כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לחבר 4 מסכים עם תצוגה שונה למחשב אחד. נתקלתי בכרטיס המסך הזה שלמיטב הבנתי אמור לאפשר זאת : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PNYFX580&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם הכרטיס הנ"ל אכן תומך בחיבור 4 מסכים עם תצוגה שונה? אשמח לקבל הצעות לפתרונות נוספים, זולים או יקרים יותר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד Athkon 64 במהירות של 2.2 ג'יגהרץ וכ' מסך של לידטק gf 6600gt extreme 1 ג'יגה זכרון קיבלתי תוצאה של 1572 נקודות. זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא משנה איזה עידכון X.3 \ X.2 X.1 כל העידכונים מסתיימים בהצלחה אך בסוף ההתקנה כשאני רוצה להגדיר AA וכולי לא ניתן להיכנס למרכז בקרה של הדריבר .עוד מישו נתקל בתופעה ? האם יש תוכנה צד שלישי שדרכה אני יכול להגדיר את ה- AA ושאר ירקות ?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל את המפרט של הכרטיס הבא: XpertVision Radeon 9200SE אני לא מתכוון לקנות אחד כזה חס וחלילה, אבל סתם מעניין אותי. ועוד שאלה, לחבר שלי יש את הכרטיס הנ"ל, ולי יש Asus Radeon A9600XT/TD, כאשר אנו משווים בין גרפיקה שלי ושלו במשחק Command & Conquer: Generals, על רזולוציה של 1024x768 ועל High Detail Level, זאת אומרת הכל אותו דבר, דרייברים, גרסאת DirectX, אבל הגרפיקה שלו הרבה פחות יפה, ומן הסתם זזה ממש לאט... חשבתי שזה יכול להיות בגלל שיש לו, אם אינני טועה, רק 64bit, כאשר לי יש 128bit, ולפני הכרטיס החדש שלי, היה לי MSI GeForce FX5200 T-128, שהיה עם 128bit גם, אבל הגרפיקה הייתה זהה לכרטיס החדש שלי. תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני מתבלט לגבי הכרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI או PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI הבדלי הביצועים שלהם משמעותיים? אני רוצה לקנות גם מסך 22", שתי הכרטיסי מסך יעבדו איתו טוב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל את Call of duty 2 Direcx encountered an unrecoverable error מה אפשר לעשות? כרטיס המסך שלי הוא Intel 946GZ
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על שילוב כרטיס מסך מסוג Nvidia Geforce 9300gs 512mb P.O view בלוח אם של MSI G31 m4 השימושים הם סנדרטיים דני
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מבין השניים יותר טוב,שימו לב לגרסאות. 9600GT: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 8800GT: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב למשחקים? ברור שאלו כרטיסי הMID-LOW RANGE. אני יודע שאין עדיין בנצ'ים רשמיים. אין כוונה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות על 1200X1600, אלא על 1280X1024 על בינוניות. המחיר הוא 495 ש"ח ל-8500GT ו580 ל2600PRO. עם E2140/2160 ו2GB של RAM.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם יש איזהשהוא סיכוי שלוח אם עם צ'יפסט VIA 694 X אפולו, יוכל לעבוד עם כרטס ג'יפורס ב AGP X 4 ולא ב X2 למרות ההגדרות בביוס והתקנת הדרייברים המעודכנים של VIA - חבילת 4in1 - אני עובד עצות לא משנה מה שאני מנסה לעשת ה AGP לא עובר את ה X2 , יש לציין שעם כרטיסים מחברה אחרת - ATI למשל הבעיה הזאת לא קיימת, הבעייה עם כרטיסי ג'יפורס ידועה אך האם בסופו של דבר ישנו פיתרון אבסולוטי? בברכה.