כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג את המחשב בתקופת הקיץ/קצת אחרי כרגע יש לי כרטיס AGP.. אני לא רוצה לקנות כרטיס חדש רק בשביל PCIX ועם תמיכה בDIRECX 9 בלבד מישהו יודע צפי?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
היי יש למישהוא מושג מתי צריך לצאת ה8600 כי אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה שיהיה לי כבר את הD10 שיספיק לי להרבא זמן. ה8800 יותר מידי יקר בישבילי ובקשר למעבד אני מחכה ל CONORE 6320
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שווה לחכות עד סוף החודש או שכבר לא יעזור? בעיקרון חשבתי על הכרטיס הבא : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SP860S256&cart=11788557393443094〈=heb מה אומרים? אני ישמח לקבל על זה תגובה..
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
כולנו זוכרים ומכירים את שוק המחשבים ההפכפך... היה את התקופה בה ה 9800PRO עלה כ-2300 שח, ובין יום הפתיע את כולם וירד פלאים ל-1500 ש"ח. הדבר הזה גם קורא במעבדים ובכל רכיב עם שוק מתהפך. השאלה שלי מתי תהיה הוזלה משמעותית שכזו בכרטיסיי ה HIGH END כגון ה 6800GT ה X800XT\PRO ושאלה נוספת, מתי ה 9800XT ירד במחירו שמגיע לכ2500 שקל ולא מציג ביצועים טובים יותר משל ה - GT שעולה באותו מחיר כמו שלו ? מה שומר על הערך והמחיר הגבוהה של הכרטיס הזה ? ומתי צפויה ירידת מחירים משמעותית ? הדבר לא חייב לקרוא עם כניסת כרטיסים חדשים...
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
לא מזמן הגעתי לארץ אז אני לא ממש יודע איך זה הולך פה.... ראיתי שכבר לפני איזה חצי שנה מחירי הכרטיסי מסך בארצות הברית ירדו..... למה בארץ זה עדיין לא ירד? אני לא מבין את זה..... מישהו יודע מתי מתעדכנים המחירים פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מתי תיהיה הירידת מחירים ל4870 ומה יהיה המחיר החדש שלו? האם פחות מ1000? תודה אריאל
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי מגיעה לארץ גירסאת ה-AGP של ה-6600GT? האם תצא גירסאת AGP ל-X700? מישהו יודע מה הוא תווך המחירים של הכרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov עם ידוע למישהוא מתי הוא יוצא לשיווק בישראל *אני צריך אותו כי אין לי ברירה ה-GTX460 SLI הלוח אם שלי לא תומך ואני צריך כרטיס שקט תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
דגם מלא: Gainward nVIDIA GeForce 6800 Video Card, 128MB DDR, 256-Bit, TV-Out/DVI, 8X AGP, Model"Gainward Power Pack Ultra/2100 TV-DVI Golden Sample (GS), One Slot design" -RETAIL אני מתכוון לקנות אותו מNewegg ב295$, עכשיו בקשר לאחריות אתם חושבים שאני יוכל לקבל אחריות דרך Gainward העולמי ? או בדרך אחרת? אני רוצה את הGainward כי יכולות הOC שלו הם גבוהות וזה די חשוב.. לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-128-197&depa=1
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קראתי בפורומים וכל פעם מישהו מעלה את הנושא שאפשר להשיג עד 2300 שקל GEFORCE 6800 GT. חיפשתי בכמה חנויות והכי זול, מה שנראה כמו 2370 ש"ח מסתיים ב- 2500 אחרי 55 שקל משלוח ועוד 60 ש"ח על תשלום בכרטיס אשראי ושאר בלגנים. משהו יודע ויכול לתת לי לינק איפה אפשר להשיג כרטיס כזה במחיר הכי זול ? אני מסכים כמעט לכל דגם חוץ מ- ASUS כמובן. כל עזרה תתקבל בברכה אני רוצה להזמין! תודה
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1457 האם כדאי לקנות את הכרטיס? מישהו התנסה עם הכרטיס? אני מעוניין שיהיה לי 100 FPS קבוע ויציב במשחק CS 1.6. אשמח לשמוע את דעתכם על כרטיס זה.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך יגרום לבעיות ? הוא שהוא חלק יציב שיחזיק כמו שנתיים ללא בעיות (ללא OC)
