כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכרטיס ואני רוצה לראות סרטים ב 1080P איך אני יכול .. באיזה תוכנות ..אני עובד עם XP
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני קונה Radeon X800 GTO.. האפשרות הכי זולה היא של Palit.. מה בעצם ההבדל בינה לבין הגירסא של Sapphire שעולה 300 שקל יותר? (היא לא GTO2). לשתיהן אי אפשר לעשות Flashing.. שזה דיי מבאס כי בהתחלה אמרו לי שאפשר.
-
- 12 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס ורציתי לשאול אם אפשר לקלוט איתו שידורי טלויזיה בדרך כלשהי . יש לי YES שמחובר לטלויזיה ומקדימה שלה יש לי עוד חיבורי RCA אז חשבתי לחבר עם זה ולקבל איכשהו תמונה מהטלויזיה דרך הממיר. זה אפשרי? תודה !
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.powercolor.com/main_product_detail.asp?id=82 רציתי לשאול אם הכרטיס הנ"ל זמין בארץ...
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס HD4870 512MB, אני מעוניין לקנות את ה- HD4890, האם יש אפשרות לחבר את שניהם במערך CF ? האם יהיה עדיף מטעמי תאימות לקחת HD4870 זהה לזה הקיים ? (מפרט מימין). תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
יש לי את המסך של VIEWSONIC G75F בשולחן עבודה אני סם רוזלציה של 864 על1152 והכי הרבה זה 75MHZ שאני משחק אני משחק על 600 על 800 אז במשחק זה בטח יהיה 800על 600 75MHZ איך אני עושה שבמשחק שזה היה על 85MHZ ורוזלציה של 600 על 800 אני יוכל לשנות ל85MHZ בשולחן עבודה שאני יורד את הרוזלציה אבל הבעיה שכול הסמלים גדולים!! 75 זה לא ברי לעניים לא? או שהכי הרבה צריך לעשות 75? גם במשחק אני עושה MAXFPS 76
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש את זה ב ATI TRAY TOOLS לסמן את זה ב V או לא? ומה זה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
לשים בסטיקי ואם כבר בחדשות... http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html ATI Catalyst Tweak Guide תודה למנהליםא ל מחיקת כל השטויות שהיו פה... אין צורך לתת קרטיד לאתר פיסי ספטו כי לא שם מצאתי את זה!!
-
-
שלום לכולם,אני מנסה ללכוד וידאו מהממיר הדיגיטלי שלי אבל הקבצים יוצאים ממש גדולים! אני מדבר איתכם על קטע של 30 שניות שתופס לי 5 מגה! הכרטיס שלי הוא 7800GT עם VIVO והתוכנה שאני משתמש בה ללכידה היא:virtualdub. מישהו יוע איך לכוון את התוכנה כך שהקבצים יצאו יותר קטנים? ניסיתי לכוון את האיכות כך שתהיה מינימלית אבל הקבצים עדיין יוצאים קטנים. אולי מקודד אחר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD של סמסונג הדגם הוא L1515S הבעיה שלי זה כמה הרצים לשים בתצוגה כי שאני שם 75\85 אני רואה רעידות על המסך וזה משגע אותי בכמה הרצים אתם משתמשים? כמה מומלץ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך כמו שמתואר בכותרת הוא מיועד למחשב שמחובר לשתי מסכים LCD של LG. באותו מחשב עכשיו יש כרטיס 5200 עם חיבור אחד DVI ואחד VGA והמסך שמחובר בDVI (עם מתאם מDVI לVGA) יש איכות יותר טובה מהמסך שמחובר ישירות בVGA, אני רוצה שיהיה איכות שווה בשניהם, ומחפש כרטיס שיהיה כמה שיותר זול לא צריך רזולוציות מטורפות זה כולה מסכים 17"... מיועדים לעבודה עם תוכנת QBASE לא תוכנות גרפיקה או משחקים.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כלומר יש לי לוח שתומך ב AGP X4 בלבד. וראיתי שכל הכרטיסים תומכים AGP X8. אני שואל לווא דווקא לכרטיס הזה... האם זה יעבוד אצלי? האם יש לו תמיכה אחורנית..? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
למה לא ניתן לכוון כרטיס מסך NVIDIA ל- 4:4:4 , מצורף תמונה לא דרך RGB או YCBCR גם לא ניתן לכוון טווח דינאמי פלט כל פעם שמנסה לשנות או חוזר לנתונים שבתמונה , מסך HDMI 2.0 כרטיס סמך 2070 לבלו ריי חיצוני אין בעיה לעבוד ב- 12 BIT RGB או YCBCR ולמחשב כן יש בעיה ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש כאן ומקווה שאוכל לתרום לכם במידת הצורך. :-[ בינתיים- אני הוא זה שזקוק לעזרתכם... ??? אני מעוניין לקנות מסך 17" בתקציב בסדר גודל של 1,300-1,400 ש"ח. אני יושב על המחשב די הרבה שעות ביום ובעיקר לצרכי אינטרנט (פחות למשחקים- למרות שלא צריך לזנוח את זה לחלוטין)... איזה מסכים יש במחיר הזה שיהיו טובים מספיק לשמש אותי לזמן רב לצרכים שלי? ??? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לאיזה מסך יש את האיכות, האמינות והנוחות הטובה ביותר? מסך 17` LG L1750SQ (8ms) LCD Monitor או Samsung Syncmaster 730B ? שתיהם נעים בכיוון ה 1700 ש"ח, כך שאין לי בעיה..
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
קניתי Leadtek PX7800 GT Extreme (מגיע לי מזל טוב ) כמובן שהוא בא עם מתקן הקירור של ה-reference, רק עם כיתוב שונה (כמו כל הכרטיסים האלה). עכשיו, יש לי כבר את הקירור של Zalman: VF700-AlCu שהוא דיי טוב לדעתי. רציתי לדעת אם כדאי לי לשים אותו במקום גוף הקירור הרגיל (שנראה מבטיח גם הוא) מבחינת ביצועים\קירור, ולא מבחינת רעש (ברור שהזלמן שקט יותר). כרגע הכרטיס על 48 מעלות ב-Idle. (לילה קריר)
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך עד בסביבות 600 ש"ח ש: 1. כרטיס שקט 2. מתאים ללוח אם מבוסס I5 3. בלי OC או דברים מתוחכמים 4. מספיק טוב למשחק המזדמן 5. מסך 24" 5. יאפשר לראות סרטים גם ב FULL HD כמו שצריך (אם זה רלוונטי) תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
RX 7600 עולה 1403 שקל ו RX 7600 XT עולה 1637 שקל וההפרש בינהם בביצועים זה 3% זה הגיוני או טעות באתר ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8670 הלוח הוא nForce4 SLI והכרטיס מסך הוא 6600GT עם שתי ליבות, אבל המחיר הוא 3345 ש"ח ואני זוכר שקראתי בחדשות שבאתר שבארה"ב הוא יעלה בסביבות ה 400$ כמעט חצי! מישהו מכיר את החבילה הזאת והאם היא משתלמת או ששווה לקנות לוח אם וכרטיס מסך בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח P45 וHD4870, במידה ואני מעוניין להוסיף HD4850, זה אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ברגע שיוצאים הכרטיסים החדשים אם המחיר שלהם יהיה ריאלי אז אני הולך לקנות אחד או שתיים(תקראו ותבינו) בהתחלה חשבתי על לקנות 8600gt אחד אבל אז חשבתי לקנות כבר לוח תומך SLI ולקנות 2 כרטיסים של 8300GT אז פה השאלה האמיתית זה משתלם ? אני לא יודע אם זה יצא יותר יקר או לא יותר טוב או לא את זה אני שואל אותכם ואני צריך שתענו לי מה עדיף מבחינת הכל(מחיר ביצועים וכו...) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס רדאון 7000 עם 64MB. משמש בעיקר לעבודה באינטרנט + קצת משחקים. כשאני מתקין את הדריבר של ATI המחשב מסרב להציג סרטים מכל סוג שהוא (בדקתי עם כרטיס יש של Nvidia) ולא היתה בעיה. רק עם הדריברים של מיקרוסופט הוא מצליח לעבוד ולהראות סרטים. שלחתי מייל לATI ולPOWERCOLOR והם "זרקו עלי" ולא חזרו עם תשובה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חבר'ה תעזרו לי: בחלק מן המשחקים, זה יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה: ש VPN recover אתחל את הכרטיס הגראפי בגלל שהוא הפסיק להגיב. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-