עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TheWave,

האם השפורפרת DynaFlat היא שפורפרת טובה? האם המסך Samsung 955DF הוא מסך טוב? (גודל נקודה של 0.20) תודה!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  2. אהלן יש לי כרטיס חמוד ATI Radeon HD 3870 X2 עם 1GB זיכרון יושב מובטל (נקנה לצורך פרוייקט בעבודה) מישהו יכול להמליץ על איזה DEMO או משחק חינמי שידגדג את היכולות שלו ? משהו לשטוף את העיניים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by theguy,

יש לי 2 שאלות: אחת כמה זמן 7600 gs לא יהיה בדרישות המינמום של משחקי מחשב וכמה זמן 7600 gt ? שתיים אם אני קונה amd 3800 ,1 giga ddr2 667mhz, 7600 gs האם יהיה יותר טוב מ amd 3500 , 512 ddr2 667mhz ,7600 gt בשביל מחשב שבועד למשחקי מחשב?

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by YAYA24,

ברשותי נייח חדש e5400 לוח אם אסרוק גי 31.אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך מהמשחב הישן(9600) לצפות בסרטים וכו בטלויזיה (מכיוון שבמחשב החדש אין יציאות מלבד vga).משום מה כשאני מחבר את הכרטיס מסך (יש לו יציאת אס וידאו)ומחבר את המסך לא קורה כלום.ניסיתי בביוס לשנות ולא עוזר.פליז תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by ar2r,

שמעתי על יציאה של כרטיסים חדשים שתשפיע על מחירי הכרטיסים המוכרים כרגע של ATI .. אז לחכות לחודש הבא ולקנות?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. אני עומד לקנות היום כרטיס Geforce 8800GTS ואני מתלבט בין שתי חברות: INNOVISION Geforce 8800GTS OC 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1453 Sparkle nVIDIA GeForce 8800GTS OC Calibre 512MB PCIe http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P890~8~0.htm# התקציב שלי: עד 2,000 ש"ח. המסך שלי: Dell 2007 WFP הספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W . מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by אוריפ,

רציתי לקבל תשובות על השאלות הבאות לגבי ה-FLYVIDEO 3000 מתוצרת LIFEVIEW: 1. האם התמונה שיוצאת נקייה מרעשים וקפיצות (כמובן אם אין כאלה במקור...)? 2. האם מהירות ההקלטה היא מעל 24 FPS (יעני שהקובץ ירוץ חלק לגמרי)? 3. האם התוכנה ידידותית לשימוש? אם יש לכם הערות לגבי האיכות ונוחות השימוש אשמח לדעת! אם יש לכם הצעות לשיפור עד 300 ש"ח, אשמח לשמוע! תודה!

8. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2752 GECUBE 2600XT- 256MB,256BIT-RETAIL תכונות: RADEON HD2600XT/ 256MB/ Dual DVI (2 x Dual Link , HDCP) / TVOUT/ FANSINK/ PCI-E,HDMI with 5.1 surround sound audio,GDDR3,Core Frequency 800Mhz ,HDMI dongle (Optional- not included],RAMDAC 2 x 400Mhz DirectX® 10 ,vista כתוב שהוא DDR3 והזכרונות שלי הם DDR2 אני אצטרך לקנות זכרונות DDR3? יקר לאאלה... תודה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by ac1240,

איזה חיבור אני צריך לקנות יש לי כרגע ATI RADEON 4850 ומסך LCD

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by לוח שנה,

תודה.

11. Started by benhouli,

שלום קניתי LCD חדש עם HDMI ורציתי לחבר עכשיו את המחשב ל LCD דרך ה HDMI הכרטיס שיש לי כרגע ככל הנראה לא תומך ב HDMI ATI Sapphire x600 pro 256 MB וכרגע המחשב שלי מחובר למסך מחשב הרגיל דרך כבל VGA ולא DVI השאלות הן: 1.אם אני אביא כבל של DVI לHDMI - ואחבר את המחשב לטלוזיית LCD עם הכרטיס הנוכחי - אני אראה איזושהי תמונה ? או שבגלל שהכרטיס לא תומך ב HDMI אני בכלל לא אראה תמונה ? 2.האם בכלל מבחינה טכנית ניתן לחבר בו זמנית את כרטיס מסך גם לכניסת ה VGA למסך מחשב הרגיל וגם לכניסת ה DVI לכניסת הHDMI או הVGA לטלויזית הLCD 3.אם אני אחבר את כניסת הDVI שבכרטיס מסך לכניסת הVGA שבטלויזיית LCD איך תהיה האיכות בכללי ? ואיך ביחס לHDMI ? תודה לעוזרים בן

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  12. האם כל כרטיס מסך שמוציא 4k ב 120hz ייתן את אותה איכות של ווידאו ? הכוונה לסרטים כאשר אני צופה במלשב שמחובר לטלויזיה ברמה גבוהה. האם גם יהיה הבדל באיכות שוב רק ניגון קבצי ווידאו בין gforce ל radeon

13. אני יודע שאסור ממש לשאול שאלה כזאת וצריך לחפש...אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום וגם בקושי יש אנשים שיש להם את הכרטיס הזה...אז קשה למצוא וגם אין לי גישה לORB..

