עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bogeo8,

אהלן חברה אני חדש פה בפורום ותהיתי עם אתם אולי יכולים לעזור לי בבעיה שיש לי עם הכרטיס מסך אז ככה לפני איזה חודש נשרף לי הכרטיס מסך שהיה לי ונאלצתי ליקנות כרטיס חדש אז חשבתי עם כבר ליקנות חדש אז ליקנות אחד טוב אז קניתי amd asus EAH6870 1GB GDDR5 התקנתי אותו במחשב ועשיתי פורמט והתקנתי windows 7 ואת הדרייברים של הכרטיס מסך אז הכל טוב ויפה התקנתי כמה משחקים כמו gta iv ו dirt 2 . ואז נכנסתי לgta שמתי תגרפיקה עד הסוף ואיך שאתי לשחק הכל התחיל להיתקע חבל על הזמן אז חשבתי אולי עם אני יוריד את ההגדרות טיפה אז הכול יהיה בסדר אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות הכל נתקע ואני מקבל איזה 25-30fps במשחק אבל הבעיה היא שהכל נתקע לא רק ב gta אלה גם בכל המשחקים האחרים אז בבקשה תעזרו לי ליפתור …

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  2. שלום אני צריך פה עזרה קטנה עם ה4870 SAPPHIR החדש שלי הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי תוצאה 10421 העם זה נחשבת תוצאה נורמלית בלי OC? HD4870 1GBRAM\CPU:E8200 4GB RAM WIN VISTA 64-BIT VIDEO BIOS: 011.010.000.001.029909 ספק 700W

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. ** לפני הכל קראו את כל הנושא , לא רק חלקים . שלום , יש לי בעיה במחשב / כרטיס מסך - אני לא יודע איפה!. אני לא יודע כבר מה לעשות , אין לי אחריות על אף אחד במחשב חוץ מהכרטיס מסך. * יש לי כנראה אחריות יצרן(אני לא יודע איך זה הולך) , את המחשב קניתי מחברת FOXPC ואחרי חצי שנה הם פשטו רגל. * את הכרטיס מסך קניתי לפני שנה וקצת מחברת ivory מחשבים. הכרטיס מסך שלי חדש ( הוחלף ברשת Ivory לכרטיס חדש של הספק לפני שבוע ) . * הכרטיס הוחלף בגלל רעש הנובע מהכרטיס אחרי התקנת הדרייבר של ATI . אולי זו בעיה במסך? איך אני יכל בדוק זאת?.. * המסך LG מגדם FLATRON W2042T - נקנה לפני שנתיים וחצי אולי יותר. אז הבעיה היא כזו , כתמים בצבע וורוד ולפעמים גם כחול מופיעים לי במסך בזמן שאני משחק במש…

• 47 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. טוב, אז ככה -המחשב שלי (שאת המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד ימין - המחשב מחדש) משום מה נותן תוצאה נמוכה להפליא ... מותקן הדריבר החדש שיצא (אם יש המלצא לאחד אחר אשמח לשמוע) מותקן גם DIRECTX 9.0a שאולי הוא עושה את הבעיות ??? PLEASE HELP :( geforce3 ti 200 & amd AXP 1942MHz only 3100 in 3dmark2001

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by codec,

למישהו יש את המסך הזה או ראה אותו? ראיתי עליו ביקורות די טובות באינטרנט, והמחיר שלו נמוך ביותר בהשוואה ל-samsung או-philips (שהם אפשרויות אחרות שחשבתי לקנות). מה דעתכם? [url=]http://anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2289&p=1 המסך לא ישמש למשחקים. אני חייב להחליף, כי המסך בבית עומד למות.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by ackohen,

שלום, יש לי בבית מחשב עם כרטיס מסך 8800GT.. בזמן האחרון אין מה לעשות כבר מרגישים עליו את הפז"מ וחשבתי אולי במקום להחליף מחשב - אולי שווה ברמה מסוימת פשוט לעשות SLI? אז ככה - אשמח לתשובה אם זה כדאי בכלל.. ואם כן אז עם איזה כרטיס בדיוק (זהה לחלוטין?) ומאיפה בכלל אפשר להשיג היום... ואם לא - עדיין אשמח לתשובות לגבי הסעיפים הקודמים בשביל הידע הכללי.. אבל כנראה שאולי אמנע אם אבין שזה ממש לא כדאי / משתלם. תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  7. היי חברים, בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מחשב חדש - מעבד I5 9600K . מסך IPS- FULL HD בגודל 24 אינטש (אני יושב כחצי מטר מהמסך). לעיתים קרובות אני משחק בworld of tanks, צופה בסרטים, אופיס וכדומה. חשבתי ללכת על כ.מסך RTX 2060 אך במחשבה שניה, ייתכן ואני קופץ מעל הפופיק וזו תהיה רכישה גדולה מידי, הן מבחינת ביצועים והן מבחינת מחיר. חשוב לי לציין כי אני לא מעוניין לשדרג רכיבים במחשב בתקופה הקרובה ולכן על כ. המסך לתמוך גם בהרחבות ועדכונים שונים של המשחק וכו'. מה אתם ממליצים? א. לרכוש את הכרטיס הנ"ל ? ב. לרכוש כרטיס אחר זול יותר כגון GTX 1660 TI או GTX 1660? ג. לרכוש מסך אחר ולמ…

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Palit nVIDIA GeForce 9600 SMART 1GB או ATI Raedon 4350 HD 1GB? תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. שלום. נפל היום לידי מחשב ישן P3 גנבתי למורה שלי(הוא נתן לי אבל בכל זאת) אז ניתקתי את הכרטיס מסך כדי להסתכל והוא של 3DFX יש העלה חיוך בפני הבעיה שאני לא יודע איזה כרטיס זה חחח ובשביל לדעת אני צריך להחליף ספק כי הוא שרוף ואין לי כוח יש עליו חוץ ממהיטסינק הקטן מן מתכת כסופה כזו . למישהו ישכיוון? ואגב המחשב הוא מחשב מותג של NEC אם אני לא טועה אשמח לעזרה בזיהוי. עירכה: ועוד משהו ששחכתי להגיד משומה כמה שהוא ישן יש לו חיבור DVI ועוד חיבור מסויים עגול כזה כמו שמחברים לטלוויזיה (בחוטים לבנים שזה חיבור עגול ובאמצע זה פין) רק שבכרטיס זה הנקבה.

• 54 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by Dreamflight,

הרכבנו בחנות מחשבים מפרט והחלטתי ללכת על כרטיס המסך Radoen X1950Pro - שמעתי שהוא מצוין. הבעיה היא שלחננות אזל המלאי שלו, וגם של X1950XT (שזהה לו בביצועים פחות או יותר). לכן, המוכר המליץ לנו על 2600XT אבל חשבתי להתייעץ איתכם לפני... אז המפרט של המחשב החדש הוא מעבד Intel Duo Core 2.4 וראמ של 2 ג'יגה... הייתי רוצה שהכרטיס יריץ לי את ביושוק למשל (שהוא משחק חדש שדורש כרטיס מסך חזק) על הגדרות די גבוהות... האם ה2600XT הוא תחליף טוב מספיק לX1950Pro?

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  11. שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקי תלת מימד מתקדמים כמו WC3, DOOM, CARBON וכו'. אני לא מבקש עכשיו ביקורת על כל המחשב - לכן אני מפרסם כאן את הודעתי. המחשב יכלול את המעבד Core 2 Duo, זיכרון 1GB, ועוד הרבה חלקים מתקדמים, אך אני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור מבין השתיים הבאים: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II או ATI X550 PCI-E 512MB DDR II שימו לב - שניהם כרטיסי 512MB, ושניהם PCI-E. מה עדיף להרצת משחקים מתקדמים? ה-ATI או דווקא ה-GForce? תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין דבר חשוב! אני קונה אותם מחנות שאני משער שאף אחד מפה לא מכיר, חנות של החברה אריקום, לכן יש לי שם הנחה גדולה על כרטיסי המסך ובגלל זה לקחתי 512MB - כרטיסי 256MB יעלו אותו ה…

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  12. שלום לכולם, לפני שבוע בערך קניתי את הכרטיס.. עד עכשיו אני מרוצה מאד מהביצועים.. אבל משום מה יש לי בעיה מעצבנת עם הדרייבר שלו.. מותקן לי פה ה 8.6 וכל כמה זמן קופץ לי מין חלון מוזר כזה (צרפתי תמונה) והדרייבר פשוט נסגר, אני אמור אחרי זה לפתוח אותו מחדש והכל חוזר למצב הרגיל.. ( עד שאחרי עוד כמה שעות זה שוב קופץ וסוגר לי את הדרייבר..) זה קורה לי כשאני מריץ לדוגמא דברים שלא קשורים בהכרח לכרטיס מסך - כמו התקנה של משחק או כשמשהו אחר פועל.. מישהו יודע מה זה ? זה קרה למישהו כאן ? כל פתרון / הסבר ייתקבל בברכה.. אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל לחפש את הבעיה.. תודה , שחר.. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  13. נשרף לי הכרטיס מסך במחשב HD4870 .. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל את על המשחקים חדשים על הגדרות גבוהות אבל שלא יהיה מצב שהלוח אם והמעבד יהוו צוואר בקבוק המעבד שיש לי : Q9550 ספק : superb 720w Gigabyte רצוי אחריות לשלוש שנים ולא שנתיים. עכשיו אני מתלבט בין שני אפשרויות בערך - הדגמים האלו שעולים בערך 1100 - כרטיס מסך Gigabyte דגם Radeon HD 6870 1024MB GV-R687OC-1GD או [table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך Asus דגם Radeon HD 6870 EAH6870/2DI2S/1GD5 או [/td][/tr][/table]כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 6870 1024MB GDDR5 עכשיו הם כולם אותו הדבר - השאלה היא איזה חברה יש לה תכרטיס הכי טוב ? והשני סוגים השונים שעולים טיפה יותר-- בין 1250 ל 1359 ‏HD 6950 2GB G…

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  14. אני צריך עזרה/מדריך לחבר טלוויזיה למחשב וגם המסך הרגיל שיישאר איתו כאילו Dual Screen.. הכרטיס מסך הוא GEFORCE 9600.. אם זה היה 2 מסכים ריגלים למחשב אז זה היה יותר פשוט אבל הטלוויזיה אלה יציאות אחרות פשוט ובדרייבר הפיצול מסך ל2 לא פועל ממש כאילו לא רואים כלום בטלוויזיה.. יש מדריך/רעיון איך?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by Aviad6,

אהלן, קניתי נייד עם GF630M ואני מעונין לעדכן לו את הדרייבר, כרגע הגירסא המותקנת היא 296.16, הורדתי את החדשה מהפנייה של הדרייבר עצמו אבל ההתקנה לא מוצאת הכרטיס ואני מקבל שגיאה שאין לי את החומרה המתאימה. כנראה מה שקורה שהוא לא מוצא את הכרטיס בגלל שהמחשב משתמש בציפ של אינטל. מה אני יכול לעשות??

16. Started by ITZIKAMSA,

יש לי כרטיס מסך:GF-5200-128MB של GainWard. בחודש האחרון המסך שלי ( LG - F700B ) מציג את התצוגה עם גוון ורוד בהיר. במקומות שבהן הצבע כהה ישנה מריחה ורודה של הצבע לצד ימין של המסך. חיברתי שני מחשבים אחרים למסך הזה והמסך הציג תצוגה באופן תקין - כלומק המסך עצמו תקין. עשיתי פורמט למחשב שלי - בהנחה שהדריוור של הכרטיס מסך שלי לא תקין אך ללא הועיל. למיטב הבנתי הכרטיס מסך שלי לא תקין. מה אתם אומרים - יש מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  17. יש לי NVIDIA 9300 ON BORD יש לו יציאת HDMI , חיברתי אותו למסך הטלויזיה אבל אני לא מצליח לצפות גם במסך המחשב וגם בטלויזיה ביחד כאשר אני עובר לטלויזיה מסך המחשב מוחשך האם הכרטיס לא תומך בפונקצית שני מסכים או שאני צריך להגדיר משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by Itamaro,

שלום לכולם. כרגע יש לי את ה GeForce4 MX440, והבנתי שכדאי לי להחליף אותו אם אני רוצה לשחק כמו שצריך במשחקים החדשים שצריכים לצאת. מקריאה באינטרנט, נראה לי שהכרטיס שהכי מתאים לי במחינת תקציב וביצועים, הוא ה Radeon 9800Pro. אבל יש לי כמה שאלות, כי אני די קלולס בכל מה שקשור לכרטיסי מסך: 1) הוא יפעיל לי משחקים שמצריכים Pixel Shader? 2) מה משמעות כל ה Saphire וכל שאר הדברים שרשומים בנוסף לשם של הכרטיס?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, מפרט בקצרה - 7700K , 16GB RAM 3000,ZOTAC GTX 1080 TI AMP EXETREME המחשב עובד, הכרטיס מסך עובד אבל המאוררים שלו לא עובדים בכלל בשום טמפרטורה. עכשיו ראש השנה ועד שיטפלו לי בתקלה יקח זמן , אולי יש פתרון שאני לא מכיר? כל עזרה תתקבל בברכה! שנה טובה!!!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by maxoirodi,

שלום רב לכולכם! אני משתמש חדש בפורום זה ויש לי בעית התלבטות קטנה! טוב אז ככה, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לפעם הראשונה אחרי שקניתי את המחשב לפני כשנה וחצי) עדיין לא בחרתי כרטיס מסויים אבל בגלל שאני לאא ממש גיימר גדול אני לא מתכוון לבזבז כסף על כרטיס חזק ויקר. בדקתי כמה כרטיסים ברשת שתומכים בחיבור מסוג AGP 8X ללוח האם. לוח האם שהגיע עם המחשב הוא מסוג ASUS P4R800-VM ויש לו יציאת AGP. ולמרות שאני לא ממש אוהב לחטט בחומרה במחשב רציתי לפתוח ולבדוק מה קורה עם לוח האם כדי לראות איך אני אתקין את כרטיס המסך שאקנה. הבעיה היחידה זה שבלוח אם זה של ASUS יש כבר כרטיס מסך מסוג IGP (INTEGRATED GRAPHICS PROCESSOR) - זה בעצם ATI RADEON 9100 IGP , למרות שאני לא ממש יודע…

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by gunrhutjbha,

לפי הOC המצב היה כזה: Clock:750/800 Memory:1150 טמפ' במאמץ :71 טמפ' במנוחה :35 מהירות מאוורר: 37% במנוחה וזה עולה אוטומתי ברגע שהמעלות עולות. אחרי הOC המצב כזה: Clock:850 Memory:1200 טמפ' במאמץ: 81 אחרי 4 דקות בFunMark אני מאמין שאם הייתי ממשיך היה מגיע ל83-84. טמפ' במנוחה:37 מהירות מאוור:55% 3Dmark Vantage:http://up203.siz.co.il/up3/iznyynyt22gm.jpg Real HD5770 3Dmark Vantage: http://www.xbitlabs.com/images/video/radeon-hd5770-hd5750-crossfirex/diagr/02_3dmvantg.png עכשיו הרעיון שלי היה לעשות OC ולהגיע לתדרים של הHD5770. האם זה שאני מעלה את התדרים לתדרים של הHD5770 גורם לכך שהכרטיס מסך הופך להיות בעוצמה של הHD5770 (במצב סטוק כמובן)? ושאלה שנייה ,האם הטמפ' בסדר או שאני …

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by Shmonzi,

שלום, לחבר שלי יש את המפרט הבא: Q9400, 4GB של ראם וכרטיס מסך 9800GT. היום הוא נכנס למשחק Starcraft II והיה לו 6 FPS לאחר כמה דקות של משחק. הוריתי לו להוריד את התכנה ספידפאן ולעקוב אחרי הטמפרטורות של הכרטיס מסך, והן היו מאוד מוגזמות. במנוחה, הן מגיעות ל-120 מעלות בשניות, ובמאמץ אני לא יודע. תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. Started by eitanb3,

ערב טוב! יש לאבי מחשב IBM פנטיום 3 NEMSTA הוא קנה מסך 19 רחב, והכרטיס מסך ישן ומראה את התצוגה מרוחה (אין לו רזולוציה מתאימה למסך רחב), אזי עלי לרכוש כ.מסך חדש. איזה מתאים? AGP X4 או X8 ? תודה. להלן המחשב:

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  24. היי כולם.. לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך שהיה ברשותי סה"כ חצי שנה, הכרטיס היה של חברת BFG מדגם 9800GTX בגירסת OC. נתתי אותו לחנות למימוש אחריות, החנות שלחה אותו ליבואן והיום, התקשרו אלי מהחנות ואמרו שמאחר וכרטיס כמו שלי לא היה במלאי יותר, אז היבואן הציע לתת להם את אותו אחד אבל בגירסת הפלוס, כלומר 9800GTX+ OC. החנות הודיעה לי לבוא לאסוף את המחשב עם הכרטיס החדש, הגעתי היום ולמרבה הפתעתי ראיתי שהיבואן אכן נתן לי את גירסת הפלוס אך מראה הכרטיס היה שונה בתכלית מזה שבאתר היבואן או היצרן עצמו. עכשיו, ככה הכרטיס אמור להיראות לפי אתר היצרן ולפי כל תמונה אחרת שחיפשתי עליו בגוגל: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxpoce.aspx בכרטיס שהם נתנו לי - קונפיגורצית גוף הקירור הייתה שונה לגמרי!…

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  25. היי, אז ככה - אתן מספר פרטים על המחשב שלי: - מעבד - Intel Core i5 - 3570 3.40GHZ - לוח אם - ASUS P8H77-V - זכרון מחשב - DDR3 16GB - כרטיס מסך ATI Radeon HD 5770 1GB - אם רלוונטי - מערכת הפעלה (כונן C) - כונן SSD של "סמסונג" EVO840. אני לא משחק במשחקי מחשב או משהו, רק צופה בסרטים והופעות HD (בין אם ביוטיוב ובין אם זה מוריד באיכות מירבית ששוקלת המון המון GB). המחשב מחובר למסך מהכרטיס מסך ובנוסף גם כבל למסך טלוויזיה LG 65UH651. שאני צופה דרך הטלוויזיה אני שם לב לקרטועים ונגיד אני רק מזיז את העכבר ולא לוחץ משהו יש תקיעות למאית שנייה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך חדש? או שבעצם צריך להחליף מעבד, לוח אם וכרטי…

דיונים חדשים בפורומים