עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רציתי לשדרג כרטיס מסך, וראיתי את הכרטיס ב KSP במחיר מצויין והשאלה היא מה הם סיכויי ההצלחה של פתיחת הצינורות בכרטיס. באותו הסכום בערך אפשר לקנות 6600GT שבסטוק הבנתי שהוא יותר טוב. מישהו נתקל בכרטיסי XFX הצליח/לא הצליח?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by blabla2002,

בגלל שהסדרה כרטיס המסך הדור הבאה של ati הולכת לצעת פחות משבוע אז הרשת "מתפוצצת" ממידע. בקשר לביצועים אז כך הכרטיס הכי חזק בסדרה הx1800xt הולך להוציא 9100+ ב3dmark05 שה7800gtx מוציא רק כ7600 בנוסף במשחקי שתומכים בsm3 כנראה הוא הולך להוציא ביצועים משוגעים עד 90 אחוז יותר ביצועים בfear עד 40 אחוז יותר ביצועים בbf2 וגם עד 20 אחוז יותר ביצועים בfarcry יותר ממה שמוציא ה7800gtx אבל יש משחקים שהתוצאות שלו נמוכות בכ20 אחוז מה7800gtx כמו splinter cell וpainkiller מהירות השעון של הx1800xt תיהיה 625 למעבד ו1500 לזיכרון עכשיו בקשר לpipelines לx1800 יהיה 16 צינורות עיבוד פיקסלים ו8 צינורות shaders לx1600 יהיה 12 צינורת עיבוד פיקסלים ו5 צינורות shader ולx1300 החלש ביותר יהיה 4 צינורות ע…

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by wow,

יש לי מסך מסוג LG די חדש (חצי שנה בערך) וזה מה שאני מקבל לאחרונה: מה זה בדיוק? האם "הלך" המסך או שזה קשור לאיזשהם הפרעות (מגנטיות?),אגב אין לי ליד המסך שום מכשיר חשמלי אחר.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by ha_miki,

לפני חצי שנה בערך קניתי את POWER MAGIC 8500LE 64 MB מלמיר ודווקא במחיר טוב 500 שקל רק דבר אחד היה דפוק כל משחק באנריל טורנאמנט היה משום מה קופץ לי בפריימים עד שעליתי על הבעיה הקירור שהיה על הכרטיס היה מאוור קטן עם חתיכת אלומיניום קטנה ניסיתי לעשות לו OC אבל כל מגה הרץ שהוספתי היה דופק את הביצועים ומורח לי את הצבע מה שכמובן היה מחייב ריבוט התעצבנתי ו התחלתי פרוייקט קטן !!! מה עוד שהמהירויות של הליבה לא תואמות לכרטיסי LE 240 לזיכרון ו 249 לליבה !!!! בכל אופן לקחתי מאוור של אמד הסטנדרטי וחיברתי אותו לבוארד על הליבה ניסרתי את הסינק של הסלרון 300 שהיה לי ושמתי כל חלק על הזיכרונות וגם בצד האחורי של הלוח אם שמתי את החלקים של הסינק על הזיכרונות אבל מעל הסינק שמתי א…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SleepingSky,

טוב חברים, היום גיליתי שאני חתיכת חמור מטומטם! (D:) ידעתי שאפשר לשנות את מהירות המאווררים, ל35 וכאלה... וזה סבבה! יש לי קרוספייר ושיניתי! ועדין נשארתי על טמפרטורות של 80 מעלות.. וראיתי שהכרטיס השני על 50 משהו כזה, חשבתי שזה בגלל שלכרטיס הראשון מחובר המסך והכרטיס השני עושה פחות עבודה, כבר התחלתי לדאוג אבל לא משנה! ואז קראתי פה דיון שמישהו כתב שהוא שינה את המהירות המאווררים, לשניהם, והדגיש שניהם... והתחיל כזה לעלות לי את הנורה מעל הראש שיש בסרטים.. מכירים? רגע!!! אני חשבתי שהפרופיל שיש שם, משנה את המאווררים! לאאאאאאאאא!! הוא משנה את המאוורר!!! אז שימו לב שיש לכם את זה פעמיים!! למי שיש קרוסספייר, צריך לשנות פעמיים את זה בפרופייל.. ואני עד עכשיו לא הבנתי.. מה שמצחיק, ישר הפעל…

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by dlivneh,

לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס מסך R9100 64 DVI בחנות באזור המרכז. שלמתי בזמנו 480 ש"ח (מחיר טוב לאותה תקופה). הכרטיס היה מצויין למה שאני צריך והכל סבבבה. לפני 3 שבועות התחילו לי בעיות בכרטיס (התחמם). הסתבר שהלך המאורר. פניתי לחנות והם אמרו שהוא באחריות ויבדקו אותו. כעבור שבוע התקשרתי התברר ששלחו את הכרטיס לתיקון אצל הספק בחו"ל (רק הלך המאורר מה הסיפור), אומנם הציעו לי כרטיס מסך חלופי, GF4 TI4200 (ללא יציאת DVI), אבל הכרטיס נסע לטיול בחו"ל. מאז עברו כבר עוד שבועיים והכרטיס לא חזר. סיפור מוזר מאוד בעיני. יותר פשוט היה להחליף בארץ מאורר ב 40 ש"ח. מה דעתכם ? יתקנו לי את הכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by nec_000,

נכבדי ערב טוב, רציתי לשתף אתכם ברכישתי הצנועה האחרונה מלפני מס' ימים, והסיפור (המעניין) הולך ככה: עבר כבר זמן לא מועט מאז מאי האחרון עת רכשתי את המחשב החדש השלי. בשעתו, עיקבתי את רכישת המאיץ הגראפי, בין השאר משום שלהפתעתי הרבה, המאיץ הגראפי שכבר משולב במעבד של אינטל מדגם Icore5 - 2500K, נתן ביצועים סבירים בהחלט (ואפילו מפתיעים אם יותר לציין) ביחס לגודל הציפיה: המאיץ המובנה במעבד של אינטל איפשר לשחק עימו בכל משחק תלת מימדי (לרבות החדשים שבהם כמו crysis2 ו- BF3), ובתנאי שמריצים אותם על ההגדרות הגראפיות הכי בסיסיות וברזולוציה נמוכה 1280x720 או אפילו רק 1024x768 - מי היה מאמין. אך כמובן ברור היה לי שלא לאורך זמן אוכל למשוך מצב זה ולא ירחק היום, בו אצטרך לבצע את הרכישה הבלתי …

• 32 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by galgul,

שלום. קניתי כרטיס מסך sapphire x1650pro 256mb ddr2 pcie התיזמונים של הכרטיס: 600MHZ - CORE 400MHZ-MEMORY לפי האתר של sapphire: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=162&grp=3 מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  9. עדיין אין לנו מידע מוצק אודות הפוטנציאל המדוייק של דגם ה-RTX 2080 Ti בקצה העליון - אך כן יש לנו גרפים שמציגים את השיפור של אחיו הקטן ביחס ל-GeForce GTX 1080 העכשווי לכתבה

10. כרטיסי מסך שמבוססים על הארכיטקטורה החדשה ביותר מבית AMD ומציעים מעגל מודפס ומראה ייחודיים נמצאים ממש מעבר לפינה? לכתבה

11. החברה HIS HIGHTECH הוציאה כרטיס מסך העונה לשם: X800GT IceQ II Turbo 256MB PCIe הכרטיס מהיר יותר מכל X800GT אחר בשוק. HIS: מהירות ליבה: 500MHZ מהירות זכרון: 1000MHZ Sapphire: מהירות ליבה: 400MHZ מהירות זכרון: 980MHZ PowerColor: מהירות ליבה: 475MHZ מהירות זכרון: 980MHZ הכרטיס של HIS הוא היקר מבין השלושה, בהפרש 20 דולר בערך משל POWERCOLOR בארה"ב... מה שמאכזב בכרטיס הוא שהוא, בניגוד לPOWERCOLOR, לא מגיע ב100 אחוז עם ליבת הR480.. הוא מגיע או אם 480 או 423... שני דברים שמיוחדים בכרטיס הם I-TURBO והICE-Q, הקירור המאוד מיוחד שלו, קודם כל שקט מאוד, קצת פחות מ20 דציבל, והחברה טוענת שהקירור כל כך אפקטיבי עד שהוא מוריד 11 מעלות בערך מהקירור האורגינלי. הI-TURBO זה בעצם כרטיס ע…

12. Started by T-Flash,

סרטון הפלאש שבאתר הבית: http://www.futuremark.com/ נראה מגניב :D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. +הAniso המיוחד של ATI נגד זה של אנוידיה בהחלט הבדל משמעותי http://www.nordichardware.com/Articles/?page=12&skrivelse=488

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by pain_killer12,

שלום, אם יש לי לוח םא עם סלוט PCI-E1 האם אוכל לשים עליו בעתיד (הרחוק) כרטיס שתומך בPCI-E2? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  15. Started by lipa,

בנוסף מתי אמור להגיע לארץ הכרטיס של גיגהבייט 9500 PRO ? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by idodos,

לנעול

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  17. טעות שלי מצטער.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by liavliavliav,

סליחה לא ידעתי שיש פורום של OC

19. Started by lion03,

יצא R9500?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  20. מה זה בדיוק ? מה זה נותן במשחקים ? נניח שאני משחק ב-Battlefield 2 בלי פילטרים או עם פילטרים אז מה השינוי גרפיקה וכו' תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. סליחה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. למחוק.

23. Started by saar,

שלום לכולם. לפני כחודש (פלוס-מינוס) רכשתי מסך מסוג סמסונג SyncMaster 710TM לאחר התלבטות לא קלה והמלצות רבות. התקנתי את התוכנה המצורפת (NaturalColor) ולהערכתי קינפגתי את המסך בצורה מירבית. משום מה, גם לאחר "זמן הסתגלות" למסך LCD, הכל עדיין בוהק יותר מדי, הצבעים דהויים והטקסט בדפי האינטרנט ממש לא ברור. לפני כשבועיים רכשתי מסך נוסף (למחשב השני) מסוג LG דגם 1730.. להפתעתי, גם ללא התקנת תוכנת כיוון כלשהי, רואים במסך מצויין! הצבעים חיים, הפונטים מודגשים בצורה נהדרת וברורים והמסך אינו "חלבי" ובוהק כמו הסמסונג. שאלתי היא - האם ייתכן כי באמת רואים טוב יותר ב LG לעומת הסמסונג? יכול להיות שנפלתי על מסך פגום או שהמסכים של סמסונג בעלי איכות גרועה? ??? אודה לכל מי שיוכל לעזור לי ל…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by shoeyal,

אם מישהו תיכנןלקנות אולי שווה לחפש לא רק ב ZAP http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 כי יתכן שתמצאו במחיר נמוך יותר http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=70&item_id=173

• 11 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים