עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני זקוק (כמו שכתבתי בשרשור הקודם שפתחתי) ,לכרטיס מסך דואלי .כלומר שאוכל לראות דברים שונים על שני מסכים שונים. האם לא מספיק כרטיס רגיל עם שתי יציאות , אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית -ולחבר מסך אחד בצורה אנלוגית ואת השני בצורה דיגיטלית?.... או למי שחפץ- ישנם כ. מסך "רגילים" כלומר לא של MATROX עם שתי יציאות DVI.... האם יש איזשהו הבדל מהותי?.. ואם לא אז למה המחירים של מטרוקס כל כך גבוהים ?!.. כ. של מטרוקס עם 64MB זיכרון לא פחות מ-1000 ש"ח! וזאת כשהסטנדרט היום הוא לפחות 256 מגה.... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_324 והנה עוד קישור למאמר שנכתב באתר זה על כרטיסי מסך של מטרוקס : http://hwzone.co.il/articles/Matrox_Parhelia/ חייב לציין שאני לא גיימר ואני זקוק …

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by Little_AKA_Or,

שלום P: אני צריך באצ'ים של 6600GT, הכוונה של כל החברות (לידטק, ג'יגהבייט, אסוס וכל אלו) כדי לגבש החלטה. תודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by balash-,

לחבר שלי יש 6800GT בSLI כבר שנתיים אולי, רציתי לשאול אם הכרטיס הHIGEND לשעבר הזה עדיין מחזיק את המשחקים הכי חדשים על הרזולוציות הפילטרים הכי הכי וכו' עם מסך של 19" ?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by דרומי,

אהלן, חבר שלי מחפש כרטיס טלויזיה... שנינו לא הכי מבינים בזה...על מה אתם ממליצים? גם מבחינת איכות ומחיר נורמלי ולא מופרז. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by GREATTHUNDER,

מדברים עליהם פה בפורום הרבה ולא מצאתי (חיפשתי) מקום שבו כתוב מתי הם אמורים לצאת.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by oba3k,

ההפרש בין לוח 945 ל965G הוא בסביבות ה200 שקל. בא נגיד שאני מוכן להוסיף על זה עוד 100 שקל. מה עדיף? המטרה העיקרית היא סרטים, רובם בHR חלקם ב720P, והתמודדות עם ויסטה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by pinkmasta,

מכיוון שקטלו לי את הכרטיס מסך שהזמנתי יש לי תקציב של עד 650 ש"ח לכרטיס מסך איזה אתם ממליצים?

8. האם כדאי לחבק אותו לספק מאשר שיקבל תמתח מהלוח אם?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by Bingo,

מישהו יכול לתת לי הסבר על צינורות בכרטיסי מסך? כאילו מה התקפיד שלהם? הכמות שלהם..כל מה שיש לכם תגידו תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  10. ברשותי לוח אם בעל סלוט AGP X4 שפועל ברוחב פס מקסימלי של 32-bit. האם יש אפשרות להתקין עליו כרטיסי מסך שפועלים ברוחב פס גבוה יותר כדוגמת רדיאון 7000? אין לי בעיה שהכרטיס יעבוד ברוחב פס של 32-bit בלבד, השאלה אם דבר כזה יעבוד בכלל. אם כן, האם הדבר יעבוד לכל סוג כרטיס, גם כרטיס שעובד על הנייר ב-256-bit? או שיש גבול מסויים? כמו שכרטיס מסוג X8 לא יעבוד על סלוט של X2? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מישהו לעזור לי למצוא השוואה בביצועים בין שני כרטיסי המסך האלה?: WinFast PX7300GT TD256 Nvidia Gforce 6800 GT אם תמצאו במקרה השוואה גרפית זה יהיה מצויין

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  12. אוקיי, אז ככה, לחבר שלי יש את המפרט הבא: מעבד: intel celeron 400mhz זיכרון: 256mb sdram לוח אם: אין לי מושג בקיצר מחשב ישן מאוד, אז השאלה היא איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב כזה ושייעלה עד 300 שקל ושיינצל אותו עד הסוף

13. Started by almor12,

צהריים טובים, אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC עד 200 ש"ח הכרטיס מיועד לעבוד עם טלוויזיה 40'' LCD ברזולוציה של 1950X1080 בלוח אם שלי יש יציאה של PCI-E 8X יש לי התלבטות בין GIGABYTE HD 6450 1GB לבין Gigabyte GT210 1GB שניהם במחיר של 160 ש"ח

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  14. הכרטיס של PALIT PCI-EX DDR3 256MB , תקין אך רק יציאה אחת שלו עובדת נדמה לי שזאת היציאת VGA, אבל אני לא בטוח. נראה ככה: אני זקוק לחיבור 2 מסכים לכרטיס, הביצועים לא חשובים לי. זה די דחוף. ניתן לפנות בטלפון 052-8797224 או בהודעה פרטית, אני עונה מיידית. אני מרמת גן.

