עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז נתחיל ככה זה המפרט שלי DualCore Intel Core 2 Duo E6300 ASRock ConRoe945G NVIDIA GeForce 7600 GS אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים הכרטיס התחרפן. מופיעות נקודות על המסך, לרוב בירוק, אך גם בצבעים אחרים. במשחקי הכרטיס מזייף ומופיעים מן ריבועים שחורים והתמונה מתחרבשת. פעם שעברה שכתבתי הודעה על זה, לא עזרו לי, אני מניח כי אף אחד לא ידע. אז חקרתי קצת ומצאתי את הדף הזה http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=19181 לפי מה שהבנתי זה פאק שקורה בכרטיסים בסדרה 7 של נוידיה. הפיתרון היחיד הוא כזה: 1. להעביר לדרייברים הקודמים (למרות שניסיתי וזה לא שינה). 2. לכבות את הSLI 3. לשלוח לתיקון שאני ממש מעדיף שלא, אם זה מה שהם יעשו, אני מעדיף לעשות את זה בעצמי ולגמור עם זה. אז נתחיל בזה שהד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by __MIKO__,

לאחרונה שמתי לב לבעיה של מין נקודות , כמו נצנצים ע"ג הזכוכית של המסך. ניסיתי נוזל לניקוי חלונות ואני מפחד שזה מה שגרם לנקודות האלה. אם למישהו הבחין בתופעה כזו ואיך ניתן להוריד את הנקודות האלה - שירגיש חופשי להגיב. חיים

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by oren417,

ממליץ לצפות בסרטון לכל אוהבי מחשבים וחומרה. http://www.youtube.com/watch?v=BRhq_-7mYOM&feature=youtu.be

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. רסיסי פרטים נוספים אודות הכרטיסים הגראפיים הניידים של אינטל ממשיכים להגיע אלינו - ומפיחים אופטימיות בכל הנוגע לרמות הביצועים אותן נוכל לקבל מהמחשבים שיעשו בהם שימושלכתבה

5. https://www.techspot.com/news/85714-leaked-nvidia-rtx-3090-benchmark-score-puts-rtx.html בכל זאת, דובר על עד 40%-50% בוסט, דיי מבאס.

6. Started by MasterOfMuppets,

שלום! יש לי T42 IBM ואני ממש צריך לנקות את המסך. השאלה היא איך? האם זה מסך LCD לכל דבר, או שיש משהו מיוחד? כשאני חושב על זה, אני לא יודע לנקות גם מסך LCD, כי כל המסכים בבית הם CRT. תודה!

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  7. אחרי שהפכו להיות תוספת מציקה בשוק הגיימינג המודרני, המערכים מרובי כרטיסי המסך עשויים לזכות לעדנה מחודשת דרך המתחרה הגדול ביותר של מיקרוסופט וה-DirectX שלה לכתבה

8. השאלה בכותרת תודה לעוזרים אלי :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  9. הזמנתי מחשב עם כרטיס מסך 4870 512MB עכשיו אני בודק Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Eaglelake P43 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type Award Modular (07/23/08) Communication Port יציאת תקשורת‏ (COM1) Communication Port יציאת מדפסת‏ (LPT1) Display Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) Monitor Nexgen 22QD [22" LCD] (22QDAG9190899) Multimedia Audio Adapter ATI Radeon HDMI @ ATI RV770 - Hig…

10. Started by RealTime,

שלום לכולם. נראה לי עשיתי טעות וזכיתי במסך LG F700B. ואני לא מבין מה קורה חלק מהביקורות שנויות במחלוקות. הרבה אנשים אומרים כשמגדילים חלונות ב- WINDOWS, מקטינים וכו רואים כל מיני בעיות בתצוגה וגם הקצוות מעוגלים או משהו כזה. קיצור ללכת על זה או לבטל דחוף? תודה.

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  11. לפי מה שראיתי בתוצאות בכל מיני מקומו כאן בפורום כמעט כולם עוקפים אותי בתוצאות ולא לכולם כרטיסים חזקים יותר משלי 9600xt וגם לא מערכת חזקה יותר 2600 barton, אני יודע שאני נשמע מתבכיין ואנוכי אבל גם אני רוצה תוצאות כאלו ואני יודע שחלקכם השתמשו פה באוברקלוק,אז מובן מאיפה הציונים, אני בקושי מגרד את 12000 בלי אוברקלוק יש משהו שייתן לי את הציונים שאני יכל לקבל בלי אוברקלוק נגיד שינויים בהגדרות? תודה מראש וסליחה על אופן הפנייה

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by mambo,

לפרסם את המלצת מנהלי הפורום על כרטיסים מומלצים לחודש מרץ, כי חודש פברואר נגמר לו מחר...

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by andrei21,

נראה לי החלטתי ללכת על gtx 570 צריך המלצה לדגם טוב, חשבתי על: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/gigabyte-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-12183?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-11335?cPath=67 בנוסף התיעצות לגבי הספק ENERMAX 525W שהוא די ישן , אני מניח שיעשה את העבודה כי ישב עליו 7950X2 ו 4870 , השאלה גם איך הוא יתמודד בנוסף עם OC למעבד ולכרטיס ?? אשמח להמצלה לדגם 570

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי FX5200 של גינוורד ובתפריט של גינוורד על הכרטיס (כרטיסיה פרפורמנס שאפשר להעלות שם את המהירויות שעון של הכרטיס) רשום שהזכרון הוא במהירות 266 (אפשר להעלות עד 400 ולהוריד על 250) והליבה היא במהירות 250 (אפשר להעלות רק עד 300) וראיתי פה אנשים עם אותו כרטיס שרושמים שהמהירות זכרון שלהם היא 400 בלי אוברקלוק. עבדו עלי?? ד"א, בתפריט של הפילטרים אני שם את זה על application controlled, מה זה אומר? ומה זה פילטרים ANSITROPIC?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום... פעםשאלתי בפורום ואמו לי ש-OC ל יכול להרוס שום דבר...כן ממש. זה לא שהעלתי מתחים או משהו, זה לא שהייתי עם OC גבוה מדי ליותר מדי זמן... פשוט פעם אחת העלתי וזה מה שקה: ניסיתי לעשות את ה-GTS 320MB שלי כמו ה-8800GT - הורדתי קצת את תדר הזכרונות, שמתי את הליבה על 600, וחישבתי שאני צריך לשים את ה-SP שלי על 1750MHZ כדי לדמות 112SP שפועלים על 1500. בקיצור העלתי את זה, שיחקתי כמה שניות CRYSIS (דרך אגב, לא היה שיפור גדול...), ואז פתאום כל המסך התחרבש וראיתי כאילו יש נקודה במרכז וממנה יוצאים הרבה קרניים שיוצרות מעגל לכיוון החוצה, וזה היה בעבעים מעורבים כאלה... בקיצור משהו מוזר. ניסיתי למזער, וזה נתקע, המסך נעשה שחור וחזר, וכשהצלחתי למזער ראיתי שזה היה הדרייבר של NVIDIA ש"הפסיק …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אז ככה אני מריץ 3DMARK06 עם המערכת הבאה: E5200 @ 3100 4GB G.SKILL 1000MHZ HD4830 @GPU:690 MEM:1180 ואני מקבל רק 12000 ב3DMARK06 כשאני ראיתי ביקורות שבהן ה9600GT מביא תוצאות כאלה בלי OC.... מה הבעיה פה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  17. Started by TheWave,

בכל משחק ותמונות גדולות אני רואה את הקווים שבחוץ (יעני הבורדר) הוא כזה מוזר זיגזג כזה אני לא יודע איך להסביר את זה אני אצלם תמונות וישים פה. הכרטיס מסך שלי הוא Radeon 9800Pro של חברת ELSA תודה מראש לעונים! :

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  18. הכרטיס הוא X1900XT 256 של CONNECT3D בהתחלה שאני מפעיל את המחשב אני שומע אותו ממש חזק כמו מטוס סילון, ואז הוא נרגע לגמרי בדקתי ב RIVA TUNER והוא אומר שיש לי 1800~RPM של המאוורר וזה נראה לי קצת פיסח..יש גם בעיות במשחקים כל מיני קירטועים לא לעניין... אני הולך לקנות ספק כוח חדש כי שלי הוא ג'נרי, העניין הוא שניתקתי אפילו את הכונני DVD שלי וזה עדיין אותה מהירות.. זה סביר? עכשיו שמתי COMPANY OF HEROES DEMO,שמעתי שהמאוורר התחיל להסתובב יותר מהר ואז הוא הפסיק והעיף אותי מהמשחק עם הודעה שהכרטיס לא מגיב לפקודות גרפיות, אני בטוח שזה הספק עכשיו...אבל ב RIVA TUNER אפשר לשלוט במהירות של המאוורר אין אפשרות לשים אותו על 50% ככה?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by spacedye,

קניתי את הכרטיס ATI RADEON 9800 128MB מPCH. קיבלתי אותו היום, התקנתי אותו והתקנתי את הדריוורים שבאו איתו הוא מזהה אותו בהגדרות בתור RADEON 9800 SE (!)... שזה כרטיס אחר לגמרי... בקיצור הצילו!! למישהו יש רעיון למה זה ככה.. או שפשוט הוא מוכרים כרטיסי SE ומפרסמים אותם כ9800np... יש איזו תוכנה שאומרת כמה המהירות שעון של הכרטיס? ככה אולי אדע אם זה באמת SE או רק כותב שזה אחד..

