נקודות, והוא 1717. איך זה הגיוני?? וזה מפרט שלו: Intel P4 3.0ghz 64bit 256x2 geil cooled ddr

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by barzanger,

אני לא יודע לאיזה פורום להכניס את זה אז תעבירו אם צריך יש בעיה בחלק מהמשחקים שאני מפעיל המסך לא מציג כלום ורושם out of frequencY המשחק האחרון הוא L4D אני אשמח אם תסבירו לי איך לסדר את זה (המסך הוא CRT ברזולוציה של 1280X1024)

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  21. עדיפות: NVIDIA. תקציב: בלשב זה לא ככ מוגבל, אבל אין לי צורך ביותר מסביר פלוס לינדור וידאו. תודה רבה לעוזרים!

22. שלום, לפני הכל אני חדש כאן,הרבה זמן אני קורא הפורום,משום מה לא חשבתי להרשם כעת אני צריך את עזרתכם לגבי רכישת כרטיס מסך,אשמח לכיוון. נתחיל.... לאחר שימוש לא מוצלח ומעצבן במיוחד בכרטיס מסך מובנה בלוח,החלטתי לקנות כרטיס מסך,ואם כבר לקנות אז משהו טוב. במחשב הנ"ל השימושים שלי הם 40% עבודה משרדית,אינטרנט וכו... 30% משחקים(GTA IV,nfs shift.....ועוד כמה בסגנון) 30% המחשב מוריד לו בנחת קבצים. דרישות שלי מכרטיס מסך: חיבור PCIE זיכרון-ddr2/ddr3 מה ההבדלים? שימושים-כמו שציינתי למעלה,חשוב לי מהירות שיריץ משחקים על HIGE (נכון להיום). יציאות-חשוב מאוד שיהיה DVI ,ועל הדרך גם s-video (לא חשוב כל כך אבל מומלץ) רזולוציה-שיריץ משחקים ותוכנות על 1680x1050 ללא תקיעות והאטה(מסך S…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. Started by BlueButterfly,

שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש כאן ומקווה שאוכל לתרום לכם במידת הצורך. :-[ בינתיים- אני הוא זה שזקוק לעזרתכם... ??? אני מעוניין לקנות מסך 17" בתקציב בסדר גודל של 1,300-1,400 ש"ח. אני יושב על המחשב די הרבה שעות ביום ובעיקר לצרכי אינטרנט (פחות למשחקים- למרות שלא צריך לזנוח את זה לחלוטין)... איזה מסכים יש במחיר הזה שיהיו טובים מספיק לשמש אותי לזמן רב לצרכים שלי? ??? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by Dr. Hardware,

אני יודע ששתיהם כרטיסים די חלשים אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת את מה לחבר... או את הכרטיס מסך המובנה שאני אקבל עם הלוח אם שהוא: Geforce 6100 256MB או הנוכחי שלי: Geforce4 MX440 64MB

• 5 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים