עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sby333,

שלום לכולם, הייתי מעונין לדעת איזה מבין הכרטיסים עדיף, ללא התייחסות לתקציב. אני יודע לשניהם יש את הנתונים של: 512MB 2 יציאות של DVI שזה חשוב לי. תאמת הכי חשוב לי לדעת אם אני אצליח להריץ סרטים בפורמט HD במחשב כאשר זה המפרט שלי: מעבד: 2.66G זיכרון: 2G לוח אם:P4S533-MX - (יש מצב שהוא תומך רק עד AGP X4 ?) +אחד מכרטיס המסך (HD3850 או HD3650 ?) כמובן שניהם כרטיסי AGP. תודה, שלומי

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם! אני קונה ביום ראשון כרטיס מסך חדש הכרטיס מיועד: - בעיקר לצפייה בטלויזיה (דרך כרטיס טלויזיה) - לסרטי 1080p (ברזולוציה 1920X1200) - למשחקים (לא הכי חדשים..) המפרט שלי: מעבד- AMD 5000 לוח אם- Gigabyte ma69gm-s2h זכרון- 2Gb OCZ מערכת הפעלה- ויסטה מסך- 22' 1920X1200 ספק- HEC 300W התקציב- עד 250 ש"ח הכרטיסים שעד עכשיו ראיתי (בזאפ): Geforce 8400gs 512mb ATI hd3450 512mb Geforce 9400gt 512mb ATI hd3450 1Gb ATI hd4350 512mb האם יש למישהו המלצה על כרטיס לצרכים אלו בתקציב זה.. תודה!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני רואה ששומדבר לא משתנה אצל NVIDIA אשר משנה את שמות כרטיסיה ללא הרף בכדי לתת לקונים טעם לרכוש אותם. הGeforce 250 GTS הוא לא יותר מאשר הGeforce 9800GTX+ שצויד בשם חדש הכרטיס נשאר אותו הדבר בגרסת ה512MB אך בגרסרות ה1GB הכרטיס מקבל PCB חדש (לא מובן למה...) Bottem of the Line הוא אמור לתפקד כ9800GTX+ לכול דבר. מה עוד Nvidia מתכננת? עוד בדיחה גרועה מבית Nvidia תודות לanandtech http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3523

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני רוצה כרטיס מסך שהמערכת הזאת עם הספק ששם יחזיק: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6346 שלא יהיה צוואר בקבוק עד 450 ש"ח אפשר ואף מומלץ מהטרייד זון, אין לי בעיה עם הכרטיסים שם! אבל צריך משהו שהספק יחזיק לא חייב גם שיהיה בכל ה-450 ש"ח, י בטרייד זון במחירים סבירים 7800/7950GT ורדאון X1950 וכאלה תעזרו למצמוא משהו . תודה חבר'ה *המחשב יחובר ל T190P .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי אנשים, לחבר שנשרף לו הכרטיס הקודם - דרוש כרטיס חדש. המפרט שלו הוא: לוח: asus P5B deluxe מעבד: Intel Core2 1.86GHz 6300 (אני חושב) זיכרון: 2GB היה לו כרטיס GAINWARD 7950GT 256MB שנשרף היום, והוא מחפש תחליף מיועד לעבודת עריכה הגרפית - פוטושופ ופלאש בעיקר, תוכנות דו מימד. (הבנתי שפוטושופ CS4 כבר תומכת בעבודה ישירה מול כרטיסי מסך מהדור החדש, כלומר יכולה להשתמש במעבד של כ.המסך על מנת להיות מהירה יותר) הוא בעקרון עובד עם 2 מסכים, ומעוניין שהכרטיס (או זוג הכרטיסים) החדש, יהיה מסוגל לתת לו לעבוד עם 3 מסכים. אני מניח שהוא יזדקק לזוג כרטיסים ב crossfire או ב SLI בשביל לעבוד עם יותר מ-2 מסכים, או שיש פתרון בצורת מפצל כלשהו מכ.מסך בודד שיאפשר לחבר אליו יותר מ2 מסכים בו זמנית? זה…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. מטרת המדריך היא לאפשר פענוח וידאו HD על גבי כרטיס המסך, לכל סוגי הקידודים האפשריים - H.264/MPEG-4 AVC / WMV9 / WVC1 / MPEG-1/2 הייתרון שבכך הוא העברת העומס בפענוח מהמעבד הראשי (CPU) אל ליבת כרטיס המסך (GPU). אני סבור כי זהו המדריך הפשוט והיעיל ביותר שתוכלו למצוא באנטרנט להשגת מטרה זו. יש לקחת בחשבון כי זה כל יעודו של המדריך ולא מעבר. רוב המדריכים האחרים מתמקדים ב-H.264 בלבד, זה כל ההבדל. אני לא יתייחס לצורך ב-GPU בהתאם למפרטים ספציפים או להשוואת איכות תמונה כתלות במפענחים. כמו כן אני לא יכנס יותר מדי לפרטים טכנים ומשמעותם, אלא יתמקד בעיקר בדרך המהירה והאפקטיבית ביותר להשגת המטרה הנ"ל. המדריך תקף לויסטה ו-XP, ומבוסס על כרטיסי nVIDIA , מסדרה 8 ומעלה. כרטיסים מבוססים…

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. אני רוצה כרטיס מסך מינימלי שיתאים למסך 20 אינצ' (סמסונג t200 רזולוציה 1680x1050) עם חצי ג'יגה שיוכל להעלות לי את ה-gta iv+crysis+far cry על VH כולל כל הפילטרים במהירות נורמלית לא צריך משהו ממש תותח המפרט שלי עדיין לא בנוי אך יהיה לי מעבד q6700 ספק hec ויותר או שווה ל-500W... לוח אם p43 של gigabyte מארז cm 690, וזיכרון 2/4 ג'יגה 800MHz, פשוט אני חשבתי על ה-9800GT בגרסת ה-oc של ג'יגה בייט אך אבי אומר שמספיק ה-9400GT... דרך אגב אני גם רוצה שכל המשחקים שיצאו השנה אני יוכל להריץ מינימום ה-H... תודה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by pro.surfer,

כרגע יש לי GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 אחד וחשבתי לחבר עוד אחד יש לי לוח תומך P5Q DELUXE וספק CORSAIR HX SERIES 620W PSU שיכול להחזיק. השאלה שלי היא האם אני חייב לחבר כרטיס 4870 של אותו יצרן עם אותה גירסה או שזה לא משנה ? ראיתי שכרטיסים של חברות אחרות זול יותר מהכרטיס של GIGABYTE יש סיבה ? תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הגענו ליום שכבר לא כיף לשחק משחקים... אני אוהב לשחק על המקסימום הגדרות ;D החלטתי לשדרג את המחשב הזה: Antec P-182 ASUS P5K Delux WiFi AP Adition Intel Core 2 Quad Q6600 Tuniq Tower OCZ 2 GB DDR2 800 Mhz Platinum Rev 2 4-4-4-15 XTC Gecube HD2900PRO 512 MB WD 320 GB SATA-2 Samsung DVD-RW X20 SATA SH-S203B Corsair HX520W Dell 24 LCD 2407WFP HC Logitech MX3200 אני משחק משחקים כבדים ברזולוציה של 1920X1200 בהגדרות הגבוהות ביותר ומחפש כ.מסך שיצליח להתמודד עם הדרישות של המשחקים היום. לא רוצה משהו אוברקיל שיהיה לי טוב גם לשנים הבאות כי לא משנה מה אני אקנה בשנים הבאות אני אצטרך להחליף אותו אז חבל סתם לשפוך כסף. חוץ מזה צריך לקחת בחשבון שאני מחליף גם זכרונות ל4 GB יותר מהירים וגם X4 …

