כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום ! יש לי שאלה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ל ati radeon hd 3870 x2 ורציתי לדעת איזה Catalyst אני צריך ומה הבדל ביניהם ? הראשון ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) והשני ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers יש לי לוח אם של gigabyte ga-ma790fx-ds5 socket am2+ תודה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מהי התוכנה המומלצת ביותר לצריבה דרך windows ואיך בדיוק משתמשים... ניסיתי דרך ati winflash והיא עושה בעיות.... (או שלא הבנתי איך להשתמש בה- אם מישהו יוכל לפרט...) תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כל אחת מתתי הסדרות של NVIDIA בדור ה-Ampere תקבל מהדורת Super מעודכנת משלה - כשבחלק מהמקרים היא תוצב מתחת לדגם ה-Ti בהיררכיה ובחלק מהמקרים מעליולכתבה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי את הכרטיס hd 4850 של ATI לשימוש למשחקים וגרפיקה תלת מימדית, בעיקר solidworks. לפי מה שהבנתי, ישנם כרטיסי מסך ייעודיים לעיצוב ותחנות עבודה, אך הם עולים הרבה יותר באופן קיצוני. הפיתרון הוא softmoding אשר גורם לכרטיסי משחקים לתפקד ככרטיסי "עיצוב" בביצועים יותר נמוכים (אם כי בחלק מהמקרים לא בהרבה). תהיתי אם מישהו כאן מבין בזה משהו, התנסה בזה ומה הוא חושב על הכרטיס הספציפי שקניתי כמיועד ל-softmoding. בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע כיצד לבצע את זה על הכרטיס הספציפי, ולכן אשמח להפנייה או עצה. תודה. עריכה: האם בכלל יש צורך ב-softmodding בכרטיסים התומכים ב-openGL?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שאלה שאלתית, אני מעוניין לקנות radeon 9700 pro , שמתי לב שהכרטיס של gigabyte זול בכמה מאות שקלים מהכרטיס של ati ו hercules. אני אשמח לדעת אם הדבר כרוך גם בביצועים פחותים. תודה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, זה כבר בסביבות ה-10 ימים שיש לי בעיה מאוד מוזרה. עד לפני כמה ימים הייתי משתמש בX1600 שהבעיה (תכף אני יפרט) התחילה בו .. ועכשיו החלפתי ל X1050 וגם בוא אני מקבל את אותה הבעיה. זה התחיל מכך שכל כמה דקות 5-15 אני מקבל הודעת SEND / DONT SEND באמצע שאני משחק. לפעמים גם הייתי מקבל הודעה של ה VPU RECOVERY.. אבל גם עכשיו אני לא מקבל אותה. ניסיתי להתקין מחדש דריברים מהכי ישנים עד להכי חדשים. נסיתי לפרמט את המחשב. ניסתי לשחק קצת עם ההגדרות כמו לכבות את ה CPU RECOVERY, או לנסות ולהעביר לי AGP X4.. (המערכת נהיית לא יציבה). אני פשוט כבר מתוסכל מהבעיה הזאת שבחיים לא היית לי. ניסתי לחפש ב GOOGLE או פה בפורום בעיות דומות אך ללא הצלחה. אם למישהו יש רעיון, דרך או כל דבר שאולי לנסות לפ…
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מהו הכרטיס זול ביותר עם יציאה לשני מסכים שלא עושה בעיות. האם אפשר לחבר שני כרטיסים שונים לאותו מחשב. יציאות רגילות לא DVI tnx
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, בעוד כחודש אסע לתאילנד . אשמח לדעת ממי שביקר שם האם רמת המחירים שם זולה יותר מאשר בארץ .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מסתכל על כרטיסי מסך בזאפ, ניתן למיין גם לפי יציאות הכרטיס. מה ההבדל בין יציאת HDTV ליציאת HDMI? אני רוצה לרכוש כרטיס שיריץ משחקים כבדים אך חשוב לי לא פחות לחבר אותו ל LCD 32 (שנמצאת אגב בחדר סמוך ואצטרך להעביר כבל של 5 מטר בערך) ולראות סרטים ב HD. על איזה כרטיס אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
למה הוא נמכר כ"כ יקר ביד שניה? אני רואה באתר שמוכרים את הכרטיס הזה ב 1200 שקל. הוא לא מדור ישן? הבנתי שהוא כרטיס מסורס ואפשר לפתוח לו צינורות אז זה בגלל זה? הנה דוגמא : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/6113/cat/34 אשמח לקבל הסבר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי את שני הכרטיסם האלה מה ילך יותר טוב ??
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך CRT 19 אינץ והייתה לי תמונה קבועה על המסך ועכשיו אני רואה אותה כאילו שהיא צרובה על המסך יש דרך להפטר מן התופעה ?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום רב חבר שלי אמר לי לשאול עם הכרטיס מסך שלו GTX 250 ומעבד I-5 750 יכול להתמודד כראיו עם סרטי בלורי מלאים ולא ריפים ולי יש עוד שאלה לי יש כרטיס מסך רדון 5970 2GB ומעבד I-960 האם אני יראה טוב ממנו בצורה משמעותית? תודה רבה ותענו במהרה הוא מחכה לתשובה בגלל שהוא רוצה להוריד סרטי בלו ריי ולא להתאכזב שיתקע לו.. בנתאים 720 P עבדו לו מציון..
