עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by noamb,

הכרטיס הנוכחי שלי ( 9800GTX ) , עובר למערכת אחרת ואני מעוניין בקניית כרטיס חדש. ברור לי מהשוואות כי ה-5850 חזק משמעותית ,השאלה הנשאלת היא עד כמה קריטי העדר physx בכרטיסי ati? הבנתי כי במשחקים כמו arkham asylum ההבדל הוא די משמעותי. האם זה יהפוך קריטי במשחקים עתידיים? תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by imac,

יש לי מסך RELISYS אבל אני לא יודע את הדגם ולכן אני לא יכול לעשות RR גבוהה כי הווינדוס מזהה אותו כDEAFULT MONITOR אין איזה תוכנה שאומרת לך את הדגם של המסך?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  3. שלום. רציתי לדעת, יש לי את הכרטיס 9800GT. והתקנתי לו את הדרייבר שבא עם המחשב, לפי מה שהבנתי הדרייבר הזה הוא ישן. רציתי לשאול אם דרייבר מעודכן יותר (הגירסה החדשה ביותר) ישפיע על הביצועים של הכרטיס? תודה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by yoc1983,

האם כדאי לקנות כזה כרטיס לכזה מעבד או שיכול להיווצר בכזה מצב צוואר בקבוק?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by Dilbert Marker,

מצטער שאני פותח דיון על תוצאה ב3DMARK, אני אישית לא מחבב דיונים כאלה... ובכל מקרה, בתור אדם שלא ממש אכפת לו מהתוצאה, הרצתי השבוע 3DMARK לראשונה מזה 4 חודשים. ציפיתי האמת לירידה קטנה בתוצאה, אתם יודעים הHD קצת יותר מלא עכשיו, הר'גיסטרי יותר מלא בשטויות בטח... נשמע הגיוני שהתוצאה תרד. אבל מ1312 ל1032?! אז... יש רעיונות מה הסיבה לירידה החדה? הרצתי על אותן הגדרות, סגרתי את התוכנות ברקע, אין תוכנות ריגול או וירוסים, אפילו נשאר אותו דרייבר (טוב אני אעדכן השבוע...). לירידה של 280 נק' חייבת להיות סיבה טובה לא? המפרט למתעניינים: P4 2.8C Asus P4P800 Deluxe 256MB 400MHz * 2 Sapphire Radeon 9600 Pro

6. ביצעתי בדיקת שגיאות בכ.מסך SAPPHIRE 4850 בעזרת OCCT ונמצאו הרבה ואני לא מבין כלום בגרפים האים מישהו יכול להסביר לי מה הבעיות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by Aeternus,

שלום, יש לי מסך Proview 786N ולצערי הכלבה הנחמדה שלי החליטה לאכול את הראש של הכבל מסך שלו... האם יש דרך להחליף את הכבל בבית? תודה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. אז ככה, הכול מתחיל לפני כארבעה חודשים שנישרף לי הכ.מסך הישן שלי 9800pro (בגלל oc טיפשי שעשיתי לו). חיפשתי כרטיס חדש, מצאתי אחד לא יקר מידי פה באתר בהמלצות Radeon HD 3650. קניתי אותו ופירמטתי את המחשב. התקנתי את כול הדריברים הדרושים. התקנתי כמה משחקים די פשוטים שעבדו לי גם עם ה 9800PRO כגון Call Of Duty 2. עובד ממש על הפנים הדבר הראשון שראיתי יש מלא עיוותים וצבעים מוזרים כאילו הכרטיס בכול רגע קורס. עכשיו זה קורא רק במישחקים ובכול המישחקים, גם על דרישות נמוכות (אומנם פחות) אבל גם בנמוכות. דבר אחרון שרק רציתי לציין, המחשב עצמו כלל לא חדש. מקווה לפיתרון תודה לכול העוזרים.

