כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם רצוי לעדכן פעם בכמה זמן את העידכונים ש שnVIDIA מוצאה? זה לא יכול לגרום לבעיות
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי רדאון 9600 xt 2.4 512 בקיצור באמצע משחק כמו סוואט 4 או משחק אחר שיש אפשקטים וכל זה נתקע המשחק ואין לי אפשרות לצאת ממנו רק כיבוי מחשב זה מאה אחוז בכרטיס מסך שלי כי אין בכלל בעיות במעבד או בזיכרון כי לפני כן היה לי כרטיס מסך אחר ולא נתקע לי בכלל עבד די טוב וגם הכרטיס מסך עושה עוד כמה בעיות עם דרייבירם וכל זה... יש לי עכשיו תדרייבר הכי חדש של ati קונטרול פאנל הזה ... לי נראה שהכרטיס מסך פגום.....כי מאז שקניתי אותו לפני 5 חודשים ככה הוא לא הפסיק לעשות לי בעיות אתם ממליצים דרייבר אחר כמו אומדה? תביאו קישור של הכי חדש באומגה היסטוריה היסטורית הנאחס 1. שקניתי תמחשב לפני שנתיים וחצי הטכנאי הביא לי כרטיס מסך עם 64 מגה(חשב שלא ראיתי) ואז אמרתי לו את זה והוא אמר …
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה להיות בטוח, יש לי רדאון9700 פרו של ג'יגהבייט לפני כמה זמן המאוורר שלו התחיל לשבות משום מה, ואני לא שמתי לב שהוא לא פועל (לא בדקתי) פתאום אני מתחיל לראות שהdesktop מתחרפן לי ובמשחקים זה הרבה יותר גרוע, רואים פוליגונים ענקיים יוצאים ממרכז המסך. אקיצר עכשיו אילתרתי איזה מאוורר בשבילו (80 מילימטר, מאוורר די גדול חיברתי לו בעזרת ברגים, עכשיו הוא ממש קריר) והוא עדיין עושה בעיות, אני רוצה לדעת אם זה משהו בלתי הפיך, שנגעתי בחתיכת מתכת של הheat sink הוא היה רותח פעם (הייתי טמבל שלא לקחתי את זה ברצינות אז) בקיצור, אם יש לכם עצות מה לעשות או להמליץ לי על כרטיס מסך חדש אני אשמח (חשבתי על Sapphire ATI Radeon 9800Pro 256MB 256bit ב1300 שקל ככה, משהו לא יקר אבל טוב) ד"א ל…
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ATI PCI express x300 se 128mb dvi+tv מה הוא שווה קיבלתי מפרט של פנטיום 4 עם הכרטיס הזה במחיר זול... האם הכרטיס שווה משהו ? ואיך הוא לעומת ה Geforce 6600 ? בתודה מראש, שגיא.
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בחודש האחרון שמתי לב למשהו מוזר, בלילה אחרי שאני מכבה את המסך, יש מן רעש מוזר שמגיע מהמסך מהחלק האחורי, מן זמזמום כזה כמו של קצר, לא יודע איך להסביר את זה, וזה ממש לכמה שניות ומפסיק, אבל זה לא קורה תמיד, נגיד עכשיו אני אסגור וזה לא ייקרה, זה קורה רק בלילה, ואין לי שום הסבר הגיוני לזה, כי אין קשר לזמן השימוש שהמסך דלוק, כי אתמול לדוגמא לא הייתי בבית והמסך היה מכובה 4 שעות, אז הגעתי הביתה פתחתי אותו וסגרתי והרעש הופיע. ממה נובע הרעש? מה הרעש אומר לגבי תקינות המסך, האם עליי להשתמש באחריות? יש לציין שחוץ מהרעש המסך תקין לחלוטין ואני מאוד מרוצה מהמסך, איכותי מאוד והנתונים שלו לא רעים.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך עד 900 ש"ח שיתאים למפרט הזה : AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 850.00 ¤ 1 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 650.00 ¤ 1 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 300.00 ¤ 1 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 350.00 ¤ 1 DVD NEC ND-3520A DVD ±R/RW x16 (Dual Layer) 300.00 ¤ 1 LG CD-R/RW x52x32x52 120.00 ¤ 1 Sony 1.44MB 3,5" FDD 50.00 ¤ 1 Antec SLK 3700AMB 350W 450.00 ¤ 1 תודה לכל העוזרים !
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש ואני רוצה להפעיל את הפילטרים (זה משפר את האיכות?,האם הכפילטרים עובדים כל הזמן?) ואיני י'ודע איך לעשות את זה (יש לי את הדריבר 71 משהו) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום נ.ב הכרטיס מסך זה 6600gt
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אהלן הלכתי לביוס לנסות להעלות קצת המתח AGP אבל זה היה נעול... ראיתי שם את AGP Aperture Memory וזה על 64MB ויש לי כרטיס של 128MB... צריך להעלות את זה ל128MB?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קצת באיחור... לא השתגעתי עם אוברקלוק.. לפחות הכרטיס נפתח ללא בעיות.. ~ 3dmark tests for BFG6800OC ~ System: Cpu : Athelon XP Mobile 2500+@3600+ MB : Epox 8rda3+ Memory : Geil 512MB DDR333 Pc2700 HDD : Samsung 160GB 7200 8MB Graphic card : BFG 6800OC(NU) 350/700 (Stock speeds) 351/714 (OC Speeds) Drivers version *7.1.8.4* _______________________________________________________ | *Test* |*Stock speed*|*Extrapipes speed*|*OC + Extrapipes*| |*3dmark03*|* 8975 *|* 9722 *|* 9802 *| |*3dmark05*|* 3590 *|* 4005 *|* 4089 *| *Tested on 1024x768 Resolution* אני במקום טוב ? לא קצת נמוך ? והאם הזיכרון מגביל אות…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Fixed in this driver: * 3DMark2001: A black screen is no longer displayed when launching 3DMark2001 after launching Aquamark3 when the CATALYST CONTROL CENTER is installed * Pacific Fighters: Playing the game after playing any track for a short period of time and having the landscape detail set to perfect no longer results in the clouds becoming blocking when flying * Sail Simulator 4: Attempting to play the game under Windows XP with an ATI RADEON 9800 XT installed no longer results in the operating system failing to respond and rebooting * SolidWorks 2004: Display corruption is no longer noticed when setting the AA to 6X and AF to 16X * Splinter…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אל תגידו תעשה חיפוש חרשו כבר על הנושא כי עשיתי חיפושים וקראתי 1000 נושאים פה בפורום וראיתי מיליון צדדים בקיצור השארתי 3 מתחרים ברשימה mag 796fd2 lg900p (הוא שטוח גם בפנים?) samsung 793mb מי הכי שווה בינהם ?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי כרטיס מסך shappire 9800pro והוא רוצה לעשות לו סופטמוד ל XT עם מדריך שהוא מצא בנט, במדריך כתוב שרק עם הליבה R360 אפשר לעשות את זה, השאלה שלי זה איך אפשר לדעת בביטחון של 100% האם הליבה שלו R350 או R360? האם אפשר לסמוך על מה ש EVEREST אומרת? האם איכשהו הדרייברים של ATI אומרים?, האם כתוב על הליבה עצמה? הוא דיי פחדן ולכן אני צריך שיטה שבה הוא יוכל לדעת כמעט ב 100 אחוז שזאת הליבה שלו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני קונה לוח שתומך בPCI-E איזה כרטיס מסך הכי מתאים לי בתקציב הנ"ל? אני לא ממש הולך לשחק הרבה במחשב לכן אני לא צריך משהו יקר כל כך, המחשב מיועד לסרטים ואנטרנט בעיקר.
