עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alone66,

מה ההבדל בין כרטיסי מסך GT ל GS בכלליות

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by mr.bigglesworth,

צריך המלצה למסך LCD ל 19 אינצ' - 5000 שקל 17 אינצ' - 3000 שקל ותגידו שמע תי שיש מסך בעובי 16mm אפשר לדעת דגם ומחיר ולדעת אם יש פחות

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by game kILLer,

יש לי שאלה יש לי P4 לוח שלDFI עים חריץ AGP4X ולכרטיס יש AGP 8X האם זה יעבו ביחד עים כן אז איך תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  4. אהלן, אז החלטתי ללעוס יותר ממה שאני יכול לבלוע ולקנות שלושה מסכי 1920X1200 כאשר ברשותי "רק" כרטיס 5850 1GB. מיותר לציין שכל המשחקים האחרונים (ספציפית סקיירים וBF3) עובדים אך ורק כאשר הגדרות הטקסטורות על מדיום ומטה במקרה של סקיירים, או כל ההגדרות על מדיום במקרה של BF (על AA אין מה לדבר כמובן) עם הידע הקטן שאספתי במרוצת השנים, אני משייך את הסוגיה (מעבר לעובדה שהכרטיס "מיושן") לכמות הזכרון שיש עליו. עכשו, עם כל הדיבורים על 7970 וחבריו, אני תוהה מה כדאי לקנות.. האם 2GB יספיקו? או ש3GB יהיה המינימום בשביל להריץ טקסטורות גבוהות בצורה חלקה? ספציפית, אני שואל אם כדאי לי לקנות 2 6950 (שיפתחו ל6970) 6990 בודד או 7970 בודד כיוון שכולם באותו האזור מבחינת המחירים. שאלה נוספת היא, האם …

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

איך אני בודק את הפריימים במשחקים של ID? תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by waizman,

מאיפה אפשר להשיג כבל כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Oranili,

http://img370.imageshack.us/img370/7619/57988328hn2.jpg צריך להגדיר פה משהו ?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  8. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לקנות 2 כרטיסים ללוח MSI שלי שתומכת ב SLI ואני לא ממש יודע אם זה שווה, זה טוב, זה כדאי (כסף לא הבעיה), יש לי כבר את ה X850XT של ATI ןחשבתי לקנות בסוקט השני את ה6800U, זה יעבוד טוב בלי לפגוע אחד בשני וכדומה, בבקשה הסברים דחוף?????

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by ilay22,

בחנות קרובה אלי יש אחד ב90 שח המליצו לי פה בפורום על כבלים במחירים של 300 שח ומעלה, האם יש באמת הבדל מהותי באיכות תמונה בין כבל שעולה 100 לבין כבךל שעולה 300-400 שח? (לחבר מחשב ל LCD 32)

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. שלום יש לי כרטיס 6600gt ואני חושב להוסיף לו עוד אחד בגשר כדי שאני אוכל לשחק בעיקר oblivion כמה משמעותי יהיה השינוי?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by ptyahoo,

הוא מחברת XFX, אז השאלה אם מישהו יודע מה הבאנדל שבא איתו???

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 ואני מעוניין להעביר אותו לסלון כמדיה סנטר. המטרה שלי שאוכל לשמוע מוזיקהו לראות עליו סרטים באיכות טובה מאוד- אם אפשר HD (אם זה לא מוגזם בשביל פנטיום 4). לשם כך אני רוצה להוסיף כרטיס מסך אולם יש 2 בעיות: א. אני רוצה משהו שקט ב. יש לי בלוח אם (asus) חיבור AGPx8 ולא PCI מה שמגביל אותי מאוד. הייתי מעוניין לקבל המלצה על כרטיס מסך שיוכל לעמוד במשימה ושיש לו לפחות DVI אם לא HDMI. תודה רבה למייעצים!

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by wow,

באתר של ATI יש Display Driver,Control Panel אבל יש גם את ה-WDM Capture driver,מה זה בדיוק השלישי ואם אין לי VIVO יש לי צורך בו?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  14. שלום לכולם, אני באמת לא מוצא את הידים והרגליים לכל הנוגע לכרטיסים היום ואני צריך קצת עזרה (אין לי מושג מה כל המיתוגים היום). המחשב יהיה למשחקים וגם לפיתוח בתלת ודו-מימד (unity, udk, visual studio 2012, blender, eclipse). אם איכשהו זה משנה אז זה intel core i5 3750k. בכל מקרה: אין לי העדפה מיוחדת כלפי ATi או Nvidia (אבל אני מקבל רושם שNvidia קצת יותר מוצלח ברגעים אלה). (אחרי בדיקה במדריכים בפורום מפרטים השתכנעתי ש) אני לא אתקין 2 כרטיסים באף שלב אז לא קריטי להתחשב בSLI או CF עתידי (שכנראה באמת לא יהיה אבל לעולם לא אגיד לעולם). הזיכרון של הכרטיס יהיה 2GB (אבל לא מעבר) אעשה OC לכרטיס (גם אם רק קליל כי אני לא מתכוון להשקיע בקירור נוסף) בכל עת יחובר רק מסך אחד למחשב אז לא …

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  15. 1024 * 768 אם בכלל הטלוויזיות לא תומכות ברזולוציה הזאת? כמובן דרך S-video/composite

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by MasterOfMuppets,

שלום! יש לי T42 IBM ואני ממש צריך לנקות את המסך. השאלה היא איך? האם זה מסך LCD לכל דבר, או שיש משהו מיוחד? כשאני חושב על זה, אני לא יודע לנקות גם מסך LCD, כי כל המסכים בבית הם CRT. תודה!

