עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elior021,

‎Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100‎

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by godisme171,

יש לי קליפים בMPEG אז רציתי לדעת אם אפשר לצרוב אותם ולראות אותם בDVD?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BoRiS.K,

איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי בויסטה יש לי NVIDIA

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by nim901,

אז ככה הורדתי את הדריברים החדשים ובדקתי שהם תומכים בכרטיס שלי (9200 Se) לפי מה שהיה כתוב פה אז הם תומכים בכל מקרה כשאני נכנס להגדרות אני לא רואה את כל התפריטים הנה תמונה מלינק אחר ממה זה יכול להגרם? יכול להיות הסרה לא טובה של דריברים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  5. החלטתי לקנות 8800GT ואני מבקש המלצה לחנות אמינה שמוכרת אותו במחיר זול

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. היי, יש לי קצת מושג בTV CARDS אבל לא מספיק בשביל להבין מה כדאי יותר מבין השניים אלה לקוחים מPCHARDWARE.CO.IL אני מאד אעריך אם תוכלו לומר לי את דעתכם Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM Retail Card + Remote http://pchardware.co.il/docs/pd-2116682264.htm 384 or Genius Video Wonder Pro III TV Card + FM + Remote http://pchardware.co.il/docs/pd654984352.htm 328nis

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by magic1,

שלום. יש לי לוח GIGABYTE DQ6 965. באתר החברה כתוב שהוא CROSSFIRE READY לא כתוב כלום על SLI לי יש 8800GT ואני רוצה עוד אחד. מצד אחד יש לו 2 PCI-E מצד שני לא כתוב שהוא תומך SLI. האם יעבוד לי ? אגב ראיתי משתמש באיזה פורום שהמפרט שלו מראה את אותו לוח עם 2 כרטיסי GFORCE 7300 אבל לא היתי רוצה להסתמך על זה בלבד. תודה , יניב

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. הראשון: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 674.48 ] השני: Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 746.35 ] ורציתי לדעת עם יש בניהם הבדל כולשהו והעם הראשון יותר טוב ולמה או השני ולמה... כי אני מתלבט. ???

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. איזה מהכרטיסים הנ"ל יתן את הביצועים הכי טובים במשחקים? * כל הכרטיסים הנ"ל הם AGP

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by guyezra,

היי, אני משתמש במחשב בעיקר לניגון סירטי היי דפינישן וקצת למשחקים ורציתי להתייעץ לגבי כדאיות שידרוג כרטיס מסך. יש לי היום 6600GT וניגון H264 הוא לא חלק ב-100%. האם שידרוג הכרטיס ל-7950GT יועיל? אני מוגבל לכרטיס AGP ואינני יכול להחליף לוח אלא כרטיס מסך בלבד המחשב שלי P4 2.4GHZ עם 1GB זיכרון לינק ל-7950 AGP: http://www.amazon.com/Geforce-7950GT-51 ... 09ZK9BZJQ6 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by swisaman,

שלום לכולם! לא מזמן שמתי לב שבחלק מהמשחקים הGPU USAGE שלי לא נמצא על 99 אחוז כמו בבדיקות מאמץ או משחקים אחרים.(הוא פעם על 50,פעם על 70,פעם על 60 וכ"ו) זה קורה רק בחלק מהמשחקים. ועד כמה שידוע לי המעבד לא יוצר צוואר בקבוק. ^זה תקין?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  12. יש לי אפשרות להביא מן היצרן בסין 9600GT DDR3 512MB מסורס במחיר של 300 ש''ח הכרטיס הוא 128BIT הזיכרון הוא 256 מובנה והשאר מן הזיכרון הפיזי של מערכת המחשב. תמונה של GPUZ: http://up55.siz.co.il/up1/utkgzk1nwjno.jpg אז האם משתלם לקנות ב300 ש''ח וגם האם אני ירגיש הבדל ניכר מ-(8600GT(512MB DDR3 שיש לי? <<המפרט בצד<< ותודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by chubaka,

יש לי ti 4200 ואני לא מבין מה זה filtering וכל זה מישהו בבקשה יכול להסביר לי כמו כן איך אני עושה לו oc? בקיצור איך אני מביא אותו למקסימום יכולת?

14. Started by MoRtZkInG,

עשיתי לי קצת סדר בדיסקים הישנים של כל הגיבויים שלי, ומה מצאתי? מצאתי את התוכנת באנצ'מרק הראשונה שהייתה לי final reality. תוכנה שהשתמשתי בה כדי לבדוק את ההבדל בין הוודו שתיים שהיה לי לוודו באנשי שהחליף אותו. בכל מקרה, רציתי לראות מה יתן לי הבאנצמארק הקשיש מ1997 בשילוב ה9600XT שלי.... איזה טקסטורות.... חחחח.... אבל מה שהכי הפתיע אותי היה פוסטר על אחד הביניינים בבאנצ'מארק של מקס פיין.... תוכנה מ1997 עם פרסומת למקס פיין?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by the2,

שלום, אחי המפגר שקרא מאמר מנענע, אומר שלפלאפון המפגר שלו יש יותר צבעים מהמסך שלי ושלו. עכשיו, הוא אומר, שלפלאפון שלו יש 65000 צבעים (16 ביט, נכון?), ולמסך שלי (lcd) יש 3000 צבעים, ושלמסך שלו יש 4000 צבעים (12 ביט, נכון?). בבקשה עזרו לי להוכיח שהוא, ונענע, טועים, וחושבים כמו אוטיסטים מפגרים שיכלית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by Silver Dragon,

רציתי לשדרג את הכ. מסך, תקציב 600-650 ש"ח זה המפרט (זה 4G RAM למען הפרוטוקול)

17. אז ככה! כמו רבים אחרים, המחשב דלוק 24 שעות וכמו כן המסך. אבל כמובן שכדי לחסוך בחשמל למסך, קבעתי שכאשר אין שימוש כלל במחשב אזי המסך יתכבה (כדי לחסוך בצריכת החשמל). בזמן האחרון, כשבוע לערך, החלה התופעה המוזרה הזו שהמסך לא נדלק ורק אחרי לחיצה על כפתור ריסטרט נפתרת הבעיה (שהמחשב נדלק מחדש). המסך בן 5.5 שנים בקירוב.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by TAMIRRR013,

יש לי כמה שאלות במחשב שאני קונה עוד שבוע אני קונה את הכרטיס hd4850 sapphira והשאלה היא איך החברה sapphira היא מביאה קירור טוב יחסית? 2)מתי שאני קונה את הכרטיס לא צריך להתקין משהוא מיוחד חוץ מהדרייברים? לעדכן ביוס או משהוא שלא יהיו בעיות? 3)ל ati אין בעיות אם הכרטיס הזה אאני מפחד שיהיו בוא תקלות כי שמעתי שיש הרבה ילדים עם בעיות בכרטיסים של ati יהיה לי לדעתכם בעיות? בבקשה תענוו זה דחוף ליי רצחח

19. Started by ymalool,

please tell me if the gigabyte radeon 8500 will work with elsa gladiac 3d glasses.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ea666,

שלום. יש לי ati radeon 9800xt 256mb p.4 2.8 512mb rdram 800pc יש לי למה לעשות OC בכלל לכרטיס מסך? ומה ההבדל אם אני משתמש ב AGPX4 או ב AGPX8?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  21. Started by xkore,

אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 4000 שקל בעיקר למשחקים וקצת לסרטים ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי. אני חושב להשקיע עד 1000 שקל אז אני לא חושב שכדי לקחת את הכי חדשים כי הביצועים לא שווים את המחיר. בעיקרון חשבתי על ה nvidia 9800 כי זה הכרטיס הכי טוב לפני שהוא נהיה יקר מדיי (סדרת ה 200) או שכדי לי מסדרת ה-radeon ?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by ma4351,

חברה טובה?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. אני מתכוון מאיפה המידע המדוייק שלכם פה בפורום לדעת לגבי צוואר בקבוק בין מעבד לכרטיס מסך,האם קיים איזה אתר שמראה על כל מעבד בנפרד עד איזה כרטיס מסך הוא יכל להעבוד ללא צוואר בקבוק? או שזה ידוע לכם מנסיון אישי?. לדוגמא יש לי את המעבד i5 760 ,בשביל לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס 680gtx אני צריך לשאול פה בפורום ? או שאני אוכל להיסתדר לבד ע"י איזה אתר קבוע שמראה זאת ללא פורום מסויים,כמו שיש אתר בנצ'מארק techpowerup שמשווה בין כרטיסים לגבי חוזק במשחקים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gun007,

תיראו אני עוד מעט קונה מחשב חדש רציתי לדעת מה השיידר ב 9600GT המומהר נגיד בדגם כמו palit 9600gt sonic ... עכשיו רציתי גם לשאול האם שווה להוסיף עוד 200 שקל רק אם זה ממש הכרחי ויתן תוצאות הרבה יותר גבוהות לכרטיס מסך 8800GT? http://www.skypc.co.il/sg_product~28604~8~0.htm שווה השידרוג הזה של ה 200? ושוב מה השיידר של ה 9600GT ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by nw,

שלום, יש לי חבר עם כרטיס מסך מסוג GF4 -MX440 של חברת innovision כשחיברנו את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים הצבעים היו מוזרים ולא מתאימים (לדוגמא צבע עור סגול.) מישהו נתקל בבעיה ויודע איך מסדרים את זה? או שהכרטיס ידוע באיכות גרועה עם TV OUT?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.