כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
-
מעוניין בהמלצה למסך LCD בתקציב של עד 1600 ש"ח שיהיה טוב בעיקר למשחקים ( אני יודע שמסכי CRT טובים יותר אך יש לי בעיית מקום ),ומומלץ עם המסך יהיה עם יציאת DVI . אודה לכמה תשובות מכם לגבי מסכי LCD ,אני פשוט לא מבין בהם כלכך טוב: 1.האם במשחקים ובסרטים יש הבדלים משמעותיים בין LCD ל CRT ? 2.מה אורך חיים ממוצע של מסכי LCD ? (היו לי שני CRT שהלכו לאחר 3-4 שנים כ"א ). 3.מה זה פיקסלים שרופים ועד כמה זה נפוץ במסכי LCD ? ( לא מתאים שאחרי שבועיים אני אתקל בזה ). 4.האם ליציאת DVI תהיה השפעה חזקה על האיכות,בעיקר של משחקים ? 5.האם מומלץ לכבות את המסך בזמן שלא משתמשים בו ? ( ע"י לחצן POWER ). תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חיפשתי מאז ומתמיד כ. מסך טוב לTVOUT , עכשיו חשבתי על לקחת TI 4200 וראיתי את הכתבה עם הההשוואה של הכרטיסי TI 4200 ושם ראיתי: ובקיצור שאיכות הTVOUT של הרדאון 9000 /PRO מצויינית ואף הכי טובה, מישהו יכול לאשר/לבטל טענה זו? כמו כן בהשוואה זו כתוב שמפענח הTVOUT הטוב ביותר לכרטיסי NVIDIA הוא Connexant CX25871 ברשותי כ. מסך ASUS V7100 PRO שיש בו מפענח זה, לכן ויתרתי על הרעיון של TI 4200 , ולכן אני מחפש Radeon 9000 PRO האם יש כזה בארץ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן סוף סוף קניתי אותו 6800NU של XFX ב1600 מKSP זה במקום הג'יפה 4 440 MX שהיה לי אפשר להגיד שיש הבדל.... אוקיי אז השאלות הן: הוצאתי 43000 באקווה מארק 3 זה טוב? טמפ למעבד שלו זה 56 זה לא חם מדי? עשיתי אקווה מארק לג'יפה הקודם לפני שהחלפתי הוא עשה בממוצע 7 FPS וזה היה ממש ממש הרבה זמן אז לא היה לי כח והפסקתי באמצע עריכה: טוב אחרי כמה זמן המעבד עלה ל59 והטמפ מסביב שהיה 33 עלה ל36 ובהגדרות זה מוריד MHZ רק מתי שזה מגיע ל135מעלות נראה לי שב135 מעלות מאוחר מדי להוריד MHZ לשנות את זה אולי? אה והחלקת שינון או איך שלא קוראים לזה היה על מושבת שמתי על X4 כשX8 זה המקס זה בסדר נכון?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בד"כ אני מנסה לא לנבור יותר מדי בעבר.. וגם זה די נדיר מבחינתי לחשוב על "מה אם".. כי זה די חסר טעם בכל דבר בחיים. אבל במקרה הזה ולאור התקופה האחרונה בעולם כרטיסי המסך.. אני נזכר ב-3dfx. למי שלא מכיר היא הייתה אחת המתחרות הראשיות בשוק כרטיסי המסך עד נפילתה ב-1999 עד 2002, ולדעתי היא הייתה הטובה ביותר בזמנה, במיוחד מבחינת חידושים (שלדעתי גזרו את דינה בסופו של דבר.. אבל לעומת Nvidia ו-ATI [כיום AMD] היא לפחות העיזה). הניסיון שיש לי עם החברה זה הכרטיס Voodoo 3 כשהייתי ילדון, ולא ממש הבנתי מה אומר כרטיס מסך אז.. ולמען האמת אני גם היום לא יודע מה זה לפרטי פרטים. העובדה שמירב המהנדסים שעבדו ב-3dfx, עובדים כיום ב-Nvidia.. ורכישת החברה והטכנולוגיות שלה ע"י Nvidia, רומזת לנו מ…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בימים האחרוניים רציתי לקנות את המסך 454 של iiyama (אחרי שיכנוע נחמד מהאתר ) אבל נראה שהוא אזל במלאי(ב ksp וגם ב pch) רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי הוא יחזור לארץ?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדדעת איזה כרטיס מסך במחיר הזה כדאי לקנות יש ברשותי את הGTS 8800 שעד עכשיו עושה עבודה פשוט מעולה אני רוצה לשדרג כי בכרטיס מסך עצמו יש חיבור HDMI אני משחק במחשב וגם מתעסק עם תוכות כמו פלאש ואפטראפקטס מאיה ועוד.... תודה רבה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600GT וזה מריץ לו את COD2 עם הגדרות כאלה ואפילו עם AA X 4 על 70FPS. וה1950PRO אמור להיות יותר חזק לא? מה נסגר עם התוצאות בדיקה כאן באתר?
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קודם כל אמרו לי שכל הנושא הזה של crossfire/sli הוא בעיה ושבעצם קורה הרבה פעמים שהכרטיס מתפקד כאילו הוא בעל ליבה בודדת בגלל שהמשחקים פשוט לא תומכים בו ובנוסף כל מיני באגים שמצריכים שינוי בפרופילים שונים ! יש אמת בדברים האלו או שאנשים רק רוצים להפחיד אותי ?
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר לקנות בפחות מ 500 שקל?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משתמשים יקרים שלום רב, לאור המצב המדרדר בפורום החלטתי לנקוט בצעדים מחמירים עבור משתמשים שעוברים על חוקי הפורום! מרגע זה בפורום גרפיקה החוקים יהיו נוקשים יותר! *מעתה משתמש שרוצה לקנות \ להתייעץ עבור כרטיס גרפי מסוים ירשום בכותרת : -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) -תקציב *מעתה משתמש שרוצה לקנות \ להתייעץ עבור כרטיס גרפי מסוים ירשום בגוף ההודעה את מפרט המחשב שיכלול : -תקציב -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) -מעבד -זיכרון -מסך -ספק *משתמש אשר רוצה לקנות מסך LCD יפנה את שאלתו לפורום המתאים http://hwzone.co.il/community/index.php?board=60.0 עידכון חוקי הפורום 27/8/07 מודעה אשר אינה עומדת בתקנון הפורום תנעל. משתמשים אשר לא ישמרו על דיון נאות יק…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שימוש משחקים כבדים מאד.. מה עדיף מבין שניהם?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו כאן שיש לו איזה כרטיס מסך רציני כמו ג'יפורס 3 TI 500 ומעלה משנה את הAGP שיעבוד כמו AGP 2X ויראה את ההבדלים ב3D MARK ובמשחקים ? האם ניתן לעשות שינוי זה? והאם מישהו (PLEASE) יכול לראות אם יש הבדלים ? (המטרה היא לראות אם יש הבדלים בעזרת כרטיסי מסך לאחר כמה שנים של ההתקן על מנת ללמוד לעתיד)
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האירוע הגדול של מפתחת השבבים לא סיפק לנו את כרטיס ה-GeForce האימתני לו ציפינו, אבל כן סיפק לנו המון סיבות אחרות להתרגש ולהתעניין לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים.. אחרי שקראתי את הביקורות המהללות, מבחני הביצועים והשבחים שהרעיפו על המשחק הנ"ל..החלטתי להתקין. לפני חודש כאמור קניתי את ה7970 השני שלי וקיבלתי איתו את המשחק. כרגיל בכל התחלה של משחק קודם כל בדיקות, הפעלתי את אפטרברנר, FRAPS ו-HWinfo64. שמתי את כל ההגדרות על MAX ויצאתי לדרך, גרפיקה יפה אין מה להגיד, משחק בסגנון אחר, לאחר 5 דקות, ממש התחיל המשחק אחרי הקדמות וסרטונים ופתאום.. נפילת FPS לא צפויה..חשבתי שאני מדמיין :s05: ניטרלתי כרטיס אחד(אולי הקרוספייר) אך לא עזר, הורדתי את ההגדרות למדיום ועדיין נפילות FPS באותם מקומות ספציפיים במשחק, נפילה משמעותית(עם כרטיס אחד מ-95 FPS ל-35 FPS). מחיפוש ברשת ומהסירטון הראשון שמצאתי ביוטיוב עולה שיש בעיה עם המשחק: הג…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני שואל שאלה זו עבור חבר. הוא צריך כרטיס מסך וכרגע יש לו את האפשרויות הבאות: HD 4850 512MB HD 4830 1GB 250GTS 1GB * ספק כוח SEASONIC S12 II BRONZE 620W השימוש הוא עבור משחקים (מה שיוכל לרוץ) וגם שימוש ב-2 מסכים בו-זמנית. איזה כרטיס ייתן לו את הביצועים הטובים ביותר? ללא התייחסות למחירים שלהם אלא רק לביצועים. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט: BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X6 1075T Processor (6 CPUs), ~3.0GHz Memory: 8192MB RAM mothre board:GA-870A-UD3 power supply:ANTEC-650W case:thermaltech v9 תקציב 1500 שקל צריך המלצה לכרטיס שמוצלח ויש לו ביצועים טובים ושמצדיק את המחיר שלו אם יש כרטיס שעולה1300 שקל ויש לו ביצועים פחות טובים במידה קטנה אז אעדיף את ה1300
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון כאשר אני משחק במשחקים המשחק יוצא לDesktop ומראה לי את ההודעה הבאה הכרטיס באוברקלוק,אין ארטיפקטים,הטמפרטורה במנוחה 50~52 ובמאמץ 58~60 מישהו יודע מה עושים? בתודה מראש ^^ [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי, סוף סוף החלטתי.. הולך על הGTX 980 G1 Gaming , כמה אנשים פה מאוד לא יסכימו איתי בגלל שאני הולך להוסיף 1000 שקל על 12% ביצועים או משהו כזה, אבל השגתי אותו במחיר טוב אז ככה שזה בסדר.. בכל מקרה אני הולך עליו.. ויש שתי שאלות: 1.הכרטיס שברשותי כרגע, הוא ה-GTX 680 Lightning של MSI, הוא מחובר באמצעות שני חיבורי 8 פינים, וכך גם ה-GTX 980 G1, שהוא יגיע אלי, אני מנתק את החיבורים של הספק, מוציא אותו מהלוח, מכניס את ה-980 מחבר את אותם חיבורים ומדליק את המחשב ? ומה אז אני פתאום ידליק אותו אם כרטיס מסך אחר שהדרייברים שלי הם ל-680, השאלה שלי פה בעצם היא מה סדר הפעולות שעלי לעשות ? צריך לפרמט את המחשב או משהו כזה? 2. החיבורים מהספק אל הכרטיס - הם מגיעים עם הכרטיס ? אני הולך למכור את …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי בזול יד 2 בחול, שווה לי להיפטר בארץ ביותר כסף ולקנות משהו מהסידרות החדשות יותר? יש לי agp8
-
- 43 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם כן אז הרי חבל על ה 500 שקל הבדל . כי אוברקלוק קטן והכל מסודר.
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
^ שלום ברשותי מחשב P4 3.0GHZ, DDR1 1GB 266MHZ אני מעוניין לצפות בתכני HD על המסך שלי והמפרט הנוכחי (עם כרטיס 5200) לא נותן לי לעשות זאת באופן חלק. אני לא מצפה שהוא יריץ 1080P חלק, אבל יש סיכוי כלשהו שכרטיס מסך מודרני (בחיבור AGP, כמובן) יאיץ את המערכת הזו עד כדי צפיה חלקה ללא הפרעות בסאונד וגראפיקה (כמו שקורה עכשיו)? כמו כן, כמובן שמשולבים בעסק הזה המקודדים המתאימים לתכני HD. כעת נותר לענות על השאלה שלי, ואם קיים כרטיס שיקח על עצמו את העומס אז יתכן מאד שאקנה אחד כזה. תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, מעוניין לשדרג בזמן הקרוב (אפשר גם לחכות עד אוקטובר אם כדאי מבחינת מחירים..). התקציב זה עד +- 1500 ש"ח. זה המפרט של המחשב שלי: האם הלוח אם מספיק טוב ותמוך בכרטיסים של היום? ומה לגבי ספק? C3450T Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray 1 ₪869 ZM70VALSIPW ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪56 GB75MD3H Gigabyte GA-B75M-D3H 1 ₪374 BUNDEL500 SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בל…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרגע כסף לקנות מחשב עם 280X אבל הוא מתעקש על 290X או 780TI כי יש לו כרגע מחשב מאוד ישן אז הוא רוצה ביצועים מעולים.. מה לומר לו? לתת לו לחסוך עוד חודש ושהוא יקח 290X? או שה-280X יספק אותו מצוין? איך להסביר?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-