כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מאיפה אני מוריד את הדריבר 4.9 החדש... הורדה ישירה אבל בלי קונטרול סנטר הזה.. ושאני מוריד בלי הקונטרול סנטר הזה אז אני צריך למחוק את הדריבר הקודם?ואז להתקין את החדש?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
האם ניתן לשים רמקולים ליד מסכי LCD או שזה פוגע בהם כמו במסכים הישנים
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כותרת.. והאם אני יראה שיפור משמעותי? המפרט בצד תודה רבה ויום מעולה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD4850 512 MB של Gigabyte. יש לי מסך 19 אינץ' ככה שהביצועים סבבה לגמרי אבל השאלה כמה תוספת ייתן לי לעשות OC לכרטיס? ואיך הוא בעקרון מסתדר עם אוברקלוק, לא תהיה התחממות מטורפת? תודה עריכה: בדקתי גם את הטמפרטורות והם 46 בזמן מנוחה ו78 במאמץ במשחקים כבדים יחסית.. האם זה גבוה?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם! (וחג שמח.) ככה, יש לי כרטיס מסך - Matrox G550 32mb DualHead על הכרטיס: חיבור-1 = עבור מסך סטנדרטי - VGAזכר. חיבור-2 = חיבור מסוג DVIזכר. כמו-כן, יש לי X2 מסכים, שלשניהם יש חיבור סטנדרטי - VGAנקבה. אני זקוק לאדפטור: DVI-נקבה. VGA-זכר. אפשר ליראות תמונה שלו ב LINK הזה: http://www.gefen.com/kvm/product.jsp?prod_id=1309 שאלתי היא: - איפה אני יכול להשיג את זה בארץ? (שמעתי כבר תשובות כמו: "היית אמור לקבל את זה עם הכרטיס...."), אבל בכל זאת, אני ממש זקוק לעזרתכם ידידי. ושוב, חג-שמח, ותודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני מתקשה למצא כרטיס מסך לצפיה בטלויזיה, אשמח אם תעזרו לי.. תקציב: 400 חריגה מקסימלית: 100-200 השימושים העיקריים שלי מהכרטיס צפיה בטלווזיה Full HD, עריכת תמונות, ואולי קצת גיימינג... אני מתכוון לקנות אותו IVORY, KSP או כל חנות שקרובה לנתניה. מפרט של המחשב: לוח אם GA-MA69GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+, 3006 MHz כרטיס מסך נוחכי NVIDIA GeForce 8400 GS ספק של 300W כרגע אני משתמש במסך של 17 אינצ' חחח אבל לא להרבה זמן, הטלויזיה היא 37 אינצ'. הערות ובקשות מיוחדות: אני רוצה שהוא יריץ FULL HD בלי בעיות / תקיעות / הקפאות, זה הדבר שהכי חשוב לי. אם מומלץ יותר כרטיס טלויזיה למקרה הזה, אז תגידו, אני לא ממש מבין בזה.. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים? 6600gt 256mb or 7300gs 256mb
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי להתקין עכשיו את ה-9800GTX+ ויש לי שאלה. האם אני צריך כבל מיוחד כדי לשלוט במהירות המאוורר (כמו במאווררים של המעבד והמארז) או שזאת פונקצייה מובנית ואני רק צריך תוכנה מסויימת?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ואל תגידו לי לכתוב את זה בסטיק של המסכים כי שם אנשים לא רציניים כמו כאן !
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך זה התוצאה ב 3DMARK עלתה ל 7766 ומשחקים שעבדו לי באיטיות עובדים טוב יותר לשאלות: 1. האם עדיף להשתמש ב DIRECTX9 שמותקן על המחשב שלי או להשתמש ב DIRECTX 8.1 , גם אם כן וגם אם לא אבקש הסבר איך להסיר את ה DX 9 ולחזור לגירסאת ה DX 8 2. במשחק UNREAL TOURNAMENT אני מקבל 60 FPS בכל מפה כמעט שאני משחק ואם אני מקבל יותר זה על חשבון זה שהמשחק לא עובד חלק... אך לרב ה FPS נתקעים על 60, עוד דבר מוזר ששמתי לב שקורה במשחק הוא כאשר אני משנה את הרזולוציה והאיכות ליותר גבוהים ה FPS עדיין נשארים 60 לא משנה אם אני פותח את זה ב OPEN GL או ב DIRECT3D . בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תראו , יש לי בעיה... התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שווה ל... ועושה לי מין פסים כאלה לאחר הקידוד. הWINDVR 3 מקליטה לי ללא סאונד ובכלל לא משמיעה סאונד גם ללא הקלטה. CHRIS TV היא תוכנה לחובבנים בלבד ולא הסתדרתי איתה. אני יודע שהבעיה היא אצלי , ואני הוא הבעייתי ולא התוכנות [חוץ מהתוכנה של הכרטיס טלויזיה שהיא באמת בעייתית.] אז בבקשה , אני צריך שתביאו לי תוכנה להקלטה מהטלויזיה שתיהיה תוכנה נורמלית כדי שסוף סוף אני אוכל להקליט נורמלי ! ובבקשה , אל תעלימו את הנושא הזה בין אלפי הנושאים שנמצאים פה בפורום. אני נואש לקבל עזרה. כרטיס הטלויזיה שלי הוא Leadtek Winfast PVR2000 הכרטיס הוא כרטיס מעולה והכל פשוט הוא לא מסתדר עם התוכנה WinDvr3 ואני מודע לזה שהיא תוכנה מצויינת פשוט אין לי מושג מה …
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן לראות כמה המעבד CPU מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? כלומר, היכן ניתן לראות את אותה המע' עם מעבד שונה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מורכבת... יש לי קלטת VHS שאני מעוניין להעביר למחשב. אין לי כרטיס טלוויזיה/VIVO על המחשב. יש לי חיבורי USB 2.0 ו1394 על המחשב. אני צריך דרך שבעזרת וידאו רגיל אני אצליח להעביר קלטת VHS למחשב... אני צריך מינימום הוצאות! אם זה עוזר, יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית, כך שאם תמצאו דרך להעביר את המידע מהVHS למצלמה, אני אוכל להעביר מהמצלמה למחשב! תודה רבה לכל העוזרים, זה חשוב מאוד!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הרצתי את ה CIV5 איך שיצא. שמתי הכל עד הסוף והכל עבד יפה אבל אחרי יום-יומיים המשחק לא כל כך זז ומופיעים לי חלקים אפורים כאלה מגעילים, לוקח זמן לטקסטורות לעלות וגם מופיעים כאלה ריבועים. אני יודע שכנראה הכרטיס מתחמם יותר מידי אבל הוא במצב מצוין גם במנוחה (48~) וגם במאמץ (~57) וראיתי שהכרטיסים של אנשים פה הם ב 30 מעלות יותר ממני, ממש מוזר לי... יש משהו אחר שצריך לבדוק ?!
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי כדאי לי לקנות {רק מקיאספי בבקשה-שם אני קונה את כל המחשב} חשבתי על ה7900 GT אבל אנשים פשוט אמרו שיש משתלמים וטובים יותר בפחות כסף אני פשוט ממש מעדיף כרטיס של נבידיה-אני מבין טוב בדרייבר שלהם ואני יודע לשחק עם ההגדרות מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. אני חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8755 זה המחשב שלי: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7751152&utm_expid=4292972-3&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.p1000.co.il%2Fcategories%2Fcategory.aspx%3Fcategoryname%3Dhp השאלות שלי הם: 1) האם הכרטיס הזה טוב ובמחיר משתלם? או שיש המלצה לכרטיס אחר? 2) האם המחשב שלי יכול להריץ את הכרטיס הזה? 3) המשחק הכי כבד שאני רוצה להריץ זה crysis 2 (אולי בעתיד ארצה משחק קצת יותר טוב, אבל לא הרבה יותר), האם הכרטיס הזה יכול להריץ אותו? אם ההצעה היא לקנות כרטיס אחר, התקציב שלי הוא עד 270 ש"ח תודה מראש, נדב
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הטלוויזיה שלי תומכת ב 1080i (תאמינו או לא -->מקרן אחורי) אך יותר נפוץ וחדש הפורמט 720p השאלה הגדולה שלי היא האם כדאי להריץ סרטים ב1080P וזה יורד ל1080i דרך הדריוור של הכרטיס מסך או 720P? מה הבדל בעיקרון בין 1080i לבין 720p?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אהלן, הייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס הטוב ביותר במסגרת התקציב, אפשרות לחריגה אם היא מוצדקת. עדיף שלכרטיס יהיה מפענח, HDTV יהיה בונוס נחמד (ראיתי אחד כזה של לידטק בבאג ב-420) האם אכן ה-PVR - 150 MCE הוא המומלץ ביותר במסגרת התקציב?(380 ב-KSP) בתודה מראש, אייל.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
מחר רוב הסיכוי שאני מזמין Sapphire Radeon HD4870X2 המערכת שלי היא Q6600 DFI LanParty UT-x48-T2R Crosair HX 620W Gskill 1066 2X2 cl5 pi מסך 19 של lg אבל יכול להיות שאני יחבר תמחשב לפלזמה 28'' עכשיו האם הכרטיס יעבוד לי טוב? אה יכול להיות שאני גם מחליף מעבד לq9450 9550 ניראה כבר או שכדאי לי לקנות hd4870 1 לגבי הכסף אין בעיה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמראה כמה הכרטיס מסך מתאמץ באחוזים או כמה מהזכרון תפוס בכל רגע נתון כמו שאפשר לראות על מעבד או זכרון כשעושים CTRL+ALT+DELETE (ראה תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איפה הכי זול לקנות RADEON 8500LE 128 MB DDR שיהיה פחות מ 1000 תודה מראש. MINIME
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה בערך צריך לעלות ה- (MSI G4Ti4200-VTP128 (MS-8886 ------------------------------------------ יש חמישה דגמים ל-msi של geforce 4 ti4200, לפי מה שנראה לי הכרטיס הזה הוא הכי טוב בסידרה, יש לו VIVO ו-128mb זיכרון. כמה הוא אמור לעלות? (מצורף קישור לדף המוצר) http://www.msicomputer.com/product/vga/vga_detail.asp?model=G4Ti4200-VTP128 עם אפשר גם לצרף קישור לאתר המכירה תודה מראש, gonzila
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-