עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PeaS,

הLeadtek Winfast A250 TD כבר נמצא בדרך אליי, ואני כבר מכין הכל לקראתו. משהו שאני לא בטוח לגביו - אילו דרייברים להוריד, אלו שבאתר של לידטק או אלה אצל nVIDIA? קיים בכלל הבדל בינהם? באתר של לידטק קיים גם ביוס לכרטיס להורדה, האם הוא שונה מהגרסה הרגילה של הביוס איתה מגיע הכרטיס? כדאי להוריד אותו?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by vourt,

אני ממש לפני קניית כרטיס מסך ועוד כמה "תוספות" למחשב, והעיניין הוא שאנחנו בתקופה מאד מאד מטורפת של כרטיסים שיוצאים, הורדות מחירים - למשל הTI4600 שירד פתאום ל1200 שקל... כדאי להשקיע היום בTI4600 או לחכות עוד קצת ? תודה, kfir@jesta.co.il

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אחרי שנה של סבל עם הג'יפה 2 החלטתי לקנות כרטיס מסך נורמלי שיחזיק להרבה זמן. יש לי 1900 שקל אבל אני לא יכול לבזבז את כל התקציב ככה שאני מקציב לכרטיס מסך 1500 שקלים חדשים תמליצו לי בבקשה על כרטיסי מסך אני אישית חשבתי על ה: PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM שעולה בזיגזאג 1450 שקל. אני גם הייתי רוצה לקנות בזיגזאג כי הרבה אנשים אמרו פה שיש להם אחלה של שירות וזה מאוד חשוב לי כשאני קונה כרטיס מסך ב-1500 שקל כי אם לדוגמא הכרטיס יתקלקל אני לא רוצה ישר לזרוק אותו לפח :-\ בקיצור מה אתם חושבים על הכרטיס שהצעתי ואם יש לכם דברים יותר טובים להציע לי אני פתוח להצעות. מחר יש לי טיול שנתי לשלושה ימים וכשאני יחזור אני יבדוק את האשכול. מקווה שיהיו פה הרבה תגובות שיעזרו לי לבחור. אגב…

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Kfir,

יש לי זיכוי של 2000 שח ;D באיזשהי חנות מחשבים, וביגלל היתלבטות, החלטתי להתיעץ איתכם... אני יכול לקחת במחיר זה GEFORCE 4 TI 4600 איכותי של LEADTEK או MSI, אבל אני יכול בעצם גם לחכות ליציאת כל הליין החדש של כרטיסי המסך (NV30 או ATi9700), ופשוט לקחת משהו מהדור החדש, הבעיה שזה יכול לקחת עוד הרבה זמן, ומבחינת ביצועים עדיין לא ברור עם יהיו המון הבדלים משמעותיים בינהם. מה אתם אומרים!? ???

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Dvich,

לכרטיס יש 20 צ"ע ו7 מנועים גאומטרים, 400MHZ לליבה ו1GHZ לזכרונות. 3DM01SE: 24777 3DM03: 14557 3DM05: 6836 לא חזק בהרבה מהדור הקודם אבל גם צריך לחכות לבנצ'ים ממשחקים. כמו כן גם אי אפשר לפתוח לו צינורות. http://www.vr-zone.com/?i=2563&s=1

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ArZi17,

שלום, היה לי 8600gt שהלך לעולמו, אני מעוניין לקנות חלופה של nvidia שתהיה באותה רמה אולי כרטיס קצת יותר טוב, וחשבתי על ה 630gt , מה אתם אומרים? ספק של 550, לוח אם p965 , מעבד , 6320

