כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 ש"ח. ראיתי בהמלצות פה על ה6800 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 אבל גם במחיר דומה יש את - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451&PHPSESSID=7da54be537de0213f2f43f09c60a45e0 מה עדיף? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, מנסה לחבר את הHD2400pro לLCD חדשה של HITACHI הרזולוציה הטבעית של הטלויזיה הוא 1366 על 768 אבל הגדרות הcatalist לא נותנות רזולוציה כזו. נסיון עם powerstrip לא עזר ונתן תמונה מעוותת ומקס של 30 הרץ. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת איזשהו טיפ ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה voodoo power אבל עשיתי טבלת ביצועים למשחק פעולה הכי חזק היום לפי אתר anandtech והמחירים לפי ebay. [TABLE=width: 432] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]הביצועים הם לפי: Crysis: Warhead - 1920x1080 - Ultra Quality + 4x SSAA Frames per Second[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שם הכרטיס[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]ביצועים[/TD] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]amd hd 7990[/TD] [TD]₪2,042.30[/TD] [TD]62[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left] nvidia gtx 680 sli[/TD] [TD]₪1,255.42[/TD] [TD]54[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia gtx 690[/TD] [TD]₪2,861.33[/TD] [TD]51[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia …
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ב300 שקל שיותר טוב מ6600GT... יש אפשרות לקפיצה קטנה בתקציב
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעיה שעדיין לא נפתרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb ושאני עושה מאפיינים - הגדרות - מתקדם אין לי open gl יש רק direct 3d פעם איזה דריוור של nvidia סידר לי ועכשיו ואני אל מצליח לסדר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה עם הכרטיס אני לא בטוח שזאת בעיה טוב אני אנסה להסביר בכל משחק בלי שום יוצא מהכלל כאשר אני עושה תנועות מהירות ימינה ושמאלה עם העכבר נראה כאילו יש קווים שנשברים באמצע המסך כאילו התמונה נחתכת לשניה באמצא ונוצר איזה קו מעוות לשניה. בכרטיסים הקודמים שלי לא היתה את הבעיה הזאת האם זה קורה לעוד אנשים אם הכרטיס הספציפי הזה או שאולי קיבלתי כרטיס דפוק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו התנסה בכרטיס הנ"ל? גירסאות הסוניק מגיעות עם DDR3?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB PCIe DDR3 מה עדיף קירור אקטיבי או פאסיבי? *אני לא עושה OC וכל הדברים האלה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, המשחק בד"כ זז חלק, אבל לפעמים נתקע בצורה מרגיזה כשהמשחק מתקדם לכיון השער, כלומר כל עוד המשחק מתנהל במרכז המגרש, אין לאגים. עדכנתי דרייבר לפני שבועיים וזה המפרט שלי: Core i5 760 Intel P55WB Kingston 4GB x1333 Gigabyte GTS 450 1GB DDR5 Hec 500W אני משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר - האם זה יותר מדי עבור הGTS 450 ברזולוציה הנ"ל...?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אתמול קניתי את הכררטיס hd 4650 של ג'יגהבייט ומסך LG W2042T לאחר שחיברתי את הכרטיס למסך, לא ראיתי תמונה. עכשיו אני מחובר דרך הכרטיס שמובנה לי על הלוח אם. מה אני יכול לעשות? ניסיתי לחבר ישירות וגם דרך המתאם שהגיע עם הכרטיס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הגיע אתמול ..... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
במילים אחרות האם כדאי להוסיף עוד קצת כסף( 100-200 ¤) ולקנות לוח שתומך ב-sli או crossfire גם אם אין כוונה כעת לעשות שימוש בפונקציה הזאת ולו רק לשם הביטחון שיש 2 סלוטים לכרטיסי מסך,כך שאם האחריות נגמרה וסלוט אחד נידפק אז ניתן עדיין להמשיך לעבוד עם הסלוט השני.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס RADEON 9500 PRO דגם http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp ויש לי בעיות לסדר TV-OUT. יש לו יציאת S-VIDEO של 7 פינים (שורה של 4 ושל 3), אבל הוא הגיע עם מתאם S-VIDEO TO RCA של 8 פינים שכמובן לא מתאים. בחנות טענו שככה זה מגיע ושאקנה מתאם אחר. קניתי מתאם עם 4 פינים שהתאים לכניסה, אבל אז רואים רק שחור-לבן! הדרייברים (CATALYST 3.4) מזהים את הטלוויזיה כS-VIDEO ולא RCA למרות המעביר. אולי זאת הבעיה? בכל מקרה לא ניתן לשנות זאת בדרייבר. אח"כ לקחתי מתאם 7 פינים, אבל הסידור שלהם שונה והוא לא מתאים לכרטיס. מה עוד אפשר לעשות? איפה משיגים מתאם שיעבוד?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי כרגע מהאתר ebay את הכרטיס ati radeon 9800 pro 256mb 256 bit ולא הגיעו איתו כבלים איזה כבלים עליי לקנות מאיפה ומה המחיר בערך?!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט דברים בטלוויזיה כמו וידיאו כזה איזה כרטיס אני צריך איזה חיבורים כמה זה עולה איפה משיגים וכו' וכו' מי שהוא מוכן לעזור ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בניתי מחשב HTPC עם מפרט מתקדם ביותר אך אני נתקל במספר בעיות. מדובר במחשב עם מעבד E8400 + לוח אם GIGABYTE X48 + 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך HD4870 של ATI. לאחר התקנת DRIVERS של ATI אני לא מצליח לראות תמונה במסך ה LCD שלי בחיבור HDMI (באמצעות מתאם DVI-HDMI שבא עם הכרטיס). על מסך המחשב בעת הרצת סרטים או סרטונים במשחקים התמונה כאילו מחולקת לשניים באמצע כל כמה רגעים. שיחקתי עם כל הרזולוציות ועדיין הבעיות חוזרות על עצמן. התקנתי וקינפגתי כמה פעמים את הכל כולל הקודקים שהתקנתי לפי מדריכים מקצועיים ואין שינוי. בניסיון נואש, חיברתי את הכרטיס למסך ה LCD של סוני דרך כבל VGA אך גם שם רואים תמונה שכל כמה שניות כאילו חתוכה באמצע. השקעתי הרבה כסף בחומרה טובה מתוך הנחה שלא יהיו בעיות שכאלה, …
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
פתחתי נושא לפני כמה זמן אבל לא כל כך עזרו לי... הבעיה שלי היא, שרואים לא כמו שציפיתי במשחקים, יש לי מסך 22" אינץ וקרוס פייר של 4850 לא רואים טוב בכלל! נגיד בRace Driver רואים כזה הפרעות שמסתכלים רחוק... שיחקתי הרבה עם ההגדרות לא הצלחתי להגיע לביצועים טובים בקיצור רואים ממש לא יפה, אפילו משחקים די ישנים לפני שנתיים-שלוש אז בבקשה, לכל מי שיש 4850 CF בבקשה שיצלם לי תמונות מהCCC ואני אראה איך הוא הגדיר את ה3D ובMore settings :'( תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
http://3dmark.com/3dm06/15487489 sapphire 6850HD CROSSFIRE X2 amd x6 1075t
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מחשב די בסיסי עם מעבד +AMD Athlon 64 X2 3800, כרטיס מסך GeForce 7300GT וספק כוח של 300 וואט. הוא עובד יופי, אבל לאחרונה התחלתי לשחק במשחק חדש שעובד לי בסדר גמור עם הגדרות הגרפיקה הבסיסיות, אבל כשאני רואה סרטים ותצלומי מסך של אנשים אחרים מהמשחק הזה, נצבט לי הלב... אני חושב להחליף כרטיס מסך - מה הכרטיס הכי חזק שאפשר להתקין במחשב עם ספק כוח כזה חלש? או שאין טעם לחשוב על זה בכלל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הממהירים המומחים עשו את המתבקש מהם, הוציאו החוצה את מיכלי החנקן הנוזלי - וניפצו את השיאים הגדולים של מבחן ה-3DMark לכתבה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש שיתאים למשחקים חדשים ושיפעיל אותם על המקסימום. המפרט שלי הוא: quad q8400 מעבד asus p5g41c-m לוח אם mushkin 2gb זכרון golden riger 550w ספק כוח asus vh192c wscreen מסך המליצו לי על שני כרטיסים לבינתיים: Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Giada GTX560 TI 1GB GDDR5 HDMI Retail אני מחפש בגדול כרטיס טוב שיריץ את המשחקים בצורה טובה אבל בגדול מה שאני לא יכול להבחין בו עם מחשב כזה אז זה לא משנה לי אז אפשר להתפשר על משהו זול יותר שייתן ביצועים טובים מאוד. אתם יכולים להמליץ על כרטיסים אחרים בכיף. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים כרטיס מסך BFG FEFORCE 8800GTS 320MB OC2 עכשיו הקטע של ה OC2 זה שה CORE CLOCK זה 580MHZ ושה MEMORY CLOCK 1700MHZ עכשיו על הקופסא רשום על הכל OC (אגב יש 2 גרסאות אחת OC ואחת OC2) חוץ ממדבקה קטנה שעליה רשום OC2... אז רציתי לדעת איך אני אדע שלא עבדו עליי ונתנו לי את הOC במקום OC2... (ל OC ה CORE CLOCK הוא 550MHZ וה MEMORY CLOCK 1650 או 1600MHZ..) הנה תמונה שצילמתי מהתוכנה EVEREST ואין לי מושג מה זה אומר... http://img90.imageshack.us/my.php?image=everstresultspe6.jpg
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי Shappire Radeon 9600xt ואני רוצה לדעת איזה דרייבר יתן לי את מירב הביצועים מהכרטיס שלי גם למשחקים וגם לסרטים... האם זה האומגה ? ואם כן מאיפה אני מוריד ? או את CATALYST ? נ.ב האומגה יש לו ממשק קל וטוב כמו ה CATALYST ? שאני יוכל פשוט לבחור גם טלווזיה וגם מסך של המחשב ולעשות שאחד יהיה ראשי וזה יהיה פשוט ולא מסובך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-