כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
אני חדש פה ועם זאת כמובן באה שאלה. אני מחפש מסך lcd חדש למשחקים (8ms) של אחת מהחברות הבאות: lg, viewsonic. הבנתי שהן החברות המובילות בתחום. כמה דברים שחובה שיהיה לצג: 17", 8ms, ניגודיות של מינימום 1:500 אין עוד משהו משמעותי שצריך בנוגע לצגים האלה תקנו אותי אם אני טועה. מחיר מקסימום 2500 שקל.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני לפני שידרוג של כ. מסך וכנראה שאקנה 4870. איזה עדיף? מהקצת שקראתי, הבנתי שבכרטיס הזה כבר יש חשיבות לכמות הזיכרון, אז כנראה שזה יהיה עם 1 ג'גה זיכרון. אבל איזו חברה עדיפה? לדוגמא, הבנתי שב-4850 של MSI יש קירור ממש טוב. אשמח לקבל המלצה התקציב לא בעיה ( מה גם שקראתי כאן שמתוכננת הורדת מחירים בקרוב ). אני מעדיף ATI על NVIDIA והבנתי שזה כרטיס מצוין למשחקים. בכל אופן כרגע יש לי: המעבד הוא INTEL CORE 2 CPU 6600 2.40GHZ. והלוח הוא DG965WH יש לי 2G זיכרון על המחשב. מסך 27 1920X1200 תודה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרטיסים ממשיכים לצאת, דורות מחליפים את קודמיהם... מה התזמון הכי נכון לקנות כ.מסך? כלומר סדרה חדשה יוצאת במחירים אסטרונומיים->המחירים יורדים, מתחילים שמועות על סדרה חדשה->המחירים יורדים עוד יותר ויוצאים כרטיסים חזקים יותר מאותה סדרה->יוצאת סדרה חדשה נוספת והסדרה הקודמת מתחילה להעלם מהמדפים->הסדרה הקודמת כבר לא קיימת על המדפים ואנחנו בערך בשלב השני של המחזור. אני לא פריק גרפיקה, אין לי גם תקציב לכרטיסים הכי חדשים והכי חזקים בשוק. מה הטיימינג הכי טוב לקנות כרטיס מבחינת עלות / ביצועים? יכול להיות שברגע שסדרה חדשה יותר יוצאת? (לדוגמא - לקנות כרטיס מסדרה 8 ברגע שמשוחררים הכרטיסים הראשונים של סדרה 9) מנסיונכם?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך 17 חדש עד איזה 900 שקל ככה אהה ועדיף כסוף אבל לא חייב
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ויש לי כמה אופציות שאני חושב עליהם: Radeon 8500 Geforce 4 TI4200 עכשיו, אני לא סגור על איזה FIGHT ה8500 נותן עם GEFORCE 4... ההכרזה של קארמק כמובן הטתה אותי לצד האדום, אבל בכל זאת... לא כל העולם DOOM3. מ8500 כרגע יש: Hercules 3D Prophet FDX 8500LE בטווח מחירים של 160-170 דולר Gigabyte ATI RADEON 8500LE DDR PRO DH TV-Ou בטווח של 180-190 דולר לשני יש מערכת קירור הרבה יותר טובה. שניהם עם 64 מגה זיכרון. ואפרופו זה: מה אתם אומרים, לכחות לגרסאות עם ה128? כי תוספת של 10-20 דולר לשיפור כזה בהחלט שווה לדעתי, אבל השאלה היא תוך כמה זמן זה יגיע (לא בוער לי כל כך...) ומה יהיה תג המחיר בארץ... עוד משהו לגבי הרדאונים: מתי יוצא הדור הבא של A…
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז שוב אני "מפתיע" בשאלה נוספת, והפעם... כרטיס מסך חדש, למי שכבר ראה וגם במקרה אולי שמע הכרטיס שיש לי עכשיו הוא: asus GeForce 3 ti200 deluxe טוב בחודשים האחרונים (כמה שהם אחרונים) המאוורר של הכרטיס מסך חדל מלעבוד, אחרי מס נסיונות הצלחתי לתקן את המאוורר , פתחתי אותו וניקיתי את כל האבק, המאוורר עבד חלק וללא רעשים במשך מס' שבועות, לאחר מכאן רעשי ה"מגרסה" הועלו כרוחות השחור ותוך מס' פעוט של ימים חדל הכרטיס מלעבוד, והוא מגיע כיום לטמפרטורות גבהות מאוד ! ומתחמם מאוד מהר, אדם לא דואג שכמותי משחק וחורש להנאתו במשחקים כמו , Wc3 ,americas army, UT2003 ומעביד קשה את הכרטיס המסכן שבחום של ישראל לא מקבל איוורור 8). אז תראו חשבתי אולי לקנות מאוורר חדש אבל מסתבר שזה לא כלכך מתאים…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש מחשב חדש: Core i5 750 GTX260 Super Overclocked של Gigabyte, 4GB ram לפני כמה ימים התקנתי Crysis Warhead, שיחקתי על הגדרות Gamer, רזולוציה 1920x1080 וAA - 2X. במהלך המשחק כל בערך 10 דקות ולפעמים גם כל פעם שטענתי את השלב - המשחק נפל (מצב Not Responding ב-Task Manager). בוסף ראיתי הודעת שגיאה בצד ימין למטה ב-notification, בקשר לדרייבר של NVIDIA 197.45 (העדכני ביותר) - אין הסבר על השגיאה, פשוט רשום שקרתה שגיאה. לאחר שזה קרה לי עשרות פעמים, חשבתי שאולי הגדרות נמוכות יותר לא יצרו את השגיאה הזאת, אז שמתי על הגדרות Mainstream והמשחק פעל יפה מאוד עד שסיימתי אותו. עכשיו אני לא מבין - איפה הבעיה? בכרטיס מסך? בדרייבר? אולי בגלל שהמשחק עובד על 32 ביט והווינדווס והדרייב…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי הספירה המסקרנת לאחור, נחשפים המרכיבים הטכניים בליבת Vega המתקדמת במיוחד מבית מפתחת השבבים. האם יש כאן תחרות אמיתית ל-Pascal של NVIDIA? לכתבה
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים. ביכולתי/ברצוני להביא RTX 2080 בשבועיים הקרובים מארה"ב. כרגיל יש מבחר רחב של מוצרים ממגוון חברות. השאלה היא האם ללכת על הכי זול שאני מוצא או לחפש דגם טיפה יותר מומהר. בנוסף לגבי חברות, הבנתי שאם אני רוכש בחו"ל עדיף לרכוש EVGE מכיוון שהם נותנים אחריות בנלאומית - נכון?
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
- 3 followers
-
-
המשיח כבר כאן ! [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצבע לסקר על כרטיסי המסך ועודד אחרים להצביע
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שלי Q6600 4GB RAM ASUS P5N-E SLI EZCOOL 400W הכרטיס מסך שלי נהרס ואני צריך לקנות אחד חדש אני צריך את העזרה שלכם מצד אחד אני צריך כרטיס מסך טוב שיריץ כל משחק על הגדרות מקסימליות עם ביצועים נכבדים אבל מצד שני לא כל כך יקר מה אתם ממליצים לי?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
AXP M 2600 (225X11.5) 1Giga of ram NF7-SL יהיה נציל נכוו? או שחבל על הכסף?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבוע.... ביתניים אני מתכוון להחליף במחשב שלי את הכרטיס מסך כי יש לי וודוו וזה כבר אומר הכל..... ואולי גם להוסיף קצת זיכרון.... חשבתי על משהו זול שכל המטרה שלו זה לתמוך בDirectX 8.1 מה שהוודו לא עושה.... אז רציתי ללכת על geforce2 mx400 עכשיו כאן אני נתקל באותה הבעיה שיש לי עם הGF4 שאני רוצה לקנות והיא לבחור חברה... עכשיו אני יכול לקנות בסופר( ;D ) של PcPartner ב340 שקל נדמה לי... ואני יכול לקנות באיזה חנות מחשבים באיזור שלי Pine ב350 נדמה לי.... עכשיו ברור לי שהחברות האלה הם לא מי יודע מה אז תיעצו לי מה לעשות בבקשה.... אם לקנות אחד מהם או ללכת על חברה רצינית .. ואם כן אז על איזה... ואם אפשר שהמחיר לא יעלה על 450 שקל זה יהיה נחמד.... תודה
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ה 9100 אמור להות יותר חזק מה 9000 נכון? אז מה קורה פה?? נלקח מהסקירה הבאה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני ירכש כרטיס geforce 8800gt הוא ייכנס לתוך לוח האם שלי? כאילו ללוח אם שלי יש חיבור PCI-E אבל הוא יעבוד והוא יכנס ? הלוח אם הוא P5VD2-VM וספק 500wt
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין קצב ריענון של 65MHz ל 85MHz וכו'? מה קצב ריענון בעצמם אומר ועל מה זה משפיע? - תודה.
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
זהו. אחרי 3 וחצי שנים טובות, הכרטיס מתחיל להראות סימני זיקנה, הוא גוסס ומבקש רחמים. הנה התוצאה: ניסיון לשחק גיטר הירו 3, 800*600, הגראפיקה הכי נמוכה שאפשר וגם זה מקרטע ניקיתי קירור, שימנתי, שמתי משחה חדשה, אפילו בניתי קירור משלי (גוף קירור של פנטיום 4 ומאורר 80) וזה לא עזר . אבל! המחשב לא נתקע, והמשחקים פועלים אז למה שאני לא אשחק בו עד שהוא ישרף? יהי זכרו ברוך טוב צריך הצעות לכרטיס חדש לא יקר סביבות ה-400-500 שקל אני משער. לא מתכנן להריץ קרייסיס על מקסימום... תודה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשבוע הזמנתי מחשב חדש לקחתי כרטיס 1950XT עם הקירור הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9025 והכל היה בסדר... לפני יומים התקשר אליי הטכנאי של החנות ואמר לי שממש לא כדאי לי לשים עליו קירור זר מחשש לעבודה לא תקינה של הכרטיס ומאוד כדאי להשאיר עליו את הקירור המקורי ומדובר בכרטיס מסך רציני בלה בלה בלה.... לי זה נשמע קצת מוזר אני ראיתי בנועה מלא מבצעים עם הקירור הזה במיוחד עם כרטיסים של רדאון...ואני מדבר על חנות LOGIC מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רואה ששומדבר לא משתנה אצל NVIDIA אשר משנה את שמות כרטיסיה ללא הרף בכדי לתת לקונים טעם לרכוש אותם. הGeforce 250 GTS הוא לא יותר מאשר הGeforce 9800GTX+ שצויד בשם חדש הכרטיס נשאר אותו הדבר בגרסת ה512MB אך בגרסרות ה1GB הכרטיס מקבל PCB חדש (לא מובן למה...) Bottem of the Line הוא אמור לתפקד כ9800GTX+ לכול דבר. מה עוד Nvidia מתכננת? עוד בדיחה גרועה מבית Nvidia תודות לanandtech http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3523
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, אז הGTX 480 שלי מת בפתאומיות ואני לא מתכוון לבזבז שבועיים מהקיץ בלי המחשב שלי אז אני לא יכול להזמין כרטיס חדש מחו"ל. גם כן, נמאס לי מהחום והרעש ולכן החלטתי לשדרג לGTX 680. אז אני צריך למצוא אחד בארץ. המחיר הנמוך ביותר שמצאתי הוא 2700 ש"ח שזה בערך 650$, חוץ ממודעה אחת ביד2 עבור 680 שממוקם באילת ב2,000 ש"ח.. מה שלא רלוונטי כי אני גר בגבעתיים. עשיתי חישובים ומצאתי שאוכל להשיג את הGTX 680 מחו"ל במתחת ל600$ כולל שילוח ואולי מתחת ל550$ דולר אם אחכה להזדמנות הנכונה. אבל כפי שאמרתי, אין לי זמן לזה. אז אני שואל אתכם, HWZone, האם אתם מכירים מקום שאוכל לרכוש GTX 680 בפחות מ2700$ בארץ? תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אני סוגר את העסקה וחשובה לי העצה האחרונה (ומקווה מהירה) שלכם. קצת מתבאס על ה 4850 שאני כל פעם אצטרך לשחק עם המהירות מאוורר שלו כדי שלא יזיין לי בשכל, ובכלל, הבנתי מכמה תגובות פה שמבחינת ביצועים ה 4850 לא עולה על ה 9800gtx , הבעיה היא שהוא קצת יותר יקר. אז מבחינתי ה 100 שקלים האלה לא מהווים בעיה, אבל אני ממש צריך את העצה האחרונה שלכם, בשורה/שתיים. למה לי ללכת על ה 4850 חוץ מהעובדה שהוא זול בכמאה שקלים? המון תודה!!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Asus P5SD2-X (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 656 System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (02/06/06) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache Monitor MAG InnoVision XJ700T [17" CRT] (8488374) Storage IDE Controller SiS PCI IDE Controller Storage Controller SiS 182 RAID Controller Disk Drive WDC WD16 00JD-00HBC0 SCSI Disk Device (149 GB) Optical Drive ASUS DRW-1814BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:14x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, תשמעו יש לי את הכרטיס 4870 והטמפ' שלו היא 80 מעלות במנוחה וזה נראה לי מאוד הרבה, לכן אני רוצה לדעת איך אפשר להוריד את הטמפ' שלו אם אפשר, תודה...
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מסך R9800Pro ואני לא יודע של איזה חברה הוא. על הקופסה רשום: *למעלה מצד ימין (ובעוד מקומות) - POWERED BY ATI *מצד שמאל רשום - GEXCUBE מישהו יכול להגיד לי אם החברה שיצרה את הכרטיס היא ATI או GEXCUBE (אם יש חברה כזאת). אני אנסה להעלות תמונה של הקופסה. ד"א הכרטיס עצמו בצבע אדום. ממש תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-