כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אוקיי , אז הכרטיס שלי מגיע עם שני ביוסים , האחד עובד בתדרים 750/950 , והשני עובד ב 775/1000. כמובן שאני תמיד משתמש בתדר הגבוה יותר, ומשום שהכרטיס מגיע עם האפשרות הזאת מהמפעל, לא אמורה להיות לו שום בעייה לעבוד בתדרים האלו. היום שמתי לב כי ב GTA IV מתחילים להופיע לי ריבועים גדולים וכחולים על המסך, אותו הדבר קורה ב BFBC2, רק ששמה הריבועים הם לבנים וקטנים, הם מופיעים ונעלמים. העברתי את הכרטיס למצב הרגיל שלו (750/950) , והכל עובד בלי בעייה, החזרתי למצב המומהר והריבועים חוזרים! הכרטיס מגיע ל 70 מעלות במאמץ , שזה לא הרבה לכרטיס הזה. האם זה 100% פגם בכרטיס? , או שאולי הבעייה יכולה לינבוא מרכיב אחר במחשב? הכרטיס עדיין באחריות למזלי כך שלא תהייה בעייה להחליף אותו
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מקווה שאני לא טועה בפורום. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
עדכון מחפש כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח מיועד למשחקים לא ברמה הכי גבוהה (רזולוציות ופילטרים) ועבודה גראפית
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יצא לכרטיס מסך שלי ראיתי 2 עדכוני BIOS אחד היה רשום עליו : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Strong recommend) Improve performance and stability in 3D situation והשני : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Optional) Optional BIOS enables AMD PowerTune technology with boost clock אני התקנתי עכשיו את הראשון שראשון מישהו אולי יודע מה ההבדל ביניהם? (כי אין ממש פירות מעבר לזה) ואם מה שהתקנתי יותר מומלץ או אולי השני? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכלו לקרוא בת'רד הזה, לא ראיתי שזה נוגד איזה חוק בפורום שלנו אז חשבתי שיהיה נחמד לפרסם את זה, אותי זה עניין מאד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שכמובן לא נכון אבל זה ככה בעדכון ביוס עדכנתי לגירסה חדשה של Infineon 3.3ns בינתיים עוד לא עשיתי OC, הכל נראה רגיל...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד שאני לוחץ על color correction ב icon של Nvidia, זה מסתדר אבל זה לא נשמר ככה, והכי מוזר זה שמעלה תוכנה זה חוזר להיות חשוך השתמשתי ב driver cleaner התקנתי דרייברים וקודקים מחדש גם לא עוזר זה גירסה 163, נראה לי מוזר כי הגירסה הקודמת שלי היית 97.משהו :s05:
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני עובר למסך 4K לטובת משחקים בעיקר FPS ו FIFA. כרגע אני עם כרטיס 970G1 יחיד שכמובן יתקשה לבד עם 4K ולכן נשאלת השאלה האם לקנות עוד 970G1 למערך SLI או למכור ולקנות כרטיס יחיד למשל 980TI G!? מה ייתן לי ביצועים טובים יותר מערך 970?...או 980TI יחיד או אולי כרטיס אחר של AMD? תודה רבה מראש!
-
- 52 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי 7900GT SONIC 512MB ליבה 550 זכרון 1320 עובד ב OC קבוע עם קירור של ZALMAN 600/1320 מחר מקבל MSI 8800GTS 320MB מסתבר שהוא מגיע ישר מהיצרן על 575/1700 במקום 500/1600 וגם משחק COH מלא עם CD-KEY לאינטרנט תמונה מהיום בהמשך תהיה גם תמונה מהכרטיס החדש לשם השוואה נ.ב יש לי מסך 22 של ASUS כן ה EMULE עובד ברקע [ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שיתוף הפעולה של החברה האמריקאית עם הממהיר הנודע K|NGP|N ממשיך גם בעידן ה-Turing לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
טוב אז אחרי דיון עתיק שאני לא יודע אם אתם זוכרים קניתי את ה 9550 שלי שדווקא עובד די טוב. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם: איזה כרטיס מסך הכי טוב לביצועים? כשאני אומר אני מתכוון עד 2500 שקלים תקציב רק לחריץ AGP מכונת משחקים יחזיק לפחות לשנתיים אני מוכן לחרוג עד 3000
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1408
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מעיון בפורום נראה שכמה אנשים עם 8800GT נשרף להם הכרטיס לאחרונה, צירוף מקרים!!! טוב, אז ה88GT שלי הלך לעולמו. המערכת: Intel Core 2 Duo E6600 - OC3.0GHz 4GB RAM DDR2 Enermax Modu 82+ 525 Watt 80Plus Bronze SCREEN LG 1920X1200 אני משחק מעת לעת, בעיקר משחקי RPG ו ADEVENTURE, בינתיים אני משחק SKYRIM אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 6850 - נראה עם יחס מחיר \ ביצועים הכי טוב. 7770 - יותר חלש מ 6850 ברוב המשחקים חוץ מ SKYRIM !!!!! עולה קצת יותר ויותר חסכוני בחשמל 6770 - האם הוא יסחוב את SKYRIM ברזלוציה שלי אני פתוח לעוד הצעות אבל לשים לב שהמעבד של יחסית ישן ואני רוצה למזער את צוור הבקבוק (בוודאי שזה תלוי במשחק עצמו וכולה וכולה...) משהו אחרון, האם יש צפיה לירידת מחירים של הכרטי…
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
חחח עבודה רצינית בעיניים, מה לעזאזל? ותהיתי למה אני חווה FPS DROPS מטורפים כשמשחקים צורכים יותר מ-3.5GB. הכרטיס לא אמור להיות 4GB? ברור שהוא צריך להיות, מסתבר שהכרטיס הוא 3.5 + 500. מה שהופך את החלק האחרון לאיטי יותר ולא בדיוק פועל כמו שאמור לפעול. עוד אנשים חווים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האתר Sharky Extreme פרסם בקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ATI הלו הוא Radeon 9800 XT הינכם מוזמנים לקרוא ולראות אולי יש דברים שעוד לא ידעם עליו אוש אולי הכל כבר ידוע בכל אופן עוד ביקורת נחמדה האמת שהעיצוב של הכרטיס חמוד למדי ;D לכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3086361
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/radeon-4850-and-4870-review-force3d/1 מה שמעניין בביקורות הזאתי לדעתי הוא מספר דברים: 1) ATI קורעים את NVIDIA בכל טווח מחירים ובכל המבחנים, אין משחק אחד שבו ה4850 שעולה כ900-1100 לא מנצח את ה9800GTX+ שעולה פי שתיים כמעט ובהפרש ניכר. 2) מכל מבחני הביצועים שרואים עד כה, ה4870 מגיע לביצועים שהם יותר טובים מ260GTX ובהרבה מקרים משתויים גם ל280GTX (לפעמים גם עוקף אותו!), ורק שיבינו ה280GTX עולה פי 2 במחיר! 3) OC - בקלות! ה4870 הוא פשוט חיית ביצועים בקטע הזה, הזכרון שלו מגיע ל4.4 ג'גיה הרץ (בהתחלה ישב על 3.6) והCORE מגיע ל770 ויותר (בברירת מחדל הוא איזה 750). וגם פה הסיבה היחידה שלא סוחבים יותר, כי הDRIVER של ATI מגביל אותנו! כלומר GDDR5 זה פשוט זכר…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו תמיד, היו גרסאות של כרטיסי מסך שהיו מוסיפים להם כמות זיכרון גדולה בכדי למשוך את הקונים לקנות את הכרטיס. למעשה, הזיכרון הזה לא מוסיף לכרטיס ביצועים. אני מדבר על כרטיסים כמו 6600 עם 512M, יש גם את X1300P עם 512M... הפעם, זה 7600GT עם 512M. הכרטיס הוא של חברת BioStar...אבל מה?הכרטיס עם 512M GDDR2. לא חושב שיש צורך לציין של GDDR2 יש פוטנציאל המהרה קטן מזה שיש ל GDDR3, מכן שלכרטיס החדש של Biostar מהירות הזיכרון היא רק 900MHZ! לעומת הכרטיס המקורי שבא עם מהירות זיכרון של 1400MHZ! המחיר יהיה אuתו המחיר שיש ל 7600GT רגיל לדעתי... בגלל שיש 512M של זיכרון... להתרחק!!! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ובמחיר פנטסתי, המעמיד את משוואת התמורה למחיר באור הנכון. הבחור הבא שילם רק 336 ש"ח עבור RX570 8GB, כרטיס ברמת ביצוע כשל RX580 פחות 15% בלבד. הוא העמיד הכרטיס למבחן ארוך טווח של כמה חודשי שימוש אינטנסיביים - לרבות stress test מעת לעת, רק בכדי לראות האם עצם העובדה שאת שנת חייו הראשונה הכרטיס בילה בכריה, גרמה לו חלילה לנזק או בעיה כלשהי המשפיעה על אמינותו. במחיר כזה נמוך רק 336 ש"ח זה כרטיס טוב, אפילו מאד טוב. מה ששוב מחזיר אותנו לאותה אגדה אורבנית הגורסת, כי כרטיסי מסך מכריה זה no go. זוהי בהחלט אגדה אורבנית שכנראה מקורה במוחם של אנשי היחצנות מטעם היצרניות, אשר חששו ובצדק - מכרסום ביכולתם למכור כרטיסים חדשים בעת שבה השוק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
R630 הוא קוד ליבה של כרטיסי HD2600XT ו HD2600PRO שמיועדים לשוק הבינוני ותאריכם המקורי של השקה היה מאי, אבל שוב ATI דוחה כרטיסים אבל הפעם "רק בשבועיים" (מסוף יוני לאמצע יולי)אבל זה לא משמח את החברות צד שלישי. אפשר לקוות למענה הולם בתמורה ל8600GTS ו8600GT למרות הבקר 128 ביט שיש להם.. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1247&Itemid=1
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ATI-AMD עוד פעם דוחים: הפעם זה לא R600 אלא R630 השוק הבינוני שיתחרה בG84 =8600 שיגיע אלינו ב17 באפריל. סיבה? יש להם בעיה והם צריכים עוד זמן לתקן אותה- זה אומר דחיה של 4+ שבועות. חודשיים ללא תחרות לכרטסי המיד-רנג ונמוכים של אנוידיה. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=298&Itemid=1
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מ הסיפור? אחרי איזה חודשיים שלא יצאו פתאום אם אני לא טועה בשבועיי יצאו כבר 3 דרייבירם חדשים אחד אחרי השני..
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
חג שמח, בזמן האחרון אני שם לב שיש עוד הבדלים בין דגם ה TM ל T של מסך דק 710 של SAMSUNG. לדוגמא באתר של TOM'S HARDWARE כתוב על הדגם 710T: " The version we tested is a model of ergonomics: tilt adjustment, pivot function, rotating base, VGA/DVI connectivity, etc. The only things missing might be a height adjustment and a USB hub. " אשמח לדעת את ההבדלים בין המסכים. האם באמת בדגם ה T לא קיים כיוון גובה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הרצתי מבחן ב 3DMARK2001SE וקיבלתי תוצאה פשוט חבל על הזמן . זה מוכיח שכל ה RADEONים למיניהם כולל ה 9800XT הם זבל במיוחד לעומת ה GEFORCE2 MX400 32MB( :smiley4): התותח שלי!!! הנה התוצאה מה אתם אומרים על המספר העצום הזה: 1343!!!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041122/index.html אני החלטתי ללכת על לוח מבוסס nforce 3 הותיק ולא לחכות ל - nforce 4 החדש רק בשביל ה - Pci Express ועכשיו אני מרגיש שבחרתי נכון. בקיצור - אין כיום שום צורך ב - PCI Express גם לא במשחקים הכי כבדים
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/features/6182140/index.html?tag=topslot;title;1
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-