עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rosebud,

יש לי כרטיס x1900gt של sapphire, ולא מזמן שמתי לב למשהו קצת מוזר. מהירויות השעון שמצוינות בcatalyst הן נמוכות ממה שאמור להיות. השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו הכרטיס עושה throttling כשהוא לא בשימוש וה catalyst יודע לזהות את המהירות בזמן אמת (כמו שעושה ה cpu-z) למשל, או שהבעיה היא אצלי והכרטיס שלי משום מה רץ לאט יותר ממה שהוא אמור?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  2. מבקש לרכוש כרטיס 9600pro השאלה איזה ? אני צריך לבחור בין GIGABYTE GV-R96P128DH ATI Radeon 9600 PRO 128Mb TV-Out DVI Retail או SAPPHIRE ATI 9600 PRO 256 mb Retail המחיר זהה אך חשוב לי אמינות (שלא יתחיל להרעיש המאורר למשל ) מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by e-gnt,

אז ככה , אני מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה שיוכל להקליט באיכות טובה מהממיר. תקציב : 450 ש"ח מקסימום. (בלי חריגה) צריך שיהיו דרייברים לXP .. מערכת : Amd 64 Whiny 3000 1.8 Dfi LanParty Ultra-D G.Skill 256*2 2225 TCCD PowerColor X800XL PCI-E 256M Western Digital 120GB 7200RPM 8MB SATA זה מה שצריך נראה לי , אם צריך עוד רכיב אני בשמחה אכתוב.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by shlomi_x,

היי, האם אני זקוק ליותר מאשר כרטיס עם TvOut ו - 8 M לשם צפיה בסרטים בטלויזיה באמצעות המחשב? במילים אחרות: האם הביצועים של כרטיס המסך שלי יכולים להשפיע באופן משמעותי על הצגת סרט (להבדיל ממשחקים)? תודה, שלומי

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  5. אפשר לחבר ממיר דיגיטלי לכרטיס טלויזיה? T N X

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  6. יאללה תנו בהצבעה אחים שלייי אני אישית לקחתי את 3 ואני עובד איתו עכשיו כמו מלך

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by hamer,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך g-forse 440mx 128 mb בכרטיס מסך יש לי יציאה s-vedoe ובטלויזיה יש לי כניסה rca יש לי מתאם מהכרטיס מסך לטלויזיה הבעיה שאני רואה קצת פסים מעצבנים על המסך בטלויזיה אם יש למישהוא רעיון איך לסדר את זה אנא עיזרו לי ודרך הגב יש לי טלויזיה לנקו 28 אינץ אם מיהוא יכול להגיד לי באיזה פורמט להגדיר בכרטיס מסך את הטלויזיה זה גם יעזור תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי כרטיס מסך עם בעיית חום קשה הכרטיס מגיע לטמפ' של 103 במצב מנוחה שהמאוור על 40 אחוז. שמתי לב גם שהכרטיס הפסיק לזרוק את האויר מפתח היציאה האחורי כאילו נסתם אולי זאת הבעייה.. מה ניתן לעשות בעניין זה? דגם הכרטיס HD4870

9. Started by ילד-hw,

היי לכולם ! אני רוצה לקנות ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט מ- הדובים ורציתי לדעת הם מוכרים שם את הריידון הנ"ל של הרקולס ב- 1980 ש"ח וזה OEM ורציתי לדעת עם אני יקנה את זה מה יחסר לי עם לא קניתי את הריטייל? והעם זה כדאי?!? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. אז ככה. יש שני מחשבים כאשר אחד הוא מרכזי לALL AROUND כבד ומתיש והשני HTPC לשימוש עיקרי של צפייה בHD. עכשיו אני מעוניין לשדרג את הכרטיס ה ASUS GTS8800 640 MB עם שני כרטיסי HD4870 של ATI... יש לי הרגשה שהכרטיס הזה הולך לעשות שמות ל NVIDIA ביחס איכות כסף הם כבר עשו עם ה HD4850,גם אם בסוף התברר ש4870 לא מצדיק שדרוג אני אלך על צמד 4850. לשאלתי- היות ו GTS8800 הוא באמת כרטיס חזק ואיכותי ,אין לי מושג איך הוא ב HD חשבתי אולי להעביר אותו ל HTPC במקום ה SHAPPHIR HD2600 PRO 512 MB. אבל מישהו אמר לי שקיים סיכוי לא קטן שATI עושה עבודה טובה יותר עם HD מאשר ה GTS. למכור אותו נראה לי לא כדאי ועדיף להשאיר אותו על HTPC ולמכור כבר את HD2600 . מה הייתם עושים במקומי? (המפרטים של המחשבים <…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by unknown,

