כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 …
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות 8800GTS 320MB של חברת XFX ב900 שח אז מה יותר עדיף/חזק 9600GT שעולה חדש באזור ה 900 שח אוו 8800GTS תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 180 דולר לכרטיס מסך מארה"ב, אני בינתיים לקחתי את ה8800GT של אסוס שעולה שם 182 דולר(ניואג) אבל רציתי דעות לגבי 9600GT וסדרת ה38XX המקבילה של ATI.. מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תציעו לי כרטיס מסך pci - express במחיר של 1500 בערך ו... שיהיה רק של חברת nvidia הצ'יפים לא ati ושהחברה של הכרטיס עצמו תהיה asus
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה זה הכרטיס הזה : Prolink PixelView GeForce FX 5900LE 128MB :-\ -האם הוא יותר טוב מה XT? -האם המחיר 1140 הגיוני? -מה LE אומר? - PixelView זאת חברה מוכרת?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האם יש חשיבות לסוג הקירור לבין ביצועי הכרטיס? מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אחרי שניסיתי לצרוב ביוס והצריבה לא הצליחה, עשיתי ריסט למחשב והמסך לא קיבל אות מהכרטיס מסך . העברתי את הבורר של הביוס של ה- 7950 לביוס השני, ביוס הגיבוי . עכשיו הכל עובד כמו שצריך אבל אני שואל את עצמי מה עם הביוס הראשון ? איך אני מתקן\מסדר\משחזר אותו למצב תקין ?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז זה הספק שיש לי http://img402.imageshack.us/my.php?image=picture001eg7.jpg עכשיו איזה כרטיס כדי לי מי הX1950 מבין כולם יש אבדל ממש ענק? יש לי מעבד 939 3000+
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג עוד מעט את הכרטיס מסך שלי ל9800 gts/gtx האם המעבד intel core 2 e6600 יעשה צוואר בקבוק לכרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום מעוניין לשלב כרטיס מסך שיתמודד עם הצגת 1080P ו-BR. אשמח אם תסבירו לי את נכונות או אי נכונות הדברים הללו: 1. קראתי מאמר שמציינן כי מי שמתכוון לנגן בהצלחה סרטי Blu Ray ו-HD DVD. רצוי שיקנה Nvidia (שני כרטיסי מסך מדגמים Geforce 8600 / 8500GT שמצליחים להתמודד בהצלחה מלאה עם נגון H264 1080P). 2. בנוסף קראתי במקום אחר כי יש לוודא שהכרטיס תומך בטכנולוגיית PureVideo במידה ומדובר ב- Nvidia או תומך בטכנולוגית Avivo כשמדובר ב-ATI. טכנולוגי זו לפי המאמר, מיועדת להשבחת ביצועי הוידאו. אציין שלא ראיתי באף כרטיס מסך שמצויין שמדובר ב-PureVideo, או לגבי ,Avivo ב- ATI
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בסה"כ בסדר גודל בינוני, אני לא משחק יותר מידי, אני מחפש משהו בסביבות ה-500 ש"ח. חשבתי על 9600GT, כי חשבתי שזה יספיק לי, המליצו לי ללכת על HD4770, כלומר להוסיף עוד איזה 100 ש"ח בערך. שווה? האם אתם ממליצים על משהו אחר בסכומים האלה? ואגב סתם בשביל לדעת, 9600 רשום שיש לו 256-bit , ול-HD4770 יש 128, מה זה אומר ? ובנוסף, הבנתי שיכולה להיות בעיה עם הלוח אם? יש לי ASUS P5B
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
התצוגה נמרחת כזו, רואים את הכתב אבל הוא עושה כאבים בעיניים קראתי איפשהו שאפשר לפתור את הבעייה אשמח לטיפים
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רואה שהשאלות והתהיות עולות פה הרבה , אז הנה קישור לכתבה עם הסברים על השימוש בהאצת וידאו לתכני 1080P/720P: http://www.guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide/1 תהנו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם MSI GeForce GTX 780 Gaming יפעל טוב עם ספק Seasonic SS-660XP2 660W ? ויתאים ל מחשב עם לוח אם GD65-Z87 של MSI? עם i7-4770k וSSD צורב ו3 הארדדיסקים? , האם ספק 660 פלטינום יספיק לזה? או שעדיף לי להיות עם ג'יגהבייט 770 4ג'יגה עם אוברקלוק? הבנתי שהוא לוקח 246 וואט הכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מסוג X1950 PRO של Sapphire, מהכרטיס יש שתי יציאות לחיבור DVI ויציאה לחיבור S-VIDEO ככל הנראה. השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר של יס לכרטיס הזה בכדי לראות טלוויזיה במחשב או שאני חייב כרטיס טלוויזיה יעודי? במידה וזה אפשרי איך בדיוק אני מבצע את החיבור הזה (ואיך אני מחבר גם את הסאונד לכל העסק)? במידה ולא, על איזה כרטיס טלוויזיה אתם ממליצים בשביל לצפות ביס דרך המחשב ואולי גם הקלטה (לא למטרות עריכת סרטים וכו'). תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מחפש דרייבר nvidia geforce 9400 gt בבקשה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש של אינטל. כיצד ניתן לדעת אם הכרטיס מסך שהתקינו לי מתאים למחשב? תסבירו לי בבקשה מה אני צריכה לבדוק והיכן, אין לי הבנה במחשבים. תודה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
- 2 followers
-
-
שאני רואה סרטי HD הכל בסדר. אבל בסרטים ברמה נמוכה יותר אני רואה מן טשטוש קטן,כאילו אין חדות. אם מסתכלים על התמונה רואים בחלקים ממנה קווים לא ישרים... במחשב הקודם ראיתי את אותם סרטים באיכות הרבה יותר טובה... אך אפשר לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, שתי שאלות לי: -השאלה הראשונה בכותרת. -עוד שאלה שונה בתכלית:האם כל כרטיס מסך הנקרא בשם RADEON מכיל את השבבים והטכנולוגיה של ATI; לדוגמא ASUS RADEON=ATI? תודה רבה מאוד מראש לעונים...
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון החלו להופיע לי בעיות במשחקים.. הבעיות הם בגרפיקה.. יש משחקים שכל מיני גופים מתחילים להראות בצורה גרועה ביותר.. למשל בניד פור ספיד המכוניות מחילות להראות כאלה שבורות: הדבר קורה בכל מיני משחקים ולא רק בזה... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64MB... מה לעשות? האם הבעיה נובעת מכרטיס המסך? לקנות חדש? ואיזה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה6950 ואולי גם לפתוח אותו ל6970 אבל ראיתי שממש עוד מעט יוצאת הסדרה החדשה ה7000 שאמור לתת ביצועים יותר טובים וצורך פחות חשמל. רציתי לדעת אם שווה לי (גם מבחינת מחיר) לחכות עד שיצאו הכרטיסים החדשים או לקנות עכשיו את ה6950 ואם לחכות יש איזה כרטיס שמומלץ לי לקנות רק בשביל לשחק פרו ופיפא בביצועים גבוהים ועל רזולוציה 1920X1080 כי כרגע יש לי 8400GS תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה חיצוני. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:500 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר 3 מסכים למחשב אחד, כך ש: המסך השמאלי יהיה ברזולוציה של 2048X2048. המסך הימני יהיה מסך רגיל ברזולוציה סטנדרתית. (שני המסכים הנ"ל יהיו בקונפיגורצית horizontal span) בנוסף, וכאן החלק הטריקי, אני רוצה לחבר מסך שלישי ברזולוציה סטנדרטית, שיציג בדיוק את מה שהמסך השמאלי מציג. כלומר, מסך מספר אחד, ומסך מספר שלוש מציגים אותו דבר אך ברזולוציות שונות. מסך מספר 2, מציג תמונה שונה. לצורך זה יש לי כרטיס NVIDIA QUADRO FX1700, וכרטיס MATROX שיכול להתחבר ליציאת PCI רגילה. (כלומר יש לי אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך למחשב. וה NVIDIA יודע להציג ב 2048X2048) יש למישהו רעיון? תודה רבה !!! גידי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני עם מחשב DC7900 של HP. מעבד Dual Core E5300 2.6GHz 8GB Ram לוח אם: Hp 3031h ספק: Hp DPS-240MB-3 תקציב לכרטיס הוא 500-600 בלי חריגה. הבנתי שהכי מומלץ הוא: ATI Radeon HD 6850 (לפני זה חשבתי על HD 6770 אבל מגלישה באתר הבנתי שפחות מומלץ). **עריכה** מה עם TX460 2GB GDDR5 ? הוא רק 9 שקל יקר יותר...**עריכה**באתר של AMD רשום שצריך ספק של 500W אז הבנתי ששלי לא יספיק. אני ממש לא יכול להוציא עוד על זה, אז איזה ספק הכי זול אני יוכל להביא שיתאים למערכת שלי? והאם באמת זה הכרטיס הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ראיתי את הביקורת באתר וראיתי שהציון של הכרטיסים שם גבוה משלי גם כשהוא נמצא ב|OC, האם הבעיה במעבד? מפרט בצד, תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-