עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yakirsh4,

מה יותר טוב שני geforce 8800gt או geforce 8800gtx אחד

2. 1) יש בעיות ידועות עם הכרטיסים האלו? 2) באילו מהירויות הוא מגיע בברירת מחדל ולכמה בממוצע אנשים בארץ מגיעים איתו אחרי אובר? 3) הבנתי שניתן לצרוב ביוסים לכרטיסים האלו עם מתח גבוה יותר - עד כמה אפשר? 4) אילו זכרונות מגיעים עם הכרטיס הזה? 5) האם איכות התמונה שלו טובה יותר מ9800XT וזהה לכל סדרת ה6xxx ? ואיך האיכות תמונה שלו לעומת סדרת הX800 של ATI ? מדובר על גרסת הAGP לשים לב.. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by gilgr,

בבקשה של חבר למצוא להם מפרט זול וטוב, בהתחשב בכך שהוא לא משחק (פרט למשחקי פלאש), נתקלתי בדילמה הבאה: האם יש חובה לקנות כרטיס מסך (ולהשקיע את הכסף במעבד/זכרון). האם הonboard יסחוב את הגרפיקה של Win7/Vista? (עבור האיכות הכי גבוהה) אם לא, האם יש onboard שכן יעשה זאת ולא יצור צוואר בקבוק/יקרוס? אני מאוד מבקש מאנשים שלא הבינו את השאלה, או כאלה שפתחו במלחמה נגד מפרטים שהם לא לגיימרים להתעלם מההודעה ולא להגיב. תודה רבה לעזורים. עריכה: במידה ואין כזה, איזה כרטיס מסך הכי זול יעשה את העבודה? thanks again

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  4. Started by din707b,

שלום אנשים למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב לטלויזיה רגילה ופשוטה 29 אינצ'? האם ניתן במצב כזה לוותר על צג ולראות בבירור כיתוב, כגון מסמכי וורד אקסל, קריאת דפי אינטרנט, או שזה לא אפשרי עם ציוד כזה. יש לי בטלויזיה כניסת S-VIDEO אני שוקל לוותר על הצג ולהחליף כרטיס מסך הכולל יציאת טלויזיה ולהעביר הכל לסלון, הענין שאין כרגע בידי כרטיס שתומך ביציאת טלויזיה ולא אכול לבחון זאת אז לפני שאני משקיע... מדובר בפנטיום 3 עם כרטיס מסך ישן אם למישהו יש נסיון כזה אשמח מאד אחרת איאלץ פשוט להסתבך עם נסיונות תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by hck,

שלום אם מתעלמים לרגע מהשאלה הנצחית - מי יותר טוב ATI או NVIDIA, רציתי לדעת האם הכרטיסים הבאים מדורגים באותה רמה פחות או יותר או שאחד מהם ברמה שונה מהשני: ATI Mobility Radeon X1350 מול NVIDIA® GeForce 8400M GS

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by megaviv,

אהלן יש לי את המעבד הזה(שבכותרת)ואני מעוניין לרכוש את הGIGABYTE 460 GTX 768...עכשיו השאלה היא אם יהיה צוואר בקבוק במידה ואני רוכש את הכרטיס הזה..?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by moshe1980@gmail.com,

היי...אני מחפש כרטיס מסך למחשב .. השימושים שלי זה למשחקים כמו שוטינג ודיאבלו ו - WOW ובסגנון הזה... יש הבדל גדול בין הכרטיסים? על מה הייתם ממליצים? ומה ההפרש בסכום פחות או יותר.... תודה....

8. שלום יש לי nvidia geforce fx 5200 128mb אני רוצה לעדכן את הדרייבירים של הכרטיס מסך שלי מאיפה אני מעדכן אותם? ( מן הסתם מאתר החברה אבל לא מצאתי שם ) אפשר לקבל לינק בבקשה? תדוה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. WoW nvidia הולכת להכנס וחזק ב- ATI X1800GTO ירד ל- 179 $ OMGGGG כרטיסי מסך בחוזק של בין 7900gtx לבין7600gt ירדו ל299 $ ואווווווווווו הייתכן?!

