עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרויות טובות יותר מהחינמיות המוכרות לניקוי רעש מסרטים. ניסיתי כמעט כל קומבינציית קוד פתוח אפשרית - גם VDUB וגם AVISYNTH עם כמעט כל פילטר אפשרי. כולל convolution3d, peachsmoother, vague denoiser וכו'. מעבר לכך, אני מחפש תוכנת עריכת סרטים נחמדה להוספת אפקטים, מעברים, וכיוצ"ב. אני מחפש משהו לא מסובך מדי. מישהו יכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by alonkl,

אך אפשר לנקות אותו לבי פירוקים וכאלו? האם השפרצה של אוויר דחוס בלחץ נמוך לתוכו תנקה כמו שצריך?

3. אבא שלי הביא לי מחול את הכרטיס בדיוק כמו זה שמוכרים בארץ, אבל הלוח אם שלי לא תומך בו בכלל..... עכשיו נתקעתי עם הכרטיס התותח הזה .... מה אתם ממליצים? למכור או שאולי להחליף לוח אם? האמת היא שאני מעדיף למכור אותו...... אז אם מישהו מעוניין שיצור קשר... ואם י שלכם רעיון לפתרון אז אני מחכה לשמוע.... איזה באסה.

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by carock,

הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT.. http://www.upfree.net/5873089

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  5. Started by carock,

הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT..

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  6. לפני כחצי שעה הדלקנו את המחשב (מפרט בצד) וכאשר אבא שלי נכנס ל CABAL ONLINE המחשב התפגר הפעלנו אותו מחדש ועוד ב POST התחילו מלא בעיות תצוגה, כשאר XP עלה הכל היה ניראה בסדר עד שפתחנו משחק של POPCAP ושוב המחשב התפגר. למחשב יש כרטיס מסך מובנה (GF6100), שינינו את ההגדרות בביוס והפעלו את המחשב עם המובנה ולא היה בעיות בכלל. לפי הבדיקה הזו 98% שאכן ה 8800GTS מת :'( רוצה לשמוע דעה נוספת, רעיונות לפני שאני יוצר קשר עם החנות, קניתי את הכרטיס מסך מראשון ואני גר בירושלים, לא כל כך קרוב וחבל לשלם עד משלוח לחנות ולגלות שהמוצר תקין. נ.ב. הכרטיס נקנה ביולי 2007 מ SKYPC, האחריות אמורה להיות עד 2010 אבל עברתי דירה ואני לא יודע איפה כל הדברים. ההוכחת קניה היחידה שיש לי היא המשתמש באתר …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש שיש לו מערך CF של שני כרטיסי HD4850 : התקנתי עליו vista business 64bit עידכנתי את ה דרייברים של הכרטיס מסך לגירסה 8.7 מהאתר של AMD אחרי ההתקנה קפץ חלון של אשף הגדרות עבור כרטיסי המסך אבל ניראה שהוא מזהה רק כרטיס אחד מתוך השניים למרות שאופציית CF מסומנתב-V האם זו בעיה או רק סמנטיקה והמחשב כן מתייחס למערך? בקיצור מה לעשות כדי ששניהם יהיו מוגדרים? תודה רבה לעונים

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  8. אני כבר מישתגע איתו אני חושב שמשהוא דפוק בוא,יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+,שקניתי תמחשב ליפני שנה הוא היה על 35 מעלות במנוחה ו 55 במאמץ,והיום אחרי שנה,שנה וחצי,במנוחה הוא 53 ובמאמץ מגיעה ל 85 הכרטיס בסיכון וקרה לי פעם אחת בנסיך הפרסי החדש ארטיפקטים אז מיזערתי תמשחק,המתנתי 10 שניות חזרתי ונעלם,מה לעשות איתו?? ניקיתי בלי סוף עם פן על קור,ובקושי יוצא אבק שאני נוגע בוא הוא חם מה לעשות אולי תמליצו לי על כרטיס חדש בסביבות ה 700 שקל? כי גוף קירור יעלה 200 שקל

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  9. ב31 ישלחו לי אותו תחזיקו לי אצבעות :errr:

• 55 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. נראה ש 4080 12GB לא שווה יותר מדי, טוב בכל מקרה אנחנו יודעים שזה 4070. נראה שאני אחכה ל4080TI . רק אז זה יהיה שווה את השדרוג מ 3080 . השוואה כאן היא לכל כרטיס מקביל בדור הקודם, משווים כאן 4080 ל 3080 ומשווים 4090 ל 3090TI

11. Started by motizkn,

שלום לכולם, לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש HD6780 sephire שיחליף את ה 9600GT המזדקן. לאחר כמה ימים ששיחקתי ב BF2 וב COD 2 אני לא מרגיש בהבדלים גדולים ולכן החלטתי להריץ את ה 3DMark 11. המערכת: CPU: Intel core 2 Extream X9770 @ 3.2GHz GPU: AMD Radeon HD 6870 התוצאות: GT1: 19.22 GT2: 19.87 GT3: 25.40 GT4: 12.09 PT: 6.48 CT: 8.81 Graphics score :4099 Physics score: 2041 Combined Score: 1894 P3233 האם התוצאה הגיונית? והאם זה יהיה מספיק כדי להריץ את ה BF3? ואם לא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by shlomi_x,

היי, במחשב שלי מותקן לוח האם הזה: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard וכרטיס המסך שלי הוא: radeon 9250. המאוורר של ה AGP עושה לי רעש ולא בא לי להחליף אותו. הבנתי שאפשר לנתק אותו ללא חשש... האם זה נכון? שלומי

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  13. נאמר אני על שולחן העבודה. מעבד המכיל INTEL_HD + כרטיס מסך 680 יש לי כבל DVI מחובר מכרטיס המסך למוניטור המחשב, יש לי כבל HDMI נוסף, שמחובר מלוח האם למסך הטלויזיה בסלון. שאלה: בזמן שאני נמצא על שולחן העבודה, האם יש איזו שהיא דרך בה אני אוכל לבחור מי אני רוצה שישדר כרגע? המעבד או הכרטיס? הערה: לא מדובר שיהיו שני תצוגות שנות באותו הזמן (גם מהמעבד וגם מהכרטיס), שתהיה תצוגה אחת, אבל תהיה לי אפשרות לבחור מהיכן היא תפלט, או מהכרטיס או מהמעבד (בזמן שהמחשב דלוק)?

14. כרטיסים כדוגמת RADEON 9200/9550/9600? או לפחות GEFORCE FX 5200 וכו'? איפה ניתן להשיג?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  15. אני מתכוון מבחינת האיכות של התמונה. למי שלא הבין, אני שואל האם משתלם לחבר HTPC לטלויזיה שהיא רגילה ולא LCD ? המחשב בכל מקרה יש, השאלה היא האם לקנות טלויזיה חדשה או שאפשר להסתדר עם מה שיש?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  16. שלום , יש לי מחשב ישן יחסית בן שנתיים , ניתן לחבר לו כרטיס מסך חדש של GEFORCE בלי בעיות וזה יכיר אותו ? כעיקרון ניתן לחבר לכל מחשב כרטיס מסך חדיש והוא יזהה אותו ויעבוד איתו טוב ? תודה .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני רוצה להריץ מערכת הפעלה וירטואלית עם לינוקס שתעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שלי שהוא 4500HD לצורך חיבור לטלויזיה ושימוש כמדיה סנטר ובנוסף להריץ את המערכת הפעלה הרגילה שלי (וינ 7) עם הכרטיס מסך הלא מובנה האם אפשר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אם כן אז איך?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. התקשרו אליי מKSP יש בעיונת עם האשראי אז אני הולך היום לקנות משם מהחנות, בעקרון הייתי אמור לקבל POWERCOLOR X800GT אבל חשבתי, אם אפשר לפתוח לכרטיסים הנ"ל את צינורות העיבוד (מה שאי אפשר בX800GT) אז אולי אחד מהם ישתלם יותר

20. שלום חברה, יש לי רדאון 9600XT 256MB של גיגהבייט.. ניתן לפתוח כמה צינורות עיבוד נוספים לכרטיס הזה?... ואם כן ..איך? תודה.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  21. היי ... יש לי את כ. הטלוויזה FLYVIDEO98' ורצית לדעת אם יש איזה שהיא דרך או תוכנה לראות את הערוצים הדיגיטלים של הכבלים (בלי ממיר דיגיטלי כמובן) אם לא ... יש כרטיסים בארץ שתומכים בשידורים דיגיטלים ?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  22. 1) אני רוצה לבצע התקנה נקיה של דרייברים באנוודיה ,קודם אני מוחק הכל שקשור לאנוודיה (כולל sweeper) , עושה ריסט למחשב על מנת לנקות סופית את השאריות ולהתחיל בהתקנה חדשה עם דרייברים מעודכנים ופה מתחילה הבעיה לאחר שאני עושה ריסט וברגע שהמחשב עולה הווינדוס אוטמטי מתחיל בהתהליך של התקנת דרייברים של אנוודיה והבעיה שזה מתקין דרייברים ישנים, ובזמן התהליך לא מאשפר לי להתקין את הדרייברים שאני רוצה ואיני מוצא דרך איך להבטל את ההתקנה האוטומטית של הווינדוס (ניסיתי גם להתנתק מהאינטרנט וזה לא עוזר ). אאשמח אם למישהו יש בשבילי פתרון . 2)התקנת דרייברים בצורה רגילה מתקינה לי במחשב דברים כמו 3D VISION , HD AUDIO ועוד משהו , השאלה האם יש לי צורך בזה או שאני אני יכול להתקין בצורה ידנית רק את …

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  23. אני מרגיש מקופח שמשתמשי נבידיה שמחים לקבל דרייבר חדש (שיפורים בלאגן) אני רק שומע על ירידות בין כל דרייבר ודרייבר שהגיע לי הכרטיס הביתה התקנתי 4.1 שיצא 4.2 אמרו שיש ירידה באנדרגראונד שיצא 4.3 סלימן אמר שיש מלא בעיות בקיצור ולעניין איזה גירסא הכי טובה ?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  24. אבל באיזה מהם התמונה בתכלאס יותר איכותית ועזבו את הFPS הפרו לוקח בזה בהליכה אבל למשל אדם כמוני שמשחק רק ברזולוציה של 800X600 וככה או ככה יקבל מספיק FPS משני הכרטיסים אותי מעניין יותר הצל והאור הגימור של האובייקט הצבעים הטקסטורות מה שעוד רציתי לדעת זה מה ההבדל בין כרטיס שתומך בדיירקטX 8 לX9 והאם יש קשר בין כמות הצינורות שבכרטיס לבין איכות התמונה? אני יודע שבPRO יש 8 ואילו בGF4TI יש רק 4 מה נותן לי כמות כפולה של צינורות ? מה שכן עוד שיקול זה לגבי הVIVO שבGFORCEשל לידטק האם לא עדיף להתפשר במהירות הFPS בכדי להוסיף כבר לוכד וידאו לעיסקה באותו מחיר? כמו כן האם מישהו ראה ויזואלית כרטיס ראדיון PRO 9700 או 9500 ולאחר מכן ראה את הGF4 ויכול לתת חוות דעת לגבי איכות התמונה ב2 ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, היום נכנסתי לעמוד הראשי של האתר וראיתי שמיצרים איזשהו לוח עם אפשרות ל4 כרטיסי מסך?!?! כיום לאחותי יש איזה דפוק אחד של matrox ויש לי עוד אחד קצת יותר טוב ולשאלה: אם אני יסים את שני כרטיסי המסך זה יועיל במשהו או שזה רק למי שיש שני מסכים? תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים