עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Atlon-Xp,

רציתי לשאול עם יש לי לוח עם שתומך בAGPX2 ואני קונה GF4 הכרטיס יפעל בסדר גמור או איכותו בביצועים תרד קצת? תודה,

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by Leo101,

אני צריך את עזרתכם... לדוד שלי שעכשיו קנה מחשב יש gf5500. המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד ולכן אין לו שימוש בכרטיס, והוא הסכים לתת לי אותו.(לי יש מובנה) בלוח אם שלו יש כרטיס מסך מובנה. המטרה שלי לקחת את הכרטיס מסך שלו ושהוא ישתמש במובנה. השאלה איך אני עושה את זה? חיפשתי בביוס אופציה להפעיל את המובנה ולא מצאתי... האם למישהו יש מושג? דגם הלוח: giga byte GA-8VM800PMD-775 קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  3. שלום לכולם, המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Mainboard Model P5L-MX אסוס זכרון 2.5 גיגה מסך 32 של HITACHI (מתכוון לעבוד עם HDMI) WIN XP וכנראה שאני מוסיף עוד 2 גיגה זיכרון (עד כמה שזה רלוונטי) צרכים:מולטי טאסקינג ומידי פעם משחקים FIFA GTA(פחות קריטי) עד 300 שח, את RADEON HD4650 GDDR3 ראיתי שהמליצו בסטיקי אבל לא ממש מצאתי אותו (בZAP למשל...)אז אין לי עליו יותר מידי מידע מבחינת מחיר בגדול אני מבין שלצרכים שלי מספיק 512 זכרון נראה לי שעדיף DDR3 אבל אני לא בטוח לגבי Interface: 64 Bit. או 128 אני לא ממש מבין מה ההבדל על מה הנתון הזה משפיע?? אני לא פוסל את NVIDA אבל עד כמה שהצלחתי להבין מהקריאה בפורום הכרטיסים שלהם פחות יתאימו לי... אשמח לשמוע הצעות הארות הערות לגבי כל דבר ת…

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by אמיר ט,

אני מתכנן לקנות 1950Pro ברגע שהוא יצא, השאלה היא האם לא כדאי כבר לחכות לכרטיסים תומכי DX10 ?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by XXXgamer,

לכרטיס המסך הזה יש תוכנה שמאפשרת "לשחק" עם האפשרויות שלה. על מנת לחבר מכשיר,התוכנה איתרה את המכשיר,וכדי לראות שמתי את המכשיר כ-primary. עכשיו כשהמכשב דולק,אני לא יכול לראות תוכנות פועלות,למעט windows explorer. כשהפעלתי crysis,ראיתי שהתוכנה נמצאת מעבר לצד ימין,כך שרואים רק את הקצה השמאלי שלה.כך שאני מניח שהתוכנות נמצאות גם מעבר לצד ימים של המסך,מפני שכאני מפעיל תוכנה המחשב מתנהג כרגיל,חוץ מלהראות אותה.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  6. שלום לכולם, מנסה להחליט איזה כרטיס מסך לקנות, הכרטיס מיועד למשחקים חדשים בריזולוציה 1200×1920 . בתקציב אני יכול לקחת 4890 או GTX275/HD4850X2 אם חריגה, השאלה היא האם שווה להשקיע את הכסף הנוסף עבור GTX275 או HD4850X2 . במידה ואתם ממליצים על ה-4850X2 האם ייתכנו בעיות תאימות או תמיכה עם משחקים קצת ישנים, או בעיות דרייברים באופן כללי. שקט הוא פרמטר חשוב אבל לא קריטי. מפרט רלוונטי: מעבד: E8400@3.65 ספק: OCZ Poewrstream 520w לוח: GA-EP43-ds3L זכרון: 4GB על מע' 64BIT תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by rafi100,

לאחר פירמוט המחשב אני צריך להתקין את הדריוור של כרטיס המסך אני לא יודע איך ??? הצילו בתודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

שום לכולם, לחבר שלי יש את הספיר 4850 גרסאת הVapor, שנרכש ב900 ש"ח לפני פחות מ-3 שנים (במסגרת האחריות) הכרטיס התגלה כמקולקל (נבדק) והבחור בסניף טוען שהכרטיס שווה 300 ש"ח, שזה במילים אחרות, 5670 משהו כזה. זה אומר שחבר שלי עכשיו יקבל כרטיס שחלש משלו? האם הוא זכאי לכרטיס ב900 ש"ח או בכרטיס של השווי הנוכחי של הכרטיס שלו? בבקשה תעזרו, אני לא רוצה שחבר שלי ידפק.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by Bashash,

הדרייבר הקודם היה 8.10 ורציתי לעדכן ל-8.11... בהתחלה הסרתי את 8.10 ואז גם השתמשתי ב-driver sweaper. אחרי תהליך ההסרה התקנתי את הדרייבר והכל הלך חלק. בסוף ההתקנה הוא ביקש לעשות REATART וכך עשיתי. המחשב התחיל לעלות ופתאום (אחרי הסמל העגול הזה של ויסטה) אני מקבל בלו סקרין. חשוב לציין שזה קרה לי גם שניסיתי להתקין 8.11 BETA אבל לא עשיתי מזה סיפור כי זה BETA ואז פשוט חזרתי ל-8.10... תודה רבה לכל המגיבים!!!!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום, מחר אני קונה מחר עם 6600gt של pov ואני רוצה לראות תמונות מסך ממשחקים שעובדים עם הכרטיס מסך הזה...כמו HL2 DOOM3 ועוד... אני ממש רוצה לראות אם יש לזה איכות ממש טובה... הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי.. אולי אתם תוכלו לעזור לי ! תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by Shlomiooster,

