כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
עריכה: אחרי בירור קצר, הגעתי למסקנה שאין לי את היכולת לקנות את ה- X1950XTX אבל בכל זאת, אשמח לדעת אילו כרטיסי מסך יוכלו להציג לי את BattleField 2, Quake 4 ו- obilivion ברזולוציה גבוהה של 1024x728 (נראה לי) ומעלה. יש כאלו במחירים סבירים? עד 2,000? והשאלה החשובה ביותר שלי- מה זה DX10 והאם שווה לחכות?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
עד כמה הזכרון של הכ. מסך משמעותי, ההפרש בין 128 ל-256 עד כדי כך גדול?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש מחשב חדש: Core i5 750 GTX260 Super Overclocked של Gigabyte, 4GB ram לפני כמה ימים התקנתי Crysis Warhead, שיחקתי על הגדרות Gamer, רזולוציה 1920x1080 וAA - 2X. במהלך המשחק כל בערך 10 דקות ולפעמים גם כל פעם שטענתי את השלב - המשחק נפל (מצב Not Responding ב-Task Manager). בוסף ראיתי הודעת שגיאה בצד ימין למטה ב-notification, בקשר לדרייבר של NVIDIA 197.45 (העדכני ביותר) - אין הסבר על השגיאה, פשוט רשום שקרתה שגיאה. לאחר שזה קרה לי עשרות פעמים, חשבתי שאולי הגדרות נמוכות יותר לא יצרו את השגיאה הזאת, אז שמתי על הגדרות Mainstream והמשחק פעל יפה מאוד עד שסיימתי אותו. עכשיו אני לא מבין - איפה הבעיה? בכרטיס מסך? בדרייבר? אולי בגלל שהמשחק עובד על 32 ביט והווינדווס והדרייב…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! מכרתי לחבר את ה 770 שלי, במצב מעולה. לא פתחתי את המארז בכלל מאז שקניתי (כמעט שנה), לא עשיתי אוברקלוק כמובן... הכרטיס אצלי עבד מעולה.. כדי למנוע בעיות מיותרות לקחתי את הכרטיס ל tms, הכרטיס נבדק שם גם במחשב שלי וגם במערכת בדיקה שלהם, ב 3dmak ומשחקים שונים למשך יומיים ויצא תקין לחלוטין. (שם גם קניתי את הכרטיס החדש שלי...) הקונה של הכרטיס שלי טוען שיש לו נפילות fps רציניות במשחקים, מ60 ל 30 ואפילו פחות במשחקים כמו assasins creed blak flag, farkry4 וכן משחקי רשת. (הוא אומר שהם מקוריים). כשהוא עושה ריסטרט למחשב הfps חוזר לרמה גבוהה, אבל שוב יורד, ואז הוא שוב צריך לעשות ריסטרט. הבחור טכנאי מחשבים במקצועו... עשה בדיקות טמפרטורה, בדיקה לליבות הגרפיות.. הכל יצא תקין. הר…
-
- 36 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היי חברים.. אחרי שקראתי את הביקורות המהללות, מבחני הביצועים והשבחים שהרעיפו על המשחק הנ"ל..החלטתי להתקין. לפני חודש כאמור קניתי את ה7970 השני שלי וקיבלתי איתו את המשחק. כרגיל בכל התחלה של משחק קודם כל בדיקות, הפעלתי את אפטרברנר, FRAPS ו-HWinfo64. שמתי את כל ההגדרות על MAX ויצאתי לדרך, גרפיקה יפה אין מה להגיד, משחק בסגנון אחר, לאחר 5 דקות, ממש התחיל המשחק אחרי הקדמות וסרטונים ופתאום.. נפילת FPS לא צפויה..