כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא ממש מבין מה יותר חשוב ומה עדיף 256BIT עם 128MB או 128BIT עם 256MB השימוש העיקרי שלי הוא למשחקים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא די חלש אבל הבעיה העיקרית שלי איתו היא כרטיס המסך: המפרט: מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L כרטיס מסך: Nvidia 240 GT 1GB ספק כוח: RaidMax 400W תמונה: http://i57.tinypic.com/2j4ylwk.jpg מסך: Samsung syncmaster 27" p2770HD 1920*1080 RAM: 4GB DDR2 אני רוצה לשדרג את הכרטיס שלי ונתקלתי בכרטיס sapphire vapor-x r9 280x 3gb יד שנייה במחיר טוב של 750 שקל(יש גם את גרסת ה-DUAL-X במחיר של 700 שקל). השאלה שלי אליכם היא האם שווה לי לשדרג לכרטיס הזה ואיזה ספק עליי לקנות כדי שיחזיק אותו? התקציב שלי לשדרוג הזה הוא באזור ה-1000 שקל אבל תתאפשר גם חריגה אם תידרש. אני לא רוצה לשדרג את כל המחשב כי אין לי תק…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי מסך LCD אם זה משנה כל פעם שאני לוחץ ימני על האייקון של הדריבר למטה שמה איפה שהשעון אז המסך נהפך כזה לאור כתום נכבה ונדלק שוב וזה ממש עיצבן אז אמרתי נוריד את הדריבר הכי חדש אז הורדתי ועכשיו זה יותר גרוע עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה מעלה את הווינדוס ועושה לי את זה ואותה בעיה גם נשארה מה החרא הזה?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ראיתי שיש אחד של וויו סוניק בארץ... ורציתי לדעת אם אתם יודעים על עוד דגמים של חברות אחרות? (עדיף 19 אינץ או יותר...) תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי XFX 6800NU.... אני רוצה לפתוח צינורות איך פותחים? יש בזה סיכון? אם זה לא פועל מה זה יעשה לכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול להיות שיהיה באפשרותי להמיר את המסך 753DFX 17 שלי ב 19 של חברת DELL במחיר סימלי בדקתי בכל מני חנויות .....אני לא מוצא חנויות שמתעסקות עם DELL הDELL 19 הם מסכים איכותיים ?.....עדיפים על סמסונג ?? מה גודל הנקודה במסך 19 סטנדרטי בדרך כלל ? כי כרגע אני על 0.20 בסמסונג שלי ..... שאלה שניה : אני צריך מדפסת אבל לא משהו רציני סתם בשביל מקסימום 30...-50 ..דפים בשנה וגם זה אולי ... מה הכי מומלץ ? חוץ מ HP ....היה לי סתם דיו ייקר ... תודה לכם .
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס שלי Leadtek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC של 400 @ 895 ובלי הOC התוצאה הייתה 3440 ועכשיו הפעלתי שוב והתוצאה הייתה 3200 מה פה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מבקש המלצה בתקציב 600-700 ש"ח אני רוצה לקחת 9600GT או HD4830 עם 512mb. לא משנה לי איזה סוג, אני רק רוצה המלצה ליצרן מסויים שנותן כרטיס טוב ל-OC שלא יהיה רועש מדי ולא יתחמם מדי.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
כמו הכותרת אני רוצה לדעת אם אני יכול להוסיף 8800GTS בלי להחליף ספק.... הספק הוא 400W TRUE POWER מעבד E6300 בלי OC לוח אם GIGABYTE GA-965G-S3 שני זיכרונות של KINGSTON 512MB (מהירות 667) כונן DVD כונן קשיח אחד של 150GB כונן פלופי (שמעתי שזה משנה? נשמע מצחיק...) כן כן אני יודע שיש לי בעיה שאני לא יודע איזה מין מחשב יש לי אבל זה מה שקורה כשאבא'לה מחליט לקחת את המושכות לידיים ומחליט מה הוא קונה בלי כמעט לשתף אותי בכלום, עוד בתקופה שגם ככה לא הבנתי מי יודע מה בחומרה (נובמבר השנה האחרונה). אם אתם רוצים אני יכול לחפור עוד ולמצוא מידע מדויק לגבי המפרט, אבל אני חושב שאפשר לדעת ~בערך~ לפי הנתונים האלה אם הספק יספיק, לא? דרך אגב: בguru3d הם ציינו שספק של 450W הוא המינימום בשביל 8800G…
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
זה הכרטיס שלי NVIDIA GeForce 6600 GT 128 MB) איזה עידכון יתאים לו? אני לא מבין בזה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
evga gtx 670 ftw 4GB כרטיס המסך המושלם בשביל future proofing , אבל לחנויות בארץ הוא כנראה לא יגיע :'( וגם אם יגיע המחיר שלו בחו"ל 500$ אבל החנויות ימכרו אותו ב4000 ש"ח רק בגלל שזה כרטיס "למבינים". דווקא במחירים של כרטיסים רגילים כמו ה-ZOTAC gtx680 המחיר בארץ שפוי יחסית לחו"ל (500$ לעומת 2600 ש"ח) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500238 http://ksp.co.il/?uin=15582 זה כל כך מעצבן שגירסאות מיוחדות של כרטיסי מסך לא מגיעות לארץ ואם כבר מגיעות אז שוחטים אותנו במחיר.
-
א)האם הגרסה המוחלשת של POWER COLOR היא בגדר הבדל כ"כ גדול מה-1950 PRO המקורי ב) האם הבדלים במפרטים יגרמו לאדם אחד שההבדל זניח בעוד אחר יגיד שההבדל ענק?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני פשוט חייב לדעת אם זה באותו רמה כמו שאמרו לי.. גם אמרו לי שהה-1950PRO לא תומך DIRECTX 10 וה-8600GT כן.. מה אתם אומרים?? תודה מראש לכולם,
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של אסוס מדגם P4SP-MX SE . לוח ישן מאוד. 4 שנים בערך. יש לי עליו כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הזה: GECUBE Radeon X1650 512MB AGP רציתי להתייעץ אתכם ולבדוק האם הכרטיס מסך החדש בכלל יעבוד? האם עוד דברים תלויים ולא רק לוח אם? (מעבד 2.0 פנטיום 4 וג'יגה זיכרון) תודה תודה מחכה לתשובות.. גל.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
וינדוס,סרטים...האם השחקים יוצגו רק על חלק ממנו,והשר שחור..למישהו יש מושג (אם אפשר תמונות)
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני :). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?) ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את …
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכרטיס שלי ? 8800GT מדבר פחות על מאמץ וכו', מה שחשוב לי זה לבדוק אם הרכיב תקין. תודה!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול איזה hd4850 512M יותר טוב? של חברת GIGABYTE או של חברת SAPPHIRE? או של MSI? ואיזה דגם בדיוק עדיף במסגרת של כ 900 ש"ח תודה המפרט- מעבד E8500 זכרון - 2GB 800MHZ אני משחק ברזולוציה 1024*768
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה הוא, נכון לעכשיו, הכרטיס מסך הכי חזק שקיים שאורכו לא מגיע לאורך של מגרש כדורגל? חשבתי על 9800GT של חברות מסויימות שגודלו אינו עולה על 9INCH האם ישנם כרטיסים נוספים יותר חזקים שהאורך שלהם לא מהווה מכשול?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. האם שניהם מבצעים אותה פונקציה של לכידת ווידאו וכך אפשר לחסוך קנייה בנפרד של כרטיס לכידה ולהשתמש ב-VIVO ? אגב,איך אני יכול לדעת אם הכרטיס שלי 7300GT תומך ב-VIVO ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם לוח אם של אינטל G45 ומעבד E7500 למרות שיש אפשרות לחבר את הLCD ללוח אם (מגיע עם HDMI וDVI) ברצוני לקנות כרטיס מסך נפרד עם יציאות DVI וHDMI. הצורך הוא רק לצפיה בסרטים 1080P. התקציב הוא עד 300 שח אני רוצה כרטיס שקט (אני לא חושב שהמארז מספיק מאוורר לכרטיס פסיבי אבל אני לא מבין בזה מספיק) מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש לוחות אם p55 שתומכים ב crossfire אבל כש pcie אחד עובד על x16 והשני x4 ויש לוחות שעובדים אחד x16 והשני x8 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם והאם זה משפיע על הביצועים תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1. האם 9100 תומך ב D.X9 ? 2.נגיד ששנהם באותו מחיר מה עדיף ? למה אתם ממליצים תמיד על ה 9100 בזמן שהביצועים של ה 5200 יותר טובים הנה הקישור
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בתחילת השבוע נשרף לי לוח אם (ABIT IS7) ומכוון שהיה לי אחריות לא היה אכפת לי לשים אותו יום-יומיים בתיקון. כמובן, קיבלתי מחשב חצי מפורק והיייתי צריך לעבוד יומיים בכדי לדאוג שהלוח האם החדש (ASUS P4S800D-E) יתפקד ביחד עם כל הכוננים, וכמובן להתקין Windows. היום בערב סוף-סוף סיימתי לעדכן ולהתקין כל מה שיכלתי. אז אחרי כל העבודה הקשה אני מתחיל את המשחק שלי (Pro Evolotion Soccer 4), הכל רץ חלק ואני מתחיל לשחק. אחרי 30-60 שניות משחק המסך מתחשך, הנורית הופכת לכתומה וכל נסיון לגרום למחשב להגיב נכשל. בהתחלה חשבתי שאולי השריפה של הלוח אם תרמה משהו לביצועים של הכרטיס, אבל רציתי לנסות משחקים שונים. ניסיתי Warcraft 3 ו- World of Warcraft וגם בשנייהם אותה הבעיה. אחרי זה התחלתי את הdxdiag. …
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-