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
החלפתי ל 6600GT AGP ושהפעלתי את המחשב המחשב נהיה עם רזולוציה נמוכה ו4BIT צבע.. התקנתי דרייברים וזה לא עזר.. אשף הוספת חומרה מזהה VGA קונטרולר משהו כזה אבל לא מצליח להתקין אותו.. זה קרה לי פעם בכרטיסים אחרים אבל שהתקנתי את הדרייברים זה הסתדר ופה לא.. מה אפשר לעשות? <הכרטיס הקודם היה של ATI> מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: בדיוויס מנג'ר הוא רושם לי בדריוור סטטוס: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מסכים ישנים יחסית וכולם [glow=red,2,300]שרוטים[/glow]!! ולמה??? בגלל הציפוי המטומטם הזה שיש עליהם! כי כל טיפת רוק/מים שנוגע בהם פשוט שורט את המסך! 2 מהמסכים של MAG ואחד מהם של HP שבהתחלה לא ידעתי שגם הוא TCO92 כי לא היה עליו מדבקה (כמובן ששלושתם ישנים יחסית כי בתקנים של היום אין את הבעיות האלה) הנא עכשיו בטעות טיפת רוק נגעה במסך והנא עוד שריטה לאוסף אבל זה ממש מרגיז שיש שריטות על המסך
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע הTI מותקן אצלי השאלה בכמה הראדון יותר טוב (אם הענין זניח אני לא אחליף את הכרטיס) Radeon 9550 (250/400) 128MB DDR DVI, 128bit 4-Pipes GeForce4 4200 128MB ASUS
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא כזה : CPU Type Pentium 4A, 2266 MHz Intel Brownsville D845GBV 512 MB (DDR SDRAM) רציתי לדעת איך הכרטיס הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 יעבוד על המפרט הנ"ל. עוד שאלה על הדרך , טמפרטורת המעבד שלי היא 56C וטמפרטורת לוח האם היא 48C, נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מסתבר שזה בדיוק מה שהג'יפורס 6200 (AGP) מצליח לעשות אחרי כמה טוויקים בתוכנה, ועוד ב-1024x768 HQ http://www.vr-zone.com/?i=1907&s=7 גם בלי שינויים הוא מריץ את המשחק ב-42FPS, שזה דומה למהירות של רדאון 9800 פרו שעולה פי כמה. עכשיו רק נשאר למצוא חנות שתביא אותו לארץ.
-
- 68 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך 128bit 256mb powercolor x600xt?? ??? וכמה הוא צריך לעלות?
-
- 13 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס powercolor 550 pro כאשר אני מחבר אותו לממיר יש לי תמונה מצויינת אבל סאונד מלא ברעשים או יותר נכון רעשים שמהם אפשר קצת להבין דיבורים בטלו' . לעומת זאת כאשר אני מחר דרך החיבור של הוידאו הכל מצויין ניסיתי כבל אחד אבל ללא הצלחה מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש מתלבט לגבי רכישת 6600GT לאחר קריאת האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t1029.html מסתבר שהרבה אנשים נתקלו בבעיות התחממות,גרפיקה מעוותת ועוד. כמו כן מסתבר שאחוז הכרטיסים התקולים הוא גבוה. אני די חושש שלקנות כרטיס כזה - זה הימור לא פשוט. מה אתם אומרים? האם גם לכם (בעלי ה-6600GT) היו צרות מסוג זה? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי. אם גם לקונסולות משחקים וגם למחשב יש מאיצים גרפיים למה כשמחברים מחשב לטלויזיה לא רואים טוב אבל בקונסולה כן ? תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם פתחתי עכשיו צינורות לכרטיס שלי דרך הRUVA TUNER וקרו לי דברים מוזרים.. 1. הטמפ' ירדה במעלה אחת 2. אני לא מרגיש שום אבל שום שינוי בביצועים.. הFPS אותו FPS וזה כמו בלי פתיחת צינורות.. יש למשהו מושג למה זה? אולי לא עשיתי טוב?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-