עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by WN,

היי רציתי לשאול מה היכולת שאליה הרדאון 9600 xt יכול להגיע עם אוברקלוקינג, ואיך אפשר לשפר את הביצוע שלו בכל דרך חוץ מלפרק דברים בכרטיס?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 5200FX 128MB ומסך ASUS MW221C WIDESCREEN, מערכת ההפעלה-WINXP. למיטב ידיעתי ברירת המחדל של המסך היא הרזולוציה 1050*1680, ובה אני עובד בחיבור אנלוגי. כאשר אני מחבר ב-DVI איני מצליח לכוונן את המסך לעבודה ברזולוציה זו- התמונה גולשת ואינה נכנסת במסך לכן אני צריך הזיז את העכבר בכדי לראות את המשך התמונה. מס' שאלות: א. האם הרזולוציות שבהן כרטיס המסך/המסך תומך שונות בין חיבור DVI לחיבור אנלוגי? ב. המסך יחסית חדש (פחות משבוע) אצלי אבל לפי מה שאני רואה לא ניתן לכוונן את המסך בצורה ידנית, האם בכל זאת יש דרך לעשות את זה? ג. האם זה קשור בדרייבר של המסך? (לפי מה שראיתי הדרייבר של הווינדוס של ה-P&P הוא מעט ישן מ-2001, אז חשבתי שאולי פשוט …

3. Started by naoriko,

אני צריך עזרא הצעות של מכירים של כרטייסיי מסך במחיר 600 עד 800 ש"ח בבקשה כל המגיב תודה

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by kobi.masika,

היי ראיתי בפורם סוגיות שונות על הכרטיס שניתן לפתוח אותו ליותר צינורות עיבוד ברשותי הכרטיס הזה sapphire ati x800 gto מצורפת תמונה http://geizhals.at/img/pix/165663.jpg האם ניתן לפתוח אותו ל 16 צינורות גרפיים ? ואם כן כיצד ?

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by BoRiS.K,

יש לי XFX GEFORCE 6800GT 256 עכשיו הייתי משחק במשחקים וזה... ועכשיו פיתאום אני שם לב כשאני ניכנס ממשחק וניכנס לבדוק כמה מעלות הכרטיס מסך שלי אז הוא עומד על 75 למה זה (וזה עוד בחורף) ומה אני אמור לעשות כדי לתקן את זה תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by שמעון 17,

אחים שלי דוד שלי הביא לי מחשב ולא הביא לי את התקנה לכרטיס מסך . יש לי כרטיס מסך של MAG XJ500T ON INTEL® 82945G. משהו יכול להביא לי את הדריוור שלו ? והעים הכרטיס טוב ? ( הוא יסחוב לי את המשחקים החדשים ?)

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. Started by maccabeast,

דבר ראשון, לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה ,אז סליחה. אז ככה, יש לי לוח אם D850GB וכרטיס מסך GEFORCE2 64MB אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. מה אתם ממליצים לי ? לא משהויקר מדי ואיך אני ידע מה מתאים לי למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by Superior,

לא משנה אפשר לסגור את הנושא.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by barakgal,

יש לי מסך 32 אינצ' חדש של סוני מסדרת bravia הוא מחובר דרך יציאת ה-hdmi שלו ל-dvi של כרטיס המסך שלי en7950gt של asus אגב זה htpc שאני משתמש בו כמחשב לכל דבר וענין ... הכרטיס מוציא רזולוציה של 800*600 וכאן מתחילה הבעיה אכן הראות היא ברמה גבוה !! אבל אני מאבד בערך שתי ס'מ מכל כיוון . השאלה שלי היא עם מה ראוי לשחק על מנת לסדר את הבעיה, לדחוס את התמונה דרך ההגדרות של המסך או לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך . כשאני משחק עם הרזולוציות אני תמיד מאבד בערך 2 ס'מ . בנוסף שמעת שיש ענין כל שהו עם ריפרש של המסך ושל הכרטיס מסך שהם צרים לעבוד בהתאמה ??

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  10. השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט אופיס וסרטים בלבד, ללא משחקים. האם אני ארגיש בהבדל בין המסכים? האם זה הבדל שווה את ה 700 ש"ח הפרש המחיר בינהם? אלה המסכים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24000 http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353&gsid=10-5

11. Started by amit71,

שלום לכולם אני רוכש מחשב שישמש גם כHTPC עם כרטיס מסך HD3850 .נכון לשנה הקרובה לא יהיה לי מסך LCD ואני משתמש בטלויזיה סוני טרינטרון . 1. האם בחיבור דרך SVIDEO אני יכול לראות ולהשתמש ביכולות של המדיה סנטר (VISTA) עם הטלויזיה הנוכחית כמובן באיכות פחותה 2.האם ניתן לחבר שני מסכי מחשב (לטובת עריכה)במקביל לחיבור SVIDEO לטלויזיה או שאחד מבטל את השני

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by ElectroRage,

תראו הלכתי לאיזה חנות והציעו לי את הכרטיס הזה במקום ה 570 N560GTX-Ti-M2D1GD5 ואני לא יודע אם הוא טוב הייתי רוצה לדעת אם הוא שווה קניה דרך אגב המחיר הוא 1300 שקל ו זה נכון שכרטיסי מסך אם Overclock חיים פחות מכאלה בלי תודה למי שעוזר

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…

14. Started by bigdady,

תמחקו את ההודעה הזו

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by shimonsky,

שלום אני צריך המלצות לכ. מסך מקצועי שאמור לעשות מספר דברים : 1. המרת קבצי DVD לקבצי MOV - ברמה גבוהה!!! 2. המרת סרטונים לבטא 3. שימוש בתוכנות כמו AFTER AFECT , PREMIER, POTOSHOP , הכל ברמה מקצועית תקציב עד 2000

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by evgeni1984,

שלום קניתי כרטיס מסך 6950 TOXIC ו שמתי לו דרייברים הכי חדשים שיש לAMD אבל לפעמים בזמן עבודה או בזמן משחק נתקע לי המחשב ופאעום מהבב המסך ורושם לי הדרייבר שיחזר את עצמו מה לעשות בבקשה??? וגם יש לי בכרטיס מתג לעביר ל6970 זה מעלה בSHADERS ל1536 אבל במשחק פתאום התחיל לזייף בSKYRIM השחקן התחיל לרדת לי פתאום מתחת לאדמה?? http://gpuz.techpowerup.com/12/01/03/3gb.png

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by yanme,

טוב אז ככה יש לי בעיה אולי זה לא בעיה זה לכולם ככה שהדרייבירם של NVIDIA 23.11 מגבילים אותי ל-60 fps איך אני מבטל את ההגבלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה: כמו שאתם בוודאי מכירים את Oranili , החפרן ההוא על הבעיות עם הX1950PRO, ניסיתי לעזור לו בשבוע האחרון להתגבר על בעית התקיעות\קרטועים\FPS נמוך עם המחשב שלו ללא כל הועיל. הגענו היום למסקנה שכנראה זה הכרטיס מסך שלו, ומשהו מחשיד אותו מההתחלה שהוא סיפר לי שאין לכרטיס שלו חיישן טמפרטורה!!!!(הכרטיס מתויג לחברה GECUBE), הוא קנה זכרונות חדשים ללא הועיל, דרייברים לAMD כולל DC OPTIMIZER כולל AMDCPUDRIVER כולל MS KB896256 והREGISTRY PATCH שבא בעקבות זה. לכן, אני מבקש למשתמשים בעלי X1950PRO או לכל אחד שהתנסה בבעיות מוזרות וקשות אלה, להעלות את דעתו ולנסות לעזור לו, זה יכול לשמש ככלי עזר טוב לאנשים אחרים שיתקלו בבעיות דומות.

• 83 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by bogeo8,

אהלן חברה אני חדש פה בפורום ותהיתי עם אתם אולי יכולים לעזור לי בבעיה שיש לי עם הכרטיס מסך אז ככה לפני איזה חודש נשרף לי הכרטיס מסך שהיה לי ונאלצתי ליקנות כרטיס חדש אז חשבתי עם כבר ליקנות חדש אז ליקנות אחד טוב אז קניתי amd asus EAH6870 1GB GDDR5 התקנתי אותו במחשב ועשיתי פורמט והתקנתי windows 7 ואת הדרייברים של הכרטיס מסך אז הכל טוב ויפה התקנתי כמה משחקים כמו gta iv ו dirt 2 . ואז נכנסתי לgta שמתי תגרפיקה עד הסוף ואיך שאתי לשחק הכל התחיל להיתקע חבל על הזמן אז חשבתי אולי עם אני יוריד את ההגדרות טיפה אז הכול יהיה בסדר אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות הכל נתקע ואני מקבל איזה 25-30fps במשחק אבל הבעיה היא שהכל נתקע לא רק ב gta אלה גם בכל המשחקים האחרים אז בבקשה תעזרו לי ליפתור …

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  20. שלום אני צריך פה עזרה קטנה עם ה4870 SAPPHIR החדש שלי הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי תוצאה 10421 העם זה נחשבת תוצאה נורמלית בלי OC? HD4870 1GBRAM\CPU:E8200 4GB RAM WIN VISTA 64-BIT VIDEO BIOS: 011.010.000.001.029909 ספק 700W

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  21. ** לפני הכל קראו את כל הנושא , לא רק חלקים . שלום , יש לי בעיה במחשב / כרטיס מסך - אני לא יודע איפה!. אני לא יודע כבר מה לעשות , אין לי אחריות על אף אחד במחשב חוץ מהכרטיס מסך. * יש לי כנראה אחריות יצרן(אני לא יודע איך זה הולך) , את המחשב קניתי מחברת FOXPC ואחרי חצי שנה הם פשטו רגל. * את הכרטיס מסך קניתי לפני שנה וקצת מחברת ivory מחשבים. הכרטיס מסך שלי חדש ( הוחלף ברשת Ivory לכרטיס חדש של הספק לפני שבוע ) . * הכרטיס הוחלף בגלל רעש הנובע מהכרטיס אחרי התקנת הדרייבר של ATI . אולי זו בעיה במסך? איך אני יכל בדוק זאת?.. * המסך LG מגדם FLATRON W2042T - נקנה לפני שנתיים וחצי אולי יותר. אז הבעיה היא כזו , כתמים בצבע וורוד ולפעמים גם כחול מופיעים לי במסך בזמן שאני משחק במש…

• 47 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. טוב, אז ככה -המחשב שלי (שאת המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד ימין - המחשב מחדש) משום מה נותן תוצאה נמוכה להפליא ... מותקן הדריבר החדש שיצא (אם יש המלצא לאחד אחר אשמח לשמוע) מותקן גם DIRECTX 9.0a שאולי הוא עושה את הבעיות ??? PLEASE HELP :( geforce3 ti 200 & amd AXP 1942MHz only 3100 in 3dmark2001

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by codec,

למישהו יש את המסך הזה או ראה אותו? ראיתי עליו ביקורות די טובות באינטרנט, והמחיר שלו נמוך ביותר בהשוואה ל-samsung או-philips (שהם אפשרויות אחרות שחשבתי לקנות). מה דעתכם? [url=]http://anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2289&p=1 המסך לא ישמש למשחקים. אני חייב להחליף, כי המסך בבית עומד למות.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by ackohen,

שלום, יש לי בבית מחשב עם כרטיס מסך 8800GT.. בזמן האחרון אין מה לעשות כבר מרגישים עליו את הפז"מ וחשבתי אולי במקום להחליף מחשב - אולי שווה ברמה מסוימת פשוט לעשות SLI? אז ככה - אשמח לתשובה אם זה כדאי בכלל.. ואם כן אז עם איזה כרטיס בדיוק (זהה לחלוטין?) ומאיפה בכלל אפשר להשיג היום... ואם לא - עדיין אשמח לתשובות לגבי הסעיפים הקודמים בשביל הידע הכללי.. אבל כנראה שאולי אמנע אם אבין שזה ממש לא כדאי / משתלם. תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  25. היי חברים, בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מחשב חדש - מעבד I5 9600K . מסך IPS- FULL HD בגודל 24 אינטש (אני יושב כחצי מטר מהמסך). לעיתים קרובות אני משחק בworld of tanks, צופה בסרטים, אופיס וכדומה. חשבתי ללכת על כ.מסך RTX 2060 אך במחשבה שניה, ייתכן ואני קופץ מעל הפופיק וזו תהיה רכישה גדולה מידי, הן מבחינת ביצועים והן מבחינת מחיר. חשוב לי לציין כי אני לא מעוניין לשדרג רכיבים במחשב בתקופה הקרובה ולכן על כ. המסך לתמוך גם בהרחבות ועדכונים שונים של המשחק וכו'. מה אתם ממליצים? א. לרכוש את הכרטיס הנ"ל ? ב. לרכוש כרטיס אחר זול יותר כגון GTX 1660 TI או GTX 1660? ג. לרכוש מסך אחר ולמ…

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.