כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אחרי שהתקנתי את הכרטיס שלי - 6800NU בשתי מערכות הפעלה... שמתי לב להבדל של 15 מעלות בטמפ' האיידל... לאחר בדיקה גיליתי שהדרייברים החדשים (7.1.8.4) הם הסיבה לכך... אך יש דרך לתקן את הדבר... אם אתם מתקינים RIVA TUNER מספיק להעלות לשניה את תדירות ה - CORE ל- 401MHz והבעיה נפתרת עד לפעם הבאה שתאתחלו... אגב מספיק שתעשו רק TEST ולא APPLY כדי שהבאג יתוקן... אני עשיתי את זה והמעלות צנחו מ 65 באיידל.. ל- 48!!! מקווה שעזרתי...
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
אנשים יקרים, זקוק לעזרתכם בדחיפות. לפני כשנתיים קניתי Radeon 9200 Vivo של חברת Gigabyte. הכרטיס הוא GV-92128VH. לצערי הרב, בבאנדל לא היה כלול כבל VIVO (עם 9 פינים) ולא ניתן היה להשיג כזה בארץ (תאמינו לי, חיפשתי הרבה זמן ובכל החנויות...). בקיצור, הצלחתי לרכוש כבל כזה ב-EBAY סופסוף , ואני מת ללכוד וידאו אבל משום מה, אני תמיד מקבל הודעה שאין דרייבר מתאים. חיפשתי בפורומים, באתרים, ניסיתי להתקין המון סוגי דרייברים (רגילים ו- וגם שילובים של דרייברים רגילים עם WDM מוקדמים או מאוחרים יותר) וכלום. הורדתי דרייברים מהאתר של ATI, את הדרייברים מעמוד המוצר באתר של ג'יגהבייט, התקנתי חזרה את הדרייברים מהדיסק התקנה שקיבלתי עם הכרטיס בעת הקנייה ונאדה. אין כלום. לא מזהה את ה VIDEO I…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטת וידאו למחשב נתקלתי בכמה סוגי כרטיסים חלק סביב 400 שח וחלק מעל 1000 שח האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס שנותן איכות סבירה במחיר הנמוך?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לחבר שלי כרטיס מסך x800 xt על תושבת AGP הוא רוצה לרכוש מחשב חדש אבל עם pci-express אבל ממש חבל למכור את הכרטיס שהוא ממש חזק וטוב. האם יש איזה מתאם שיכול לגשר בין הכרטיס הזה לבין הסלוט של pci -express ? שמעתי משהו על זה , אבל אני לא בטוח...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלוייזיה דרך המחשב. יש לי 2 שאלות: א) האם תהיה בעיה לראות YES דרך כרטיס טלוויזיה ב) אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזיה ואני אשמח להמלצות לכרטיס טוב (בסביבות ה200-400 שקלים) תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל עובד משחקים תוכות שולחן עבודה רק שאני מפעיל סרטים לא רואים בכלל רק שומעים למה זה? הכרטיס מסך שלי זה ati radeon 9800pro
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי! האם כרטיס עריכת וידאו של פינקל בסכום של 1000 ש"ח יכול לשמש גם ככרטיס מסך? תודה!
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה לבקש סליחה מהנהלה במקרה שזה לא המקום לשאלה שלי בקשר למסך... כי לא מצאתי שום פורום אחר יותר מתאים... (אם זה לא המקום בבקשה תעבירו ואל תנעלו...) טוב... אני קונה מחשב חדש מKSP ובגלל שאין להם ממש מבחר גדול של מסכים החלטתי לקנות ממקום אחר .... החלטתי רק על 19 .... לא LCD הרבה הציעו לי על המסכים של LG וראיתי שבזגזג יש בדיוק את המסך שהציעו לי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=111 אבל ראיתי שם עוד אחד כמעט עם אותו שם אבל קצת יותר יקר....: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=1232 רוב הסיכויים שאני אלך הזול מבין שתיהם (הראשון) אבל יש הבדל משמעות בין שניהם? ככ…
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי כרטיס מסך Inno3D GeForce FX 5700LE 256Mb 256bit core, 128 bit memory DDR2. יש משהו, בעל כרטיס eVGA GEFORCE 5700 ULTRA DDR2 שמעוניין למכור את שלו או להחליף לפחות טוב בתוספת כסף. הוא אמר לי להציע לו כמה כסף להוסיף בשביל ההחלפה. הוא עדיין לא אמר לי כמה MB יש לכרטיס שלו. כמה אני צריך להוסיף לדעתכם כדי לא לצאת פראיר? תתאימו את התוספת כסף לפי כל אפשרות MB שיש לו. הוא מוכר אותו ככה ב650 ש"ח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שמעו חברה ... יש לי בעיה כזאת : אני משחק במשחק המוניטי הנקרא WOW בהתחלה המשחק קרטע לי (הגרפיקה שלו מאד נמוכה) ככה שהתעצנתי ולבסוף גיליתי שאני צריך להוסיף עוד זכרון(256-->512) כדי שהמחשב יריץ את המשחק כמו שצריך .. המשחק נטען רק פעם אחת וזהו לאורך כל המשחק אין יותר טעינות אבל משכן, שאני מגיע לאזור זה מתחיל לטעון כל מיני דברים בזכרון ככה שהמחשב מתחרפן אבל לאחר הוספת הזכרון זה הסתדר !! עכשיו לבעיה של דוד שלי : יש לו 512זכרון (RDRAM) והוא גם משחק משחק המוניטי אבל הוא משחק EQ2 והמשחק הזה נטען המון פעמים וזה פשוט משגע את בן דוד שלי ... כל ZONE נטען לו משהו כמו 5 דקות זה לא נורמאלי פעם היה מצב שהוא נטען 15 דקות .. ויש לו המון טעינות במשחק ככה שאצלו זה בלתי נסבל לעומת אצלי …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש geforce fx 5600 256mb... אני רושם בקשה זאת במקומו: היכן ניתן לשנות את רמת ה-pixelshaders ? ניסיתי מס' תוכנות tweak ולא מצאתי אפשרות זאת. chronicles of riddick הוא המשחק היחיד שראיתי שמאפשר שינוי זה בתוכו, ובמעבר ל-pixelshader נמוך יותר היה שיפור ניכר בביצועים! ואין ירידה משמעותית באיכות... גם אם יש , הביצועים עדיפים במקרה זה. מסתבר שסדרת ה-FX המחורבנת לא מתמודדת עם הפיצ'רים שלה. אני לעומת זאת, עם geforce 4 ti 4600 נהנה מביצועים *הרבה* יותר טובים והוא מתבאס... אני יודע שלכרטיס שלי יש נתונים יותר טובים בכל מקרה. אבל עדיין ראיתי שה-pixelshaders מאיט בטירוף. אשמח לתגובות שלא בדומה ל-"חפש בתוכנות tweak", אם אתם יודעים בדיוק איפה, בבקשה תודיעו לי.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לזיף בתוצאה של 3DMARK בעזרת דרייברים יש לי 9800 PRO של גיגה ביט תנו לי דרייבר שיעלה לי את התוצאה בצורה רצינית ועוד משהו באיזה גירסה של 3DMARK הדרייברים משפיעים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה מה אתם חושבים על הכרטיס הזה: Pinnacle STUDIO-DC10-OEM יש כאן פרטים:http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=STUDIO-DC10-OEM&cart=10904421983570582〈=heb זה כרטיס לכידה!!!ולא כרטיס טלוויזיה!!! באיזה פורמטים הוא מקליט??? האם הוא יקליט לי באיכות טובה???(DVD) ואיזה כרטיסים נוספים יכולים להקליט כמוהו???? והם החברה מומלצת?? ויש את הכרטיס הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=OSPREY-100&cart=10904421983570582〈=heb ויש את הדבר הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EZMAKER-USB&cart=10904421983570582〈=heb זה לא כרטיס מה זה??? זה מתחבר ל-USB??? [move]תודה מראש![/move]
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות על הכרטיס - GIGABYTE RX70P256V ATI Radeon X700 Pro 256MB PCIEx16 איך הוא בהשוואה ל - ATI 9800SE האם הוא שווה את המחיר שלו (עלות מול תועלת) האם קיים כרטיס עדיף ברמת עלות מול תועלת. אשמח לקבל תגובות. אני משתמש במסך 19 אינטץ ברזולוציה 1280X1024 ועיקר השימוש הוא לאלפיקציות גרפיות ועריכת וידאו תודה
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
נגיד יש לי מחשב עם RADEON 9800PRO ואני מחבר אותו לטלויזיה 50Hz עם כבל S-VIDEO ומפעיל סרט מהכונן DVD שיש לי במחשב, האם האיכות תהיה זהה לאיכות של נגן DVD רגיל שמתחבר לטלויזיה? אם יש ירידת איכות, עד כמה היא משמעותית?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP... הבנתי שה6600 הכי מומלץ? אבל משום מה לא מצאתי AGP... האם קיים?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק משחק שדורש קצט גרפיקה המסך קופץ לי כל כמה שניות עכשיו יש לי כרטיס מסך דיי ישן riva tnt אבל עד ליפני שבוע הוא הפעיל לי משחקים בסדר גמור טוב בערך.... אמממ pentuim 4 1.6 intel רציתי לדעת אם בטוח הבעיה בכרטיס מסך כי פירמתטי את המחשב והבעיה לא נפטרה אם כן כדיי לקנות כרטיס מסך חדש ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום למומחים... אני מחפש דרייבר לכרטיס טלוויזיה מבוסס על bt878 לווינדוס אקס-פי 64X אם למישהו זה יעזור החברה של הכרטיס עצמו היא CHRONOS http://www.chronos.com.tw תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס TV כדאי לקנות לא משו יקר אלא שאני יוכל לחבר את הממיר של יס ולראות במחשב ואולי להקליט למחשב
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
בעקבות החדשה שפורסמה היום באתר גיליתי את ה L1780Q שקולע בדיוק לנתונים שאני מחפש. באתר היצרן (www.lge.com) לא הצלחתי למצוא את הדגם הספציפי הזה, אבל כן מצאתי את ה L1780U שדי דומה ל L1780Q. ניסיתי לחפש בגוגל השוואות על שני הדגמים הנ"ל אבל קיבלתי הרבה אתרים בשפות זרות. בכל מקרה, מישהו יכול לספר לי קצת על ההבדלים בין הדגמים ? ועוד שאלה קטנה, לגבי האחריות של LG, מישהו יודע את האתר שמספק אחריות ל LG בארץ ?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך GeForce 6600GT 128MB DDR3 AGP 8x (הכל עובד חלק אין שום בעיה איתו תודה ששאלתם) אבל מה שאני כן רוצה לעשות ואין לי ממש ידע איך הוא לראות את תמונת המסך שלי על צג הטלויזיה דרך חיבור ה TV כמובן השאלה היא איך? חיברתי את החיבור מהסלוט של הTV בכרטיס מסך אל גב הטלויזיה והכל מחובר פיקס השאלה היא מה עושים כדי שאני אקבל תמונה עדכנית על המסך? (אמרו לי בחברה שאני צריך להגדיר משהו בהגדרות של התצוגה של הכרטיס מסך. אבל לא נתנו לי עוד פרטים) תודה רבה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס X800XL, איזה תוכנה אני צריך בשביל לצפות ב- VIDEO IN (לראות תטלויזיה על המחשב)......
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז יש לי בעיה של מסך שחור כשאני מנסה לעלות משחק (emergency 3) אמרו לי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך. עכשיו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ati ואחרי שהתקנתי אותו אני כל פעם כשאני מנסה להפעיל את ה-control center או כשאני מעלה את המחשב שאני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: הכרטיס מסך שלי הוא ati radeon 9600 xt עכשיו אמרו לי להוריד את התוכנה driver cleaner מכם אבל אני לא מוצא אותה. אז אם מישהו יכול להביא לי קישור או יש לו פיתרון אחר אז שמח לקבל תשובה
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-