עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם.. לא יודע אם כולם קראו את הפוסט הקודם שפרסמתי שמתאר את חששותיי לגבי הכרטיס הנ"ל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375399.0 לגבי הכרטיס: חברת BFG עדכנה את האתר שלהם שלשום והוסיפה אותו, לכן חששותיי התבדו. http://www.bfgtech.com/bfge98512gtxpocbe.aspx שלחתי מייל לחברה לגביו ביום שהביאו לי אותו וזו תשובתם: There might be a slight difference in the PCB color due to different PCB manufacturers, but as far as I know there is no performance difference. The only difference in the fan/heatsink is that instead of blowing air out the back of the case it dissipates heat into the case and the power LED on the bracket has been removed. This should not aff…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by ShahafH,

מישהו יכול בבקשה יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הזה בזול? תוזה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by Impreza,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#2168 יש כבר בנצ'ים או משהו?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by n0stredamus,

או קי אז ככה החלטתי להפוך את המחשב שלי למעין מרכז מדיה שכזה ומשחקים כשיש לי זמן מאחר שכל הפעילות השוטפת עברה לנייד מאחר שכך צריך לשדרג את הכרטיס מסך. אז אני מתלבט בין אחד ה geforce7800gs מהייצרנים השונים ... או Radeon x1600pro שניהם אני יכול לקנות באותו מחיר (נמצא בימים הקרובים בארה"ב) כ300 ירוקים פלוס טקס 8.3אחוז או לחילופין אני חושב בכלל על אול אין וונדר שעולה קצת יותר המחשב יהיה מחובר מקסימום לממיר כבלים .. ככה שגם הרדאון או הג"יפורס ייתנו לי את האפשרות של צפייה במחשב .... נכון ? הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא TI4200 עם VIVO ו128 מגה ... מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  5. אני יודע שאם אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI אז גם התמונה וגם הסאונד עובד דרך אותו כבל השאלה שלי היא מה קורה אם אני מחבר עם כבל HDMI ומתאם לDVI? זתומרת כרטיס מסך שאין לו יציאת HDMI טבעית האם הסאונד יעבור דרך הכבל HDMI גם אם הוא מחובר עם מתאם ליציאת DVI בכרטיס המסך?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

האם הכרטיס מסך שלי X1900XT מנצל את ה-Pixel Shader? יש לי 48 Pixel Shader, איך באה ליידי ביטוי הניצול?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by MeMaster,

אהלן, אני מחפש כרטיס מסך מסדרה 8800 Geforce שהכי משתלם מבחינת עלות/ביצועים. הטווח מחירים שאני מחפש: 1000-2000 שח * אם זה כרטיס שעולה 2100 זה בסדר תודה ויום נעים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by EasyPooper,

שלום! לא מזמן קניתי לוח אם ומעבד חדש, כמו שניתן לראות במפרט בצד. על הלוח ישנו כרטיס מסך מובנה HD4200. כפי שכתוב על האריזה- הלוח תומך בHYBRID CF. עד עכשיו לא התעסקתי במדידות מדויקות על הבדלי הביצועים אך הם קיימים, איני יודע אם הם קשורים למעבד או לתוספת שHCF יכול היה לתת(או נותן) בכל מקרה, עקב בעיות הזיכרון שצצו לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457947.0;topicseen*) אני רוצה לדעת אם שווה לי להחזיק את כרטיס המסך המובנה דלוק ועד כמה הוא יתרום לי אם אני אשאיר אותו דולק. תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by SkyForce,

שלום לכולם!! ה-7900GT אם אפיק AGP אמור להגיע לארץ? ??? ואם כן יש למשהו מושג מתי?? וכמה הוא יעלה..? כי אני רוצה לקנות 7800GS אבל נראה לי שה 7900GT יהיה חזק ממנו בהרבה זה נכון? האם הוא יהיה שווה בביצועים כמו ה 7900 pci-e? תודה לעוזרים אני חושב שזה יעזור להרבה אנשים אז בבקשה כל מי שמבין שיגיבבב.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by yonir,

מתוך התעניינות כללית (לא בכוונה לקנות) - אני יודע שעד לפני כמה זמן שכרטיסי המסך המובנים היו בצ'יפסט של לוחות האם הם לא התחרו בכלל בכרטיסי מסך חיצוניים (מלבד במחיר) כלומר כרטיס המסך החיצוני הפשוט ביותר היה חזק בהרבה מהמובנה. האם משהו השתנה בעקבות זה שכרטיסי המסך המובנים עברו למעבד היום, או שהרעיון נשאר אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by elladb,

שלום לכולם. יש לי כרטיס רדאון 7000 עם 64MB. משמש בעיקר לעבודה באינטרנט + קצת משחקים. כשאני מתקין את הדריבר של ATI המחשב מסרב להציג סרטים מכל סוג שהוא (בדקתי עם כרטיס יש של Nvidia) ולא היתה בעיה. רק עם הדריברים של מיקרוסופט הוא מצליח לעבוד ולהראות סרטים. שלחתי מייל לATI ולPOWERCOLOR והם "זרקו עלי" ולא חזרו עם תשובה. אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. במסגרת המפרט שקיבלתי בפורום מפרטים, הציעו לי את כרטיס המסך הזה: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL אני רוצה לערוך סרטים, ז"א להעביר חומר ממצלמת הוידאו מיני DV שלנו אל המחשב, לערוך עם תוכנת עריכה ולצרוב על DVD. האם ה-DVI שרשום מייצג כניסה שמתאימה למצלמת הוידאו או שאני צריך כרטיס FIRE WIRE. אם צריך כרטיס, אחד כזה שבא על לוח אם (יציאת IEEE 1394) הוא טוב? נגיד כמו בלוח GA-M55S-S3 של ג'יגהבייט.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה בקשר לדרייברים: יש לי כרטיס מסך 8600GT של ASUS ואינני מצליח כ"כ להוריד דרייבר מעודכן כיון שהאתר שלהם עובד מאוד מאוד לאט (בהורדות), ורציתי לשאול גם בלי המקרה הזה, אם אפשר להרויד את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA לאותו דגם בדיוק, או שזה אולי יתאים ולא יעבוד? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by bigi37,

שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך on board שלא מאפשר לי להריץ כמעט כל משחק חדש. אני מעוניין לשחק במשחקים כמו FM10, אולי פיפא וכו'. אני לא חושב שזה משחקים יותר מדי כבדים, ואני די קצר בתקציב. מה הכרטיסים הכי זולים שיוכלו להריץ את המשחקים האלה בהגדרות סבירות? חשבתי על HD4670 של ATI, מה אתם אומרים? והאם אתם חושבים שהכרטיס הזה יוכל להחזיק שנה-שנתיים מבחינת הרצת משחקים? לוח האם שלי הוא Asus P5VD2-MX ויש לו את היציאות הבאות (לפי אברסט): 2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, כך שהוא אמור לתמוך בכל כרטיס מודרני - נכון? בנוגע לספק כוח וקירור - אין לי מושג מה יש לי, אבל הכרטיס הזה דורש איזשהן דרישות מיוחדות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by Culandur,

מה ההבדל בין דרייבר אומגה לATI ל קאטליסט?

16. זה ל AGP X8 תקציב עד 1000 שקל אני יודע שכולם טובים אבל לא נראה לי שהאחרון ( 6600GT) הוא משתווה לאלה שלמעלה וגם האם המחיר טוב בשביל הכרטיסים האלה? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5550#detailed http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5819 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9023

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  17. האם כדי לקנות את הכרטיס הנ"ל או שבסכום כזה אפשר לקנות משהו יותר טוב ???

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  18. +הAniso המיוחד של ATI נגד זה של אנוידיה בהחלט הבדל משמעותי http://www.nordichardware.com/Articles/?page=12&skrivelse=488

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. תקציב - אין, השקעה מינימלית ככל הניתן, העונה על הצרכים. שימוש - עריכה בפוטושופ, צלם מקצוען העוסק בעיבוד תמונות Raw בפוטושופ מדי יום. ספק - enermax 400w liberty מסך - Dell U2312HM

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by rhin0,

כנראה שעוד מספר ימים אני מזמין את המחשב שלי מחול והיתלבטתי כרטיס מסך של איזה חברה לקחת הכרטיס שאני אקח יהיה 7800GTX (אלא מה?) ההעדפה הראשונה של אבא שלי היתה אסוס כנראה בגלל המוניטין וגם ראיתי שיש להם באנדל עשיר מאוד בבקשה המלצות רק לכרטיסים שנמצאים ב NEWEGG

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by wwekingwwe,

טוב אז ה 8400GS המעפן שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך... אני צריך כרטיס מסך טוב בסביבות ה- 330 ש"ח שיהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, שיחזיק מעמד להרבה זמן ויריץ משחקים כמו Counter Strike ודברים בסגנון על 100FPS כמעט קבוע. מפרט: זיכרון 2GB DDR-2 667MHZ מעבד E2160 D.CORE לוח אם MSI P4M900M-L DDR2 VGA ספק ג'נרי לא יודע איזה תודה מראש, רועי נ.ב: אני גר ברעננה אז אני צריך חנות שקרובה אליי כי אני לא יודע איך לשים את הכרטיס מסך בתוך המחשב אז אני צריך שמישהו יעשה את זה בשבילי בחנות..

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by yoram111,

למחשב המיועד לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים קלים, (אני לא גיימר...) אני יכול להשיג אחד מ-2 כרטיסי המסך הללו במחיר של כ-230 שח.האים הם זהים בביצועים או אחד מהם עדיף? Sapphire ATI Radeon HD5450 1024MB PCIe DDR3Sparkle GeForce 9400GT 512MB DDR2 SF-PX94GT512U2LP-HP תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by Or94,

לחבר שלי יש כרטיס מסך HD4870X2 והוא עושה המון בעיות. יש לו 4GB זיכרון ומעבד Q9550. הוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והוא מתלבט בין GTX570 לGTX580. יש לו מסך 24 אינץ' של סמסונג. איזה כרטיס מסך כדאי?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by ExotiC,

אני עוד מעט קונה כרטיס מסך GeForce 6800GT PCI E והכרטיס מסך שלי יושב עכשיו בתושבת PCI האם זה אומר שאני לא יכול לשים את הכרטיס מסך שאני רוצה ליקנות???? ויצטרך ליקנות לוח אם חדש??????? ואם כן תוכלו לתת לי לינק לקניית הכרטיס מסל בתושבת PCI???? ואפשר בבקשה הסבר על כל הPCI וכל הדברים האלו????? :s05: :s07: :-[ :'( דרך אגב לוח האם שלי זה Gigabyte GA-8SIML תודה מראש!!!!!

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by devek,

המצב הוא כזה הלך לי הכרטיס מסך וההתלבטות היא האם לקנות כרטיס שווה ויקר שיפעיל משחקים טוב או אחד פשוט פשוט פשוט בשביל ביצועים גראפיים מינימליים עכשיו למה בכלל ההתלבטות אתם שואלים המפרט שלי הוא E6300 2GB 667 MH SAMSUNG T220P 22 השאלה אם אני קונה כרטיס מסך טוב הוא באמת יועיל ויעזוב אפילו למפרט כמו שלי לסחוב משחקים בצורה טובה או שעדיף לי לקנות כרטיס עלוב ב100 200 שקל ולהשקיע את שאר הכסף על משחקים לסוני 3 בשורה התחתונה אני חייב כרטיס מסך תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.