כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אמא שלי רוצה לקנות מסך lcd ולחבר אותו לוידאו/דיוידי הכי זול שמצאתי זה 15 אינץ 2000 שקל נורא יקר אז חשבתי לקנות מסך מחשב ולחבר לו כרטיס טלויזה חיצוני מה אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי כרטיס של GEFORCE 7300GS 256 MB עכשיו אני הורדתי את הדמו של ניד פור ספיד קרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם שיחקתי איתו והוא לא זז הוא בקושי זז במשחקים אחרים זה גם יש בעיה מראה יפה מאוד אבל זז קצת לאט בכל זאת לא כמו הקרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם רק אים אני שם את הניד פור ספיד הזה על רצולוציה של 800 על 600 אז הוא זז טוב ולא רואים טוב כמובן יש לי בעיה בכרטיס או שפשוט הוא חלש לזה ? תודה לעונים ורק מי שבאמת מבין בזה כי דרך העצות שלכם אנמי אדע אים לקנות חדש או לא אהה הכרטיס תומך SLI ויש לו יציאות טלויזיה וכל זה קניתי לא מזמן
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות.. 1. גודל הנקודות במסכי LCD הוא יותר גדול - זה משפיע איכשהו על האיכות? (ואם זה לא משפיע - איך בדיוק? למה במסכי CRT זה כן משפיע?) 2. האם VP930B (של ViewSonic) עדיין נחשב הטוב ביותר במסכי ה "19? ואם כן, שווה לי לקנות מחנות אמריקאית ב416 דולר? (416x4.6=1913 ש"ח) או שאולי אפשר להשיג בארה"ב ביותר זול? (אה, וזה לא שונה מה VP930B שמוכרים בארץ, נכון?) אה ועוד משהו.. ב- VP930B רואים טקסט בסדר? פשוט קראתי איזה כתבה בYNET על מסכי LCD (כתבה קצת דפוקה שהכותב מנסה להראות כמה CRT יותר טוב מLCD שזה לא נכון בכלל) והייתה תגובה של מישהו שכתב שהוא קנה מסך LCD והוא מתחרט על זה כל יום כי הכתב נראה לא טוב ולא נוח לעין או משהו כזה... (חשוב לי שהמסך יהיה טוב בהכל במשחקים ב…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128D.htm http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=119 ה6600 GT הוא מכפיל את המהירויות שעון של ה X800 GTO פי 2 ,כאשר יש לו 1000Mhz לX800 רק 560 אבל הדילמה היא פה שב X800 הוא 256MB ופועל על 256 bit וכאשר ה 6600GT הוא 128MB ופועל על 128bit ,ה X800 יקר יותר ב200 ש"ח ,השאלה מה כדאי יותר. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות כזה אבל אם הוא אינו תומך אז אין טעם. הזולוציה המקסימלית שלו היא משהו כמו 2000X1560 אבל אני לא מצליח למצוא אם הוא תומך גם ברזולוציות רחבות. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם,מצטער על הניסוח הבעייתי של הכותרת. בכל מקרה יש לי NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte ,כיצד לבדוק מהו הדגם הספציפי , כלומר מאלו: http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_NVIDIAGeForce6600GT.htm בSANDRA ובAIDA הוא מציג לי רק את זה NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte. תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני עומד לקנות מחשב חדש +ומסך ASUS MW221C . ורציתי לדעת עד כמה חשוב הכרטיס מסך למחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס בעיקר עד כמה ישפר הכרטיס מסך את איכות הצפיה והאם ההבדלים גדולים. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח אם ? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שווה לקנות אותו יש לו חיבור AGP-X8 שווה? ולאיזה כרטיס מסך של GEFORCE הוא משתווה? ויהיה נחמד אם יהיה נעוץ על כרטיסי מסך של RADEON ו GEFORCE שמתואר למה כול כרטיס משתווה מבחינת מתחרה תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כולם חושבים שה TI4200 יותר טוב מה RADEON 8500LE זה לא נכון הLE עוקף אותו בהכל בנוסף יש לו ,SMART SHADER,SMOOTH VISION,CHRISMA ENGEINE, והוא יותר זול אז שלא תחשבו שסדרת הTI 4200 טוב יותר. ואותו הדבר נכון גם לגבי הTI 4400 .
