עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נוווו,אני מת להוריד את זה!!! אבל הכרטיס יפעל יותר טוב, או שיהיו בעיות והביצועים ירדו כי הוא לא תומך ב-DX9 ???

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Chaintech GeForce 4 TI 4400 128 MB DDR TV OUT DVI ?? מבחינת ביצועים ? OC ? והכל , אני חייב לשמוע את דעתכם....

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. קודם כל אני מתנמל אם עברתי על אין זה הפורום המתאים לת'ראד זה, התלבטתי והגעתי להחלטה שכאן זה המקום להדפיס את ההודעה שלי.. (אל תיתלו אותי בבקשה.. :-\) להלן מפרט המחשב שלי: Gigabyte 7VAXP AMD Athlon XP 1900+ 256 DDR (not sure whether it's ddr or rdr) ram Geforce 4 MX 440 ציון 3dmark: 5595 ***Not Overclocked*** אם אתם חושבים שהציון שלי נמוך מדי, או שאחד הרכיבים שלי מהווים צבר בקבוק למחשב, בבקשה תודיעו לי.. (אני מתכנן שדרוג). --Vega

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מעוניין במחשב החדש לקנות GAINWARD TI4400 עם DVD של אסוס, ולחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה כך שאוכל לראות בה סרטים מהמחשב. השאלה שלי היא האם אני לא צריך כרטיס פריסה כדי לראות על הטלוויזיה DVD מהמחשב, והאם אני מחבר את הכרטיס ישירות לטלוויזיה או לממיר של yes(?) ועוד שאלה: בפרטים שראיתי על כרטיס המסך היה כתוב שיש לו VIDEO IN/OUT, ואני צריך גם TV OUT, למרות שלא נראה לי הגיוני שלא תהיה בו יציאת טלוויזיה, אבל בכל מקרה... מישהו יודע? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Snake_Eater,

שלום לכולם! עשיתי את ה-Benchmark של Catzilla והמחשב שלי קיבל ציון נמוך. מאוד. מבחינת שדרוגי חומרה הוא המליץ לי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכרטיס הנוכחי שאני משתמש בו הוא 2048MB Geforce GTX 460. חיפשתי קצת באינטרנט ונתקלתי בכרטיס הזה: http://skypc.co.il/pl_product~GVN670OC4~8~0.htm מה דעתכם? האם שווה את ההשקעה? אני פתוח גם להצעות אחרות כל עוד הן מנומקות היטב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by GeForce93,

מצאתי את הדגם AMD Radeon 480 RX 4GB של Gigabyte מסדרת G1.Gaming במחיר אטרקטיבי באחת החנויות. בפחות מ900 שח כולל משלוח ואחריות ל3 שנים. התקציב שלי מוגבל ולכן האופציה היא ריאלית, הוא יותר משתלם במחיר מהמתחרים ורציתי לבקש חוות דעת נוספת, הכרטיס לא מיועד להריץ כותרים כבדים. ואין חשיבות להגדרות גבוהות באחד הסיקורים שמעתי שהסדרה פחות מומלצת, מאחר והכרטיסים נוטים להתחמם, אולם יש הטוענים כי עדכון גרסאת ביוס (F8) פתר את התקלה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by sanchouz,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov אני קונה אותו מארצות הברית , חבר שלי נוסע לשם בעוד שבוע ומביא לי אותו אני קונא אותו מפה http://cgi.ebay.com/GIGABYTE-GV-N470SO-13I-Super-Overclock-Series-320bit-1G-/220703729874?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item3362f7a8d2 באתר הזה כתוב שהוא דורש 550-600W http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-470-soc-review/6 אני ממש מתלבת האם לקנות אותו או שהספק שלי ממש גבולי ולא כדאי, ואדיף ללכת על גירסה יותר פשותה של GTX470 לדוגמה כזה http://cgi.ebay.com/NEW-EVGA-012-P3-1470-TR-GeForce-GTX-470-Graphics-Car-/380244887819?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item58885c890b או בכלל אני…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by StarMo,

MSI Ge Force Ti 4400 Giga Byte Readon 8500 Delux שניהם פחות או יותר באותו מחיר? איזה כדאי? *הראדון 9000\9700 לא בא בחשבון כי אני עובד עם win 98 תודה.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ravid,

בימים האחרוניים רציתי לקנות את המסך 454 של iiyama (אחרי שיכנוע נחמד מהאתר ) אבל נראה שהוא אזל במלאי(ב ksp וגם ב pch) רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי הוא יחזור לארץ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. בשעה טובה ומוצלחת גייסתי מספיק כסף ואחרי התלבטויות קשות בין ה-9600 לבין ה-9500 {שניהם pro}, החלטתי לבסוף לקנות את ה-9500 פרו ולהעיף את הג'יפה 4 הזבל שיש לי כרגע. למרות שהחלטתי כבר לקנות יש לי כמה שאלות ואני מבקש מכם שתשתפו איתי פעולה כי אני יודע שדנו בכרטיס הזה המון, אבל רציתי חוות דעת ממישהו שכבר קנה את הכרטיס הזה והוא משתמש איתו ויכול לתת עליו את חוות דעתו. אז השאלות שלי הן: 1. איך הכרטיס פועל במשחקים החדשים כגון: unreal 2, gta vice, enter the matrix, postal 2 {אני יודע שהם לא כ"כ חדשים אבל רק ככה אפשר לדעת אם הכרטיס הזה יעמוד בדרישות} וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה. 2. יש בעיות נפוצות עם הכרטיס מבחינת התקינות שלו ? למשל, יש לי ספק לא יודע של איזה חברה…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל-Gainward HD 4870 1024MB GS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4535 , ורציתי לדעת (ממי שמבין בזה) אם המחשב שלי יוכל לעמוד בחידוש. צירפתי את המפרט המלא של המחשב (נפתח עם אקספלורר). ממה ששמעתי עד עכשיו זה הכרטיס הכי משתלם וטוב לגיימרים בתקציב של 900-1000 ש"ח... דרך אגב, אם זה משנה, אני קונה גם מסך Samsung T220. תודה..! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by zerocool15,

קניתי בזול יד 2 בחול, שווה לי להיפטר בארץ ביותר כסף ולקנות משהו מהסידרות החדשות יותר? יש לי agp8

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Jook,

נא לפרט האחר בבקשה... ואם אתם מצביעים בבקשה תתנו גם את החברה של הכרטיס שעלייה אצם ממליצים. תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by dadzik,

בד"כ אני מנסה לא לנבור יותר מדי בעבר.. וגם זה די נדיר מבחינתי לחשוב על "מה אם".. כי זה די חסר טעם בכל דבר בחיים. אבל במקרה הזה ולאור התקופה האחרונה בעולם כרטיסי המסך.. אני נזכר ב-3dfx. למי שלא מכיר היא הייתה אחת המתחרות הראשיות בשוק כרטיסי המסך עד נפילתה ב-1999 עד 2002, ולדעתי היא הייתה הטובה ביותר בזמנה, במיוחד מבחינת חידושים (שלדעתי גזרו את דינה בסופו של דבר.. אבל לעומת Nvidia ו-ATI [כיום AMD] היא לפחות העיזה). הניסיון שיש לי עם החברה זה הכרטיס Voodoo 3 כשהייתי ילדון, ולא ממש הבנתי מה אומר כרטיס מסך אז.. ולמען האמת אני גם היום לא יודע מה זה לפרטי פרטים. העובדה שמירב המהנדסים שעבדו ב-3dfx, עובדים כיום ב-Nvidia.. ורכישת החברה והטכנולוגיות שלה ע"י Nvidia, רומזת לנו מ…

15. Started by skyfire,

הייתי בדרך לקנות את R9 390 כשקראתי ברשת שהכרטיס יוצא בימים הקרובים. הבעיה שAMD החתימו את כל העולם ואשתו על הסכמי סודיות ולא מגלים עליו כלום. חוץ מכמה תמונות אין שום דבר. יש למישהו מושג מה נסגר עם הכרטיס הזה ובשורה התחתונה האם הוא יהיה ברמה של 390 מבחינת ביצועים/מחיר? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by albert,

תראו - יוצא עוד חודש וחצי ספלינטר 2 (פנדורה) ורציתי לשדרג קצת את המחשב בשבילו. היה לי עד עכשיו ג'יפה 2 GTS והוא היה בסדר אבל הוא התחיל לגמגם במשחקים והא לא העלה חלק (הנסיך הפרסי החדש). אז היום הזמנתי ג'יפורס 4 TI 4200 עם 128 MB - שעלה לי 650 ש"ח (כולל משלוח והכל). עכשיו - יש לי מפרט דיי ישן: פנטים 4 1700 לוח של אינטל - 845 וזכרון - 640 MB של SD אז הוא יריץ לי משחקים דיי טוב (לא חייב גרפיקה הכי גבוהה) בשנה הקרובה? * הציאו לי 5200 (לא אולטרה) ואמרו לי לקחת אותו אבל בחרתי ב 4200 ויש לי עדיין יומיים להחליף (אם אני רוצה), כדאי לי להחליף? והאם הוא יריץ משחקים כמו שכתבתי למעלה.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום, אני שואל שאלה זו עבור חבר. הוא צריך כרטיס מסך וכרגע יש לו את האפשרויות הבאות: ‏HD 4850 512MB HD 4830 1GB 250GTS 1GB * ספק כוח SEASONIC S12 II BRONZE 620W השימוש הוא עבור משחקים (מה שיוכל לרוץ) וגם שימוש ב-2 מסכים בו-זמנית. איזה כרטיס ייתן לו את הביצועים הטובים ביותר? ללא התייחסות למחירים שלהם אלא רק לביצועים. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. נכנסתי ל-ORB וראיתי אינספור מערכות עם אוברקלוק פחות קיצוני משלי מקבלות ציונים יותר טובים. הכרטיס שלי גם לא כל-כך גמיש לאוברקלוק ועל יותר מ-410/1158 הוא פשוט נתקע. מה אני עושה?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by pxst17,

יש לי חבר שיש לו כרגע כסף לקנות מחשב עם 280X אבל הוא מתעקש על 290X או 780TI כי יש לו כרגע מחשב מאוד ישן אז הוא רוצה ביצועים מעולים.. מה לומר לו? לתת לו לחסוך עוד חודש ושהוא יקח 290X? או שה-280X יספק אותו מצוין? איך להסביר?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by ngc224,

שלום ! יש לי כ.מסך 5770, שני יציאות של DVI ויציאת HDMI, דרך DVI מחובר המסך של המחשב והכל עובד טוב בחיבור של HDMI יש לי טלוויזיה, והמחשב לא מזהה אותה, במה יכולה להיות התקלה ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום, המחשב שלי נתקע מדי פעם כבר תקופה ארוכה, התקיעות באות בלי קשר לכלום (לדוגמא אני יכול להיות בדסקטופ בלי שום תוכנה והמחשב פשוט יתקע), ולעיתים מלוות התקיעות במסכים כחולים. החלפתי זכרונות והחלפתי הארדיסק, וזה עדיין קורה, אז הגעתי ביחד עם כמה אנשים למסקנה שככל הנראה זה בעיה בכרטיס מסך, שהוא החלק היחיד במחשב שלא החלפתי ב4 חודשים האחרונים. (יש לי ממש מחשב חדש לגמרי..לוח אם זכרונות מעבד הארדיסקים הכל...אפילו מקלדת ועכבר :]) בכל מקרה, כמובן שבמידה והבעיה היא בכרטיס מסך הפיתרון הוא לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה שלי איזה. בתקציב שלי 2 הכרטיסים החזקים ביותר שראיתי הם ATI Radeon HD 4670 512mb ddr3 NVIDIA GeForce 9500GT 512mb ddr3/1024mb ddr2 (תלוי ביצרנית) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח.…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by amit.w1986,

היי, לאחר 3 שנים שבהם אני עם ה-GTX-760, הגיע הזמן להחליף כרטיס. המפרט שלי: i7 4770k 16GB RAM Seasonic 500 SSD INTEL 520 - 240 GB Seagate 2TB אני מבין שהדרישות מינימום של הכרטיס הם ספק של 500W. האם הספק שלי שהוא 500W לא יוכל להוות צוואר בקבוק? האם בגלל שאלו דרישות המינימום של הכרטיס, לא כדאי לעבוד עם ספק קצת יותר חזק? בנוסף, אשמח לקבל המלצות על דגם ספציפי מהסדרה של ה-1070. שמתי עין על ה-Gainward - http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3682 אשמח לקבל המלצה נוספת לפניי שאני ארכוש את הכרטיס. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by nec_000,

הודעה "סמי רשמית" ממנהל השיווק וה- PR של AMD יצאה לפני מספר שעות לתקשורת: http://wccftech.com/amd-vega-flagship-gpu-launch-teaser/ http://www.guru3d.com/news-story/amd-vega-launch-imminent.html http://www.legitreviews.com/amd-vega-gpu-launch-event-location-locked_185295 https://www.google.co.il/?gfe_rd=cr&ei=ESyyV_DvBs6P8Qeuk4HQCw&gws_rd=ssl#q=amd+vega&tbs=qdr:w כל הפרשנויות מכוונות להשקה (כמו שהודלף בשעתו) ביחד עם הכותר BF1 באוקטובר הקרוב בעוד כחודשיים וחצי. AMD Vega10 מבוסס על הארכיטקטורה המתקדמת ביותר של AMD, משולבת זיכרון HBM2 עם רוחב פס חסר תקדים ותהיה מתחרה ישירה ל- GTX1080 . הדלפות מאד חשאיות …

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by bora8,

שלום לכם! איזה כרטיס מסך כדאי לקנות למחשב ישן AMD ATLON AM2 הכרטיס מיועד בעיקר לצפיה בסרטי HD וקצת משחקים המחשב יהיה מחובר ל LCD 37] אינצ' עד 400 שקל תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אני רוצה כרטיס מסך מינימלי שיתאים למסך 20 אינצ' (סמסונג t200 רזולוציה 1680x1050) עם חצי ג'יגה שיוכל להעלות לי את ה-gta iv+crysis+far cry על VH כולל כל הפילטרים במהירות נורמלית לא צריך משהו ממש תותח המפרט שלי עדיין לא בנוי אך יהיה לי מעבד q6700 ספק hec ויותר או שווה ל-500W... לוח אם p43 של gigabyte מארז cm 690, וזיכרון 2/4 ג'יגה 800MHz, פשוט אני חשבתי על ה-9800GT בגרסת ה-oc של ג'יגה בייט אך אבי אומר שמספיק ה-9400GT... דרך אגב אני גם רוצה שכל המשחקים שיצאו השנה אני יוכל להריץ מינימום ה-H... תודה.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים