עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום ! יש לי Gigabyte readeon 9000 pro 64mb , עם גירסאת ביוס כמו שניתן לראות בתמונה 8.000 מתאריך 9\9\2002 יש ביוס חדש F2 שאני מנסה להתקין אותו לפי ההוראות ניסתי גם לעשות FORCE וזה עושה לי : Rom already progrrammed... עשיתי את הפקודה ככה לפי ההוראות : atiflash -p 0 a:R9KPRO.F2 ואח"כ ניסיתי להוסיך -f שזה FORCE ועדיין אותה הודעה . בדקתי בדרייברים הוא עדיין אומר לי שהביוס ישן ! WTF ?!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  2. היי, הבנתי שאפשר לעשות עדכון ביוס לכרטיס מסך, אז יש לי כמה שאלות: 1)זה יכול לשפר לי משהו או להעלות מהירויות בכרטיס מסך? 2)איך עושים את זה? 3)זה מסוכן?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי כרויס מסך של nvidia 860m עכשיו רציתי לעדכן אותו אבל ראיתי שהעדכון האחרון של הדרייבר היה ב6.12.16 זה הגיוני שמאז לא יצא עדכון חדש? Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by saarxee,

לפני שאני מעדכן דרייבר, צריך להסיר את הקודם? כי ב-NVIDIA פשוט הייתי מתקין את החדש וזהו... אמרו לי שכך זה ב-AMD, ולכן כנראה בגלל זה אין לי MANTLE ב-BF4 עם הבטא האחרונה.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by tomerm55,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך GTX 650 OC יחסית חדש , מותקן במחשב דרייבר האחרון בזמנו שהיה זמין באתר NVIDIA (גירסא 9.18.13.3788 מתאריך 19/05/14). במקביל יש לי את התוכנה GEFORCE EXPERIENCE שבזמן האחרון מציעה לי לעדכן את הדרייבר לכרטיס באמצעותה. למיטב ידיעתי עדכון דרייבר דורש הסרה מקצועית לדרייבר ישן ואף מומלץ להשתמש בתוכנה ייעודית להסרת דרייברים לשם כך. השאלה היא אם אני אעדכן דרך התוכנה של GEFORCE EXPERIENCE זה יעדכן לי את הדרייבר כמו שצריך ? תודה רבה ושבוע טוב. תומר

6. בעיה. היה לי הדרייבר 53.03 של NVIDIA עד עכשיו, ועדכנתי אותו היום ל 61.77. (על XP-SP1 אם זה משנה, P3-550, 384SDRAM) מאז התצוגה של המחשב בטלוויזיה - היא בשחור לבן, אם זה במצב CLONE או בכל מצב אחר. ניסיתי את כל מצבי ה PAL או NTSC שיש באפשרויות של הדרייבר (לחצתי APPLY אחרי כל שינוי כזה) - ועדיין היא בשחור לבן. בד"כ בדרייבר הישן הייתי עובד במצב של מסך פעיל אחד (לא CLONE) והיה לי HOTKEY שמחליף בין תצוגה במחשב לתצוגה ב TV. מישהו יודע איזו הגדרה אני צריך לשנות כדי שאוכל לחזור לראות ב TV בצבע כמו בעבר ? לא שיניתי דבר בחיבורים, רק את הדרייבר. בתודה מראש, אריק.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  7. שלום לכולם, רציתי לדעת עם אפשר לעדכן את הדרייבר לכרטיס מסך במחשב הנייד שלי,GEFORCE 310, המחשב עצמו עובד עם טכנולוגיית ה-OPTIMUS. האם אני יכול פשוט להוריד את הדרייבר האחרון מאנוידיה או שצריך איזשהו דרייבר מיוחד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן אני מקווה שאני במקום הנכון לשאול. יש לי נייד toshiba L655 ,עם כרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 וכל פעם שאני מעוניין לעדכן דרייברים חדשים לכרטיס מסך אני צריך לחכות שיפורסמו חדשים באתר החברה של טושיבה (בתמיכה הטכנית המליצו לעדכן רק מאתר החברה). הדרייברים האחרונים שם הם נכונים לתאריך 14.1.2011 ,כך שהם מאוד ישנים. יש איזשהי דרך אחרת לעדכן דרייברים לכרטיס כך שיותאמו למחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nivezrati,

שלום חברים ברשותי GEFORCE FX 5600 256MB של ABIT ומשקניתי אותו עם המחשב לא עידכנתי את הדריברים ואני חושב שההם דיי מיושנים . הגירסה היא 43.45 אני חושב. אני רוצה להחליף לגירסה החדישה ביות השאלה אם זה כדאי? מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה דרייבר מהחדשים הכי מומלץ בישביל ה6600GT תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  11. Started by GnApple,

מה אני צריך להתקין בשביל שיפור מהירות הליבה של כ. המסך שלי? AMD HD7950 אם זה משנה- לוח אם MSI Z77A G45 מערכת הפעלה w7 64bit אשמח לתגובות *ואיך אני מתקין את זה? כמו דרייביר רגיל?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by Markis,

האם כרטיס מסך כמו ati1950pro שנקנה היום יתמוך בעתיד בקיירקט אקס 10 באמצעות עדכון דרייבר ? השאלה תקפה גם לסוגי כרטיסים אחרים !

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

החלק של הדרייורים לא הכי מעודכן, והשאלה למנהלים היא האם יש תכנון לעדכן את זה, כי זה חומר טוב למשתמשים מתחילים

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  14. Started by eran1,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך power color x800 xl עדכנתי את הדרייברים שהגיעו איתו אבל אני כמעט בטוח שצריך לעדכן אותו גם מהאינטרנט. אני מבקש את עזרתכם מאיפה אני מוריד את העדכון הכי חדש בשבילו? וגם איך אני יודע אם יצאו עדכונים חדשים במשך הזמן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Idani26,

אני צריך דרייבר מתאים לכרטיס HD4570 על מעבד של אינטל במחשב נייד של דל מסוג סטודיו 1555 תודה רבה!

16. Started by amir24,

מחפש בנרות עדכון של כרטיס מסך זה לWIN7. יש לי מחשב של ASUS אבל באתר שלהם אין עדכון של היצרן לכרטיס המסך ובאתר של NVIDIA העדכון הוא ישן לאללה. למישהו יש מושג איך אני משיג את עדכון?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  17. גירסת 32 ביט שמתאימה לרובם- Windows XP Professional/Home Edition http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html שאר הגירסאות באתר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום כולם. בקרוב אני אקנה מחשב חדש כולל מסך 23 אינץ של דל. מחשב בתקציב של 4K שכולל I5 IVY BRIDGE לוח אם 75M זיכרון ראם 8GB והשאר לא ממש חשוב. במידה ואני אקנה את הכ"מ HD6870 אני יצא בידיוק ב 4K ולא אחרוג. אך אני מאוד רוצה לקנות את ה HD7850 בגלל ביצועיו היותר טובים ברזולוציות גבוהות בכ20%. הבעיה שאם אני אקנה אותו אני אגיע ל 4.5K ויהיה לי מאוד קשה לעשות את זה ולחרוג ב 500 שקל. רציתי לדעת אם בקרוב צפוייה הוזלת מחירים מצד ATI או NVIDIA על הכרטיסים בטווחי המחירים האלו 700 ש"ח - 1300 ש"ח. (חודש - חודשיים הקרובים). אני בדילמה מאוד גדולה. מצד אחד קשה לי לחרוג מהתקציב ומצד שני אני ארגיש שאני עושה טעות שלא לקחתי את ה HD 7850. האם כדאי להתאמץ ולהביא אותו? משחקים שהמחשב הולך להריץ: Le…

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  19. אוקיי , אז הכרטיס שלי מגיע עם שני ביוסים , האחד עובד בתדרים 750/950 , והשני עובד ב 775/1000. כמובן שאני תמיד משתמש בתדר הגבוה יותר, ומשום שהכרטיס מגיע עם האפשרות הזאת מהמפעל, לא אמורה להיות לו שום בעייה לעבוד בתדרים האלו. היום שמתי לב כי ב GTA IV מתחילים להופיע לי ריבועים גדולים וכחולים על המסך, אותו הדבר קורה ב BFBC2, רק ששמה הריבועים הם לבנים וקטנים, הם מופיעים ונעלמים. העברתי את הכרטיס למצב הרגיל שלו (750/950) , והכל עובד בלי בעייה, החזרתי למצב המומהר והריבועים חוזרים! הכרטיס מגיע ל 70 מעלות במאמץ , שזה לא הרבה לכרטיס הזה. האם זה 100% פגם בכרטיס? , או שאולי הבעייה יכולה לינבוא מרכיב אחר במחשב? הכרטיס עדיין באחריות למזלי כך שלא תהייה בעייה להחליף אותו

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום, מקווה שאני לא טועה בפורום. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. עדכון מחפש כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח מיועד למשחקים לא ברמה הכי גבוהה (רזולוציות ופילטרים) ועבודה גראפית

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by bneli,

יצא לכרטיס מסך שלי ראיתי 2 עדכוני BIOS אחד היה רשום עליו : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Strong recommend) Improve performance and stability in 3D situation והשני : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Optional) Optional BIOS enables AMD PowerTune technology with boost clock אני התקנתי עכשיו את הראשון שראשון מישהו אולי יודע מה ההבדל ביניהם? (כי אין ממש פירות מעבר לזה) ואם מה שהתקנתי יותר מומלץ או אולי השני? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by PeaS,

תוכלו לקרוא בת'רד הזה, לא ראיתי שזה נוגד איזה חוק בפורום שלנו אז חשבתי שיהיה נחמד לפרסם את זה, אותי זה עניין מאד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה שכמובן לא נכון אבל זה ככה בעדכון ביוס עדכנתי לגירסה חדשה של Infineon 3.3ns בינתיים עוד לא עשיתי OC, הכל נראה רגיל...

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  25. עד שאני לוחץ על color correction ב icon של Nvidia, זה מסתדר אבל זה לא נשמר ככה, והכי מוזר זה שמעלה תוכנה זה חוזר להיות חשוך השתמשתי ב driver cleaner התקנתי דרייברים וקודקים מחדש גם לא עוזר זה גירסה 163, נראה לי מוזר כי הגירסה הקודמת שלי היית 97.משהו :s05:

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.