כנראה אני קונה מחשב עם הכרטיס הזה איך הוא בהשוואה ל 9200M GS של הניידים

12. זאת שאלה שהייתי חייב לשאול בגלל שאני כמעט סגור על לקנות את הכרטיס הנל אז רציתי לדעת אם יציאתו של הכרטיס החדש של Nvidia תשפיע על מחירו של ה8800GT רציתי לדעת בערך בחודש מאי מה יהיה המחיר שלו לאור יציאת הכרטיסים החדשים של שתיי החברות המובילות

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. ובנוסף לכך מה ההבדל הביצועי ביניהם (הפער ביניהם המחיר הוא רק בערך 50-100 שקל אבל פי 2 זיכרון-איך זה יכול להיות?)

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by eladbu,

יש ברשותי 3DMARK 05 PRO התוצאה שקיבלתי היא 2380 רציתי לדעת אם התוצאה משקפת את המערכת בא אני משתמש? P4 3G 800 HT 256*2 KIGSTON 400 GIGABYTE CHIP875 R9800 PRO 128M 256 BIT

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by nitsanroz,

איזה וורסיה הכי כדאי? מבחינת סוג וגודל זיכרון.. איזה יצרן?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by d1a1n0,

כותרת. תודה רבה, שיראו השוואה מול כרטיסי מסך אחרים.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by Eled,

כשאני ההגדרות של המשחק Battlefield 2, יש לי אפשרות לבחור רק ב-60 hertz. וגם בהגדרות מסך של win xp כתוב שרק 60 נתמך. האם יש דרך לשחק במשחק בכל זאת בתדר יותר גבוהה? תודה,

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  18. שלום לכולם אני חדש פה אל לא להתעצבן משאלות נוביות. ברשותי מחשב amd 2600 + ram 512 וכרטיס מסך g force 3 ti 200 אממ יש לי הרגשה שהכרטיס הזה קצת יוצר צוואר בקבוק למחשב בעת משחקים שדורשים גראפיקה , מהו הכרטיס הטוב ביותר למערכת שלי בתקציב הדל והקטן שיש לי 300-350 שקל תודה רבה

19. Started by Mr.Pepo,

לחבר את המחשב לטלוויזיה זה קלי קלות, אבל אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלווזיה בסלון כדי לראות ולשמוע דרך מערכת הקולנוע הביתית שלי. עכשיו כדי שלא יהיו חוטים ברחבי הבית אני הייתי רוצה לנצל את מערכת הכבלים של הבית בכדי לעביר את שדר הווידיאו. השאלה שלי אם אפשר בעזרת VIVO שמתפצל לחיבור S-Video להתחבר למערכת הכבלים של הבית, ואז, לחבר את החוט של הכבלים שבחדר שלי לחוט המוביל לסלון דרך קופסת המיתוג. הבעיה שלי היא אם אפשר לחבר את הS-Video למערכת הכבלים של הבית... תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. אני צריך את היעדכון לכרטיס מסך יש לי REDON 9800 PRO של TUL אני צריך דרייבר דחוף כי נדבר לי הדיסק :'(

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. שלום! אני מתכנן רכישת מחשב בקרוב, ואני צריך לקנות את המחשב בימים הקרובים כדי שהוא יהיה מוכן ללימודים. כמו כן, קראתי שאמורים לצאת יחסית בקרוב (מתי?) כרטיסי הביניים של הדור החדש - ה-6600 והX700. רוב הסיכויים שלא יהיה לי את התקציב לקנות את אחד מהכרטיסים האלו, אבל הכרטיסים האלו אמורים להיות הרבה יותר טובים מכרטיסי הדור הישן, לדוגמה ה-9800PRO וה 9600XT ולכן סביר שהמחירים שלהם ירדו. מישהו יודע במקרה (או יכול להעריך מהשקות קודמות של כרטיסים, ברור לי שאי אפשר להתחייב על מספרים מדוייקים) אם ומתי צפויה להיות ירידה במחירים של ה-9600XT וה-9800Pro? כי אם צפויה ירידה משמעותית, יכול להיות שאני אקנה לוח עם כרטיס מסך ONBOARD (תוספת שולית מבחינה כספית), ואשדרג כמה שבועות אח"כ לאחד מהכרטיס…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. מעוניין לקנות ...... avlas1@bezeqint.net

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

שאלה1: יש איזה כרטיס מסך מסדרת Redoen איך שלא קוראים לסידרה הזו הסוג שלו הוא: ATI Radeon 8500 128MB DDR DualHead w/TV&DVI אני מכיר את ה-8500 הרגיל וה-Le, ה-Le עולה בערך 1000ש"ח, הדגם הזה לא יודע למה עולה 1300ש"ח, מה מיוחד בדגם הזה? :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: שאלה 2: איזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 1300ש"ח גג? :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: שאלה3 ואחרונה: איזו תמיכת directx יש ל-geforce 4 ti4200? תודה מראש, GONZILA

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by Delux,

RIVA TNT2 32 MB ב85$ (הייתי נותן את הלינק אבל אני חושב שזה פרסום תקנו אותי אם אני תועה) אני אישית קניתי GFORCE 2 64 MB ב300 אז איך יכול להיות שהכרטיס המסריח הזה יעלה 400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.