10. Started by elad2k,

לאחר יום של חיפושים די קצר מצאתי חנות שמוכרת את ה 959NF של סמסונג (בשביל אחי) וזאת לאחר שמועות מעצבנות ברחבי הפורום אשר הכריזו כי אין את המסך יותר בארץ! אז בבקשה אנשים אל תטעו אחרים בידיעות כוזבות. אני אישית מאוד מקווה שהמסך הזה שווה את המאמץ שהשקעתי כדי למצוא אותו = 2 טלפונים לא יכולתי להסתפק במשהו אחר כי המסך שכרגע אני עובד איתו הוא ה 454PRO של IIYAMA קיצר בחנות שממנה קניתי נשאר עוד מסך אחד אשמח לתת בפרטי את מס הטלפון שלהם אם זה לא אסור בחוקי הפורום כמובן, להתראותתת.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  11. אהלן אחרי התלבטויות (בין לידטק GS אקסטרים ב - 637 שקל ל - GT אקסטרים ב - 1000) קניתי בסוף את הכרטיס הבא: Albatron GeForce 7600GT 256MB במחיר של 875 שקל בחנות ליד הבית (שיקול חשוב לדעתי) הנה ביקורת שמצאתי עליו: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_3615856__9 עכשיו לשאלות: אני יכול להחליף אותו ל כרטיס של גי'גהבייט (עולה 1000 עגול) אם אני לא אהיה מרוצה... ולכן, אני צריך את החוות דעת שלכם לג'יגהבייט יש קירור שנראה יותר טוב (אבל אני יודע שאומרים שיש להם בעיה בקירור).. לאלבטרון יש קירור יותר מינימליסטי אבל עם מאוורר (אני צודק?) איך אני בודק את המהירות של הכרטיס מסך - אני צריך איזה תוכנה איזה תוצאה נחשבת טובה ל - 7600GT ב - 3DMARK06? אני את…

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  12. היי רציתי לדעת האם יש לכם את הנתון לגבי צריכת ההספק של המערכת ללא כרטיס מסך כלל (או עם כרטיס מסך מינימלי). הנתונים שמופיעים בטבלאות בביקורות מציינים הספק ב IDLE ו LOAD של כל המערכת, אני מנסה לבודד את צריכת ההספק רק של כרטיס המסך עצמו, ב IDLE וב LOAD, כאשר הנתון על צריכת ההספק של מערכת הבדיקה בלי כרטיס מסך יכול לפתור לי את הבעיה. נ.ב. זה למטרה טובה, מבטיח לשתף אתכם כשיהיה רלבנטי. עריכה: אם מישהו מכיר חברות שעושות את גופי הקירור ב OEM לחברות שמייצרות את הכרטיסים (נניח ASUS, LEADTEK, PALIT וכ"ו) אני אשמח לשמוע שמות. תודה!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by DXM,

כותרת... תענו ברצינות

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by totah,

8800GTS 512

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by yotam360,

http://img509.imageshack.us/my.php?image=31873593hs2.jpg היום נזכרתי לעדכן את הכרטיס שלי 9800GTX והופיע החלון הזה^^^^ יכול לקרות משהו אם אני אמשיך את ההתקנה?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by sap2221,