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו ספציפי, יש לי רשת של 2 מחשבים אחד תותח השיני לא משהו, המשפחה שלי משחקת גנרלס ברשת \ אבא, אח וכול^^ D: , עכשיו אנחנו ממש רבים מי יישחק על המחשב הטוב וזה נורא מעצבן המחשב הטוב : 3g radeon 9800pro 256 512 corsair ETC והמחשב השיני הוא p4 1.6 asus gf-2 pro 440 256 sdram ( זה אני משפר בלי שום קשר)\ עכשיו אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ את גנרלס טוב, ולא זוחל כמו הgf2 במחיר של סביבות 600 שקל + תודה :]]
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
טוב תראו התקנתי את הרדאונטור ונראה לי שיניתי משהו, עכשיו המהירויות הם על הכי נמוך 200.25mhz גם הליבה וגם הזכרון. יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB מה זה הפסים הכחולים שבתוך הפסים הלבנים בתמונה?? לא שמתי שום אמצעי קירור........ איך שזה בא מהחברה... אתם יכולים לבדוק לי מה המהירויות של הכרטיס בלי אוברקלוק ואם אני יכול להעלות בלי חשש לשריפה.................. תודה. [
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי לוח של איפוקס הדגם רשום בחתימה... ואני לא יודע איפה זה בביוס כי אני לא רואה את זה!! מה שמופעל אצלי זה רק ה-FAST WRITE ויש את זה בביוס אבל את זה אין בביוס!
-
מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ותלמיד מה ההבדל בין שלושת הסוגים הללו של כרטיסי מסך??
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה עדיף.. הדרייברים מהאתר של NVIDIA או דרייברים של אומגה? (ל7950GT)
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכם, איך נראה לכם הכרטיס הנ"ל לתקציב שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים עם מפרט בסה"כ דומה: 1 המחשב שלי נקנה ב2003: P4 2.8Ghz socket 478(Northwood) Asus P4P800 Deluxe 865PE 2X512MB Geil DDR400Mhz (Dual Channel) Seagate 120GB SATA 2MBCache Leadtek Geforce 5600Ultra (AgpX8) 2 המחשב של האחיות שלי נקנה בקיץ 2005: P4 3Ghz Presscot socket 775 Intel motherboard 915 chipset 2X512MB DDR400Mhz (Dual Channel) Maxtor 80GB Sata 2MB Cache וכרטיס המסך שלו היה: Gygabyte x600xt 128MB(PCIE) ובשבוע שעבר החלפתי אותו ב: Powercolor x1650Pro 256MB (PCIE( השיפור בביצועים אחרי ההחלפה מהX600XT לX1650PRO הוא מדהים משחקים שקודם קירטעו עם 7-15FPS ב800X600 על ההגדרות הכי נמוכות רצים על בין 30-45 FPS ב768X1024 על ההגדרות הכי גבוהות עם ANTIALISIN…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מסך כדאי לקנות סמסונג 930b או polyview V396 תגידו לי מתי יותר כדאי לי לקנות ולמה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
תראו אני קונה 7600GT AGP8X קירור פסיבי https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5135 עכשיו לשאלות 1. התקציב שלי הוא 500-550 הא זה הכי טוב לתקציב שלי? יש לי AGP8X 2. האם אני יכל להתקין קירור על הכ. מסך הזה? 3. האם הקירור הזה טוב? 4. איך הוא יריץ לי BioShock ,Lost Planet ,Compeny of Heroes?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' , השימוש העיקרי הוא משחקים . שמעתי שהBF של סמסונג על הפנים ושמעתי דברים טובים גם על הvp930 אבל זה מחוץ לתקציב . מה שאני מחפש זה מסך 19 אינץ' , בסביבות ה2000-2500 , ואין שום מצב שאני חורג מעל 2500 אז אל תנסו לשכנע אותי להוסיף עוד קצת :\ תודה מראש . *בטעות רשמתי את זה פה ולא בפורום LCD , אם אפשר להעביר , תודה . *
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי רכשתי כרטיס חדש GTX680 מחובר ב-HDMI, כעיקרון שאני שם על 1920X1080 התמונה יותר מידי גדולה ויוצאת מהמסך סידרתי את זה עם הscaling אבל זה מוריד לי את הרזולוציה ל 1884X1026 יש דרך לסדר שזה יעבוד ברזולציה מלאה ובגבולות המסך תודה?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מצאתי לינק שעושה השוואות מול כרטיסי nVIDIA אל מול כרטיסי ATi וכולל באנצ'ים הכרטיסים המדוברים הם מסידרה 6\7 של nVidia אל מול כרטיסי הx5\6\7\8 וכרטיסי הx13\6\8\9 http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-