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by davidsystem,

היום קניתי כרטיס מסך gtx260 של zotac אמרו לי אם אני רוצה לשדרג pointofview gtx260 אני לא מכיר את החברה האם היא מוכרת?כדי לי ?אני יתין לינק של שתיים אני צריך להוסיף עוד 90 שקל בשביל לשדרג http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=4

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shady121,

אני עומד ליפני קניה ואני מיתלבת מה יותר טוב 9800GTX VS HD3870X2 אני יודע שה-ATI יותר חזק אבל שמעתי שיש לו בעיות עם פילטרים ו-AA זה נכון ומה אתם ממליצים?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by itay3ez,

http://www.skypc.co.il/pl_product~LV381~8~0.htm http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=967 אם יש לכם הצעות אחרות לגבי כרטיסי מסך מ2 האתרים האלה בכייף אני ישמע (:

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by noambaum,

השאלה בכותרת, ללא שיקולי עלות - מה נותן את הביצועים היותר טובים ? הם אמורים לעבוד על 2007WFP. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by NTT,

שלום,מצאתי ברשת את הבנצ'מארק הבא של הכרטיס 4870 http://www.guru3d.com/news/ati-radeon-hd-4870-vs-geforce-9800-gx2-benchmark-results/ זה אמיתי? והכרטיס יהיה בארץ כבר ביום של ההשקה כמו עם הסדרה של ה9000? ומה יהיה המחיר בערך?(אמרו לי 1400 ש"ח בערך,זה נכון?) תודה!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by קלוקיי,

שלום, תשמעו יש לי את הכרטיס 4870 והטמפ' שלו היא 80 מעלות במנוחה וזה נראה לי מאוד הרבה, לכן אני רוצה לדעת איך אפשר להוריד את הטמפ' שלו אם אפשר, תודה...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם, היום אני סוגר את העסקה וחשובה לי העצה האחרונה (ומקווה מהירה) שלכם. קצת מתבאס על ה 4850 שאני כל פעם אצטרך לשחק עם המהירות מאוורר שלו כדי שלא יזיין לי בשכל, ובכלל, הבנתי מכמה תגובות פה שמבחינת ביצועים ה 4850 לא עולה על ה 9800gtx , הבעיה היא שהוא קצת יותר יקר. אז מבחינתי ה 100 שקלים האלה לא מהווים בעיה, אבל אני ממש צריך את העצה האחרונה שלכם, בשורה/שתיים. למה לי ללכת על ה 4850 חוץ מהעובדה שהוא זול בכמאה שקלים? המון תודה!!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shai_123,

שלום, רציתי לדעת אם אני ירכש כרטיס geforce 8800gt הוא ייכנס לתוך לוח האם שלי? כאילו ללוח אם שלי יש חיבור PCI-E אבל הוא יעבוד והוא יכנס ? הלוח אם הוא P5VD2-VM וספק 500wt

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. נכון להיום יש לי כרטיס מסוג 4850 בודד, ההתלבטות שלי היא כזאת, מבחינה כלכלית, ומבחינת ביצועים, מה יהיה עדיף יותר 1. להשקיע בכרטיס מסוג 4850 נוסף +ספק חדש שיוכל לסחוב את 2 הכרטיסים (ליברטי 500 שסוחב המון דיסקים) 2. להסתפק בכרטיס מסוג 4870 תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני רוצה לעשות מחשב HTPC מפנטיום 3 ישן , המחשב צריך להיות מחובר לפלאזמה בחיבור HDMI לכן אני חייב שיהיה בכרטיס יציאת DVI איזה כרטיס הכי זול ופשוט יש עם DVI , לצפייה בסרטים בלבד. כרגע יש בו רידון 9200 עם יציאת וידאו אבל בלי DVI לצערי. בקיצור כרטיס פשוט וזול עם יציאת DVI כמובן בחיבור AGP.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gania23,

אז ככה המפרט שיש לי בצד והמסך שלי שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280 *1024 חשבתי שאולי עדיף לרדת מהכרטיס hd4850 גם כי הספק שלי הוא רק 400 wat וגם בגלל שהמעבד שלי e6300 והוא יחנוק את הכרטיס מסך עכשיו איזה כרטיס כדאי לי לקחת על מנת להריץ משחקים חדשים שעומדים לצאת לדוגמא mirror edge , nfs , gta IV ,crysis warhead על רזולוציה 1280 *1024 ושהמשחק ירוץ חלק ויפה.......... שורה תחתונה איזה כרטיס יתאים לי למפרט ולרזולוציה של המסך , יריץ לי משחקים בצורה חלקה ויפה ויהווה תחלופה ראויה ל x1900 xt שברשותי עכשיו תודה מראש ג'ניה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by liortaib,

השאלה שלי מאוד ]שוטה איזה כרטיס מסך עדיף לקנות למחשב חדש שמיועד למשחקים בעיקר.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4049 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1240 המסך הוא מסך 22 אינץ.. והמיפרט q9650 ep43-ds3l PCPOWER&COOLING 610 nzxt tempest wd 640 4gb 800 cl4 תודה לכל העונים!

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום קניתי כרטיס מסך חדש Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 בהמלצת המוכר את המעבד לא החלפתי, יש לי מעבד ליבה אחת,Intel Pentium 4 630, 3000 MHz 15 x 200 בנוסף לוח האם שלי גם די ישן D915GUX כיצד זה ישפיע על הביצועים במשחקים? בתודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

אני לא מצליח להתקין דרייברים (את החלק של WDM) ואני משער שכתוצאה מכך הGPU כל הזמן קורס... יש לי 1800X ולפני זה היה לי כרטיס פחות טוב והייתי משחק איתו UT3 וזה היה בסדר ועכשיו לא כי כל הזמן הGPU קורס... עם הכרטיס הוחלף גם מסך ומאווררים אם זה אומר משהו... כשאני מריץ SCAN FOR ARTIFACTS (אגב אין לי מושג מזה... מישהו אמר לי לעשות..) או FIND MAX CORE (את זה אני דווקא יודע!) בATITOOL לפעמים יש על הקוביה נקודות צהובות (נראה לי מאוד הגיוני שזה קשור לדרייברים אך אם אתם רואים סיבה אחרת...) בבקשה אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by 100100,

שלום, יש לי מחשב: dual core pentium e2180 2000 mhz gigabyte ga-945gcm-s2l 2GB RAM כרגע המחשב עם הכרטיס מסך מובנה המעפן של הלוח אם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי שאני אוכל להריץ משחקים אבל לא משהו יקר. חשבתי בכיוון http://zap.co.il/model.aspx?modelid=586532 (אין לי הבנה בכרטיסי מסך אני לא יודע אם הוא טוב או לא) כדאי לי לקנות אותו או שהכרחי משהו יותר טוב בשביל משחקים של היום?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מתעניין בנושא כדי להאיץ סימולציות של מערכות תקשורת ב-MATLAB, בדומה למה שהוצג ב-CUDA ZONE. למישהו יש ניסיון ממשי בתחום? http://www.nvidia.com/object/cuda_what_is.html הכוונה לעבודה בפועל עם ה-SDK, כתיבת קוד תואם ובדיקת ביצועים. למעו הסר ספק - לכתוב CUDA-C או MATLAB... זה החלק הקל וזה לא עיקר העניין שלי פה. חשוב לי לדעת מה ה-Performance Gain שאפשר לצפות בפועל מהטכנולוגיה ומכרטיסי המסך העדכניים באפליקציות שציינתי, בדיוק כפי שאחרים מעוניינים מה לצפות מהכרטיסים בגיימינג או בעריכת תלת-מימד. לפי ההדגמה באתר של NVIDIA הם האיצו FFT פי 14 בהשוואה ל-MATLAB שזה מרשים אך מניסיוני גם כתיבה ב-C רגיל מאיצה את הביצועים בסדר גודל דומה והרבה יותר מזה לעיתים, אז איפה היתרון של CUDA? מה ר…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.