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. היי קניתי כרטיס מסך חדש HD 2600PRO יאני מנסה להתקין לו דרייבר של ATI ניסיתי להוריד מ אתר החברה את הדרייבר החדש ביותר וכשמתחילה ההתקנה הוא אומר לי שהדרייבר לא תואם למחשב שלי אבל אני בטוח 100% שהוא כן מתאים ניסיתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס וכשמתחילה ההתקנה יש הודעה שצריך קודם לעשות ריסט ואחר כך להתקין אני עושה ריסט מתקין ואותה הודעה חוזרת!!!1 למישהו יש פתרון בבקשה?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by segevgabay,

שלום רב, יש לי את הכרטיס hauppauge wintv 150. התקנתי את הדריבריים ואת התוכנה DSCALER. משום מה גם התוכנה הזאת וגם תוכנות אחרות לא מצליחות לזהות את הכרטיס והתוכנה DSCALER רושמת את ההודעה הזו: "failed to connect video capture device to renderer". מה עלי לעשות??

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by bora-aa,

איך הכרטיס שכותרת? כמה הוא עולה לAGP ? תודה רבה אפשר לכמה סיקורים עליו תוצאות של 3DMARK כמה טמפרטורה צריך להיות לכרטיס מסך? בזמן משחקים ומתי שלא?< 5900 זה תוצאה טובה? תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by stingeR-,

כמו שהרבה מכם יודעים, יש לי FX5200 בבית שהיה בשיא עולם ב3dmark03 על מהירויות 340/640 עם וולטמוד לזיכרונות, לפני חצי שנה הכרטיס כביכול נשרף ולא העלה את המסך ופשוט מת..., לפני יומיים מצאתי את הכרטיס באיזה קופסא ששמתי אותו ואמרתי לעצמי שאני צריך לנסות אותו, אז ניסיתי, והוא עובד! יש רק בעיה אחת, בביוס ועד למסך של הטעינה של הוינדוס הכל נראה בסדר, שהוא מגיע למסך הזה פתאום יש קווים אנכיים על כל המסך, שאני מגיע לוינדוס איתו הוא עובד על 4ביט ואני יכול להגיע לרזולוציה מקסימאלית של 800X600 ועדיין ישנם קווים אנכיים, שניסיתי להעביר ל32ביט המחשב כיבה את המחשב, אבל באחת הפעמים שניסיתי להעביר ל800X600X32 זה כן עלה ועם המון קווים אנכיים אדומים אבל עלה ובקושי זז, אבל עלה! אחר כך ניסיתי SAF…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by mrsph666,

שלום, יש לי מספר שאלות: - האם מהירות הליבה בכרטיס מסך קובעת הרבה? למה למשל ב-R9600XT מהירות הליבה היא MHz500, כשב-R9800XT הליבה היא 'רק' על 412MHz? האם זה משפיע הרבה? - האם מהירות הזכרון משפיעה הרבה? למשל אם ב-R9600XT יש 600MHz, ואם אני עושה OC ב-50MHz, כך שיוצא 650MHz, האם ארגיש בהבדל? - מזה RAMDAC ? לרב הכרטיסים של היום יש 400MHz RAMDAC, מזה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך גיפה 6600 של גיגה בייט עשיתי פורמט למחשב התקנתי תדריור כרגיל והחיבורים נשארו אותם חיבורים לTV הבעיה שעכשיו אני רואה על המסך של הטלוזה שחור לבן ושאני מסיר תדריור אני רואה ציבעוני אז שאין לי דריור על המחשב רואים במסך TV טוב ושאני מתקין הבלאגן מתחיל ולא הצלחתי לסדר את זה בהגדרות של הדריור זה מה שהקתנתי 93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe יש פתרון !?!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by ClubCaliber,

הכותרת אומרת הכל.

22. Started by Tomerb1,

טעות בפורום...

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. חבר הציע לי לקנות ממנו תכרטיס nVIDIA GeForce 8600GT ב150 שח .זה שווה בכלל ? האם הכרטיס מסך יכול להתאים למערכת כמו ישנה שלי ? PENTIUM 4 2.66 GHZ 512MB RAM GeForce FX 5200 לוח אם אני לא זוכר המחשב שלי נקנה לפני 4-5 שנים מקסימום אני ישלב תGeForce 8600GT עוד אחד אחר עם אני יבנה/יקנה מחשב חדש תודה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  24. ואם לא למה ? אם כן אז איך?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  25. שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים