עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomz,

אני גר כעט אצל אחותי לכמה ימים הבאים ואני פה כבר שבוע חבר שלה איש הייטק מקבל הכל חינם ויש לו קשרים אז הוא השיג לי מסך LCD SONY HS73 http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hs_designer/hs73/index.html מסך מ-ד-ה-י-ם לא רק העיצוב שלו שהוא נורא יפה חלק לגמרי הכל נוח ופועל מצויין אני משחק איתו במשחקים והוא פשוט מדהים, אני מרגיש איתו יותר טוב מאשר הרבה מסכי CRT יש לו גם זמן תגובה מצויין 16MS פשוט מסך אדיר מי שיש לו כסף (והרבה) אני ממליץ לו אישית לקנות מסך כזה כולה 3700 שקל

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות (קודם כל למצוא) מסך LCD בסביבות ה1000 ש"ח,אני לא מחפש איכות אלא רק בגלל חוסר מקום אני לוקח מסך דק. מישהו שמע או ראה באיזשהו מקום על מסכים בכזה מחיר?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  3. אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפייה בסרטים והרצת משחקים בינוניים כגון Need For Speed Most Wanted על מסך 22" ספק כוח: HEC 300W וכמה איכות הצפייה תשתנה בהגדלת מסך ל24"?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  4. אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש עכשיו המעבד שלו יהיה Intel Core i5 760 2.8 GHZ ואני קונה כרגע כרטיס מסך יחיד HD 6870 השאלה שלי היא האם שאני יוסיף בעתיד עוד כרטיס כזה, יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד והקרוספייר?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  5. שלום לכולם, חיברתי את המחשב שלי עם כרטיס 8800GTS לטלויזיה שתומכת ב-HDMI ורואים מטושטש. מה אפשר לעשות כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר? -הדרייבר מעודכן. -הכרטיס מסך מחובר דרך DVI והיציאה השניה היא HDMI שחיברתי לטלויזיה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by crazy_wow,

עד כמה משמעותי ההבדל בין המסכים, בהנחה שאני עובד רק ב 1024x768@85hz ? האם הם זהים חוץ מקצבי הרענון? התנסיתי בעבודה עם ה-F700P, אבל אני רוצה לדעת אם אני אוכל לחסוך את ההפרש במחיר (200 ש"ח)

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by The Dom,

היי, אשמח להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של 600ש"ח ופחות. הכרטיס יהיה מיועד להריץ מעט משחקים כמו skyrim או counter strike בהגדרות בינוניות/נמוכות. מה שבאמת חשוב לי מהכרטיס זה השקט - אם יש אפשרות לכרטיס עם קירור פסיבי זה פלוס משמעותי. אם צריך, אין בעיה למוצרים יד 2. המערכת שלי: לוח אם: gigabyte h170 d3h מעבד : Core i7 6700 3.4Ghz LGA1151 ספק כוח : antec eco 650w זיכון : 16gb

8. מישהוא יכול לעזור לי אולי?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. שלום לכולםאני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזהמעבד E85004 GB ראם500GB הארד דיסקלוח אם MSI NEO P45ספק כוח כרגע יש לי 450W אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלומה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי להביא את ה 5870תודה ענקית לעוזרים

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by ashafir,

הכרטיס מסך הזה GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E הוא חזק מספיק למשחקים? ובכללי כדאי ללכת עליו? או על הסדרה של Radeon ?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  11. מה עדיף? ה4890 של ספיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3361&CatCode=531 או היקר יותר של ג'יגבייט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3666&CatCode=531 תודה, ולילה טוב לכולם!

12. הPS3 מחובר ישירות למסך מחשב בHDMI איך אני עובר בין המסך של המחשב ל מסך של PS3?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by גדי,

ה GT 520 שלי מת ואני מחפש משהו כמה שיותר פשוט וזול שיחליף אותו. הדרישה היחידה היא חיבור HDMI. ישמש רק לחיבור לטלוויזיה ועבודה משרדית/אינטרנט. מה מומלץ? תודה

14. Started by rani,

האם הכרטיס שלי (ראה מפרט..) יכול לשלוח סינגל של 1080P? או רק 1080I והאם זה מוגבל לחיבור מסוים(כלומר שבקומפוננט זה רק 1080I ובHDMI או DVI זה גם מגיע ל1080P)? תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. צריך תשובה מהירהההה בבקשה! 6800 GS or LE מה יותר טוב? דחוף דחוף תודה!

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by amirx19,

יש בהגדרות של כרטיסי המסך אפשרות לפרוס תמונה להכפיל אותה וכו' על שני מסכים.הבעייה היא שכשאני מנסה להציג סרט במסך אחד רואים ובשני רואים שחור.כשמבטלים את הסרט חוזרים לראות תמונה בשני המסכים.איך אני גורם לבעייה להסתדר.מערכת ההפעלה היא XP הכרטיס לא חשוב אני יכול להתקין גם NVIDIA וגם ATI .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by EyalOnn,

אני לא יודע איזה כרטיס לבחור יש כאן כמה כרטיסים שאח שלי יכול לקנות לי מחו"ל אז תראו איזה הוא הראה לי # PNY GeForce 7900GS 256MB PCI Express Video Card (Mfr# VCG7900SXPB/ VCG7900SXPB-CUS) » only $149.99 + Free In-Store Pickup More BestBuy.com Deals : More Computer Component Deals : More BestBuy.com Coupons *** Hot Deal *** No Rebates *** Designed for extreme High Definition (HD) gaming, the PNY Nvidia GeForce 7900 GS 256MB GDDR3 PCI Express Graphics Card delivers an ultra-realistic gaming experience, and unparalleled image quality at the highest resolutions. The Nvidia GeForce 7900 GS graphics card also delivers smooth, high-definition video playback and crisp picture qua…

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by liav12,

איפה שבדרך כלל מתקינים את הדרייברים (בכונן C) יש לי תיקייה בשם NVIDIA, ועוד תיקייה בשם NVIDIA Display Driver, ובתיקייה של Nvidia נמצאים כל הדרייברים שהשתמשתי בהם שזה משהו כמו 5 סוגים ומכילה בתוכה 140 מגה, ובתיקייה Nvidia Display Driver יש גם כל מיני קבצים של אנוידיה שאני לא יודע מהם ומכילה 40 מגה, האם זה בסדר או שזה לא צריך להיות ככה? וזה בסדר שאני מתקין דרייברים אחד על השני בלי למחוק את הקודמים?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  19. היה לי כרטיס RX600XT של RADEON איתו לא היתה לי בעיה ושידרתי לטלוויזיה והכל היה בסדר. אתמול התקנתי את הכרטיס החדש ואת הדריוורים, בהתחלה בכלל הוא לא זיהה שהוא מחובר לטלוויזיה. אחרי שהכרחתי אותו לזהות אותה, אני לוחץ על כפתור ה-ON שאמור להתחיל לשדר לטלוויזיה, אבל כלום לא קורה. מבחינת חיבורים לא שיניתי כלום וכפי שכבר אמרתי ראיתי עם הכרטיס הקודם בסדר. אודה אם תוכלו לעזור לי, ובנוסף אם תוכלו לומר לי אם הכרטיס שקניתי נחשב לטוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by Titanium,

שאלה מוזרה אבל אני לא יודע מה ההבדל מישהו יכול להסביר לי..?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by ding,

שלום לכולם. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך,כיום אני עם REDEON HD5670 בעקרון היה אחלה של כרטיס עד שהחלפתי מסך ל32 אינץ' ובמשחקים הכל ניהיה מגעיל חשבתי לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE ati radion 6850 ב450 שח יד2. השאלה שלי אם זה מחיר הוגן? ואיך אני יכול לבדוק אותו ולדעת שהכל תקין עוד במעמד הקניה ולצמצם כמה שיותר נזקקים? ושאלה אחרונה אם זה יתאים למערכת שלי. לוח אם של asus saberthuth x58 מעבד אינטל I7 950 3.07 ג'יגה הרץ ספק 500 חבה לא מוכרת כ"כ תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  22. אני פשוט עם תקציב של כ 850 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור ראיתי את הסמסונג 793MB וממש לא אהבתי, ראיתי את המאגים וחוץ מה DF2 כל השאר על הפנים. את ה LG החדשים לא יצא לי לראות אבל אני זוכר שה LG הישנים היו ממש טובים. עוד משהו, ראיתי בזאפ הרבה ביקורות קוטלות על LG והשירות שלהם. מה אתם אומרים? תודה

23. שלום אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה יכול להכיל שני מכים כאילו לחבר עליו שני מסכים בבת אחת

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. תודה רבה ! (לא הצלחתי למצוא את הנתון הנ"ל באתר היצרן)

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  25. או האם הוא ישפר את ביצועי הכרטיס של אנוידיה האם הוא ישפר גם את ביצועי כרטיס ATI ??

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.