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
תקציב:עד 1500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? גיימינגהאם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? כן חנות: אין חנות מועדפת מפרט המחשב: מעבד: Q9400 3000 MHZ לוח אם: GA-EP43-UD3L זכרון פנימי: 8GB RAM כרטיס מסך נוכחי: SAPPIHRE HD 4870 VAPPOR-X 1024MB ספק: HEC cougar 550W מסך: SAMSUNG 26" 1920X1200
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
נראה לי יותר מתאים לפה מאשר פורום וינדוס כי מדובר על תוכנת הדריוור של NVIDIA. יש לי שני מסכים מחוברים למחשב אחד עם EXTENDED DESKTOP. מסך אחד כרגע בPORTRAIT MODE והשני בLANDSCAPE אבל זה לא ממש קשור לעניין. הבעיה שלי היא שהמסך הראשי (PRIMARY) נמצא בצד ימין, והמסך המשני נמצא בצד שמאל בעוד שCONTROL PANEL של NVIDIA הוא יוצא מנקודת הנחה שהראשי בצד שמאל והמשני בצד ימין. מה שזה אומר זה שאני יוצא מהמסך הימני(ראשי) לצד ימין כדי להגיע לצד שמאל וחוזר חלילה. כמובן שזה מאוד לא הגיוני ונוח. איך לעזאזל אני הופך את המיקום של המסכים בתוכנה של NVIDIA כך שזה יהיה תואם את המיקום שלהם על השולחן ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם יכול להיות חוסר תאימות בין כרטיס מסך של sparkle לבין לוח אם של gigabyte, שהכרטיס מסך לא מנצל את עצמו עד הסוף בגלל הלוח אם של gigabyte? תודה.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו חשבתי שאני הולך לקנות את הx800GTO לאיגיפי,כי הוא הכי משתלם. עכשיו שנודע לי שיהיה ביולי 76gt לאיגיפי במחיר זול יחסית,אני מתלבט שוב. את הרדאון אני קונה ב170 דולר . האם אתם חושבים שה76 יעלה הרבה יותר מזה? במילים אחרות,שווה לחכות ליולי שהכרטיס יצא? בתודה מראש,דן.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם כרטיס Geforce4 MX 420 GO 32M עד לאחרונה חיברתי אותו לטלוויזיה והכל היה מצויין. לא מזמן ניסיתי לחבר אותו והגעתי למצב שלא מוצגת תמונה בכלל בטלוויזיה. אם מישהו מכיר את מסך ההגדרות של Geforce ב-winXp, אז נראה כאילו הכרטיס כן מזהה שמחוברת טלוויזיה (ז"א הוא נותן לי את האפשרות לבחור שהמסך השני הוא טלוויזיה) אבל פשוט לא מוצגת תמונה בכלל. אני לא יודע אם זו בעיה של חומרה או שאחת התוכניות בחלונות החליטה להפריע. (ד"א, אני יודע שאין בעיה עם הטלוויזיה בגלל שחיברתי מחשב אחר וזה עבד מצויין) 1. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לבדוק את התקינות של הכרטיס? 2. יש למישהו רעיון מה קורה פה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך הזה Radeon R7 240 וכל פעם שאני מכניס את המחשב למצב שינה המחשב לא עולה, רק אם אני עושה לי ריסטרט מהמחשב עצמו, לפני שהתקנתי את הכרטיס הזה הכל עבד בסדר עם המצב שינה, זה מאוד מפריע לי העיניין הזה, ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר וגם זה לא פתר לי את הבעיה, כרגע אני עם הדרייבר הכי חדש ועדיין הבעיה נמצאת, מה אפשר לעשות? אני עם ווינדוס 7 64 ביט
