כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
רכשתי אתמול דיוידי וחיברתי אותו לטלויזיה בכבל scart (כי כרגע אין לי מערכת קולנוע ביתי... בקרוב...) העניין הוא שהכבל הזה נועל לי הטלויזיה על התחנה של הדיוידי ברגע שהוא דולק, עכשיו אני יודע שניתן לבטל את הפונקציה הזאת על ידי הסרת פין מסויים בכבל... מישהו יודע איזה פין צריך להסיר ?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
שלום, ביררתי בפורום לפני כשבוע (בנוגע לכרטיס מסך לשימוש כללי) - וכולכם המלצתם על GT240 DDR5 של sparkle. משום מה, הוא אזל מהמלאי של כל החנויות שהחזיקו בו (rsm, noacomp). כעת ניתן להזמין רק כרטיס של חברות Palit או biostar. מה עוד, יש רק את גרסת ה-DDR3. על איזו חברה הייתם ממליצים? האם כדאי לקנות את גרסת ה-DDR3 1GB? או שבמצב זה יש כרטיס אחר מומלץ באותו מחיר (עבור שימוש כללי, HD, משחקים בינוניים כדוגמת SIMS וכו'). תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין 2 הדגמים? hd 5870 Sapphire vapor x או hd 5870 gigabyte הגירסה עם ה 2מאווררים והצינורות נחושת
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בישביל חבר עד 700 שאר המפרט אני לא מכיר אני יעיף מבט מאוחר יותר חשבתי על הGTX750TI OC
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי די חדש (4 חודשים) ובימים האחרונים התחילו לי קריסות פתאומיות בתצוגה - המסך משחיר לשנייה או שתיים, ואז חוזר לעצמו. אח"כ מופיעה הודעה למטה מצד ימין (ווינדוס 7) משהו כמו "מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה" אני חושב שזה קורה לי יותר כשאני משמש בפלאש כבד, סרטים וכו' אבל לפעמים גם בלי הכבדה מיוחדת. בדקתי את הטמפרטורות והם בסדר גמור. המערכת שלי היא: I5 750 מעבד לוח של אינטל P55 כרטיס מסך LeadTek WinFast Nvidia Geforce GT 220 1024MB ddr3 4 ג'יגה ddr3 מארז antek nsk4480 תוכנה: windows 7 פיירפוקס 3.6.3 עידכנתי את הדרייברים של NVIDA מה זה יכול להיות? אני יכול לחזור לחנות ולממש את האחריות על הכרטיס מסך, או שהוא יכול להגיד לי שזה משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הייייי יש לי התלבטות בין כרטיסי מסך. היעוד: העברת סרטים למקרן ברזולוציה של 1280/720 דרך hdmi וכן שימוש במסך עם רזולוציה של 1280/1024 דרך dvi למשחקים קלים. המפרט הקיים: asus p5ld2-x e2160 3gb ram ddr2 667 nvidia 7300le/7200gs ספק ג'נרי חדש 500W (כן, כן, אני יודע שצריך להחליף) מארז ג'נרי אך מאוורר. האפשרויות הקיימות (באותו טווח תקציב מבחינתי) 9500gt 1gb ddr2, radeon 6450 1gb ddr3, radeon 5450 1 ddr3 , geforce gt 210 תודה לעוזרים, דובי.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
החלטתי סוף סוף להחליף את הגיפורסMX200 המגעיל שלי, עכשיו פה הבעיה.... בטווח של עד כ 450 ש"ח איזה כרטים יתן לי ביצועים טובים לאורך זמן.... אני חשבתי בכיוון של RADEON 9100 כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. ד"א לא מתוכנן עליו אובר קלוק, לפחות לא לרגע זה....
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit במחשב, ואני עורך שדרוג במחשב שלי ושל אחותי הקטנה, ככה שאני צריך לקנות כ.מסך נוסף וזול. השימושים שלי הם: ראיית סרטי HD (1080i,720P) ושימוש מועט במשחקים (פיפא ...), ועם המחשב החדש אני יעבור לVISTA שתשמתש בAero. השימושים של אחותי הקטנה הם ראיית סרטי SD רגילה והיא לא משחקת כלל. רציתי לקנות כ.מסך זול ופשוט (HD3450 למשל, שעולה כ-200 שקל), מכיוון שהכ.מסך הישן שלה הוא AGP. עכשיו השאלה שלי היא, האם לצרכים שלי שהם HD בעיקר וויסטה, עדיף את הכ.מסך החדש שיודע לפענח H264 ? או שאני אשר עם הכרטיס מסך הישן ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
במקום העבודה שלי (מכון הבין-אוניברסיטאי לחקר ימי אילת) קנו לפני כחמישה חודשים 15 מחשבים. בכולם יש את אותה בעיה. יש יש מאין "צל" של מה שאמור להופיע כמה מ"מ ימינה. זה לא משנה אם זה אייקון, תמונה או העכבר. הדרך היחידה שמצאנו עד עכשיו זה לחבר את המסכים לחיבור ה DVI עם מתאם לחיבור רגיל. חוץ מזה, כרגע פתחתי אחד וראיתי שהם בכלל כרטיסים קצרים (נו, אילה שתופסים חצי סלוט ברוחב) שהחיבור DVI הוא חלק מהכרטיס והחיבור ה"רגיל" מחובר עם כבל רב גידי אפור כזה כמו שהיה פעם לחיבורי COM. חשוב לציין שכולם הותקנו בעזרת תכנת ghost ככה שהם זהים לחלוטין גם מבחינת התוכנה. באחד מהם התקנתי מחדש דרייברים אבל את הגרסה החדשה הפעם וזה לא עוזר. למישהו יש רעיון איפה הבעיה? מפרט: P4 3.0 Asus P4P800-E Radeon …
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לי X800XL של GIGABYTE סחב יפה עכשיו (כבר 3.5 שנים),הכרטיס לא תומך בSHADER3 ולא מריץ כבר הרבה משחקים. לאיזה כרטיס כדאי לעבור שהמחשב הישן שלי לא יהיה צוואר בקבוק ,ובלי לרדת ברמה של הכרטיס,הנה המפרט הנוכחי : antec 1080b amg gigabyte k8n ultra9 amd 3000 venice 2000MHZ kingston 512mb*2 cl2.5 gigabyte x800xl silentpipe wd sata2 160gb lg f700p zalman 7700cu תקציב כ600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/news.html?97792
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, לא מעט זמן אני סובל מבעיה מוזרה במחשב. המפרט: לוחם אם: GA-P31-DS3L: לינק כרטיס מסך 4870 של אסוס: לינק ספק של 500W, לא זוכר חברה ודגם מדויק. זיכרון: 6GB מסך 22'. הכרטיס בן שנתיים, נראה לי, והוא עבד בצורה מעולה על אותה חומרה עד בערך לפני כ-6 חודש, תמיד דאגתי לעדכן דרייבר וגם להוריד עידכונים שוטפים לוינדוס אך הכרטיס התחיל בהתנהגות משונה - קריסה של הוינדוס, חלון כחול, שגיאה לגבי קובץ בשם atikmdag.sys לתקלה הזו מידי פעם קודמת תופעה אחרת - כל המסך מתחיל להתעוות בצבעים, יש כל מיני נקודות בצבעים. אם אני מפעיל מחדש את המחשב מיד, אז העיוות עדיין קיים, עוד לפני שהוינדוס עולה, בשלבי ה-POST, ואז כשמגיע למערכת ההפעלה - קריסה יוצא מצב שאני משחק איתו - מכבה, ממתין קצת, מדליק ומקווה…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך 700-800 ש"ח שיהיה מתאים לגרפיקה (לא חשוב למשחקים)
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטות וידאו למחשב: פנטיום ארבע עם מספיק DDRAM כרטיס מסך-RADEON בעתיד אני רוצה להוסיף גם פיירוויר (לא יודע עם המידע הזה יעזור לכם....) מישהו מכיר כרטיס טוב? (אני לא רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב אבל אם תהיה התכונה הזאת זה לא יזיק...)
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנגן MKV הוא נורא בעייתי, הוא מתנהג כאילו הוא כבד בטירוף (ויש לי X1950PRO) הוא לא מריץ קדימה, הוא מראה מסך שחור כשהזמן ממשיך להתקדם לפעמים הוא מקרטע (ואין תוכנות רצות ברקע) מישהו יודע למה זה? אולי צריך קודק? אני משתמש ב VLC והוא היחיד שיכול לנגן אותו..
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה הם הטמ"פ הסבירות והטובות לעבודה במאמץ במשחקים עם הכרטיס הנ"ל? אני כרגע עם אוברקלוק 650 לליבה + 800 זכרונות במנוחה - 49-50 במאמץ - 66-7. רציתי להריץ יותר את הכרטיס אבל אני קצת חושש שזה יגרום להריסת הכרטיס בגלל החום, מומלץ לא לעבור את ה 70 מעלות?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לעזרתכם. קודם אציג את החומרה של המחשב שלי נכון לרגע זה, ואחר כך אסביר מה הייתי רוצה - בטוח שיש פה חבר'ה שיודעים טוב ממני וידעו לעזור לי . בכל מקרה - מעבד - Intel Core i5 6400 @ 2.70GHz זכרון - 16GB לוח אם - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K (LGA1151) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 950 במידה וזה רלוונטי, על כרטיס המסך עובדים כרגע 2 מסכי מחשב, ובקרוב יצטרף מסך שלישי. לעניין עצמו, המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה - קיובייס, הקלטות ומוסיקה בכללי, פחות למשחקים, שם אני בד"כ משתמש בקונסולות, אבל מה לעשות, בטוח שתסכימו איתי, יש משחקים שג'ויסטיק לא מצליח להשתוות לעכבר ומקלדת. מפה לשם, הבנתי שכנ…
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
כן חברים יקרים השאלה כבר בכותרת תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש דרך לשפר את הכרטיס החרא הזה בדרך כלשהי (oc ....)?? (אין לי כרגע כסף לכרטיס חדש)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב זה סיפור ארוך מה שקרה במחשב שלי השבוע.... אז בקיצור- היה לי וירוס, פירמטתי את c ועכשיו אחרי שפירמטתי המחשב עולה ואז אחרי כמה שניותנתקע עם אני עושה איזה פעולה בסיסית כמו לחיצה ימינית על משהו... אז התקנתי את כול הדרייברים שצריך את המקורי ואז את החדשים של קאטאליסט (דרך אגב יש לי radeon 9800pro) אבל עדיין אותה בעייה. אז עשיתי טראבלשוט בווינדוס בקשר לזה והגעתי למצב שאמרו לי להוריד את ה- hardware acceleration לnone אז עשיתי זאת ועכשיו הכול טוב ויפה....אבל מכאן באה שאלתי.... האם אני צריך אני יכול להמשיך להשתמש במחשב בלי הדבר הזה? אני משחק משחקים....משתמש באינטרנת ועושה כמעט הכול במחשב....אין לי מושג עם זה משפיע או לא אבל אני מניח שזה כן אז אני מבקש עזרה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מצאתי היום משהו שנראה כמו לוח מודפס של כרטיס מסך. מעניין אותי איזה כרטיס זה (סתם לידע). ניסיתי לגגל כל מיני מספרים שיש על הכרטיס ולא הגעתי לשום מקום. איך אני יכול לזהות מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בניהם מי יותר טוב ..? האם בהרבה או שאין בניהם כמעט הבדל.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך שקניתי ישירות מהיבואן. ובגלל הטמפ' הגבוה שלו החלפתי לו קירור... (וחבר אמר לי שאם הכרטיס נהרס אני פשוט מחזיר לקירור הקודם ואף אחד לא ידע שהחלפתי ) אז הכרטיס נהרס...(כמובן ), ושניסיתי להחזיר לקירור המקורי נדפקה ההברגה שלו.. ככה שיראו שפירקתי... עכשיו השאלה: האם עדין יש לי אחריות או שנדפקתי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים עדיף? (כרגע מסך 19" בקרוב מחליף ל 32")
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-