כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך חדש - 17" Samsung 793DFS Flat Monitor לאחר שהפעלתי אותו ראיתי פיקסל בודד פגום. א. מה זה אומר על המסך בכלל? זה יכול להתרחב ? ב. האם על כזה דבר האחריות תקפה? ג. האם נהוג\ צריך להחליף לי מסך על זה? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחרי שחרשתי על הפורומים לתשובות, קיבלתי יידע דיי נרחב, הבעיה שלי היא כזו, אני לא מצליח לראות סרט גם המסך של המחשב וגם בטלויזיה, תמונות רגילות DESKTOP ותוכניות אין בעיה, אבל כשמדובר בסרט אז במסך של הטלויזיה רואים שחור ובמסך של המחשב רואים את הסרט, בעיה זו נפתרת רק כאשר קובעים ב NVIEW את ה-TV כ-PRIMARY במצב זה לא רואים במחשב את הסרט אך רואים אותו בטלויזיה. השאלה היא כיצד ניתן לראות בשניהם ביחד, כך שאני לא יצטרך כל פעם להחליף בין אחד לשני (זה עבד לי פעם לפני שהתקנתי את המחשב מחדש אני פשוט לא זוכר את ההגדרות המדוייקות). לגבי התוכנה TVTOOL אני מנסה להסתדר בלעדיה, שהרי היא לא MUST והפונק' שאני נותנת ניתנות להשגה ע"י הPROPERTIES של הכרטיס מסך. תודה מראש, רן.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק במיוחד - לא חשוב הנתונים.... העניין הוא שאני מתכוון להשתמש בו במיוחד ליצירת תלת מימד ואנימציה. אבל ברור שיהיו עליו גם משחקים, ואני מפחד שהכרטיס מסך שלי יתיישן מהר מדי ולא יעמוד בדרישות השאלה שלי היא האם ללכת על ה-geforce 6600gt, או להשקיע עד הסוף ב- 6800gt. וגם: אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי של 5.1 ומעלה....
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אז ככה. אני מאוד רוצה לשדרג את הסלון שלנו עם מערכת קולנוע ביתי, וחשבתי להתחיל עם המסך. אז הלכתי לשקם אלקטריק עם כל ה32 תשלומים והחרא שלהם, וחשבתי על מקרן אחורי של טושיבה (דגם 43SH9UE) שזכור לי לטובה כי ראיתי אותו בעבר. עם כל החסרונות של מקרן אחורי (זוית מצומצמת, בהירות נמוכה יחסית), בתקציב שלי (עד 12 גג), זה נראה לי אופציה עדיפה... אך אבוי! yellowish tint. אבל ממש. הלבן לא היה לבן. שאלתי את כל המוכרים הלא מקצועיים שלהם, ואף אחד לא נתן לי תשובה ישירה ("ככה זה. כי ככה. זה 100 הרץ. כי ככה. טכנולוגיה נחותה."). לא היה בחנות (סניף איילון) מקרן אחורי אחר. אני רוצה לציין שהאיכות תמונה מדהימה מלבד הצבע - חלקה ואחידה, בלי הפסים האלה שיש ברוב המקרנים האחוריים. פשוט לא היה לי למה לה…
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב , רציתי לשאול לגבי סגירת המסך ממצב Standby (מנורה מהבהבת). -האם כדאי ? -האם זה יכול לגרום לנזק חומרתי ? תודה על ההקשבה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס לAGP, תיכננתי לקנות של חברה יותר נורמלית אבל זה מה שיש לחנות מחשבים שממנה אני קונה להציע בכל אופן אשפח לקבל תגובות על החברה הזאת בכלל ועל הכרטיס הספציפי בפרט מאחר ואין לי נסיון איתם אגב, המחיר הוא 1350 שקל תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט בחתימה, הגיוני התוצאה? (הבדיקה הורצה כשהcontrol panel של הכ.מסך על application control, וכל האופציות בתכונה על defualt - המבחן הראשון הוא המבחן שהורץ) תודה!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום הציתי לדעת באיזו טחנולגיה הכרטיס הזה GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail - 2Y Warranty הוא נמצא במפרטים מומליצים הוא AGP או PCI-Express תודה לכול העונים
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך החדש שקניתי LG F700P ארי כול פעם שהוא חוזר מStandBy אני שם לב שהוא זז כמה מילימטרים לצד, למטה בסיבוב , כל פעם משהו אחר זה ממש בקטנה אבל זה מציק המסך חדש יש לי אותו סה"כ יומיים שלושה הדרייברים מעודכנים מישהו עוד נתקל בדבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה כבר שנה וחצי ורציתי לדעת אם אני יכול לשים בו 85Hz כי הוא נותן את האפשרות הזאת ודרך אגב אני על רזולוציה 1024x768 עד עכשיו הייתי עם 72Hz
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה על מסך כזה? מהדגמים של BENQ או LG?
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שאין עליו מאוור (רק גוף קירור), הוא טוב?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הלוח אם שלי יוכל לתמוך בכרטיס? אני דיוע רשום agp אבל בכל זאת הוא יכול? http://img51.exs.cx/img51/4904/2412zu.jpg תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אלה התוצאות שקיבלתי ב aqua mark ניקוד כולל 46000 gfx 6250 cpu 8486 יש לי פנטיום 4 עם מעבד 3ג 5120 מגה זגרון ורדאון 9800פרו האם זו נחשבת תוצאה טובה במפרט הקיים?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שומר מסך? שמעתי שלא טוב למסך להדלק ולהתכבות יותר מדיי אז מה עדיף? תודה
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כמה לדעתכם (אולי אתם בכלל יודעים) עולה Ge-Force 6600GT AGP באוסטרליה? האם המחירים שם זולים?, וגם בכלל רוב הכריבים של המחשבים שם זולים?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הם אומגה דרייבר טובים גם בשביל ATI, ועד כמה יותר טובים מ-CATALYST?, במה יותר טובים?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי חברים, אתמול קיבלתי לידיי כרטיס מסך חדש מבוסס 600GT. ה"בעייה" אם ניתן לכנות אותה כך, היא שאני מפעיל את הפילטרים על מקסימום דרך הדרייבר ואני לא רואה שום נפילה בביצועים. מצד שני איני שם לב לשום הבדל בתצוגה. איך ניתן לדעת אם הפילטר פועל בכלל והאם ישנו בנצ'מרק מסויים שניתן לראות בו הבדל בבירור ? באותה הזדמנות אני רוצה לשאול לגביי דרייברים, האם האומגה מומלצים ?
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
למה המסכים בעלי זמן תגובה ( 25 מילי שניה) הם הכי יקרים ? לפי ההגיון חשבתי , שככול שזמן התגובה יותר נמוך , זה יהיה יותר טוב ויותר יקר הנה מזאפ http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4150&DB55019=138763
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם Gforce 4 MMX ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הבעיה, שאני לא מצליח לקבל תמונת צבע ב TV. לכרטיס יש יציאת SVIDEO. יש לי כבל קטן כזה שממיר Svideo לחיבור וידאו רגיל. בעזרת כבל זה אני לא מקבל תמונה בכלל בטלוויזיה. אם אני מחבר לכניסת SVIDEO בטלוויזה עם כבל SVIDEO אני מקבל תמונה, אבל שחור-לבן. נסיתי לשנות ל M/Pal , B/Pal וכל שאר הירקות, לא עוזר. למישהו יש רעיון ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כבר העלתי את הנושא בעבר ולא קיבלתי תשובות מספקות לכן אני מעלה זאת שוב אני עומד לרכוש מחשב חדש לכן אני זקוק ליעוץ לפני הרכישה . אני רוצה להפעיל משחק כמו פלייטסימולטור , משחק שתומך בריבוי מסכים [ אני לא בטוח אבל שמעתי שאפשר עד 9 מסכים כשבכל מסך רואים תמונה אחרת ) אבל ידוע לי שכרטיסי המסך יכולים לעבוד רק עם 2 מסכים אני רוצה להפעיל 4 מסכים ולא יודע איך לעשות את זה כל מידע בנושא יכול לתרום
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי איזה בעיה שכשאני מנסה להפעיל את המשחק Star Wars : Comando republic הוא אומר לי שאני צריך pixel shader 1.1 or higher וכשאני מנסה להכנס למשחק רואים את הכל מטושטש ובצע לבן ואז המשחק יוצא לבד והוא אומר לי שיש בעיה. מישהו יודע איך לסדר את זה? נ.ב יש לי כרטיס מסך GF4mx440 128 mb תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני הולך לבנות בפסח htpc לכן כבר זמן רב אני חיפשתי חלקים, ולאט לאט אספתי. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, הציעו לי: voodoo 3500 geforce 2 שניהם משומשים. למי יש יציאת טלוויזיה טובה יותר ואיכותית יותר??
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הייתי באתר הזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_cat.asp?cat_id=148&d_link=Cat_%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99%20%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91 ראיתי שיש פה מוצרים לא רעים בכלל במחירים לא רעים בכלל! אני צריך עזרה לבחירת מסך של 19!! אינ'ץ בין 1000 ל 1500 ש"ח (עדיף כמה שפחות). לא LCD אלא מסך רגיל. אפשר להביא לי מסך טוב מכל מקום אחר.... רק לא לחרוג מהמחיר כי כבר חרגתי ממנו ..... הנה המפרט למחשב החדש (תציעו מסכים טובים למשחקים בשבילו שאני אהנה מהמשחקים): Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1060 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA /VT X2 520 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1 470 Teac/SONY 1.44 …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיסי מסך של פיסאי הקספרס..... ואני מתלבת על איזה כרטיסי מסך לקנות אני ירשום את שתים ותגידו לי איזה מאם טוב ולמה?ואם הוא טוב.. Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E Gigabyte ATi Radeon X600PRO 256mb pci-e
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-