עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by J.allmighty,

שלומות, אני נכנס לתחום שאין לי שמץ מה לקנות ולכן אני פונה אליכם.. אני צריך מסך טלויזיה 30 אינץ LCD שאני יוכל גם לראות טלויזיה עליו אבל גם אפשרות לשחק משחקים דרך המחשב או עבודה שוטפת ועוד איזה כרטיס מסך צריך לעניין ? אנא המליצו כדיי לא כדיי וכדומה ומה הפיתרון הטוב ביותר בשבילי, לגבי התקציב - אני צריך משהוא טוב לא את הטופ שבטופ תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by Shadow64,

עבור מחשב חדש שאני שוקל לקנות. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371767.0) מה ההבדל? מה מומלץ? תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by Nemesis,

רק אצלי הוא עובד בקצב של צב? עם 780GTX ו- i5 2500S אי אפשר לקבל 60FPS קבוע ברזולוציה 1440p עם כל ההגדרות על המקסימום. צריך לרדת ל- 1080p. המשחק לא אמור להיות כזה כבד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by guyyug,

אני יודע שמסכי שפורפרת עדיפים על LCD בנושא זה אבל האם בכלל זה אפשרי לשחק בצורה סבירה על מסך כזה עם זמן תגובה של 25MS

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by co11,

שלום לכולם , היום קיבלתי בשעה טובה את הכרטיס מסך SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP . חיברתי אותו למחשב והwindows vista לא מזהה אותו . הוא כותב לי במנהל התקנים מתחת למתאמי תצוגה "מתאם גראפי vga רגיל" . באתי להתקין את הדרייבר והוא מסיים את התקנה ועדיין לא מזהה אותו . יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by pk1,

למה בתמונת השוואה שבאתר בין גירסת הPCI לAGP יש לגירסת הAGP פעמיים את אותו סוג חיבור שאני חושב שלא מתחבר למסך ולגירסת הPCI יש את החיבור הזה וגם חיבר רגיל למסך?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

עד היום לא שמעתי את המאוורר כמעט , במהירות סטוק ובלי לשחק וכו פתאום התחיל להרעיש כמו לא יודע מה.. וזה במהירות מאוורר של 26-28 .. כלום ממש אני כבר מימשתי פעם אחריות בקשר לבעיה הזו והנה עוד הפעם זה קורה. מוזר מאוד ( אולי בכלל עדיף לי להחליף לאיזה מערכת אוורור יותר טובה? Accelero twin turbo pro כמו זאת למשל ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by roiavraham,

הוצע לי לקנות מחשב 4gb ddr3 זיכרון פנימי עם מעבד i5 החדש של אינטל וכרטיס גרפי 128mb. השאלה אם הוא יעשה עבודה כמו מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce 105m 512mb עם ליבה כפולה דור שני. הבנתי שיש מאיץ גרפי בליבות החדשות של אינטל ויעילות מסוימת בהעברה מהירה יותר של נתונים מהמאיץ למעבד בגלל השבב החדש (P55). בקיצור.האם זה מתאזן?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by DDgeva,

ואני 99% קונה את הGeForce 6800 GS.. 1. זה כרטיס טוב? הוא צריך להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו עד עוד איזה שנה וחצי דיי טוב.. 2. אמרו לי שהוא טוב לאובר-קלוקינג.. זה נכון? אם כן, לעשות אוברקלוקינג זה מסובך? ועד כמה זה ישפיע?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8670 הלוח הוא nForce4 SLI והכרטיס מסך הוא 6600GT עם שתי ליבות, אבל המחיר הוא 3345 ש"ח ואני זוכר שקראתי בחדשות שבאתר שבארה"ב הוא יעלה בסביבות ה 400$ כמעט חצי! מישהו מכיר את החבילה הזאת והאם היא משתלמת או ששווה לקנות לוח אם וכרטיס מסך בנפרד?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. יש לי כ400 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס מסך סוף סוף היום יש לי מובנה 4500MHD אני משחק בעיקר קאונטר סטרייק מעבד Q8300 ספק 500 וואט סיסוניק הכי חשוב לי יחס ביצועים לשקל ,אם צריך להוסיף קצת אז זה בסדר

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by er0101,

הטמפ' מגיעה ל52 מעלות, מחשב שעובד 24/7, בינתיים כמעט לא משחק. זה תקין? מה הטמפ' המקס' המומלצת לכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. שלום לאחרונה אני נתקל בהפחתת ביצועים משמעותית בכרטיס שלי (המפרט בחתימה) במשחק GTA SA, התקיעות וההאטה מגיעים לאחר זמן משחק מסוים (כמה דקות) והשאלה היא האם זה נובע מהתחממות הכרטיס שבמנוחה הוא על בסביבות 50 מעלות ובמאמץ בין 65 לשבעים ומשהו. בנוסף המארז עצמו חם אבל לא יודע אם זה באמת כל כך קריטי תןדה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  14. כזה לדוגמא תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  15. כמו בכותרת, אתם יכולים להמליץ לי על משהו שעבר Tweak. הייתי מרוצה מהאומגה, אבל הם עושים לי בעיות ה- Windows לא אוהב אותם, ובגלל זה הוא לא נותן לי איתם Refresh Rates מלאים. אני לא מעוניין להתקין את הדרייבר המקורי של Nvidia.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by So@tr43,

