עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני יודע שזה אפשרי ואני מניח שגם נידון כבר בפורום - אבל לא מצאתי. השאלה היא עד כמה זה יעיל? מישהו נתקל איפשהו בבאנצמארקים לקרוספייר אסימטרי? ובפרט כרטיסי הדגל של סדרה 3 בצירוף עם 48X0?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שייעודו יהיה עריכת וידאו וגרפיקה. באתר של תוכנת העריכה AVID DV EXPRESS ראיתי המלצה לכרטיס שמבוסס על רכיבQuadro4 980 XGL NVIDIA לא ראיתי באף חנות למחשבים מוצר כזה ואני מניח שזה כרטיס מקצועני שניתן לרכישה בסוכנויות מיוחדות שמיבאות לעמדות עריכה. האם זה באמת נחוץ? האם, למשל, כרטיס מבוסס nvidia 6600gt לא יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by p-o-i,

למישהו פה יש GEFORCE FX5200 של ASUS????? אם כן אתם יכולים לשלוח לי עותק של הביוס שלכם...אני חייב לשחזר את הביוס שלי למקורי כי הקרור שפעם היה לי עליו כבר לא נימצא אז אני חייב ברויה טונר תמיד להוריד את הקלוקים...אז בבקשה יש למישהו??

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by davidcohen,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? 1.GeForce 7300 GS 2.GeForce 7600 GT תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by yoni1234,

שלום אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה כדי לי לבחור שיעבוד הכי טוב שאפשר במשחקים. האופציות הם : 1.readon 9600XT 256 MB או 2.Geforce 6600 256 MB ( הרגיל) מה אתם הייתם לוקחים ואשמח גם להסבר. תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. שלום לכולם . בכוונתי לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לישומים של עיבוד תמונה,המרת וידאו וכו'.יתכן גם שימוש זניח למשחקים,בעיקר משחקי רשת. אני לא סגור עדיין על התצורה הסופית של החומרה(אתייעץ בנפרד בפורומים המתאימים)אך בעיקרון יהיה מעבד כפול ליבה של אינטל וזכרון של 2 ג'יגה לפחות. אמנם עיינתי במפרטים המומלצים באתר וברשימה המעודכנת של דצמבר,אך בה מכוונים בעיקר לגיימרים,שזה כאמור לא אני. איני יודע אם בטווח המחיר שציינתי יש תמיכה בתלת מימד,אך אין זה קריטי במיוחד. אשמח להסתייע בנסיונכם ומודה מראש לכל העונים. ..אהה..ושנה טובה למי שזה מדבר אליו...

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by Aqualung,

זה בשביל מחשב ישן יותר... אין דרייברים מתאימים מכיוון שהחברה נמכרה ונסגרה. הדרייברים שמגיעים עם וינדוז אקספי לא תומכים ב OpenGL. המון ארטיפקטים במשחקים (חצי מסך צהוב וכו'). יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג דרייברים של צד שלישי לכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ברשותי מעבד פרסקוט מהירות 3 ,זיכרון DDR2 533 3GIGA לוח אם ABIT AA8 ' אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לאפשרויות הללו ולכן עזרה אנשים יקירים האם כדאי לשדרג את הכרטיס כאופציה זוחה של 800 שח במקום להשקיע במעבד והכל חדש . עד עכשיו היה לי GEFORCE 6200 TC חרא של כרטיס אבל סחב משחקים. הדילמה למשחקים של COD5 ובסיגנון

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by sonik,

משהו יודע איפה אפשר לקנות מסכים קטנים בגודל 12" שטוחים שניתן לחבר כמה כאלה למחשב PC אחד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן אני מקווה שאני במקום הנכון לשאול. יש לי נייד toshiba L655 ,עם כרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 וכל פעם שאני מעוניין לעדכן דרייברים חדשים לכרטיס מסך אני צריך לחכות שיפורסמו חדשים באתר החברה של טושיבה (בתמיכה הטכנית המליצו לעדכן רק מאתר החברה). הדרייברים האחרונים שם הם נכונים לתאריך 14.1.2011 ,כך שהם מאוד ישנים. יש איזשהי דרך אחרת לעדכן דרייברים לכרטיס כך שיותאמו למחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. אני אמור לקנות מחשב חדש. מלבד הצורך בכרטיס שיתמוך במשחקים הכבדים, אני צריך גם יכולת להקליט שידורי טלוויזיה. לאחר התעניינות החלטתי על הכרטיס - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO. הבנתי שהוא יהיה מצויין למשחקים, והוא גם יכול לשמש אותי להקלטת תוכניות. העניין הוא שמישהו הסביר לי שהאיכות של כרטיס כזה כVIDEO IN היא לא גבוהה, ולא משתווה לכרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 500-600 ש"ח. האם זה נכון? איך האיכות שלו כVIDEO IN? והאם אני יכול לקבל המלצה על כרטיס שיהיה יותר זול, שעדיין יספק את הסחורה מבחינת משחקים, ובהפרש אוכל לקנות כרטיס טלוויזיה...

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by swisaman,

שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על האפקט של הdownsampling? תודה.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by reactor,

אני חושב שאמור להיות כאן תדבר הזה שמודד טמפרטורה אבל משום מה אין אותו אולי יש לכם מושג למה?? או איך לעשות שיהיה אותן??

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by bluz,

דרייברים ספיציפים לכרטיס X1950 PRO שברשותי, גירסא 6.1 (או 6.2, לא זוכר) או דרייברים כלליים של ATI, גירסא 7.4? או שזה לא קשור, ושניהם עובדים ביחד?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by niner,

ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card האם ניתן לחבר את הכרטיס לטלוויזיה ולשחק את המשחק על הטלוויזיה במקום על המסך? והאם הוא גם כרטיס טלוויזיה חוץ מכרטיס גרפי?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by Triple-z,

אני משתמש ב- 2 מחשבים שהראשי עם ה- DVI והשני עם ANALOG 1 עכשיו כדי לעבור מהראשי לשני זה רק לחיצה על כפתור 2 שרוצים לעבור חזרה ולוחצים על 2 זה עובר קודם ל- ANALOG 2 וזה קצת מציק צריך לעבור דרך התפריטים כדי לדלג על אנלוג 2 יש אפשרות לעשות DISABLE לאנלוג 2 כדי שאני יעבור בין המסכים בלחיצה ובלי להיכנס לאנלוג 2?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. רציתי לשאול האם שווה לקנות את הכרטיס הזה WinFast TV2000 XP Deluxe+radio ב 353ש"ח (הכי זול שמצאתי) ורציתי לשאול בכללי לגבי האופציה של TIME SHIFTING שקיימת בכרטיסי טלויזיה, איך היא עובדת והאם היא ממלאת את הדרישות הממוצעות

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  18. בדקתי באתר של ATI אבל אין שם ברשימת הכרטיסים את הMOBILITY RADEON 4000 ואים לי מאיפה להשיג דרייברים חדשים מישהו יכול לעזור?

19. Started by ys1,

שלום, רכשתי כרטיס Gigabyte GTX 1060. אין שום בעיה עם התקנת הדרייבר. יחד עם זאת תוכנת ה- Aorus שבאמצעותה אני אמור לכוון את תכונות הכרטיס בהתאם לשימושים לרבות עניין ה- RGB, פשוט לא מותקנת כמו שצריך. מעבר ל- Silent mode גורם למסך כחול, החלק שמטפל ב- RGB - לא מופיע התפריט המתאים שמאפשר שינוי וכו'. מדובר במקרה שלי במחשב חדש לחלוטין. התקנתי מערכת הפעלה מחדש כמה פעמים, ניסיתי בכל מיני קומבינציות התקנה כול לנסות להוריד מאתר Gigabyte עדכונים אחרונים וכלום... לוח אם הוא Asus Prime Z370-A. ה- Bios מעודכן. מישהו נתקל בבעיה דומה ? רעיון איך לפתור את זה ? תודה.

20. Started by amir77a,

יש לי לוח אם מדגם Asus P5B- E Plus מפרט מלא כאן. כרגע מותקן במחשב כרטיס מסך מסוג Geforce GT-210. הכרטיס תקול ואני רוצה למסור אותו לתיקון. במקום העבודה שלי, מוכנים להלוות לי כרטיס מסך זמני בכדי שלא אצטרך להשבית את המחשב. אני תוהה כיצד אוכל לדעת אם כרטיס מסך מסוים יתאים ללוח האם שברשותי? מה עלי לחפש במפרט של כרטיס המסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by ilaysk,

בדריבר של הכרטיס (7800 GTX ) כתוב טמפרטורה 54 ובאותו זמן כתוב בתוכנה של EVERST שהטמפרטורה היא 46 אז למה להאמין?!? ולמה יש הפרשים כאלה P: ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by winil,

יש כבר כרטיסים כאלה? ומתי בערך צריכים להגיע כרטיסי מסך שתומכים בDX11 לארץ?

23. Started by chaikr,

שבוע טוב לכולם אתמול קיבלתי מחשב חדש: E6300 AB9 1 GIG 667 1950PRO 256 של ספיר עכשיו התקנתי XP PRO SP2 ואת הדריוורים שבאו עם הכרטיס בהתחלה ניסיתי להתקין את ה7.1 אבל זה עשה לי בעיות (הוא רשם לי שבגלל שאין לי, נראה לי, NETFRAME 2 הוא לא יכול להתקין את ה MEDIA CENTER) ונאלצתי לסגור את ההתקנה. כשהסתכלתי בכונן C ראיתי שעדיין נשארו קבצים שהותקנו. אח"כ ניסיתי להתקין את הדריוורים מהדיסק שקיבלתי וזה התקין לי עכשיו נתקלתי בכמה בעיות מאז שהתקנתי ועד עכשיו: -פעם אחת כשהפעלתי את הCONTROL CENTER הוא ניתן לי הודעת אזהרה ששניתי את המהירויות שעון של הכרטיס למרות שלא נגעתי בהם (וגם אין לי כוונה...), ישר החזרתי להגדרות המקוריות ושמרתי. בפעם הבאה שהפעלתי נראה היה שהכל בסדר. -בדמו של FLIGHT S…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by DakloN,

מה זה ארטיפקטים ??

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by derdevil,

שמעו את האמת תכננתי את כל המחשב הבעיה שלי זהה הכרטיס מסך אני רציתי לקנות את זה: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO אבל עכשיו ראיתי שיצא את זה: XFX GeForce 7800GT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO PCI-E PV-T70G-UDE שהוא יותר זול אבל רציתי להתייעץ איתכם איזה לקנות ולמה....ואם יש הבדל שמצדיק את ההבדל במחיר????

• 2 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.