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חברים, אני קצת בבעיה.. יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT ואני מת להיפטר ממנו בצורה מטורפת. עכשיו המפרט שלי הינו כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz זיכרון: 2 ג'יגה זיכרון (של 667 מגה הרץ) לוח אם: Asrock ConRoe1333-D667 ספק כוח: ג'נארי, של כ 450-480 וואט. (עד עכשיו לא היו בעיות, כשנתיים) עכשיו התכנון שלי הוא ללכת על הכרטיס הבא: Zotac - GTS 250 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה כ-610 ש"ח. אך השאלה שלי היא האם הוא מתחבר על הלוח אם הנ"ל והאם מומלץ לי לחבר כרטיס מסך שכזה על מחשב כמו זה? שלא יהיה איזה מצב שישרף או משהו חחח... אז באתי להתייעץ איתכם. אשמח לתגובות והצעות =] תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות את ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט אך איני יודע אייזו חברה לבחור והחברות שהכי נראה לי הם גיגה-בייט והרקולס, רציתי לדעת מי יותר טובה וגם למי יש קירור יותר טוב או ששנייהם אותו הדבר. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל- 9800GT, המפרט שלי הוא Intel® Core2 CPU E6300 1.86GHz Gigabyte Lakeport-G i945G 2x512 MB (DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 7600 GS מסך 19" רזולוציה 1280X1024 האם 9800GT יהיה חזק מידי בשביל המפרט? אני בטוח הולך גם להחליף את הזיכרון ל-2GB או 4GB, לא סגור עדיין. ואם אפשר גם להמליץ לי על יצרן טוב לכרטיס המסך הזה, לא למטרות OC. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנכ"לית מפתחת השבבים תקבל את הבמה המרכזית בתערוכת החומרה הגדולה בטאיוואן בסוף החודש הבא - וברשת משוכנעים כי העיתוי ישמש להכרזה הן על דור חדש של מעבדים והן על דור חדש של כרטיסי מסך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכננן אוברקלוק לכרטיס מסך שיהיה מיועד לגיימינג כבד אז מה עדיף: Sparkle 8800GTS 320MB Calibre Retail או 2900PRO? אני חושב על הפרו לעשות לו אוברקלוק ולהגיע לXT וזה גם מה שרוב האנשים המליצו לי
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג כ.מסך (הישן נפח נשמתו) ויש לי מספר שאלות בנוגע לכרטיס מסך 460GTX 768Mb. מפרט קיים: e6750 Gigabyte p35-DS3L 4GB hyperx @1066MHz Sea sonic 520Watt silver Antec Three Hundred האם הספק כוח הקיים יחזיק את הכטיס מסך (לא רק מבחינת הספק כולל אלא גם מבחינת האמפר על המסילות)? האם המארז יספק קירור מספק לכ. מסך החדש? והאם במערכת הזו עם ה 460GTX יהיה צוואר בקבוק (מבחינת המעבד או אולי משהו אחר)? ואם יש צוואר בקבוק האם אפשרי לבצע OC במערכת שיפתור את הבעיה (חימום + הספק)? ושאלה אחרונה האם יש יצרן מומלץ עבור הכ. מסך (מהתנסות אישית של מישהו, קראתי ביקורות ברשת)?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס 8500GT אני מעוניין להשתדרג ל 2600XT כי הכרטיס הנוכחי לא מספק אותי יש לי חבר עם הכרטיס הנ"ל והמשחקים פועלים לו מצויין אני מעוניין לשחק במשחקים בערך כמו ביושוק קרייסיס אנריל(...) אבל עם הזמן שהגרפיקה במשחקים תתקדם אני יעבור אלייה בקיצור,אני רוצה את הכרטיס הזה ולא פחות(אם אפשר יותר טוב בעד 1000 ש"ח לא משנה מאיזה חנות אז סבבה) ואני לא מוכן להתקרב ל 1950 כי הוא לא DX10 אני רוצה DX10 ואני יודע את כל הפקה פקה שאומרים פה ובכל זאת מתעקש בקיצור(שוב..) מישהו יכול להמליץ לי על הגירסא הכי טובה של כרטיס זה, אבל אני רוצה שהכרטיס עצמו יהייה יפה,עם איזה תמונה של אש או משהו כי אני מתכנן לקנות מארז עם דלת אם יש משהו יותר טוב בעד 1000 ש"ח שתומך בDX10 מחנוןת אמינה אז יות…
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
והייתי בטוח שאזלו לי השאלות... החלטתי לקנות את ה 270X, אבל עכשיו אני רואה שיש אותו מהמון חברות ואם כמויות זכרון שונות. אשמח אם תעזרו לחדד את ההבדלים ולהמליץ על כרטיסים ספציפיים. כמה זכרון הכרטיס הזה צריך? ועוד שאלה, יש לי לוח אם DP67BG של אינטל, אם אני מבין נכון הלוח תומך ב PCIE2 והכרטיס ב-PCIE3, ז"א אני אקבל ביצועים טיפה יותר חלשים נכון? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד שאלה, יש לי 4G של DDR3 בשביל להריץ משחקים עדכניים אני צריך לשדרג או שזה מספיק? (בהנחה שאני לא מריץ כלום ברקע כשאני משחק) - - - תגובה אוחדה: - - - חידוד: לשדרג == להוסיף זכרון
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-