15. Started by eviatal,

המערכת שלי: Q6600 2GB 520HXEU 520W הכרטיס ישמש למשחקים בינוניים-כבדים עם הגדרות בינוניות. התקציב הוא עד 1200 ש"ח. חשבתי על שני כרטיסים, x1950xt 256mb או 8600GTS 256mb, מה מבינהם יותר טוב? יש כרטיס יותר טוב במחיר הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by gimdy,

כרטיס שבו אני אוכל לראות טלווזיה וסרטים באיכות טובה .

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by goldiga,

מדברים פה הרבה עליו, אבל לא הצלחתי להבין - אפשר לישון כשהוא בחדר ? (הכוונה בלי OC ועם הקרור המקורי)

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  18. שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיהיה חזק והמטרה שלו היא לא משחקים בכלל אלא הצגת תמונות רנטגן מיוחדות (CT,MRI וכו'...) חשוב שהכרטיס יציג תמונה נכונה ואמיתית ושלא תחסיר פרטים. הכרטיס יתחבר לשני מסכי LCD 22" (או אפילו 24"). התקציב לא מוגבל. אני יודע שהשאלה היא קצת מוזרה אבל בכל זאת... תודה.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by aviad91,

יש לי את הכרטיס 7950gt 512mb ובמצב מנוחה הטמפ' שלו על 51 האם זה בסדר?

20. Started by asilbob,

איזה CODEC הכי מומלץ היום בשביל צפיה בסרטי HD כי יש סרטים שזה פעם קצת איטי כול הסרט פועל מהיר חלקקק אבל יש קטעים שלו אמרתי אולי זה יעזור . תודה..

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  21. שאני מחבר את המחשב לטיזוה בכבל svideo-rca אז אני רואה את הכל אבל כשאני מפעיל את הסרט במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובטלויזיה במקום את הסרט אני רואה סתם ריבוע שחור... זה לא שאני לא רואה כלום אני יכול לראות את הכל בטלויזיה את השולחן עבודה אבל המדיה פלייר אבל במקום הסרט יש שם ריבוע שחור תעזרו בבקשה....תודה!!

22. Started by Dror D.,

אני יודע שכל ה-8800GTS (בלי OC) הם אותו הדבר פחות או יותר בביצועים וממולץ לקנות את הזול מבניהם, השאלה שלי האם יש ל-ASUS קירור טוב יותר מאשר 8800gts של חברות אחרות? בארץ לא ממליצים לקנות את הכרטיס הזה בגלל המחיר הגבוה (הוא עולה בסביבות ה-1900 ש"ח) אבל אח שלי קנה לי את הכרטיס מסך הזה הסינגפור וזה היה באותו מחיר כמו של ה-8800gts 320mb האחרים (1200 ש"ח בערך), עדיין אח שלי לא חזר מסינגפור אז בנתיים אני בודק התרשמויות של אנשים אחרים מהכרטיס מסך הזה. אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו , מישהו מפה רכש במקרה גם את ה-8800hts 320mb של ASUS ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  23. שלום! מישהו אולי מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק אם יש פיקסלים שרופים לLCD שלי??

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by Slavikik,

טוב אני מתכוון לשדרג תכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לי 7600GT ואני רוצה להחליף (אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בלבד) אותו או ב 8800GTS 340MB או ב 2900XT 512MB מה יותא כדאי?(לדעתי ה 2900XT יותר חזק..אבל יש הבדל גדול?) עריכה:עכשיו קראתי על ה 8800GT אז כנראה אני ילך אליו..

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by biflush,

שלום רכשתי היום gigabyte gtx770 2gb oc וכשאני משחק יחד עם msi afterburner מהירות השעון של הזכרון מגיעה לחצי מהמהירות שאמורה להיות, מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.