חשבתי שאני מדמיין :s05: ניטרלתי כרטיס אחד(אולי הקרוספייר) אך לא עזר, הורדתי את ההגדרות למדיום ועדיין נפילות FPS באותם מקומות ספציפיים במשחק, נפילה משמעותית(עם כרטיס אחד מ-95 FPS ל-35 FPS). מחיפוש ברשת ומהסירטון הראשון שמצאתי ביוטיוב עולה שיש בעיה עם המשחק: הג…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עם מסך gsync 144hz 1080p. יש לי במשחקים קריעות מסך, ונפילות fps שממש פוגעת בחווית המשחק.. אני לא יודע אם זה המסך עצמו, הכרטיס.. או בעיה תוכנתית.. מה אפשר לעשות? (980ti) איך אפשר לבדוק שהכל תקין?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים! לאחרונה אני חווה נפילות FPS רציניות על הגדרות בינוניות ונמוכות במשחקים כגון: WATCHDOG, ARMA 3, ו-Assassin`s Creed 4:Black Flag. במשחק Assassin`s Creed הנפילות קצת פחות רציניות אבל הוא נשאר סביב ה-35FPS על בינוני. ב-ARMA 3 המצב קטסטרופה, ב-WATCHDOG מדי פעם הוא רץ לי על בינוני ב-40 והרבה פעמים הוא נופל לי ל-17 (בעיקר עם המשטרה) - מה שעוד יותר מוזר זה שאפילו כשאני מוריד למינימום, המצב נשאר אותו דבר (כך קרה עם ARMA3!). לא מסתדר לי בראש שכרטיס שעולה פאקינג 1500 ש"ח מתקשה מאוד להריץ משחקים כאלה, ולכן אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס. ראיתי שמישהו פתח אשכול עם בעיה דומה עם כרטיס R9 290, ניסיתי את מה שהציעו שם (ניקוי דיסק, עדכון דרייברים) אבל זה לא עוזר בהרבה. המפר…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס זה Sapphire HD6850 אתמול ניקיתי את המחשב מאבק ופתחתי את הכרטיס מסך כאילו הפרדתי את הגוף קירור. וגיליתי משו מוזר.. http://www.legitreviews.com/images/r...0-die-shot.jpg שימו לב למטה מצד שמאל.. יש שם מין ריבועים כאלה..וגיליתי שאצלי חסר אחד.. מה לעשות (יש אחריות) או שזה אמור להיות ככה הינה תמונה ברורה יותר.. כמו הריבועים שכתוב עליהם R22 http://www.rage3d.com/reviews/video/.../index.php?p=5
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות הבנצ'מארקים שראיתי פה ל-HL2 רציתי לשאול אותכם למה קצב הפריימים המקסימלי שלי ב-HL2 הוא שאני מתכופף לכיוון הרצפה או נמצא בחדר ריק ולא ממש מושקע ואז אני מגיע ל-80 FPS. ותבינו יש לי Radeon 9800 Pro (של MSI) ואני שומע שאנשים עם Radeon 9600XT מפעילים את המשחק סבבה. אז חשבתי אולי זה קשור למעבד שלי? Pentium4 2.4GHz?
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן , לא ממזמן התחדשתי בכרטיס מסך 7970 (מהקבוצתית) ולפני שבוע החלטתי לשדרג לwin8 , לאחרונה כשאני מפעיל משחקים אני נתקל בבעיה של נפילות ותקיעות ומופיעה ההודעה - Display driver stop working and has recovered חיפשתי מידע ומצאתי שבwin7 היו בעיות דומות שנגרמו בגלל מנגנון של המערכת הפעלה (הזמן שהמערכת מחכה עד שהGPU מגיב לקריאות I\O היה קטן מדי ) הבעיה שלא מצאתי שום מידע רלוונטי על איך מסדרים את זה ב win8 מעבר לכך האם יתכן כי הבעיה היא לא בתוכנה אלא בחומרה והכרטיס מסך תקול? הכרטיס מחובר למערכת עם הנתונים הבאים : c/////core i7 2600k c/////8 GB DDR3 כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תופעה מוזרה בבדיקה של הכרטיס בטסט FURMARK ה-FPS עולה ל-70 ואז יורד הדרגתית ל-55, התופעה נעלמת כאשר אני מעלה את ההספק לכרטיס ב-15% או יותר
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך שבועיים התקנתי מחדש ווינדוס על המחשב, ומאז ישנה נפילת ביצועים רצינית - במיוחד באפליקציות תלת מימד כבדות כמו Battlefield 2 ובעוד משחקים אחרים, שלפי דעתי נגרם עקב בעיה בכרטיס מסך. הרצתי 3dMark01 על מנת לבדוק מה קורה, וקיבלתי תוצאה שלפי דעתי דיי מתאימה למפרט שלי - אבל במבחן שבודק את הכרטיס באמת ותלוי הכי פחות במע' - Nature הכרטיס הציג ביצועים על הפנים (שוב, לפי דעתי) - קישור ל-ORB. מותקנים כרגע הדרייברים המעודכנים ביותר לכל החומרה במחשב - לכרטיס מסך נדמה לי מותקן Cat 5.9. (-מפרט בצד ימין). למישהו יש רעיון מה הבעיה? מדוע יש נפילת ביצועים במשחקים - דבר שלא היה לפני ההתקנה מחדש של ווינדוס? תודה מראש. עריכה: שימו לב למשהו מוזר ב-ORB, הכרטיס מסך מזוהה כבעל 256 מ"ב…
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לכרטיס נפילה במינימום פריימרים ירידה משמעותית שגורמת תקיעות קטנות התוצאות של Heaven Benchmark v2.1 קישור : http://www.fastup.co.il/images/83941470.png מה שמסומן בעיגול האדום שאר הרכיבים במחשב תקינים השאלה שלי עם יש בעיה בכרטיס מסך עם זה תקין ? למישהו יש אותו כרטיס ואותו מפרט שיוכל להשוות תודה לעוזרים !!
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום פורום תצוגה וגרפיקה, ניתקתי בטעות איזשהו חלק בכרטיס המסך שלי כשהפעלתי כוח עליו יש לי Radeon 9800Pro של Sapphire הגירסה של ה-128MB ולמרבה הצער הכרטיס לא עובד עכשיו..... החלק הזה נראה כמו איצינק שחור קטן מפלסטיק תמונה: מתחתיו יש שני מגעים קטנים ריבועים של מילימטר על מילימטר וגם על הכרטיס אותם ריבועים... אין ספק שהם צריכים להתחבר אחד אל השני שם.... ניסיתי להחזיק את החלק במקומו בכרטיס אבל זה לא עזר והכרטיס לא פעל והמסך הראה ריבועים בצבעים שונים על כל המסך.... שאלות: 1) מזה אותו החלק הזה שנפל לי?? והאם הוא כל כך הכרחי לפעילות הכרטיס??? 2) האם יש תמונה שמראה את שמות החלקים בכרטיס? או איזשהו אתר שיתן מפרט על החלקים?? 3) האם תהיה לי אחריות אפילו ששברתי חלק ב…
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, פירקתי לגמרי את קירור המים כדי לעשות ניקוי יסודי... כשחיברתי הכל חזרה שמתי לב שכרטיס אחד עובד והכרטיס השני לא עובד. כנראה שהכרטיסים קיבלו מכה במהלך תהליך הניקיון... ושמתי לב שחלק אחד חסר על אחד הכרטיסים. כרגע המחשב עולה עם כרטיס אחד בלבד. מצ"ב תמונות ... ניסיתי להריץ בגוגל את הטקסט שע"ג הרכיב -אך לצערי ללא תוצאות. יש למישהו רעיון איך/איפה אפשר להשיג כזה דבר? תודה רבה! תומר עריכה: החלק החסר נמצא בתחתית הכרטיס, קצת מעל לחיבור ה-PCIe מצד ימין...
-
- 22 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
1. Tom Petersen מNvidia טוען בהשקת הטייטן שלמעשה ביצועי כרטיסי מסך טובים יותר שהם חמים! WTF? ציטות: "graphic card perform better running hot" שאלה שניה למה היצרנים לא מרחיבים את הכרטיסים לרוחב ואז גם מנצלים את זה למאווררי 140ממ? תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מאגרי הנתונים של מבחני הביצועים הגדולים שוב מעניקים לנו הצצה אל דגמים אשר נמצאים בשלבי הכנה מתקדמים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם נקודה למחשב היום כששתי החברות הגדולות מתחרות ביניהן על פתרון גרפי אולטימטיבי אנוידיה עם SLI ו ATI עם הפתרון שלה כדאי לכם להיזכר בכרטיס ישן של ATI - RAGE FURY MAXX אשר כלל שתי ליבות של rage fury pro ולכל ליבה הוקצב 32MB של זיכרון ובמצב תלת מימד שתי הליבות פעלו להפקת ביצועים מקסימליים ובמצב דו מימד רק ליבה אחת פעלה. פתרון זה בא גם כמתחרה ל SLI המקורי של 3dfx שאותו נוידיה העתיקה ומשתמשת בו כיום, ישנו גם הכרטיס של גיגהבייט אשר גם משתמש בשתי ליבות ובעצם מעין מעתיק את השיטה של ATI הכרטיס של שתי ליבות יצא עוד בשנת 99 .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו, ATI היו בטוחים שהם הולכים להוציא כרטיס טוב יותר מהכרטיס המושלם שנקרא R9500 PRO, אז מה הם עשו? העלו לו את מהירות הליבה והזיכרון ונתנו לו תמיכה בגרסאות מתקדמות יותר של הטכנולוגיות של ATI(כגון SMOOTHVISION ו-SMARTSHADER), אבל, ATI עשו משהו שאני לא מבין למה הם עשו אותו: בעוד של-RADEON 9500 PRO היו 8 צינורות עיבוד(Rendering Pipelines), החכמולוגים הגדולים ב-ATI החליטו לתת ל-RADEON 9600 PRO רק 4 צינורות עיבוד! אז מה הפלא שהוא מפסיד ל-R9500 PRO בכל הבנצ'מרקים? ממש לא מבין את ה-ATI האלה... :
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי אותו היום. אין עליו זכר לחברה המייצרת כביכול רק NVIDIA. בסוף מצאתי מדבקה מסכנה של POINT OF VIEW. כמו כן בכל החברות הכרטיסים נראים ברואפן מדוייק אותו דבר... ייתכן ש NVIDIA שומרת לעצמה את הזכות לייצר את הדגם הזה?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יצא אתמול crysis3 הפעלתי אותו על הגדרות גבוהות ורזולוציה של 1920*1200 וקיבלתי בין 20 ל 30 FPS בסצינה הראשונה בגשם אחר כך כשנכנסים פנימה זה קצת עלה. לי יש HD7970 עם OC ל 1160/1560 מעבד 3570K עם OC ל 4.5GHZ ו8GB זיכרון 1600 זו אומנם לא מערכת extreme high end אבל קשה לטעון שזו מערכת חלשה נקודה למחשבה לגיימרים שרוצים לחסוך על כרטיסי מסך או חומרה בכלל (אני הייתי קונה שני 660 או שני 7870 XT )
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי מסך דק MAG LP717 דרך האתר netaction. המסך ממש יפה, והתמונה ממש טובה, רק דבר אחד שמפריע לי, ונראה לי כמו בעייה בייצור, היא שמפוזרות בו באופן אקראי 3-4 נקודות "שרופות", כלומר פיקסלים ממש קטנים, שלא משנה מה מוצג על המסך, הנקודות האלה תמיד יהיו שחורות. האם התופעה מוכרת לכם? לפנות לספק שיחליף לי את המסך?
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מופיעות מדי פעם זה לא פיקסלים כי הן זזות.... בדקתי את המחשב ב3DMARK ולא הצלחתי לראות אותן הרצתי CALL OF DUTY והן היו קצת.... הם מופיעות במסך הראשי של הוינדוס וכשאני נכנס לאופרה הן כאילו נעלמות משהו לא מובן...... המפרט שלי וינדוס 7 64 ביט אולטימייט I5 750 GTX 275 של אסוס 896MB 4 ג'יגה של זיכרון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום איפה הבעייה בכרטיס מסך או לוח אם או בסלוט ? חשבתי לנקות את הכרטיס מסך ואת הסלוט או לנסות סלוט אחר יש נקודות ירוקות גם בצבעים אחרים בניגון בתוכנה כמו BSPLAYER אבל לא VLC ומשחקים אבל לא נמשכים להרבה זמן כמה שניות וזה נעלם משחקים כבדים לא עובדים או שעובדים לכמה שניות ונסגרים עם שגיאה ש AMD DRIVER פסק לעבוד בדרך כלל רואים את הנקודות כשמשנים את גודל החלון של התוכנת הניגון אם צריכים פרטים אחרים כמו המפרט אוסיף
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-