רציתי לדעת אם תהיה בעיית תאימות לכרטיס המדובר עם לוח אם של אסוס(לא חדש כל כך, ומכאן שאלת התאימות) עם הדגם P5KPL-VM לינק: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x&content=specifications תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by dan_dekel,

ובכן, זהו המפרט המעודכן שלי: intel pentuim 2.4 533buss presscot 512ddr 400mhz motherboard - asus p4p800s Radeon 9100 128mb אבקש חו"דים האם המשחק יוכל לעלות בסדר לפחות עם המפרט הזה. Doom3 תודה, דן.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  13. מה עדיף לי לקחת מהחברה שקניתי את המחשב את ה6600 של גיפורס 128 או את 6600 של גיפוס 256 במקום ה6200 טורבו קאש המסריח שלי תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by nwbugo,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך מומלץ של Nvidia עד 1200 ש"ח, לגיימרים.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. סרטון משחקיות רשמי מטעם NVIDIA מציג את דגם ה-Ampere החדש מתמודד בצורה מרשימה עם כותר הפעולה העדכני ב-4K - עם השוואה ישירה לדגם המוביל בדור הקודם שמחזקת את ההבטחות אותן שמענו במעמד ההכרזה לכתבה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by uriya,

האם יש כרטיסים טובים עד 300 ש"ח ואם כן אני אשמח אם תמליצו לי עליהם בתודה מראש , אוריה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by elkriefy,

אהלן, רציתי לשאול לדעתכם האם הכרטיס הבא שווה לקנייה? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4622 אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. שלום לכולם!!!!! אני צריך עזרה בנוגע לכרטיס מסך. קניתי מחשב לפני 3 שבועות,ונפלתי עם הכרטיס מסך שקיבלתי סתם משהוא לא רציני ואני מחפש משהו ב1200 ש"ח. אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותכוונו אותי לכרטיסים טובים. תודה נתי!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by nirrozenberg,

יש לי מעבד- amd athlon 64 X2 duel core proccecor 5000 כרטיס מסך- Radeon x1950 pro 512 mb זכרון- 2 GB יעבוד אני כמעט בטוח שכן אבל זה יהיה חלק או עם תקיעות?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  20. שלום, קניתי כרטיס מסך GTX560 TI (ע"פ המלצת חברי הפורום) ורציתי לשאול האם מישהו יודע אם ביחד עם הכרטיס מגיע גם מתאם 6 פינים? (מהספק שלי יש רק חיבור אחד של 6 פינים וצריך עוד אחד)

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by binia1990,

רציתי לדעת אם ה Gigabyte GTX 970 G1 4GB Retail יכנס למארז cooler master k281 תודה רבה לעוזרים

22. Started by MATANEL,

האם ה 3850 מצריך חיבור מספק הכח??

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by dddani123,

מתי הם אמורים לצאת? לאיזה כרטיסים בערך הם יהיו מקבילים? ומחיר בערך אם למישהו יש מושג.. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה, כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה ע"י הכבל svideo-rca שקיבלתי עם הכרטיס מסך (רדאון 7000) לטלויזיה אני רואה שחור לבן ניסיתי הכל ולא הצלחתי לפתור את זה! למישהו יש פיתרון? הכבל נראה כך: תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by רועיירדן,

שלום מחפש כרטיס מסך עם Darbee edition כמו זה http://www.anandtech.com/show/8132/computex-2014-galaxy-showcases-gtx-750-ti-darbee-edition האם יצא כרטיס חדש ? איפה יש ? מה דעתכם ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.