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. היי אנשים אני זקוקה לכרטיס מסך ל-HDPC המשתדרג שלי: הדרישות ממנו: - לכרטיס יהיו מחוברים שני מסכים בחיבור דיגטלי ברזולוציה של 1920/1200 ומעלה - יהיו פענוחים בחומרה של BR/MKV ופילטרים שונים - חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD ובכל פורמטי הקול החדשים. - שתהנה לפחות שתי יציאות דיגיטליות HDMI(עדיף1.3) +VDI-DOUL LINK ורצוי שהשלישית תהה DP - לקירור פאסיבי איני מצפה, אבל אם הקירור לא יהיה רעש במיוחד זה עדיף כמובן. בתחילה מיד הלכתי על סדרת ה- HD-5XXX של ATI כאשר בתחילה שקלתי את ה- 5450 אולם קראתי בביקרות שברזולוציות גבוהות הוא עשוי לעשות צרות לכן כרגע (ובגלל שהם מוצעים במחירים יחסית קרובים) אני חושבת על הHD5570 1g או HD5670 512m. מה דעתכם? מה עדיף? האם לא עדיף אם כבר ללכת עם ה-…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם !!! כמו שאמרתי קיבלתי ציון נמוך מאוד 4699 (!!!) זה המפרט שלי Pentium 3 731 MHz 256MB of RAM Mother borad Asus cuv4x G-force ti4200 128 DDR רציתי לדעת למה קיבלתי כזה ציון נמוך !??!!? יש לציין כי הכרטיס חזר מתיקון לא מזמן... היתכן שיש בו עוד בעיה !?!? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש lir@n סליחה שלא ציינתי... אבל כמובן שהאיי איי ואפ אפ היו מכובים... עשיתי השוואה ועדיין קיבלתי נמוך... אין לי דרייברים בו למה שאני מתקין דרייברים משחקים נתקעים לי או לא פועלים בכלל אז אני עם הדרייבר של הווינדוס... הבאיוס בלוח אם מעודכן...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Vaz,

יעבוד טוב בשביל גלישה ברשת וסרטים ? רוצה לקנות השבוע. יתאים או לא ?? מה זה חיבור dvi ? כתוב במפרט של המסך שיש חיבור כזה. זה יתחבר לי לכרטיס ? אני בנתיים לא משפר את המחשב כי אני אני משתמש בו רק לגלישה ומוזיקה וסרטים. למשחקים הבאתי אקס בוקס. אני יוכל לחבר את המסך הזה לטלווזיה גם ? או לממיר של הוט ? האם אני אהנה מהכל היכולות של המסך הזה ? או שלא שווה לי את הכסף עם כרטיס מסך כזה ? הרי לא ראיתי דרישה לכרטיס מסך מיוחד לפי היצרן של המסך

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. השאלה בכותרת, ועוד שאלה קטנה, מהי טמפרטורה שהיא כבר גבוהה מידי לכרטיס ? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by 00Amir,

אני רוצה 460 אבל לא יודע איזה - Gigabyte gtx 460 OC ויש גם גרסאת Gigabyte gtx460 SOC שבמבחנים בחו"ל מראה ביצועים עדיפים.. איפה אפשר למצא GTX460 SOC ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by StreetRacer,

הדלקתי את המחשב, עבד יפה כמה דקות. פתאום העכבר והמקלדת קפאו. אחרי ריסוט המערכת אני רואה נקודות והמחשב מסרב לעלות יותר. הקפאתי את הכרטיס מסך, התצוגה חזרה ואחרי כמה דקות שוב קרס. המפרט שלי כולל מעבד Q6600 ולוח אסוס P5K-E. מעוניין בכרטיס חזק יותר אך ברמת מחירים שפויה. תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by dids22,

הורדתי תדמו של המשחק Brothers In Arms ונכנסתי שם להגדרות של הווידאו ויש שם anisotropic filtring מזה בכלל?ומה זה עוזר ? ויש שם גם vsync מזה ? ומזה משנה מה הרזולציה ?במה זה עוזר?איכות יותר טובה?זה מאט תמחשב ? הקיצר תסבירו קצת תוודהה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. PowerColor X800GT 256MB DDR3 Sapphire X800GTO2 16pipelines-unlocked קניתי עכשיו מסך LCD 19 אינץ' וחרגתי מהתקציב שלי בהרבה, אז חשבתי לאזן זאת על ידי ירידה מהGTO2 לכרטיס של POWERCOLOR... בלי OC (רק עם צינורות פתוחים) כמה ההבדלים ביניהם גדולים ? שווים 400 שקל ? :

15. עריכה: הבחירה שלי השתנתה והיא: 1) MSI AMD Radeon R9 280X GAMING 3G 2) Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי שלום לכלום וחג שמח :-) יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 וברצוני לרכוש טלויזיה 3D בשביל להנות ממשחקים וסרטים בתלת מיימד. התחלתי קצת לברר ומצאתי טלויזיה שנראת לי בסדר במיוחד בגלל התקציב. זו הטלויזיה של חברת שרפ במחיר של 8K http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC60LE652EMK2&cat=111 רשום שהיא תלת מיימד אבל איך אני צריך לחבר אותה לכרטיס מסך בשביל שאני יוכל להפעיל משחקים ותכנים ב 3D? דרך HDMI? או דרך חיבור אחר? כי לפי מה שאני זוכר זה אמור להיות חיבור כפול? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי בקצרה איך ניתן לחבר את המחשב למסך? ואם אפשר גם בכללי דעה על הטלויזיה והמחיר. תודה רבה דניאל.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by taltarablus,

מנהלי ההתקן, שבאים בדיוק בזמן לחגים ולפתיחת השנה החדשה, מציגים תמיכה חדשה ברזולוציית 5K, תמיכה בעד 24 מסכים במקביל, הטמעת טכנולוגיית ה-Virtual Super Resolution, בנוסף לשיפור בביצועים הגרפים במשחקים ותיקון באגים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%91%d7%a8-%d7%94-catalyst-omega/

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. הדגמים: Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ב- ₪1,665 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14784 Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ב- ₪1,795 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14099 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX970 4GB GDDR5 GV N970TTOC-4GD ב- 1,850 ₪ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17570 לא מבינה בזה אבל נראה לי שבין הראשון לשני אין ממש הבדל, וראיתי שצויין פה כבר שההבדל ביניהם זה קירור יותר קצת טוב. לא?? אבל מה לגבי הדגם הש…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

PCI-EX GeForce 7900GS 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EN7900GT/2DHT/256M - RETAIL או CLUB-3D PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - CGAX-P1956 - RETAIL ראיתי כמה השוואות, בחלקן ה1950PRO יותר חזק ובחלקן 7900GS. תודה רבה *המחירים כמעט אותו הדבר

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by gmppaz,

רציתי לדעת האם יש חנויות זולות באיזור המרכז שבהן ניתן לקנות כרטיס מסך של XFX

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by brk2k,

הרקולס פרשו מעסקי כרטיסי המסך!! http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1163

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by eliil1,

אני רוצה לראות סרטים שבמחשב שלי בטלויזיה בסלון(טלויזית CRT , שלושים ומשהו אינץ' ) אבל אני לא הבנתי איך מחברים, יענ החיבור הכבלים של הכרטיס מסך שונים והכניסות שיש במסך... האם זה בכלל אפשרי לחבר את המחשב למסך ישן כזה?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אהלן סוף סוף קניתי אותו 6800NU של XFX ב1600 מKSP זה במקום הג'יפה 4 440 MX שהיה לי אפשר להגיד שיש הבדל.... אוקיי אז השאלות הן: הוצאתי 43000 באקווה מארק 3 זה טוב? טמפ למעבד שלו זה 56 זה לא חם מדי? עשיתי אקווה מארק לג'יפה הקודם לפני שהחלפתי הוא עשה בממוצע 7 FPS וזה היה ממש ממש הרבה זמן אז לא היה לי כח והפסקתי באמצע עריכה: טוב אחרי כמה זמן המעבד עלה ל59 והטמפ מסביב שהיה 33 עלה ל36 ובהגדרות זה מוריד MHZ רק מתי שזה מגיע ל135מעלות נראה לי שב135 מעלות מאוחר מדי להוריד MHZ לשנות את זה אולי? אה והחלקת שינון או איך שלא קוראים לזה היה על מושבת שמתי על X4 כשX8 זה המקס זה בסדר נכון?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Jor-L,

שלום, בקיצור אח שלי היום קנה כרטיס מסך gtx 760 ויש בעיה מוזרה. הכרטיס לא עושה את העבודה שלו, כאילו הוא חלש מאוד.. אז אולי אתם יכולים לעזור, דרייברים מותקנים והכול בסדר. למשל אני נכנס למשחק כל שהוא כמו BF4 אני מריץ 40-50 fps שהכול על LOW. ככה גם בשאר הדברים, אין שינוי בכלל מי הכרטיס הקודם למה שיש עכשיו, ואפילו גרוע יותר.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by kobi_sion,

יש לי בעבודה מחשב dell עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. איך שלא משחקים עם רזולוציה שלו רואים לא משהו עבודה באקסלים ובתוכניות בעברית. מה לעשות ? ביום ראשון אמורים להחליף לח מסך בלי שום קשר. היכן אני אמור לשנות בwin 7 רזולוציה ופונטים. אם ההחלפה של המסך ומשחק נוסף ברזולוציה לא פותר את הבעיה כדאי להחחליף לכרטיס מסך פשוט אחר ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים