כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
הי אני משתמש ב ATI RadeOn 9200 ןמסך LCD של BENQ FP781. משום מה בזמן האחרון כשאני משנה את הרזולוציה של המסך, פשוט גודל התמונה המוצגת נהיה יותר קטן (התמונה מוצגת רק על חלק מהמסך). איך אפשר להחזיר את זה למצב נורמלי? תודה גלעד
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 6600GT AGP. יש לי כמה בעיות, ב-80% מהמשחקים , אני פותח את המשחק , בהתחלה הכל טוב אבל שזה נכנס ממש למשחק אז הוא נתקע לגמריי כלומר כל המחשב תקוע שחייבים לעשות ריסט, ולפעמים גם נתקע בתפריט. (זה לא יכול להיות בעיה במחשב מכיוון שבכרטיס הישן שלי זה עבד טוב) במשחקים הישנים יותר ,יש בעיות גרפיקה כבדות כלומר כל מיני חירבושים של המשחק וכו'... ממש התבאסתי :\ מישהו יודע אולי מה הבעיה?? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LG F900P,אני רוצה לנקות אותו,ניקיתי עם מטלית עדינה ועדיין לא עוזר,יש כתמים ולכלוך. ערכתי חיפוש בפורום,ומצאתי שיש חומר שמותאם לזה, אבל קראתי שבחלק מהמסכים זה עלול להזיק למסך,האם זה תקף לגבי המסך הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תראו יש לי מצלמה דיגיטלית MINI VD ואני רוצה לקנות כרטיס פיירוויר כדי להעביר סרטים שיש לי על הקטלת למחשב, רציתי לדעת כמה דברים: איך אני יודע אם המצלמה תוכל להתחבר לכרטיס? כי אין לי חיבור של FireWire בתחנת עגינה שלי אז זה אמור להתחבר בתור AV או USB (מאיזה יציאה יצא הכבל לכרטיס)?? יש מלא סוגים של כרטיסים ואני לא מוצא הבדלים ביניהם חוץ מהמחיר, איך אני אדע מה יותר משתלם לי לקנות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8034&PHPSESSID=e27c6b64b69f5b00a1df462a71bcd683
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איך החברה הזאת - יש למישהו נסיון? ואיך הכרטיס הספצפי הנ"ל PixelView GeForce 6800 GT? http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/FX/GeForce%206800%20GT.htm
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך 600 עד 700 שקל
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
excuse me for writing in English, my Hebrew doesn't seem to work. Well, I got the mentioned graphic adapter, how can I check its temperature? I'm planning an O/C. thx
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
לא ידעתי לאן להכניס את זה אז שיהיה.... יש לי סרט בפורמט SVCD. אני לא מצליח לראות אותו על המחשב ... למה ? רק DVD יכול לקרוא אותו ? יש דרך להפוך SVCD ל-AVI או כל פורמט אחר שאפשר לפתוח בעזרת מדיה פלייר ? ואם כבר אז: יש סידי בגודל 800 מגה ? אפשר לצרוב עליו עם כל צורב ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מחשב פנטיום 4, מעבד 2 ג'יגה, ו-512 זיכרון. כרגע יש ברשותי רדאון 9000 עם 128 מגה זיכרון, והייתי מעוניין להחליפו. אשמח לקבל את המלצותיכם.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את הכרטיס אך יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D850EMV2 האם הכרטיס יעבוד על הלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של AMD - K8T Neo: אני מתלבט בין: 1. X800-XT 256MB DVI +VIVO 2. xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3 מה דעתכם ? האם שניהם עובדים אותו הדבר על לוח האם שהזכרתי ? איזה ספק צריך ? 400 מספיק ? האם אני אראה שיפור מהכרטיס שברשותי ASUS 9800XT 256 ? תודה לכל מי שיענה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
למרות שהפורום אכזב אותי כבר כמה פעמים שביקשתי המלצה או עצה ולא ממש קיבלתי , אבל לא משנה. לפי איך שהשוק נראה כרגע, האופציה ה"יחידה" שלי זה הבנקיו 767-12. עכשיו מה שאני הכי מחפש כרגע זה חוות דעת מאנשים שהתנסו עם המסך הזה ספציפית, או עם מסכים של בנקיו באופן כללי. (ואגב, כרגיל אשמח להצעות נוספות) תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני רוצה את הכרטיס הזה וכרגיל אן כלום בארץ שלנו מה עושים ומה הכי טוב ב-6600 תודה רבה
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ספייר X850XT PE מנעה מחשבים ובכל דריבר שאני מתקין (מקורי מהדיסק או מכל אתר והפצה שהורדתי) הוא כותב לי שמותקן ATi Radeon X850 Series גם על הכרטיס עצמו רשום שזה XT PE ולא SE יש לזה סיבה הגיונית ?
-
- 15 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום קיבלתי אותו. המפרט של המחשב הוא: A64 3200+ MSI K8N NEO4 PLATINUM MSI NX6800GT PCI-E 1024 RAM אלו הדברים החשובים. עכשיו לאחר שהתקנתי את הדרייברים להכל, נכנסתי לאוורסט, וראיתי תחתVIDEO ADAPTER היה כתוב: Video Adapter nVIDIA GeForce 6800 Ultra PCI-E (MSI NX6800 Ultra) עכשיו הדברים התחילו להיות מוזרים.....בGPU CODE NAME היה כתוב: GPU Code Name NV40UPCX זאת הליבה הנחתי לבד.. ועוד משהו מוזר..במספר צינורות העיבוד היה כתוב 12: Pixel Pipelines 12 זה נראה לי מוזר, כי ב6800NU יש 12 ובGT אמורים להיות 16, אבל למעלה היה כתוב בכלל שיש לי אולטרא... יכול להיות שעבדו עליי? יכול להיות שאוורסט מזייפת? זה הגיוני? תודה מראש. נ.ב אם תרצו תמונה של הדף, ר…
-
- 13 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לציין שהכרטיס מסך שלי ATi Radeon 9700 Pro הלך לעולמו כפי שניראה .. אבל זה לא בטוח כי אם משחקים במגעים אפשר להחזיר אותו לחיים... אז הבעיה העיקרית שלי היא.. אני יודע שאפשר לתקן אותו כי ה- Chip שלו בסדר גמור ויש בעיה במגעים, ואם כן איפה אפשר לתקן.. אם אי אפשר לתקן אני צריך ליקנות אחד אחר כניראה.. אז יש ליי תקציב מקסימלי של 1250 שקל בערך... ראיתי המלצות לגבי כרטיסים אבל אני עדיין מיתלבט.. אני מחפש כרטיס טוב למישחקים שישאר אצלי הרבה זמן ולא ילך אחריי שנתיים ! אני צריך כרטיס חזק ברמה של ATi Radeon 9700 Pro ומעלה מבחינת ביצועים .. אז אנ י צריך מימכם המלצות, כי אני שמעתי ש- Geforce 6600 GT יתאים לי, בנוסף אמרו לי ש 9600XT הוא טוב מאוד ברמ של 9700 שהיה לי וגם זול…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינץ' LCD שיהיה טוב גם למשחקים ובכלל לנוחות כללית. ראיתי את המסך הבא ואני יכול להשיג אותו ב-1500 בערך...קצת יותר (1700-1800) Samsung Syncmaster LCD 913N קצת פרטים על המסך: מהירות תגובה - 8ms יחס ניגודיות - 1:800 זווית צפייה - 160/160 תמיכה ב-16 מיליון צבעים רזולוציה מקסימלית 1280*1024 גודל נקודה 0.294 מ"מ הוא נראה לי שווה רצח....מה אתם אומרים? יש אולי מסכים אחרים יותר טובים ממנו? (אם כן מה הדגם? אני אבדוק מה המחיר בשבילי למסכים אלו)
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E כי בקי אס פי רשום רק את זה אני רוצה לדעת עם זה ddr 3 או לא יודע מה עם אפשר יותר פרטים עליו תודה!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני מריץ את הבנצ' הוא מגיע לשלבים המאוחרים איפה שמתחיל להיות סאונד ואז יש לי הודעת שגיאה: FMOD errer in FSOUND_SerPaused: Not enough memory מישהו יכול להגיד לי מה פשר ההודעה?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן , כנראה שאיאלץ לוותר על קניית 6600GT וללכת על כרטיס אחר. השאלה - איך ה-6600 הרגיל?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עד 250 ש"ח, וצריך המלצות? בנוסף יהיה נחמד אם תגידו לי מה הפרמטרים החשובים שצריך לבדוק כרטיס כזה (כלומר איך יודעים שכרטיס טוב)? עוד שאלה פעם שהייתי מחבר את מחשב למערכת סטריו שלי, והיא הייתה מחוברת לשקע הרדיו של כבלים (פעם היה ניתן לקלוט שם תחנות עם הפס קול של ערוץ שלוש וארבע) אז כל עוד שהיה חיבור גם למחשב וגם לכבלים אז היה קול כזה "מממממממממממ" והיתי נאלץ לנתק אחד מהם. עולה לי השאלה האם יכול להיות שזה סימן שיהיה לי בעיה לחבר את כרטיס טלויזיה לשקע של כבלים? מישהו נתקל במשהו כזה או דומה בעבר? מקווה שתוכלו לעזור כי הנושא די לא מוכסה (בד"כ עולות שאלות אין תגובות) תודה לכל המגיבים, טל
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הדריוור החדש לא עושה בעיות? ובמה הוא יותר טוב מהקודם?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-