עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nevo155,

איזה מבין 2 הכרטיסים יותר טוב ? ואם יש לכם מבחנים של השואות אני ישמח .

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by stingeR-,

כאשר אני מוריד RIVATUNEר ומתקין אותה על כרטיס מסך RADEON 9000PRO התוכנה כותבת : no supported drivers detected for this display adapter אנ עזרו לי... אני רוצה לשפר את הHZ במסך שלו

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by byn007,

אני מחפש כרטיס מסך טוב שתיהיה לו יציאת TV שאני אוכל לחבר את המחשב לממיר של הכבלים ודרכו לטלויזיה. האם יציאת TV רגילה מספיקה?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. אוקי תקשיבו אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר נכון זה בשביל חבר שלי אני צריך כרטיס לAGP בערך מקיסמום תקציב זה 400 ועל תגיד לי תתוסיף 300 תוסיף 500 משהו באזור של ה400 עכשיו הכרטיס צריך להיות עם יציאת טלווזיה כמובן ולהריץ סביר משחקים כומ סאן אנדרס וכאלה מדי פעם הוא לא גיימר כבד פה ושם משחק... תודהה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  5. התקנתי לאחרונה את BLACK OPS והמשחק חצי צולע. אני משחק עם הגדרות אוטומטיות. כמובן שאני יכול להוריד והעלות כרצוני אבל אני רוצה לשחק עם גרפיקה טובה +. המפרט שלי נמצא בחתימה שלי אני מנסה להבין האם הכרטיס מסך הוא צוואר הבקבוק או שמא המעבד או שניהם ביחד? האם קניית כרטיס מסך תוכל לפתור את הבעיה או שמצד שני שום דבר לא ממש יעזור וצריך כביכול מחשב חדש אשמח לעצות תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by TimoTy,

קניתי לא לפני הרבה זמן את הכרטיס ולא הבנתי כמה דברים חשובים! 1) שאני משחק ב-cs וזורקים רימון עשן ה-FPS יורד !!! זה לא יכול ליהיות ואני לא יוד למה זה קורא אצלי כי יש מחשב ממש טוב זה לא הגיוני... 2) אני רוצה להוריד לו דריברים ואני לא יודע איזה ומה לעשות איתם 3) אם יש עוד דברים או הצעות לשיפור אז תכתבו תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by yoske,

התקנתי את הדרייבר של NVIDIA מתוך האתר הרשמי בגרסא 110.48 שלדעתי המעודכנת ביותר, ו"בהגדרת תצוגות" אין באפשרותי לעבור למצב של שכפול תצוגות, (בהתקנה קודמת על מחשב אחר האופציה הזו הייתה פעילה). מדובר במערכת השליטה על כיוון הצבעים מסכים וכו' הנקראת בשם NVIDIA nView Desktop Manager. מה עושים??? האם יש אפשרות לעשות "אפדייט" או כל אפשרות אחרת על מנת שאוכל לראות בתצוגה כפולה ולהעביר את התצוגה ממסך אחד לשני??? תודה רבה מראש לעונים. אשמח באם תצרפו לינק להורדה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by stingeR-,

אנשים , הרדאון 8500LE של XpertVision חזר לזיגזאג , לכל האנשים בעלי התקציב הנמוך!! : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613 להזכירכם : R8500>R8500LE>R9100>R9000PRO>R9200PRO>R9200>R9200SE בהחלט קניה מאוד משתלמת רק לד"א , 9100 ו8500LE זה אותו כרטיס.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by hammer_of_light,

שלום. איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף-ראיתי שהם עולים פחות או יותר אותו הדבר: 1)Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או: 2)Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by אופיר,

מכיוון שעתידו של הסמסונג 959NF לוט בערפל, אני רוצה לקבל המלצה על מסך "19 ברמה דומה ובאותו טווח מחירים, 1800~ שקל. אולי מישהוא יודע איזה מסך חדש תייבא חיון במקומו, כי אני לא הצלחתי לקבל תשובה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by oli(v)er,

האים קיים שכרטיס מסך יכול להרוס את המסך

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  12. Started by nVIDIA70,

שלום, אפשר לינק ישיר לדרייבר הכי חדש ל7600GS שלי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by CkerCky,

אז ככה, יש לי את הכרטיס מסך radeon 9600 כבראיזה 3 שנים או יותר ואני מתגייס עוד מעט אז אני רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים של עכשיו על מינימום רק לשנה או משהו כזה.. התקציב שלי הוא 400-500 שקלים כי אני לא רוצה להוציא יותר מדיי כסף על משהו שאני הולך להנות ממנו פחות משנה. יש לי כניסת AGP. הספק כח שלי חדש, קניתי אותו השנה, הוא 450W אם אני לא טועה. מעבד 3Ghz פנטיום 4, 1.5 ראם. הציעו לי לקחת את הכרטיס מסך הזה: http://tms.co.il/product/7436 ואמרו לי שזה לא יעשה צוואר בקבוק ועדיף לי לקחת אותו במקום לבזבז מלא כסף, אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת, תודה רבה מראש!!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. הכרטיס מחובר העינית מחוברת(היא דוקא עובדת) התקנתי דריברים מהדיסק אבל זה מביא לי את ההודעה הזאת. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by athi,

אני קיבלתי עים המפרט שבצד 8949 איך התוצאה האים היא טובה?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  16. הנסיון הראשון להאט יכולות כרייה קריפטוגרפית עם דגמי ה-RTX 3060 נחל כשלון מעורר רחמים - אך נראה כי מפתחת השבבים הירוקה עוד לא אמרה את המילה האחרונה שלה בנושא, ומתכננת להחזיר מלחמה עם קו שלם של גרסאות מתוקנותלכתבה

17. אספנו לבחינה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA, ה-GeForce RTX 4060 Ti 8GB אשר מחליף את GeForce RTX 3060 Ti המזדקןלכתבה

18. שלום! היום שמתי לכרטיס 9550 מאוור גדול יותר עליו, ופתאום הוא מריץ משחקים טוב יותר, למשל MOSTWANTED אני מריץ על 1204X768 בלי שום בעיה. כל זה בלי שום OC.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. שלום ! יש לי לוח אם של אינטל D815eea [פנטיום 3 1000] ורק עכשיו ראיתי שיש עליו , מחבר של DVO וניסיתי למצוא מידע עליו גם באתר של אינטל וגם פה וברשת בכלל . יש לי מספר שאלות בקשר לזה : א. הבנתי שזה מאפשר חיבור של מסך LCD למחשב שלי , איך? צריך להכניס כרטיס, עם חיבור DVI ואם כן אז למה המחבר? ב. אני יודע שלכל LCD יש כניסת VGA רגילה אז למה להשתמש בזה בכלל? ג.ממה שהבנתי זה מאפשר גם TV OUT איך בדיוק אני מנצל את זה , האם יש צורך בכרטיס ואם כן אז מה הרעיון ? תמיד אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה שיש בו TV OUT או אפילו לקנות כרטיס מסך פשוט עם יציאת TV וDVI, אז למה צריך את המחבר הזה אם אני צריך כרטיס שהיה עובד באותו אופן בלי המחבר ? ד.במידה ויש רק איזה כבל "קוסמי" שמחברים אותו פשוט לל…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. הכרטיס מסך שלי לא נותן בצועים טובים כמ שאמרתי הוא GF 4 TI 4200 8X ניכנסתי לביוס וראיתי agp aperture על 64 יש אפשרות לשנות ל256 האים זה משנה וגם primary video =agp האים יש משהו שאני יכול לכוון שיתן בצועים טובים יותר למה בבדיקה שעשיתי לו קיבלתי 4900

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  21. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך 8600 GTS ל8800GT תקציב 1150 שקל

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

איזה כרטיס מסך טוב ניתן להשיג בהשקעה של עד 300$, בקנייה בארה"ב? המערכת היא מבוססת INTEL והלוח אם Intel Bayfield D865GBF- אני משער שהוא לא תומך בPCI-EXPRESS. האם יש טעם גם להחליף את הלוח בשביל תמיכה בPCI-EXPRESS? מטרת המערכת היא משחקים. כמו כן, אם מישהו מכיר שמות של חנויות טובות בארה"ב שניתן לקנות בהן ציוד, נא לשתף .

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by Mafteah,

http://www.arcon.com.cn/product/intro/cmv/ct-723.htm

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by House M.D.,

היי יש לי מערך של 2x ASUS GTX 560. היום שמתי לב שכל משחק שאני נכנס אליו קורס. למשל ב GTA IV אחרי הטעינה כל הטקסטורות הפכו לכחולות ואז הוא קרס. ב Trackmania 2 ראיתי ארטיפקטים ועיוותים ואז הוא קרס. אותו דבר כל משחק אחר שניסיתי. חשבתי שהבעיה היא שאני על דרייבר בטא 304.48, אז מחקתי באצעות driver sweeper והתקנתי 301.42 בלי הצלחה יתרה. ניסיתי לבטל את ה SLI בלוח בקרה עם אותן תוצאות. הכרטיסים על טמפרטורות נורמאליות, 48 ו- 58 במאמץ (אחד מהכרטיסים תמיד יותר חם) והם היו על 75-80 במאמץ לפני שהבעיות התחילו. לכרטיסים יש אוברקלוק מינורי מהמפעל, לא חושב שזו הבעיה. מה לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by lior505,

ישלי שתיים מחוברים בקרוספייר במחשב אם אני מנתק אחד המשחקים רצים אותו דבר בלי שינוי והCROSS FIRE על ENABLED מה יכולה להיות הבעיה? אולי הם לא עובדים ביחד וסתם מחוברים איך אני יכול לדעת בוודאות

• 2 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.