כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כאשר אני מפעיל משחק כלשהוא (crysis , company of heroes , call of duty , nfs pro וכו) המחשב מפיק רעש שקצת קשה לי לתאר אותו, אבל אני אנסה, לדוגמא כאשר אני מפעיל את crysis ומגיע לתפריט הראשי הרעש מתחיל, וכל פעם שאני מזיז את העכבר כדי לבחור באופציה שונה מהתפריט, הרעש ישתנה במעט, גם במשחק עצמו, כאשר אני מביט למקום כל שהוא ואז מסתובב להביט למקום אחר הרעש משתנה, כמו שכתבתי בנושא הרעש נשמע כמו סוג של השראה חשמלית, וכשאני אומר שהוא משתנה אני מתכווון לא בעוצמה שלו, אלה בתדר, מגבוה לנמוך וההפך, למען הסר ספק כיבתי את המסך ואת מערכת הסאונד כדי לוודא שהם לא הגורמים (והם לא), הקלטתי את הסאונד, האם יש דרך לשים אותו אותו כאן באתר או באתר אחר (קובץ mp3)? המפרט שלי הוא GB Ep35c-…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהוספת כרטיס מסך HD 7950 ולעשות Crossfire - השאלה היא האם הספק שלי חזק מספיק, והאם המחשב יעמוד בזה? http://www.siz.co.il/my.php?i=m02egnmzycud.jpg Intel core i5 750 2.667 45 8 GB ram HD 7950 shappire oc boost Windows 7 * יש אפשרות להשתמש בשני ספקי כח? תודה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הכרטיס מסך במחשב הישן שלי התקלקל ואני מחפש כרטיס חדש שיחליך אותו. יש slot של AGP בלבד והמחשב משמש רק לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, אז אני לא צריך האצה תלת מימדית וכאלה.. הכרטיס האחרון שהיה לי שם (ATI RADEON 9800, אני חושב) נשרף מהתחממות יתר, אפילו שלא עשיתי כלום. יש למישהו המלצה על כרטיס אמין? עדיף עם יציאות vga ו- dvi ושיוכל להראות רזולציות של מסכי 19-22 אינץ . תודה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, היה לי: sapphire ati 1950xt 256 והוא התקלקל, לקחתי לחברה ובגלל שהוא כבר ישן.. אין במלאי. הביאו לי מהיבואן hd2900gt. אבל בגלל שהוא פחות מפלצת מבחינת הביצויים ביקשתי כרטיס אחר. עכשיו מציעים לי inno3d או msi 8800GT השאלה מה לעשות ואיזה חברה עדיף? וגם איזה דגם מדוייק של החברה? אני אשמח לעזרה בנושא..
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
זניח או רציני? כי זה יכול לחסוך לי המוון
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום,קניתי כרטיס מסך NX6600-TD128E MSI ורציתי לדעת האם הוא טוב? והאם הוא יספק אותי בתור גיימר כבד?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
להלן מפרט מחשב שלי: לוח אם : ASUS M2N –E מעבד: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4600 2.41 MHZ זכרון: 2 GB 800MHZ כ. מסך: NVIDIA GEFORCE 900 GT דיסק: WD 250 GB מסך: DELL 2209WA DIGITAL ספק: ENERMAX LIBERTY ELT400AWT 400W ACTIVE PFC מ. הפעלה : WIN 7 ULTIMATE 32 BIT אני מבקש לקבל הצעות לשידרוג כרטיס מסך על מנת להשיג ביצועים גבוהים במשחקים כבדים כמו BLACK OPS
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (יחסית): AMD 4200+ 1G זיכרון x1900GT. התקנתי את FEAR ורציתי לראות מה באמת שווה המחשב בכלל והכרטיס מסך בפרט... שמתי את ההגדרות על maximum (גם בהגדרות גרפיקה וגם עיבוד) ולצערי אני שם לב שיש קירטועים... זה טבעי??? נ.ב מה זה AA? תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן... רק עכשיו שמתי לב למהירויות שיש ב- 6600GT (לא שלי...) וראיתי שהם לא מתקרבות אפילו למה שאצלי יש... תראו בעצמכם... (רק שתבינו שאני יכול להגיע ל - 570 בליבה ו - 1.19 ג'יגה בזיכרון :o !!!!! גם 1.20 אבל אז הוא כבר לא יציב) זהו 6600GT באפיק AGP, של GIGABYTE. אז רציתי לדעת אם המהירויות הגיוניות??? תודה מראש, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 ש"ח. ראיתי בהמלצות פה על ה6800 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 אבל גם במחיר דומה יש את - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451&PHPSESSID=7da54be537de0213f2f43f09c60a45e0 מה עדיף? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, מנסה לחבר את הHD2400pro לLCD חדשה של HITACHI הרזולוציה הטבעית של הטלויזיה הוא 1366 על 768 אבל הגדרות הcatalist לא נותנות רזולוציה כזו. נסיון עם powerstrip לא עזר ונתן תמונה מעוותת ומקס של 30 הרץ. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת איזשהו טיפ ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה voodoo power אבל עשיתי טבלת ביצועים למשחק פעולה הכי חזק היום לפי אתר anandtech והמחירים לפי ebay. [TABLE=width: 432] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]הביצועים הם לפי: Crysis: Warhead - 1920x1080 - Ultra Quality + 4x SSAA Frames per Second[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שם הכרטיס[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]ביצועים[/TD] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]amd hd 7990[/TD] [TD]₪2,042.30[/TD] [TD]62[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left] nvidia gtx 680 sli[/TD] [TD]₪1,255.42[/TD] [TD]54[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia gtx 690[/TD] [TD]₪2,861.33[/TD] [TD]51[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia …
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ב300 שקל שיותר טוב מ6600GT... יש אפשרות לקפיצה קטנה בתקציב
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי בעיה שעדיין לא נפתרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb ושאני עושה מאפיינים - הגדרות - מתקדם אין לי open gl יש רק direct 3d פעם איזה דריוור של nvidia סידר לי ועכשיו ואני אל מצליח לסדר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה עם הכרטיס אני לא בטוח שזאת בעיה טוב אני אנסה להסביר בכל משחק בלי שום יוצא מהכלל כאשר אני עושה תנועות מהירות ימינה ושמאלה עם העכבר נראה כאילו יש קווים שנשברים באמצע המסך כאילו התמונה נחתכת לשניה באמצא ונוצר איזה קו מעוות לשניה. בכרטיסים הקודמים שלי לא היתה את הבעיה הזאת האם זה קורה לעוד אנשים אם הכרטיס הספציפי הזה או שאולי קיבלתי כרטיס דפוק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מישהו התנסה בכרטיס הנ"ל? גירסאות הסוניק מגיעות עם DDR3?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB PCIe DDR3 מה עדיף קירור אקטיבי או פאסיבי? *אני לא עושה OC וכל הדברים האלה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, המשחק בד"כ זז חלק, אבל לפעמים נתקע בצורה מרגיזה כשהמשחק מתקדם לכיון השער, כלומר כל עוד המשחק מתנהל במרכז המגרש, אין לאגים. עדכנתי דרייבר לפני שבועיים וזה המפרט שלי: Core i5 760 Intel P55WB Kingston 4GB x1333 Gigabyte GTS 450 1GB DDR5 Hec 500W אני משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר - האם זה יותר מדי עבור הGTS 450 ברזולוציה הנ"ל...?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתמול קניתי את הכררטיס hd 4650 של ג'יגהבייט ומסך LG W2042T לאחר שחיברתי את הכרטיס למסך, לא ראיתי תמונה. עכשיו אני מחובר דרך הכרטיס שמובנה לי על הלוח אם. מה אני יכול לעשות? ניסיתי לחבר ישירות וגם דרך המתאם שהגיע עם הכרטיס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הגיע אתמול ..... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
במילים אחרות האם כדאי להוסיף עוד קצת כסף( 100-200 ¤) ולקנות לוח שתומך ב-sli או crossfire גם אם אין כוונה כעת לעשות שימוש בפונקציה הזאת ולו רק לשם הביטחון שיש 2 סלוטים לכרטיסי מסך,כך שאם האחריות נגמרה וסלוט אחד נידפק אז ניתן עדיין להמשיך לעבוד עם הסלוט השני.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס RADEON 9500 PRO דגם http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp ויש לי בעיות לסדר TV-OUT. יש לו יציאת S-VIDEO של 7 פינים (שורה של 4 ושל 3), אבל הוא הגיע עם מתאם S-VIDEO TO RCA של 8 פינים שכמובן לא מתאים. בחנות טענו שככה זה מגיע ושאקנה מתאם אחר. קניתי מתאם עם 4 פינים שהתאים לכניסה, אבל אז רואים רק שחור-לבן! הדרייברים (CATALYST 3.4) מזהים את הטלוויזיה כS-VIDEO ולא RCA למרות המעביר. אולי זאת הבעיה? בכל מקרה לא ניתן לשנות זאת בדרייבר. אח"כ לקחתי מתאם 7 פינים, אבל הסידור שלהם שונה והוא לא מתאים לכרטיס. מה עוד אפשר לעשות? איפה משיגים מתאם שיעבוד?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי כרגע מהאתר ebay את הכרטיס ati radeon 9800 pro 256mb 256 bit ולא הגיעו איתו כבלים איזה כבלים עליי לקנות מאיפה ומה המחיר בערך?!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-