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  17. שלום, רציתי לדעת אם אני ממתכוון להריץ 4 כרטיסי מסך 1080TI בשרת, 100 אחוז עבודה כמה אני צריך? לפי ה Nvidia-smi (רץ על לינוקס) אני רואה שהוא צורך 250-280W הבעיה שהוא קופא וברגע ששיש רק שתי כרטיסי מסך אז הוא עובד חלק ניראה לי שיש בעיה להתמודד עם 4 ( החלפתי מעבדים, RAM, והרדיסק - רק לצורך הבדיקה) האם אני צריך לפחות 1200W ? רק בשביל הכרטיסי מסך ? שאלה נוספת הבנתי שNvidia לא תומכת בדביאן האם זה נכון ? כלומר רק RPM ?

18. קניתי מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 וכרטיס מסך GEFORCE 7300GT. וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLIקניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? אני צריך לשנות…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by avihy,

הכרטיס HD2900 PRO הושק. הכרטיס בא בשתי גירסאות: אחת עם 512MB GDDR3. אחת עם 1GB GDDR4 . מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=9050

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. אהלן זיפזפתי לי בזאפ בחיפוש אחר מטליות לניקוי מסך LCD - מצאתי משו שעולה 15 ש"ח ומשלוח 8 ש"ח (!!!) והזמנתי http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=000273&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=42&aff=zap רשום "אנטי סטטי" - אז חשבתי - וואלה - מה שאני צריך לLCD המגבונים הגיעו ולהפתעתי - מה רשום על הקופסא ? באסה. בכל מקרה - באילו חומרים אתם ממליצים להשתמש (ובבקשה לא להזכיר את שיטת הפו על המסך עם האדים ולנגב - יש לי כתמים קצת שלא יורדים מזה ) תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by Hitman_47,

יש לי כרטיס שאני רוצה לשפץ GeForce FX 5200 256 MEMORY עכשיו יש לי הרבה גופי קירור של מעבדים ישנים פנטים אחד וכל זה איך אני יכול להצמיד אותם לזיכרונות בצורה טובה יש דבק טרמי או דבק קירור או משהו בסיגנון תודה לכל העוזרים ..

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. הציעו לי GEFORCE 3 TI 200 128 DDR של PALIT ב 1100 אחרי הנחה ובחנות אחרת 1500 אחרי הנחה ! בפורם פה אמרו לי שהמחיר יקר ויש אפשרות במחיר זה ל GEFORCE 4 TI 4200 שנחשב לפי שתיים חזק יותר ! [קודם כול תודה בגלל היעוץ לא קניתי !] השאלה שלי היא : יש לי מחשב פנטיום 3- 1000 INTEL האם GEFORCE 4 TI 4200 חעבוד על המעבד ? ואיך אני יודע איזה AGP יש לי? ןמ זה בכלל ! ואם ארצה איפה אפשר לקנות ב 1100 GEFORCE 4 TI 4200 האם אתם מכירים את החברה PALIT ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, אני רוצה להעביר קסטות ישנות לפורמט דיגיטלי, קראתי בFAQ של הפורום ועשיתי את הדברים הבאים: הורדתי לnVidia GeForce2/GTS שלי את ה WDM. התקנתי. (לכרטיס יש חיבור SVIDEO IN שנראה קצת מוזר, אבל הכבל מתחבר אליה בלי בעייה) הורדתי את VirtualDub. התקנתי. איך אני מתחיל להקליט? בוירטואלדאב אני רואה רק " Video File Emulation 0" תחת DEVICES בMOVIE MAKER זה גם לא עובד..האם אני צריך עוד משהו? :'( תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by shu sha,

http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm שימו לב שזה 256MB DDRIII ולא כפי שמצויין... ו...http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm אז בערך מה ההבדל בביצועים באחוזים או איך שאתם רוצים... והאם זה שווה הבדל של 300 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  25. שלום יש לי שאלה בנוגע לרכישת כרטיס מסך האם הכרטיס הבא ‏HD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E 2. יהיה נכון לקנות אותו למחשב שברושתי ואם הספק יחזיק ואתו יש לי מעבד Q9450[ללא O.C כלשהו] לוח אם ASUS P5QPRO ספק של אנרמקס PRO82+ 525W מסך 19' רחב 2GB OCZ memory 1HD WD160GB אשמח לשמוע הצעות אחרות לגבי כרטיס מסך במידה והכרטיס לא יהיה טוב בשבילי.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.