כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אהלן חשבתי לרכוש את המסך 17" LCD תוצרת פיליפס. האם מישהו התנסה איתו והאם אתם חושבים שהמסך הזה הוא טוב מספיק להרצה גם של משחקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום מעוניין לשלב כרטיס מסך שיתמודד עם הצגת 1080P ו-BR. אשמח אם תסבירו לי את נכונות או אי נכונות הדברים הללו: 1. קראתי מאמר שמציינן כי מי שמתכוון לנגן בהצלחה סרטי Blu Ray ו-HD DVD. רצוי שיקנה Nvidia (שני כרטיסי מסך מדגמים Geforce 8600 / 8500GT שמצליחים להתמודד בהצלחה מלאה עם נגון H264 1080P). 2. בנוסף קראתי במקום אחר כי יש לוודא שהכרטיס תומך בטכנולוגיית PureVideo במידה ומדובר ב- Nvidia או תומך בטכנולוגית Avivo כשמדובר ב-ATI. טכנולוגי זו לפי המאמר, מיועדת להשבחת ביצועי הוידאו. אציין שלא ראיתי באף כרטיס מסך שמצויין שמדובר ב-PureVideo, או לגבי ,Avivo ב- ATI
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
נא למחוק את האשכול החדש..למה הסתדרתי לבד תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
בפוסט הקודם שאלתי שאלה לגבי הבעיה שהייתה לי שבה הכרטיס מסך קופא לאחר כ 15 שעה של משחק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548322.new#new בכל מקום שהסתכלתי (פורומים בחול), ראיתי את אותה תשובה... הכרטיס תקול יש לקנות כרטיס חדש. פתאום קפצה לי הודעה מסויימת כאשר משחק נתקע לי. מצאתי לה פיתרון וכנראה שזה הפתרון גם לבעייה של תקיעת הכרטיס. כל שעליכם לעשות זה ללכת לקובץ ה EXE של המחשב שאתם רוצים לשחק בו ללחוץ לחצן ימני> מאפיינים > תאימות > ולסמן "הפוך ערכות נושא חזותיות לבלתי זמינות" ולסמן "הפוך קומפוזיציית שולחן עבודה לבלתי זמינה" לאחר שסימנתם את שני האפשרויות יש ללחוץ על "החל" וזה אמור לפתור את הבעייה. שימו לב! עליכם לעשות זאת לכל משחק שתרצו לשחק בו. אז לכל מ…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך בטווח מחירים של אזור 300- 350 ש"ח למיפרט המחשב המצורף כאן אני עובד מקצועית בתלת מימד ( מאקס ומאיה ) - הדמייה , רינדורים במיפרט כאן יש כרטיס של נבידיה 9500 , ב329 ש"ח , אני אשמח לשמוע המלצה לכרטיס אחר במחיר דומה או אם יש צורך למתוח את התקציב אני אוגל להגיע ל -500 ש"ח אני לא מבין בזה ולכן אשמח לשמוע כל פירוט על סוג הכרטיס המומלץ ( DDR2 או GDDR3 ) תודה רבה וכול טוב ערן מיפרט המחשב : מעבד: מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤965 לוח אם: ASUS P5QL ¤479 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 GeForce 9500GT SUPER 512MB DDR2 - RETAIL ¤329 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤304 זיכרון: ADATA GAMING SERIES…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית מצטרפת אל אסוס והופכת לאחד מהבודדות שמתכננות להציע לנו כרטיסי Radeon RX 6800 ו-Radeon RX 6800 XT שמבוססים על עיצוב ייחודי ובלעדי במקום זה שהגתה AMD עצמהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
אייסר מצאה דרך לדחוס את ה-Radeon RX Vega 56 אל תוך נייד ה-Helios 500 החדש שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
דיווח באתר TweakTown טוען כי קשיים בחומרה ובקושחה עשויים לסבך את דרכו של כרטיס המסך האימתני החדש אל החנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030327061247.html :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק ואז החלטתי לראות איך נראה כל על הכי גבוהה קיצר העליתי הכי גבוה במחשחק ובדריברים והמשחק בקושי עלה ובקושי זז אז יצאתי אחר החזרתי כרגיל להכי נמוך אבל זה כבר לא עבד טוב מאיזשהי סיבה זה נראה כאילו הBLUR עובד אז בדקתי בתוכנה מה ההגדרות של הכרטיס מסך וגיליתי שהליבה ירדה ל300 ניסיתי לעלות אותה היא לא עלתה אלא אם העליתי את השיידרים מחקתי דריבים הוצאתי את הכרטיס מסך מחקתי את המשחק שום דבר לא עוזר אפילו שאני מצליח לעלות בחזרה את הליבה ל 600 זה עדין לא פועל כמו מקודם ניסיתי לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך והוא רושם לי NO NVIDIA DISPLAY ADAPTERS FOUND אפילו שני מנסה לראות את הביוס בתוכנה NiBiTor.v4.1 זה רושם אותו דבר אני לא יודע מה לעשות יש עצות?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כל פעם כשאני נכנס למשחק זה מה שקורה: ואז המסך נכבה, מראה בפינה כזה ANALOG , אח"כ DIGITAL או DIALOG משהו כזה חחח ואז נכבה. ככה הוא עובד בסדר. זה רק כשאני נכנס למשחק. זה התחיל אחרי שעשיתי AUTO OC לכרטיס ב CCC. כאילו עשיתי שהוא לבד יעשה OC לעצמו . אולי זה בגלל זה דרייבר 9.4 כרטיס : 4870X2 (מצויין בכותרת) תודה.
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עובד תקין הכול סבבה מבחינת מעלות 40- 75 במשחק הכול על הנייר תקין רק שמתי לב שהוא מזהה את הכרטיס שלי PCIE 2.0 X16 אבל בפועל הוא עובד X1 אני משתגע למה ? ניסיתי הכול בביוס = הגדרות = כתוב X 16 ניסיתי אפילו לאפס את ההגדרות כלום לא עוזר , הסרתי דרייברים עידכנתי דרייברים כלום , הדבר היחיד שלא עשיתי זה להחליף כבל 6 פינים אבל קשה לי להאמין שזאת הבעיה זה ספק איכותי מאוד של סיסוניק . ב MSI AFTERBURNER הזזתי את התדר של הזיכרון OC אבל לא אישרתי את זה V וחשבתי שכל עוד אני לא מאשר את זה כלום לא יקרה ושהזזתי היה מסך לבן ורעש של נקישות כמו כונן קשיח HDD מכני , כיביתי את המחשב אולי זה בגלל זה ? הכול עובד תקין הכרטיס עובד הכול מעולה פשוט X1 לא 16 , יכול להיות שהחיישן שלי הכר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE TI4400 עם 128 MB של זיכרון, של חברת LEADTEK WINFAST. הכרטיס מציג לי עיוותים עוד לפני שהווינדוס עולה (בביוס גם). וזה כרטיס אומנם לא הכי חדיש, אבל הוא מהיר מאוד ומפעיל משחקים מודרנים בכיף.... בקיצור חבל לי לזרוק אותו ולהשקיע במשהו יקר יותר שלא יתן לי שום דבר. יש לי את הכרטיס שנתיים ובלי אחריות אפשר לתקן אותו? ד"א הכרטיס דפוק במיליון אחוז, בדקתי אותה בעוד מחשב וגם שם הוא עושה עיוותים..
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קראתי בפורומים על איזה בחור שבוכה על הרגע שקנה מסך LG חבר אמר לי להזהר מפנדה הנוכלים. ובכל זאת: קניתי LG F700B (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2286) מפנדה עכשיו, מבירור קטנטן עם התברר לי שכ 70% מכל השפורפורות של המסך האלה דפוקים וכן, אני מקבל את התסמינים שמראים חד משמעית שהמסך שלי גם דפוק. (הקצה העליון מצומק ונוטה שמאלה, צבעים דפוקים בצד ימין למטה, ריצוד של המסך כאשר פותחים/סוגרים/ממזערים חלונות) אני כמובן לא אשלם 900 שקל עבור מסך כזה ואשאר עם התקלות האלה. על החשבונית קניה מפנדה ימך שימם נקוב התאריך 16.2.04, מה שאומר שיש לי זמן עד ה 30 לחודש להחזיר את המוצר (שמרתי את האריזה המקורית) ולקבל מזומן במקומו (פחות 5% מערכו) מה אתם ממליצ…
-
אהלן. ברשותי Q8300@3ghz 4GB DDR2 X1950pro 550W לא זוכר את החברה, צריך לפרק את הספק כי המדבקה למעלה 1280*1024 הכרטיס כבר מיושן, משחקים חדשים שדורשים דירקטX 11 ועוד כל מיני שטויות לא רוצים לפעול איתו. אני כבר המון זמן לא מתעניין בתום הזה של המחשבים ונשארתי מאחור, במיוחד בסוגיית nVidia כנגד ATI. אני לא רוצה להשקיע יותר מ600 שקלים. בסך הכל הכרטיס הוא כדי שיוכל להריץ את המשחקים, לא מחפש כל מני AA*16 או פילטרים מטורפים. שיריץ את המשחקים כמה שנים קדימה וזהו. נתקלתי בHD6770, האם הכרטיס הנ"ל יתאים לצרכים שלי? כמו כן החנות ממנה אני קונה הינה KSP, ככה שהמוצר צריך להיות בזמינות אצלם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הי, קודם כל שלום לכולם אני זוכר את הפורום עוד מהתקופה שהיו תחרויות של "הפוסט הכי הזוי באוף טופיק" נחמד לחזור לכאן אחרי הרבה זמן. מי יודע לזהות את הדגם של הכרטיס מסך הזה ? \ לפני שמישהו קופץ ואומר מה הבעיה לחבר אותו ולבדוק אז העניין השני הוא שהוא לא מתאים ללוח אם בגלל הכבל הקטן עם הכניסה ל-3 פינים. התמונות: תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היום נהרס לי ה 8800GTS שלי.. קיבלתי כלמיני ארטיפקטים ומסך כחול וכולי, זה הזמן לשדרג. אז ככה, אני מחפש כרטיס שישאר איתי עוד כמה שנים טובות ולא ירעיש ומתאים להריץ משחקים בביצועים מקסימלים. אני בכיוון הGTX285 והHD5000 כרגע אבל אני לא כלכך בטוח מה יותר טוב ומשתלם לי, לא התעסקתי עם כל "מה הכי טוב מה פחות טוב" כבר שנתיים אז אני סומך עליכם שתציעו לי את מה שאני צריך. כמו שאמרתי, ביצועים מקסימלים (high end), ישתלם לי לעתיד, ושלא יקרע אותי. המפרט שלי בצד, והספק שלי הוא Enermax Liberty 400w ב2007 הוא היה פיצוץ הוא יכל להחזיק SLI בקלות אבל אם זה קריטי להחליף אותו תציעו לי גם ספק..
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היה לי עד היום כרטיס מסך 4870X2 שקניתי לפני שנתיים עם המחשב בskypc. הכרטיס מסך התקלקל לי ובמסגרת האחריות של SKYPC הם טענו שאין להם כרטיס כזה לתת לי כי הוא יצא מייצור. הם הציעו לי במקומו כרטיס 5870. הם טענו שהוא פחות טוב ברמה של עד 10% מהכרטיס הקודם שלי. נכון לעכשיו סירבתי אז הם הציעו לי במקום 1200 שקל לקנות בהם כרטיס. רציתי לשאול איזה כרטיס הכי טוב אני יכול לקחת באזור ה1500 - 1600 שקל (אם אני מוסיף כסף על מה שהם הציעו לי) שישתווה לרמה של ה4870X2 שהיה לי. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום חברים.. לפני כמה ימים הלך לי שני הכרטיסי מסך שלי 8800GT שהיו מחוברים בSLI אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש הלוח אם שלי הוא ASUS P5ND ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך הם אופציה... חשבתי על ה9600/9800 מחוברים בSLI כמו שהיה לי מקודם האם הם יעבדו עם הלוח אם הזה? אם כן של איזה חברה ממומלץ לקנות שיהיו לי שקטים כי הקודמים הרגו אותי מרוב רעש.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, נהרס לי המאוורר בכרטיס מסך , רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מאוורר לכרטיס מסך ואם כן אז איפה...? הכרטיס מסך הוא :gainward Geforce 6600 ultra/1760 PCX 128mb DVI video card תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום לכם יש לי מחשב בן כמה שנים אני דיי מרוצה עד שאתמול נהרס לי הכרטיס מסך לאחר סמני מוות שנראו בזמן האחרון הכרטיס היה מבית GIgabayte gforce 9800gt 256bit 1g המעבד שלי הוא Q8300 2.50GHZ לוח אם Gigabyte ga-g41m-es2l ספק כוח 500w לא זכור לי החברה אבל אם זכרוני אינו מטעה הוא ספק טוב ואינו ג'נרי נחות בכל מקרה האחריות פגה ואני זקוק לכרטיס מסך חדש השימושים שלי הם כאלו אני לא מהגיימרים המטורפים אבל אני כן אוהב להוריד משחק חדש מדי פעם כדי להתרענן ולהרגיש צעיר כמו בעבר, למרות שלרוב אני זונח הכל לטובות פיפא 13 . הבנתי מהמקורות הדלים שלי שאין לי מה לחפש פחות מ256 ביט אז אשמח להמלצה שתתאים למחשב שלי בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה וסליחה על החפירה (:
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה (ודיי צריך) כרטיס חדש למחשב שלי. השימושים העיקריים הם ניגון סרטים והרבה תכני HD, ומדי פעם משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין ה86GT לבין ה-85. הבנתי שהביצועים של ה85 נחותים במשחקים, אבל ההפרש במחיר באמת שווה את זה? גם איך ה86GTS לעומת הGT? תודה רבה על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-