עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי היום XFX 8600GT 256MB יד שניה ב-400 ש"ח. משתלם? הוא נקנה לפני חצי שנה במחיר כפול... ויש לו עוד שנתיים וחצי אחריות. יש קצת אבק באיזור המאוורר אבל חוץ מזה נראה תקין. נקנה עקב קניית מחשב חדש + DELL 24'' 2407WFP 1900X1200. מכיוון שהמסך יקר טילים קניתי כרטיס זמני שהמטרה שלי היא בעיקר סרטי HD, ושגם יריץ עליו משחקים בצורה "סבירה". אפשר להוריד קצת את הרזולוציה... משתלם לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by X_Dror,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/samsung512gddr3ships.shtml בהחלט מעניין מתי נראה כרטיסים עם זכרונות כאלה... טוב כנראה שבדור הבא.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by DakloN,

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5001 אם זה המצב זה ממש מבאס.. גורם לחשוב פעמיים אם לחכות לזה או ללכת כבר על 8800...

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  4. קבלו מה מצאתי היום בחיפוש אחר 9600 http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?ref=1&Pid=59&Item_Id=18355 READON 9800 PRO 256BIT 128MB ב 959 ש"ח ולא אני לא עובד שם אני קניתי ממקום אחר ב1200 ש"ח כמו פראייר לפני חודש

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by ofir_19,

היום קבלתי אותו והתקנתי אותו עם דריבר 7.12 ובמשחקים הוא ממש מעולה הבעיה שרציתי לבדוק אותו ב3dmark05\06 ובטעינה של התוכנה הוא ניתקע ולא עולה ורושם לא מגיב והתקנתי מחדש את התוכנה ועדיין לא עובד ובכרטיס הקודם לא היה שום בעיה בתוכנה יש רעיונות למישהוא?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. אז ככה לפני שבועיים פתחתי פה תרד,ובו כתבתי שאני מעוניין בכרטיס מסך ב 1300 ש"ח +- עבור מסך שקניתי 2407WFP הציעו לי פה בהתחלה לקחת 8800GT 1G אחרי מישהו הציע לי לקחת HD2900PRO X2 - במחיר של 1460 ש"ח היה נשמע לי מפתה מאד,אבל הייתי סוגר על עצמי בכל זה CF ולא כולם ממליצים על זה, עכשיו הדבר הכי שפחדתי זה שהספק שלי לא יחזיק, ושאלתי במפורש בתרד האם הספק שלי יעמוד בזה,וענו לי בבטחון!שכן! אז זהו שעכשיו הגיעו הכרטיסים,וכנראה שהספק לא לא עומד במה שמוטל עליו... אז חברה פעם הבאה תגידו רק דברים שאתם בטוחים!!!!בבקשה... א.תודה למי שהמליץ לי על הכרטיס הוא חייה רעה במחיר שלו ,תוצאה של 3DMARK06 עם המעבד שלי! גם הכרטיס וגם המעבד אחרי OC כמובן (עדיין המעבד שלי צוואר בקבוק אחד גדול) 11968!! תמונ…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by davis5,

אני מתלבט בין fx 5200 או 5500 או radeon 9250 /9550 מה ההבדל בבינהם תודה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by RGod,

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  9. אני רוצה כרטיס עם 256 מגה וכרטיס שאני יחבר אותו לטלויזיה יראו טוב ולא מטושטש המחשב ישמש ברובו למשחקים וסרטים לא לעריכה ודברים כאלה!!! בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  10. שלום רב לכולם! כתוצאה מבעייה בלתי מובנת בכ. מסך הנוכחי, החלטתי בשעה טובה לשדרג לדור החדש של הכרטיסים. הכרטיס חייב להיות של חברת NVIDIA למען SLI בעתיד (אולי). התקציב הוא כאמור עד 700 ש"ח עם אפשרויות פזילה. השימושים הם (לפי סדרי עדיפויות): 1. גלישה 2. סרטים 3. משחקים *2 * מקריאה של מספר אתרי אינטרנט, נוכחתי לדעת שכרטיסי הדור החדש של NVIDIA, דור8, תומכים בוידאו בהבחנה גבוהה (HD). ומכאן יש לי שאלה - יש לי סרטי תוכן באיכות HD במחשב, ובמידה ואקנה כ. מסך התומך בכך, האם אוכל לקבל את האיכות הנדרשת גם אם ברשותי מסך LCD 1900R או אפילו כל מסך אחר? המפרט שלי מופיע בצד לעזרתכם. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by Bartleby,

אני קונה מחשב חדש וזה הכרטיס מסך שאני מתכוון לקנות. הייעוד של המחשב הוא משחקים. האם הכרטיס הזה הוא כרטיס טוב? התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח. האם יש כרטיסים יותר טובים במחיר הזה? ושוב האם הכרטיס הזה הוא כדאי? לינק למפרט של הכרטיס: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdhextreme_2.html באתר פנדס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9512 תודה.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by ballcall2,

יש מבצע עכשיו נכנסתי במקרה לחנות של הכרטיס הזה שבדרך כלל עולה קרוב לאלפיים עכשיו רק ב-1445 ש"ח. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1777

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by iyehuda,

האם כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS 2 יעבוד אצלי

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. מה יספק את הביצועים המקסימאלים בקשר לזיכרון לכרטיס מסך ורוחב פס? אני עומד לקנות 320Bit 320MB זה יחס טוב בשביל משחקים?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by yotamavi,

מתלבט בין הX1900GT של SAPPHIRE לבין 7900GT של לידטק לבין X1950PRO ההכי פשוט של CONNECT3D...זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. אוקיי , יש לי FX5200 עם זיכרונות Hynix HY5DV281622DT ואני לא מוצא מידע מספק עליהם , הייתי רוצה את עזרתכם , כל תגובה תתקבל בברכה , לא מצאתי ביקורות שאומרות משהו... אבל אני יודע שעשיתי לזיכרונות האלו 400@640!...

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  17. שלום, כאשר אני מריץ יישומים כמו קרייסיס ו3D mark המחשב נכבה בצורה פתאמית (הבעיה החלה רק היום), אשמח אם תזהו את הבעיה ו\או תתנו פתרון, המפרט מופיע מימין.... אם יש שאלות אני אענה לכם. תודה רבה מראש ...

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by סלרי,

מצאתי בבית שלי את הכרטיס: TRIDENT הכרטיס מאוד ישן ועכשיו לשאלות: 1.הכרטיס היה שנים (ללא אבק) בשקית נילון רגילה לא אנטי סטטית 2.המטרה שלו זה חיבור עוד מסך בנוסף למסך המחובר דרך הגיפורס בשקע AGP הוא יכול לבצע את זה? 3.איזה כרטיס AGP תומך בשני מסכים ויותר? (חדש)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by aviel131,

אהלן קניתי את הכרטיס ATI Radeon HD 5750 אני משחק עכשיו במשחקים על רזולזיה גבוהה ועובד טוב מאוד קניתי ב775 ש"ח שווה?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by Elrond,

מישהו נתקל בבעיה שכשמתקינים את הדריבר החדש - Detonator 40 אז אין תמיכה בVIVO? פשוט הורידו את התמיכה?! מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה? ???

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by OptiSTR,

שלום חודש הבא אני מתכנן לרכוש כ.מסך חדש. התקציב שלי מאוד מוגבל, באזור ה 600 שקל. אני גיימר קזואל ואין לי צורך בכ.מסך חזק בכל מקרה, כרגע אני על Intel2500 וזה מספיק לי לרוב המשחקים, ולא לא מדובר במשחקי פייסבוק... אני משחק ב DOTA2, ב CS:GO, DW:U ו - KERBAL SPACE PROGRAM. כולם עובדים על 50+ FPS, כאשר CS:GO הוא היחידי שאני משחק על ההגדרות המינימליות. כמו גם שאני נעלץ לשחק ב WINDOWED MODE כי מסך מלא מעמיס יותר מידי על הצ'יפ הגראפי. בבקשה רק מחנויות עם סניפים באזור חדרה (אייבורי, KSP וכו) ראיתי באייבורי את ה Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR5 ב 560 שקל ו Sapphire AMD Radeon R7 250X Vapor 1GB GDDR5 ב 590 שקל מה אתם אומרים? עריכה, מצאתי גם את Sapphire HD 7790 1GB GDDR5 ב 590…

22. Started by King Of Action,

נראה לי שהכרטיס מסך שלי הלך. כשהתעסקתי עם הכרטיס בניסיון להסיר את ההיטסינק המרובע ולשים במקומו קריסטל אורב שרטתי את פני השטח האחוריים של הכרטיס וכמעט עקרתי טרנזיסטור ממקומו( כמו כן כל המשחה הטרמית נמרחה על הכרטיס ), ובסוף שמתי את הקריסטל אורב. הרכבתי את הכרטיס במחשב והפעלתי את המחשב והכל עובד חלק . אחרי כמה שעות שהמחשב עבד חלק לפתע כשאני מנסה להיכנס למשחקים הוא נתקע לי. אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה שבה כתוב שהכרטיס מסך נתקע ויש צורך לעשות רסטרט . בקיצר, המחשב עושה רסטרט אוטומטי ואז כשהמחשב עולה מחדש , הוא נותן לי הודעות שבהן כתוב אם אני רוצה לשלוח את השגיאה ( אתם מכירים את זה ). רצוי לציין שהמחשב נתקע רק בכל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק כלשהו, וכאשר אני עובד…

23. Started by hareln,

היי, פתחתי נושא לפני חודש והמלצתם לי אז לקנות Sapphire - Used AMD Radeon HD7950 מפלונטר. ראיתי שהמחיר שלו ירד.. השאלה שלי אם שווה לחכות עוד קצת (כל עוד לא יצא קראק לFIFA 15 אני רגוע..) הבנתי שיש BLACK FRIDAY וירידת מחירים רצינית לקראת החגים בארה"ב. או שכדאי לקנות עכשיו ולנצל את ירידת המחירים העכשווית.. תודה מראש!

24. שלום לכם. קניתי כרטיס טלוויזיה לפני יומיים.. WinFast TV 2000 XP וחיברתי אותו למחשב. יש לי יס בבית.. חיברתי את "הבננה הצהובה" לכרטיס הטלוויזיה..ורואים מצויין..אבל הבעייה היא שאין קול.. האם מישהו יודע מה אני עושה במצב כזה? אשמח אם תעזרו לי.. אשמח גם אם תשיבו לי האם הכרטיס הזה הוא מספיק איכותי(האמת שהשימוש שלי הוא רק לצורך הקלטת תוכניות וסרטים) שלומי.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by shimonsky,

לשימוש של צפייה ב-HD + משחקים כמו GTA IV , האם GT210 יספיק?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.