9. Started by yonir,

האם יש איזשהי עדיפות בין כיבוי המסך ע"י לחיצה על הכפתור של ה-power שעליו (כך שהנורית power תכבה) לבין כיבוי ע"י בחירה של סגירה אחרי דקה של חוסר פעולה של המחשב ב-Power Properties- מה שמעביר את המסך למצב שנורת ה-Power מהבהבת? (המחשב בכל מקרה נשאר דלוק) (מבחינת אורך חיים של המסך בעיקר, לא נראה לי שיש שיקולים אחרים חוץ מאולי צריכת הספק זניחה ב-standby)

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש עשיתי בדיקה ב3DMark05 לכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ויצא לי 4453 זה מה שצריך לצאת לי בכרטיס הזה? בלי OC ויש דרייברים החדשים שהורדתי מהאתר תודה 2יי 2יי

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by amirn,

היי אני רוצה לקנות מסך LCD, האם אתם מכירים חנויות באיזור ת"א שבהן אפשר לראות מספר דגמים של מסכים (וגם לבדוק אותם קצת) ? תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by poli,

מה מבין בחירת קצבי הפריימים הבאים אשר מופיעים בהגדרות התצוגה של המשחקים החדשים בשוק נותן לי את איכות התמונה הטובה ביותר? 1 30 fps 2 vsyc 3 nvsyc ???

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by palad1n,

היי,התקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי - msi 6600 gt. לאחר החיבור וההדלקה יש לי כמה בעיות- הרזולוציה השתנתה, הכול ענק ומגעיל.. מלבד זאת כל גלישה באינטרנט לדוגמא וגלגול העכבר כלפי מטה מראה את האתר בקטעים ( לא ממש יודע להסביר) אבל משהו לא בסדר..מה לעשות? להוריד את הדרייבר? תמונות: http://i49.tinypic.com/984n0l.jpg http://i47.tinypic.com/2hncps3.jpg

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. שלום, קים ברשותי מחשב עם לוח אם G41M COMBO בעל כרטיס מסך מובנה X4500M (לא גרסאת הHD) בעל חיבור VGA בלבד. לפי מה שהבנתי מגוגל HD READY יכול להציג עד רזולוציה של 720P ואיכות כמו 1080P כלל לא מורגשת. הייתי רוצה לדעת האם קניית כרטיס מסך GEFORCE G210 + כבל HDMI (בעלות של כ300 ש"ח) יצדיק את השיפר הגראפי שיושג או שהשיפור הגראפי יהיה כמעט בלתי מורגש? קיים ברשותי כבר כבל של 15פינים של 1מ' ו2 מטרים של כבל מפוצל של שמע. נתונים נוספים: ספק כוח: 350W אמיתי מעבד: E5700 3GHZ DUAL CORE זכרון: 2GB DDR3 1066MHZ מערכת הפעלה: WINDOWS XP service pack 3

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  15. לפעמים הכל פועל מצויין ולפעמים פשוט לא סוחב!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by aviados,

אנשים שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך התקציב שלי הוא 800 אם חריגה קטנה של עוד 100 150 לא יותר השאלה האם הכרטיס ATI RADEON X800XL עונה על הצרכים ביחס למחיר אני משחק במשחקים כגון WORLD OF WAR CRAFT וכאלה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by gt6,

רציתי לשאול ככה: אין לי windows מקורי ואני עושה עדכונים אוטומטיים העם זה טוב? העם זה לא יעשה בעיות למחשב שלי? או שעדיף לא לעשות את העדכונים האלה?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by natan805,

מי יכול לדרג לי איזה חלק יותר חזק מימה 6800xt ddr3 256 bit 128mb או 6600gt 128 bit 128 mb או 7600gs ddr3 256 bit 128 mb שלושתם כמעט באותו מחיר

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  19. ל6200 אין חיבור SLI אז אפשר?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by eshel107,

לא יודע מה לקחת עזרה בבקשה

21. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך סביר שיוכל להריץ את כל המשחקים החדשים. מה אתם אומרים.......יש משהו כזה בבערך 600 ש"ח ??? או שכדאי לקנות משהו ממש גרוע ולחסוך לכרטיס טוב בעוד כשנה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by kinggil,

http://www.palit.com.tw/en/index.html תודה .

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by stolen,

מה אתם אומרים על הקרטיס מסך הזה.. תגובות יתרונות חסרונות

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. כמה הוא יעלה בשבועות הקרובים שהוא יגיע לארץ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  25. המפרט: הוספתי לו עוד 2 הארדיסקים מעבר לכונן SSD שמצויין כאן. בנצ'מארק 3DMARK 11: בפעם השניה שהרצתי אותו קיבלתי כמעט 8500. מה דעתכם ? איזה עוד בדיקות להריץ ? אגב יש לציין שהכל כמובן בסטוק, אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב למרות שהמחשב מושלם לזה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.