משהו טוב שיכול להפעיל את מרבית הדברים.! בבקשה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by vince carter,

לפני כ-3 חודשיים רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של אסוס 88GT ...הכרטיס היה מצוין..והריץ את כל המשחקםי בהגרדות הכי גבוהות...לפני כחודש...הכרטיס התחיל להשמיע קולות (המאוורר של הכרטיס) במשחקים כבדים כמו קרייסס וCOD4..רעש מטריד ביותר...למישהו יש הצעה מה לעשות ? לפנות לחנות ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  18. צריך המלצה לכרטיס מסך: http://pdfcast.org/images/s/895/of-sand.jpg (הספק כח שודרג לזה: Mustiff 550W Retail MU550W) תקציב: עד 600 שימושים: משחקים תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  19. אנשים PLZ תעזרו לי! קניתי את זה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1762 אני ממש לא מבין מה אני באמת אמור לקבל מהכרטיס הזה. אולי מישהו שיש לו את אותו כרטיס שיסביר לי אם זה נורמלי? זאת תמונה מ EVEREST : (אני יודע שהתוכנה הזאת לא ממש מדוייקת) http://pictures.greatestjournal.com/userimg/1845406/198648 מה זה אומר אם שם הקוד בכרטיס שלי הוא 350 ? (ב EVEREST) עבדו עלי או משהו??? יש לי R9800PRO מזיגזג (256BIT) ועוד משהו. איפה אני יכול לקבל מידע על תוצאות?? תוצאות שלי ב 3DMARK (מעבד 2.6C 512 MB) ללא אוברקלוק כמובן על 1024*768 AF 4 AA 4 - יצא לי 2800 האם זה גרוע ?? שמעתי אנשים אם די אותה מערכת שקיבלו 6000 ... יכול להיו…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  20. אוקי אז החלטתי לקנות את ה 6800 le הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7834 ורציתי לדעת מבחינת פרטים איך הכרטיס ? העם הוא טוב לאובר קלוק מבחינת זיכרנות וכו וכו?? כמו כן איך החברה שמיצרת את הכרטיס טובה?? ועם מישהו יודע עם הוא יתאים לבלוק קירור מיים שלי maze 4 כי באתר כתוב שהוא מתאים לרוב הכרטיסים.. אבל מניסיוני יש כרטיסים שבהם יש איזו חתיכה של נגד או משהו שמפריע לבלוק לשבת טוב לכן רציתי לדעת עם מישהו יודע בבודאות עם הוא מתאים?? ושאלה אחורנה העם הוא במאת יורת טוב מ9800 פרו או לא?? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by Lumber_Jack Jim,

למישהו יש מושג ממתי החברה סגורה? יש לחבר שלי כרטיס Nr9 Revolution IV AGP עם מחבר 1600SW,אבל משום מה הוא פשוט לא מוכן לעבוד עם מסך-Siemens TFT (דגם MCF3501T),אבל המסך לא מוכן לעבוד עם הכרטיס,כאילו הוא לא מזוהה ע"י הכרטיס,והדרייברים באתר לא עוזרים לו במיוחד. נתקלתי בפורומים באתר של #9 באדם עם בעיה דומה(עם אותו מסך אפילו) אך הוא לא קיבל אף תשובה לבעיה שלו. ויש לי שאלה,כרטיסים למה אלו בדיוק? לא יצא לי לראות אותו והחבר שלי לא פירט על שאר המערכת שלו...

22. אם אפשר אחד שמופיע באתר http://www.skypc.co.il זה בכלל יהיה פנטסטי תודה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. אם ה 1800XT יותר משתלמם ממנו אז איך אתם כותבים שבטווח המחירים 1500-2500 ה79GT יותר משתלם כשה18XT עולה 2200.. קחו לצומת ליבכם..

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. אוקיי ככה יש לי p4 1.8A 256mb rdram Geforce 3 Ti200 זה בעצם מה שעקרוני עכשיו אני בהתלבטות מאוד קשה אם בכלל שווה לשדרג את הכרטיס מסך עם מחשב כזה... או פשוט לחכות עוד ככה חצי שניה ולקנות מחשב חדש... האפשרויות שיש לי נעות בין רדאון 9500 ל9600 כי זה בערך גם טווח המחירים שאני כרגע מוכן להשקיע אבל הלוח שלי הוא AGPx4 והכרטיסים AGPx8 והאם אני באמת יוכל לשחק במשחקים עם AA נורמלי ולא ללא...

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.