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי בסכום של עד 1000 שקל. אני אודה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס שיתאים בעיקר למטרות גיימינג. פרטי המחשב שלי מעבד: (QuadCore Intel Core i5-2400, 3200 MHz (32 x 100 לוח אם: (ASRock H61M-VS (1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, LAN ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk מסך מחשב: AOC i2353Fh 23 ואם תוכלו להסביר לי בקצרה מה עדיף Nvidia Geforce או AMD ATI Radeon? ולמה?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום זה המפרט של המחשב נייד Fujitsu Lifebook AH530-4 : https://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-lifebook-ah530.pdf וזה הכרטיס מסך שאני צריכה עבור התוכנות: 1. http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2. http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 תודה תהילה[br]פורסם בתאריך: 18.09.2010 בשעה 21:08:18 אם אני מבינה נכון בתוכנה של רוויט יש לינק לכרטיסי מסך מומלצים: Display adapter capable of 24-bit color for basic graphics; 256 MB DirectX® 9-capable graphics card with Shader Model 3 for advanced graphics. Find out more about recommended graphics hardware.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן dvd ואני יכול לראות סרטים ב 3 תוכנות שונות. הבעיה - כשאני מנסה לעשות capture לתמונה, הן ע"י printscrean והן ע"י פונקצית capture של התוכנה, ואני עושה paste לתוך תוכנה גרפית, אני רואה את החלון של ה DVD בתור מלבן שחור (ומסביב רואים הכל בסדר). נתקלתם בכזו בעיה? איך פותרים? תודה רבה, יובל
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי חברים יש לי מעבד i7 ספק כוח 600 ואט של טרמלטק מסך של DELL 23 אינץ אני רוצה לרכוש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים ברמה הכי גבוהה שיש ULTRA חבר רכש כרטיס 570GTX DC2 מה זה אומר ה- DC2 ולמה הוא יותר יקר מ- 660GTX מה אתם ממליצים? חנויות מומלצות עבורי הם TMS או KSP או איפה שיותר זול ואמין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי GTX 460 OC עם 1 GB RAM בכל משחק שאני משחק אחרי איזה רבע שעה המשחק קופא הסאונד נתקע ויש על המסך ריבועים לבנים ושום דבר לא מגיב ואני חייב לעשות ריסטרט ידני למחשב. זאת לא בעיית התחממות בדקתי המארז שלי פתוח ונכנס אליו אוויר מה גם שיש לי 3 מאווררים במארז (בדקתי כיווני זרימת אוויר הכל תקין) והכרטיס לא מתחמם. באפריל לקחתי את המחשב לתיקון אמרו לי שהם בדקו וזו בעייה בהארדיסק. לפני 4 ימים קניתי הארדיסק חדש המערכת מותקנת מחדש על ההארדיסק. ועדיין זה עושה את זה בכל משחק שאני משחק בו. מה לעשות? אני כבר מיואש ניסיתי כל דרך אפשרית למחוק את הדרייברים עם Driver Sweeper ולהתקין מחדש גם לא עזר כלום לא עוזר! מה לעשות? אני לא רוצה לקנות כרטיס חדש זה כרטיס שעלה לי הרבה כסף.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
אני לא מבין בדברים האלה ואני צריך עזרה, איך אני יודע איזה דרייבר יש לי , ועם הוא מעודכן ומישהו בבקשה יכול להביא לי לינק ל radeon 9600 xt אמ...עם צריך יש לי WINDOWS XP ... תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יורדים ממש בקרוב או שהם כבר ירדו, אבל משהו יודע כמה הם בערך יעלו אחרי ההוזלה?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
פה תמצאו את כול הדרייברים שתרצו מהישנים ביותר לחדשים ביותר כולל גרסאות בטא לATI וNVIDIA על כול סוגיהם ודגמיהם http://downloads.guru3d.com/ ***לאחראי הפורום*** תוכל לשים את ההודעה הזאת בסטיקי?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ובמידה וכן, האם ניתן לעשות סוויצ' בין תצוגה של הנייד לזה של הנייח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-