היה לי כרטיס מסך 8800 GTS של 320 מגהנשרף לי והחלפתי אותו לGEFORCE 430 GT 2GBאמרו לי שמה שלקחתי יותר טוב , אבל אני במשחק רואה מלא DROPS \ תקיעות מה שלא היה לי בכרטיס המסך הראשון , מישו יודע מה הבעיה? המפרט שלי הוא : intelcore 2 dou e6750 ram - 2 gb ddr2 gygabayte p35-ds3l לוח אם הורדתי גם את הדריבר החדש של NVIDIA...וזה לא עוזר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Yosee23,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הכרטיס של גיגהבייט - GV-N96TGR-512I Rev2.1 שהוא בעצם הגירסא ה"ירוקה" של ה 9600GT הרגיל ולא דורש ספק מיוחד. הבעייה שממה שביררתי בארץ אין את REV 2.1 אלא את REV 1.1 ולפי מה שרשום באתר הגירסא 2.1 זקוקה ל300W בלבד בעוד שגרסה 1.1 זקוקה ל450W שזה כבר די גבולי לספק כוח שיש לי.(שהוא BOXTER 475W שהגיע עם המארז - לא משהו מיוחד) לא בא לי לקנות גם ספק. אז השאלות שלי הן: 1. איפה אם בכלל ניתן לקנות את הכרטיס הנ"ל בגירסא 2.1 2. אם מישהו יודע להגיד מה עוד (אם יש) ההבדלים בין הגרסאות. אולי גם לא קראתי נכון וזה לא ההבדל בין הכרטיסים אם מישהו יודע אחרת נא לתקן אותי. 3. אם למישהו יש נסיון עם הכרטיס הנ"ל אשמח לשמוע. בתודה מראש, יוסי

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. זה נכון שכרטיסי מסך של חברת BFG יש אחריות לכל החיים ???

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by -OmeR-,

מסך CRT עד 1000 שקל! תודה! חשוב שהוא יהיה מ-KSP!!!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by shai11,

הזמנתי מ foxpc ב 517 שקל כולל משלוח בדואר.... זוהי גירסא מהומרת.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 שאלות: 1) יש צורך להתקין תדריוור מהדיסק ועליו להתקין את הכי חדש מהאתר או ישר להתקין תדריוור מהאתר(פשוט מליון שנה לא קניתי כרטיס מסך...)? 2) אני משחק על רזולוציוה של 1280X1024 האם הכרטיס יצליח להריץ far cry 2 ב vhigh עם פילטרים ? 3) איך החברה foxpc מבחינת אחריות וכו'..? 4) תוך כמה זמן הגיע אליכם חבילה בדואר רשום ? תודה לעונים וסליחה על השאלות המפגרות אני די מתרגש.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. מה יכולה להיות הבעיה? הוא היה עובד טוב פעם עכשיו משחקים בקושי זזים...עדכנתי את החבילה האחרונה של nvidia כלום לא עוזר..

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by yaniv_appX,

שלום רב אני מתכנן לקנות לאחותי הקטנה מחשב חדש ,השימושים העיקריים שלה זה office יוטיוב sims 3 gta iv אולי גם קצת ניד פור ספיד אולי כמה דברים בעתיד אני מתלבט בין לקנות לה gigabyte gt 640 2gb או Gigabyte gtx 650 1 gb שווה לי ללכת על הכרטיס היותר חזק לעתיד או להישאר עםה640 בגלל המשחקיםבהם היא רוצה לשחק ? אם כן ללכת על הכרטס 640 הוא יחזיק לה גם קצת לשנתיים הקרובות?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by SilverHawk,

כדי להתקין כרטיס מסך חדש במערכת בה נמצא כרטיס מסך כבר . אני צריך לעשות את הדברים הבאים: Boot into safe mode Uninstall the existing drivers Boot as requested, but power down after the post Swap out the old video card with the new one Power on the PC אחר כך מתקינים את התוכנה והדריברים של הכרטיס החדש. האם שכחתי משהו או האם אני צריך לשנות את משהו? ומערכת ההפעלה של היא Win2k אם זה משנה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אם יש בכלל הבדל... אני ישמח לדעת תודה רבה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  25. השאלה בכותרת(אני יודע שהכרטיס GT320M הוא לנייד).

• 2 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.