עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yyy123,

זה המפרט שלי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 ושמתי, במשחק outlast על ההגדרות הכי גבוהות very high ואני מקבל 62FPS ויש מקומות במשחק ספציפיים שאני מקבל,50 ומשהו או 40 ומשהו FPS. למה זה ככה? ובאתר can you run it בדקתי והכל סומן לי בירוק ב-v ירוק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, יש לי מחשב שני בסלון שמטרתו היא בעיקר מולטימדיה (מדי פעם אני עובד שם או משחק משחקים קלים, אבל המטרה העיקרית היא מוזיקה וסרטים). בכרטיס מסך שיש לי בו הוא מאוד ישן אבל בעיקרון מספיק לי, הבעיה היא שמסיבה לא ברורה הS-VIDEO לא עובד (תוקע את המחשב לפעמים, בשאר פשוט לא מראה כלום בטלויזיה), הבעיה כנראה בכרטיס מסך. החלטתי בסוף לזרוק קצת כסף על העניין במקום להמשיך לנסות לעקוף את הבעיה. איזה כרטיס מסך מומלץ לצורך העניין? החיבור הו כמובן PCI-E, הלוח אם הוא P5KPL-CM של ASUS... אם ישתלם יותר להחליף ללוח אם חדש עם כרטיס מסך מובנה זאת בהחלט אופציה. רעש - לא מאוד עקרוני (אבל אני לא רוצה טורבינה בסלון). נצילות חשמל - זה יהיה נחמד. אחר - אופציה לחבר לשני מסכים ולטלויזיה (לא בהכרח ביחד…

3. Started by alons,

הי, קניתי מחשב חדש עם מעבד קונרו E6300 וכרטיס מסך 7900GT EXT . ה 3DMARK2006 הרגיל רץ בסדר, אבל הבנץ' של הCPU מקרטע לחלוטין, כמעט לא זז. הגיוני? האם זה מעיד על בעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  4. של ATI או של Hercules? תודה, יונתן.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by levimadman,

יש לי את המפרט שכתוב אצלי בפרופיל ויש לי תקיעות קטנות כל כמה זמן באמצע משחק.. האם זוהי שוב בעיה של מעבד כפול הליבה של אינטל או שמה זו בעיה אחרת? האם למישהו יש את אותה הבעיה עם מעבד כפול ליבה של אינטל?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by Tr!pEl X,

שאני מכביד עליו למשל עם משחקים כבדים יחסית השאלה שלי היא האם הבעיה היא בכרטיס מסך?

7. היי, אני מחפש כרטיס מסך עם HDMI שיתחבר לרסיבר של YAMAHA ויוכל להעביר גם תמונה וגם סאונד על גבי כבל HDMI. לוח אם: asus m2n-e תקציב עד 400 שקל. אני לא גיימר ולכן לא חשוב לי ביצועים גרפיים במשחקים. מודה לכם מראש

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Green Day,

ATI Radeon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. http://www.tweaktown.com/articles/857/2/page_2_benchmarks_test_system_setup_and_3dmark03/index.html אני מתקין את ה 5.13 החדש נראה משפר ביצועים רציני או שאני אחכה ל OMEGA DRIVERS גרסת 5.13

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  10. למי אין כרטיס של nVidia לא להתקין בכלל גם למי שיש לא הייתי ממליץ גרררררררררררררררר גם כן תואם לכל חומרה גראפית.... :pissed:

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by adidas76,

הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים איזה כרטיס מסך אני צריכה? תודה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by crik,

אהלן, ברשותי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600GT ZALMAN. לאחרונה נתקלתי בכך שבזמן משחק נהיה לי FPS נורא נמוך מתבטא בכך שהוא מתחיל לגמגמם ולא נותן לשחק. המקרים קרו לי בשתי משחקים שהם יחסית די "קלים" NBA 2K10 FIFA 2010 תופעה נוספת שקוראת, מדי פעם המחשב נדלק - מאוורים - אך המסך לא עולה. אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה, תודה, משה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by meidadraz,

שלום לכל באי הפורום יש לי כרטיס 4850 ואני מקבל בקרוב כרטיס 5850, רציתי לדעת קודם כל אם ניתן לחבר את הכרטיסים ב- crosfire, ואם כן מה שיפור הביצועים שאני אמור לקבל על פני 5850 בודד? כמו-כן האם ידועות בעיות בחיבור כזה ומהן המגבלות שיוצר ה-4850 על ה 5850? ואחרון חביב, אשמח ללינקים שממליצים על הגדרות ודרייברים מיוחדים עבור החיבור הזה. תודה, אשמח לתגובות, הארות, הערות, הצעות ותיקונים. מידד רז

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by shaynac,

שאלה לפני רכישה: האם הכרטיס הנ"ל יכול להתחבר לממיר של הכבלים (הוט)?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by Lodvig,

היי לאחי יש P4 2.8 עם 512M ו RADEON 9200SE עם המפרט הזה הוא מפעיל יפה מאוד את המשחק NAM67 SHELLSHOCK וגם רואה את המחשב בטלווזיה ( TV OUT) לאחרונה קניתי מחשב ATHLON3000 512M ו 6600GT - אני לא מצליח לראות את המחשב בטלווזיה ולגבי המשחק , אז רק הסרטונים של המשחק והתפריטים עובדים מצויין אבל ברגע שמתחילים לשחק כל המסך נמרח, ניסיתי לשנות רזולוציות והכל, כלום לא עוזר, בבקשה עזרתכם אגב הכרטיס מסך של GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by BURTON,

אני עובד כרגע עם שני מסכים(CRT) במוד של extended desktop. הבעיה היא שאת ה-TaskBar אני רואה רק במסך השמאלי ואני רוצה שהוא ישתרע גם על המסך הימיני יש לי Radeon 9600Pro עם הדרייברים האחרונים כולל CCC. מה אני צריך לעשות כדי ששורת המשימות תשתרע לי על שני המסכים? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by avishaiar17,

בקיצור ה- INNO עולה 1300 והלידטק עולה 1450 יש הבדל משמעותי ..??? מה אתם אומרים? שווה את ההוספה?[br]פורסם בתאריך: 21.02.2008 בשעה 17:04:17 סליחה על ההקפצה יש עוד אופציות CLUB 3D 8800 GTS 320 LEADTEK 8800 GTS 320 GIGABYTE 8800GTS 512 מה ההבדלים בין חמישתם והאם עדיף להוסיף את ה- 200 שקל האלה מ- INNO 3D I CHILL אני מקווה שתוכלו לעזור לי המון תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום הציתי לדעת באיזו טחנולגיה הכרטיס הזה GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail - 2Y Warranty הוא נמצא במפרטים מומליצים הוא AGP או PCI-Express תודה לכול העונים

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by coralreef,

חברה שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס יד שניה למחשב שלא הולך להיות למשחקים בכלל מצד שני אני רוצה אופציה להריץ משהוא עליו (היות ומיועד לאחות קטנה). יש לי חבר מהיימן שאני יכול לסמוך עליו שרוצה למכור לי 9600se של חברת gigabyte כולל אריזה מקורית וכל התוספים, כמה עלי לשלם על זה? אני יודע הכל לגביי הכרטיס ומה היכולות שלו, ברצוני לדעת בכמה אפשר לקנות כרטיס כזה בן חצי שנה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  20. שלום לכולם, להלן המפרט שאני עומד לקנות ואשמח לחוות דעתכם בנושא כ.מסך בעיקר למשחקים (לא גיימר) ולעבודה ביתית: מעבד Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זיכרון DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 ספק כח HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin ההתלבטות היא בין - כ.מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E ל- כ.מסך GIGABYTE ‏8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מה יותר קריטי גודל הזיכרון או המהירות ?? אשמח לתגובתכם…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by yot,

שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שכל דרייבר שאני מתקין לכרטיס מסך שלי (Leadtek TI4200) הופך את המסך לירוק. זה קורה בכל הדרייברים חוץ מ-40.72. ניסיתי לקחת Print Screen אבל גיליתי שהתמונה נראת בהסדר גמור. אז כנראה הבעיה היא בתצוגה. אני חושב שזה התחיל כשהתקנתי את הדרייברים של אומגה, ואז הסרתי אותם. איך אני יכול לוודא שהם הוסרו לגמרי מהמחשב ושלא נשארו קצבים שיכולים לפגום בדרייברים? (אין שום זכר לאומגה ב-Add remove program). תודה למי שיעזור.

22. Started by ward,

שלום לכוולם אני כבר גולש באתר באופן קבוע יותר מ4 חודשים אבל אני עכשיו חדש בפורמים פה .. אני צריך קצת עזרה אם שפר לבקש ממכם כי אני רואה שיש פה פורם רציני! תודה מראש.. מה זה יציאת DVI ו VIVO ו TV OUT (TV OUT אני מכיר מה זה אבל אני צריך כזה בפירוט ומה משמשת כל אופציה ומה הצרכים שלהם במחשב .. תודה? ?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by אוריפ,

אני יודע שההבדל המרכזי יהיה השימוש בSHADERים בגרסה 3.0, יש עוד? בנוסף, רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם הכרטיס מסך שלי תומך בDX9 האם הוא יוכל לתמוך בDX9.1 (ע"י עדכון ביוס או משהו כזה) כי שאן אומרים שהכרטיסים שלהם הם DX9+ האם ה"+" אומר שאפשר לעדכן את גרסת הDX כל עוד היא מוגדרת כDX9 או שזה סתם גימיק? 2. האם יהיה שווה להתקין את הגרסה הזאת כשהיא תצא? האם עדיין הכרטיס יעבד את המידע, או שעיבוד יפול על המעבד? תודה!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by Transfer,

אני צריך לקנות מסך חדש וזקוק ממכם להמלצות אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט ולמשחקים (עבודה רגילה). הסכום הוא 900-1000 חשבתי על LG F700P שיכול לעבוד על 100הרץ ב 1024, ראיתי אותו אצל חבר שלי והיתה אחלה תמונה והוא גם מרוצה ממנו. ועוד דבר בבקשה שצריך להשים לב אליו הוא שיהיה באתר פנדה כי יש לי אצלם זיכוי ואני רוצה לממש אותו לפני שהם יגנבו לי אותו. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.