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך של יונדאי 17Q, קראתי עליו ביקורות מצוינות, אך הבנתי שלאחרונה חל בו שינוי כל שהוא. קיימת דיסאינפורמציה רבה בשוק בכל הנוגע למסך זה ולשינוי, שכביכול התרחש ברכיביו (שינוי בשפורפרת מ HYDIS ל SAMSUNG, שינוי פאנל שלא משפיע לטובה וכד' ) דיברתי עם אחד האתרים שמוכר את המסך, והוא אמר שישנם בשוק מספר גירסאות של המסך, חלקן עם הרכיבים הטובים יותר וחלקן עם רכיבים טובים פחות. לדבריו, לא ניתן להזמין גירסה ספציפית (לפי הרכיבים). מספר שאלות בנושא: 1. האם המסך עדין נחשב מומלץ ? אילו אלטרנטיבות באיכות קימות בסדר גודל של מחיר זה (2,600 ש"ח) 2. האם הוחלפו רכיבים המשפיעים לרעה על ביצועי המסך ? 3. האם אכן קיימות בשוק מספר גירסאות למסך כאשר כל גירסה עם מפרט שונה ? מה ההמלצה ש…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את 9.8 המשחקים נראים בצורה פשוט מוזרה. הכול מרגיש מפוקסל ובלי AA למרות שאני מפעיל את הכול על הגדרות מקסימליות והמשחקים נראו הרבה יותר טוב בעבר. ניסיתי למחוק את 9.8 ולהתקין גרסאות קודמות אך הבעיה נשארה. המפרט הוא - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות המסך נהיה שחור לגמרי והמאווררים מפסיקים לעבוד ואז אחרי כמה שניות הוא חוזר עם הודעה שכתוב בה: עדכנתי דרייברים וזה פשוט לא מפסיק, אין לי מושג מה גורם לזה ולכן אין לי מושג איך לסדר את זה, חשבתי שעדכון דרייברים יתקן את הבעיה אבל זה לא עבד, רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ה GTO2 או 6800GS? בעיקרון המחיר שלהם זהה, ויש מצב שאני OC אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כדיי שאפשר יהיה לחבר אותו ל XBOX360 ול PS3 כשהוא יצא :
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש, והמחשבה המקורית שלי הייתה לקנות את ה280X מאילת (זה: http://ksp.co.il/?uin=20671). עכשיו ראיתי שtms (ששם אני קונה את שאר המחשב) מוכרים את ה7970 ב1100 שקל בקניית מחשב חדש (הכרטיס הזה:http://www.tms.co.il/product/11192). למיטב הבנתי ה280X הוא רק מיתוג מחדש של ה 7970, אז אני אמור לקבל אותם ביצועים עם ה7970 הזול יותר נכון? או שה 280X מומהר איכשהוא ויביא לי יותר ביצועים? במידה וכן, כמה ביצועים הוא יביא יותר מה7970? אני לא הולך להתעסק עם OC או כל דבר כזה אם זה משנה משהו.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם יש לה יצאה מיוחדת? אם יש לי מסך LCD אני צריך מתאת או משהו מיוחד הוא שזה ישר מתחבר /מתאים?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
התוכניות העדכניות של מפתחת השבבים עבור 2020 כוללות, כך נראה, עדכון עבור דגמי הביניים הפופולריים שלה - והשקה של דגמי שוק גבוה בהתבסס על ארכיטקטורת RDNA2 משודרגת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא בדיוק יודע מה זה OC ואשמח אם תעזרו לי להבין
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות geforce 4 אבל לא יודע של איזה חברה שמעתי שהפילטרים של MSI לא טובים ואולי יש עוד כמה דברים כאלה שאני לא מודע אליהם אתם יכולים לדרג את החברות לפי איכות המוצר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין לוח שתומך PCI-E לבין לוח שתומך AGP עיקר ההתלבטות הוא על כרטיס המסך מה כדאי יותר למשחקים? SEPPHIR 9800 AGP או GEFORCE 6600 PCI-E תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה ההבדל בין geforce 6600 256 MB לבין geforce 6600 LE 256MB?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיס PRO לא SE של CONNEC3D 256BIT יש אפשרות להפוך כרטיס כזה ל XT עם ליבה 350 (לא בדקתי פיזית זה מה שמופיע) יש לכרטיס 128 זיכרון HYNIX 2.8ns hy5du283222a f-28
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הכרטיס הזה מוצע למכירה ב- KSP במחיר של 370 ש"ח. מישהו יודע אם הכרטיס הוא גרסא מוחלשת או הגירסא הרגילה?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-