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by wombat,

שלום, קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו רק אתמול, שילמתי עבור HD4890 ושאני פותח את ה Catalyst Control Center אני רואה שרשום שם HD4870. ב Device Manager רשום Radeon HD4800 series, איך אני יכול לדעת בוודאות איזה כרטיס מסך יש לי ושלא עבדו עלי? הייתי רוצה גם לבדוק את שאר החומרה אם אפשר. תודה

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  21. וכמה זה יוריד במחיר מכרטיס שהוא כבר יחסית זול אני רואה פה כרטיס ב 899 http://ksp.co.il/?uin=18808 אני זוכר לפני חודש או משהו קנייה קבוצתית הורידה מחיר של 660 OC ל אזור ה 900 במקום 1200 האם זה אומר ש BOOST אפשר להוריד ל 650-700 ? זה יצא חצי מחיר ב 660 והכרטיס הזה הוא 80-90 אחוז מהעוצמה של 660

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  22. אהלן חבר'ה אני זקוק לעזרתכם תחילה אפרט את הצרכים שלי.. כבר מעל חמש שנים (אם לא יותר) בבעלותי מחשב נחמד מאוד. אבל הוא הזדקן. הצרכים שלי הם ככלל בסיסיים מאוד, רק דבר אחד הוא לא - אני מעוניין לשחק בPES החדש שיצא עד עכשיו כולם עבדו לי כמו שצריך, האחרון מעט מתנשף, אבל אני מאמין שהחדש כבר ממש יכעס על הכרטיס מסך שלי.. אז זה המפרט שלי: [ATTACH=CONFIG]9381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9382[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9383[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9384[/ATTACH] המקרה המוצלח ביותר הוא שפשוט אחליף כרטיס מסך ללא צורך בהחלפת לוח M. אם אצטרך להחליף לוח אם נראה לי שאחליף גם מעבד... תוכלו לייעץ? תודה!

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by dzbeda,

את המחשב כבר הזמנתי כרטיס מסך RADION 9600 XT 256M עכשיו אני צריך מסך שימוש:משחקים סוג מסך : TFT גודל: 17 חברה : כאו אני חושב שיש לי בעיה, LG אני יכול לקנות רק מסך של LG או PHILIPS כי יש לי זיכוי של 2000 שקל בערך יש לכם המלצות...אני לא רוצה להידפק במשחקים ויהיה לי יותר קל עם מסך של LG תגידו לי שיש דגם טוב....ואני כמובן מוכן להשקיע יותר מה 2000 שקל

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  24. היי לחבר נפל מהיד הכרטיס מסך ולצערנו החיבור שלו(\זה שבא מהספק כוח נשבר, למרות שזה עדיין עובד ההפרדה בין החריצים נשברו מה אפשר לעשות? מי יכול לסדר את זה או שהכרטיס מסך לפח? הבנתי שזאת הלחמה

25. התלבטות קשה: או Twintech 260GTX XT 216SP עם קירור Accelero XTREME... (פשוט קירור מטורף אבל יכול גם להיות מאוד שקט). עולה 1185 שקל. או GAINWARD GTX275 עם קירור מיוחד של החברה. הקירור דיי רועש ועושה רושם שאי-אפשר לכוון את מהירות המאווררים... (אני לא בטוח ב-100% בזה! אני אשמח אם תפריחו\תאשרו). עולה 1440 שקל. או GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216SP עם אותו קירור כמו זה שמעליו. עולה 1000 שקל. אני חושב ש-GTX275 לא משתלם אבל לא כדאי להתפשר על שקט וקירור איכותי... לכן אני חושב שהכי כדאי זה ה-Twintech 260GTX XT עם ה-Accelero XTREME... מה אתם אומרים? אני צריך שתחזקו את דעתי או תשנו אותה לטובה! תודה רבה חבר'ה!!! עריכה: חשוב לציין שאם יש לכם הצעות נוספות של כרטיסים ב…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים