עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מפרט: מעבד I5 4570 לוח אם גיגה בייט סוקט 1150 זיכרון 6GB DDR3 1333 מארז מדיה סנטר (שוכב) קשיח 1TB קירור סטוק ספק טרמינלטק 550W ככה שזה יסחב לדעתי... ראיתי כמה דגמים יד שנייה במחירים סבירים כמו למשל GTX950 GTX680 GTX760 לעומת זאת הרוב תמיד כותבים RX480 או HD 7970 מבחינת עלות מחיר מצאתי תכרטיסים שכתבתי לכם ב-300-400 שקל יד שנייה עם אחריות יש קבלה... השאלה מבחינה מקצועית שלא כל כך הבנתי מה עדיף ממה כי קראתי ב-2 אתרים שונים שאחד ממליץ על GTX950 GTX770 יותר מGTX470 מאוד הסתבכתי עם זה.... איזה דגם מתוך סידרת GTX מבחינת עלות מחיר טוב?

2. Started by adirnasri,

יש כרטיסים נגיד כמו 7600GT ויש גם 7600GS מה הבדל בין הכרטיסים אלה? אני צריך לדעת תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  3. חבר'ה שמתי לב עכשיו שאחד הכרטיסים בסבבה על 44 מעלות בזמן שהשני (המשני!) עומד על 86 מעלות ! כשאני בודק את הגדרות הCCC בפרופילים אני רואה שהוא פשוט לא נותן לי לחבור all setting אלא רק כרטיס אחד (הראשי) אשמח לתגובות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה כי כרגע אני על אוטומט והם נצלים בIDLE - שניהם 78.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by qpalzm,

השאלה היא פשוטה ונובעת מסקרנות. מה הייתם מעדיפים? אחד כזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1615 או שניים כאלה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX66128D&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1821&aff=Zap

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by shay820,

שלום לחברי הפורום אני מחפש כרטיס מסך למחשב בעל יכולות כמו של PS3 למישהו יש רעיון??? והאם הכרטיס מסך זהו הפרמטר היחידי או שצריך גם מעבד וזיכרון חזקים אשמח לעזרה שי

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,חבר שלי קנה את הPowerColor X800GT 256MB 256BIT (ד''א הוא כרטיס סבבה) ושמתי לב שהוא מקבל בתוכנה 3DMARK05 4,500 נקודות ואילו הX800GTO2 מקבל רק 4,356 ואילו הX800GT מקבל יותר בסטוק (מה שלא הגיוני),לכן,אני מחכה שהכרטיס קצת יקרטע ואז עשה אוברקלוק+צינורות עיבוד לרמה של X850XTPE וזה לפחות יקח שנה עד שהוא יתחיל לקרטע. בקיצור האם שווה לקחת X800GT (שהX800GTO2 אמור להיות חזק ממנו בסטוק,אבל הוא לא) של PowerColor?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by shibby15,

בכמה אתם אומרים ירדו מחירי הראדון 8500 אחרי יציאת ה9700PRO?? מה אתם אומרים, גם מחירי הGF ירדו?? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  8. שלום!! אני מתחיל קורס לאנימציה ותלת מימד כולל עבודה עם תוכנות : PREMIER ,PHOTOSHOP ,3D STUDIO MAX, FLASH, AFTER EFFECTS אני רוצה לקנות מחשב לצרכי עבודה ומתלבט :s05:... אני כנראה הולך על שילוב של מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 עם לוח אם GIGABYTE GA P3;-S3L זכרון : 2GB או 4GB? והאם 667 מגהרץ או 800 ? כרטיס מסך עד 1000 ש"ח: קבלתי המלצות על הבאים: PALIT PCI-EX GE FORCE 8600GT SUPER 512MB DDR3 או: GECUBE 2600 256 MB DDR2 או: ASUS ATI READON 2600XT 256MB האם יש הצדקה לשמות כמו ASUS בכרטיסים או שאפשר ללכת על תחליף זול יותר.. אשמח להערות הארות והצעות. לילה טוב ותודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. שלום,יש לי כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8400 GS והייתי רוצה לדעת האם אני יכול להרחיב את המסך של לפצול של שני מסכים,עכשיו,לחבר שלי יש כרטיס מסך Redeon X1950 Pro וראיתי שיש לו את האפשרות הזאת להרחיב את המסך של המחשב שלו והוא אמר לי מה לעשות בישביל זה להופתענו לגלות כי לא היה באפשרותי להרחיב את השולחן העובדה לשני מסכים שונים כרגע ניסיתי לעשות אמון דברים לגבי זה ודבר לא פעל אז החלטתי לפנות לפורום זה כדי לפתור את הבעיה האם משהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ETB,

יש לי מערכת הפעלה WIN XP באנגלית, כרטיס מסך של GF2 GTS עם דריברים בגירסה 41.09. ומופיעה במקום אותיות סימני שעלה בתפריט של המאפינים של הכרטיס מסך.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by overload,

המחשב שלי עושה רעשים מוזריים, כשפתחתי את המארז כדי לבדוק מה הבעיה הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך שלי (GF4 440), אני חושב שיש לו בעיה עם המאוורר כי הוא לא מסתובב רצוף, כל שניה וחצי בערך הוא עוצר וזה עושה רעש מעצבן. הוא נשמע כך: וווווו...וווווווו...ווווווווו...ווווווווו המודגש זה הרעש החזק הלא מודגש זה הנורמלי. מה אני צריך לעשות כדי שיפסיק ??? הוא נישמע כמו GF FX5800 U או משהו .

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by maccabeast,

דבר ראשון, לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה ,אז סליחה. אז ככה, יש לי לוח אם D850GB וכרטיס מסך GEFORCE2 64MB אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. מה אתם ממליצים לי ? לא משהויקר מדי ואיך אני ידע מה מתאים לי למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  13. שלום רב, אני נתקל בבעיה שלא מצאתי לה פתרון בשום חנות אלקטרוניקה ושום דבר... אז ככה, אני מעוניין לעשות TV OUT אבל יש לי בעיה החיבור מוזר... החיבור נקבה שיש על הכרטיס מסך הוא חיבור של 9 פינים בסידור הנ"ל חיבור לא מוכר לי בכלל: ** **** *** ככה הוא הולך, הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך הוא בצד אחד כזה, של 9 פינים, ובצד שני S-VIDEO, אתם תוהים - מה הבעיה ?! אז ככה הבעיה היא שבטלויזיה שלי למרות שהיא נקנתה לפני שנתיים, כן - אין S -VIDEO !!! אז ככה אני לא יודע מה לעשות ! איך קוראים לחיבור והזה ומאיפה משיגים חיבור 9 פינים כזה שבצידו השני הוא RCA שיתחבר לטלויזיה שלי... אני כבר רוצה לראות סרטים, ואני מאוד תקוע.. הבעיה נוספת שחשבתי שאולי כבל S-V ל RCA יכנס אבל לכבל S-V יש אומנם את הצורה…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by oded15,

אני בונה לי מחשב ורציתי לשאול האים הכרטיס הסמך הזה הוא כרטיס שיכול להחזיק לי משחקים כבדים כמו hl2 doom3 ועוד ורציתי לדעת לפי הכרטיס מסך הזה כמה ספק כוח אני צריך לקנות Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9512

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by approx,

יש לי כול מיני ארקריפטים כאלה כמו בתמונה http://img151.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501su7.jpg למה זה קורה הכרטיס מסך חדש אתמול הגיע לי וגם זיכרון חדש היום קניתי 1 GB

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by ccc,

אני צריך את ההגדרות Shape שלו, יש איזה 6 כל אחד בבקשה על כמה הוא.. המסך שלי התעוות ואני לא מצליח לסדר.. תודה רבה רבה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. אני קונה מחשב חדש וזקוק לייעוץ בנוגע לכרטיס המסך. אני לא בטוח אם כדאי ללכת על ה-9600GT או על ה-9600GSO, אבל לאחר כמה שחיפשתי בדיקות ביצועים גיליתי שהביצועים שך ה-GSO יותר טובים ובנוסף הוא יותר זול. לכן כרגע אני רוצה את ה-9600GSO. הכרטיס היחיד שמצאתי בארץ הוא של PALIT גרסא אחת עם 384MB ב-508 ש"ח וגרסא שניה עם 768MB ב-661 ש"ח. הגרסא עם 768MB אמורה להחזיק את המחשב שלי לפי מה שראיתי (מסך 20" S-IPS), אבל אני מוכן להשקיע בשני כרטיסי מסך של 384MB במחיר של 1016 ש"ח. האם זה כדאי? תודה מראש GeForce 9600GSO Sonic 384MB http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=669#spec GeForce 9600GSO Sonic 768MB http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=665#spec

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מחשב ישן משנת 1996 (שעדיין פועל דרך אגב!!!!), אני יודע את רוב המפרט שלו חוץ מהכרטיס מסך! תמיד רציתי לדעת את הדגם, פעם ניסיתי להתקין EVEREST חחח אבל לא הצלחתי טוב לא רציתי להויצא את הכרטיס מסך וכל זה. אז הנה קצת מידע: * הכרטיס מחובר לחיבור PCI * יש לו יציאת VGA תמונה של הכרטיס מצורפת. תודה לכל העוזרים!!! נ.ב אם צריך עוד מידע\משהו אחר שיעזור לזיהוי אל תהססו לשאול\לבקש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by abnatan,

אני חושב לקנות מחשב בזמן הקרוב, ויש לי התלבטות קטנה בעניין המסך... אני מוכן להשקיע במסך עד 1400 שקל, ואני רוצה 17 אינץ' שטוח...שמעתי שה-LG לא הכי טובים, ושאלתי כמה אנשים לגבי ה-viewsonic p70f, שנראה לי מסך טוב והמחיר שלו מתאים לי לתקציב זה המסך: http://www.viewsonic.com/products/crt_p70f.htm השאלה אם מישהו יכול שניסה אותו או משתמש בו יכול לאשר לי שהוא אכן מסך טוב? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  20. הורדתי את הדרייבר הזה : 260.99_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql לכרטיס מסך 7900gs extreme (שד"א לא מצאתי את גרסת האקסטרים באתר שלהם, יש רק אצל Leadtek אבל מאוד לא מעודכן) הדרייבר מיועד גם לויסטה, אבל בכל זאת, למה להתקין ביעד הזה : C:\NVIDIA\DisplayDriver\260.99\Vista\English זה אמור להיות ככה ?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by mmnetanya,

שלום לכולם, מבקש את חוות דעתכם על מסך CRT "21 Samsung 1100MB מיועד בעיקר למשחקים. נ.ב. לא מעוניין ב-LCD בגלל הרזולוציות הנמוכות. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by dudu26,

בלוח אסוס M2NPV-VM כתוב: "Dual VGA Ouput: DVI-D & RGB" האם הכוונה ל-DVI "אמיתי"...? תודה.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by shar00750,

שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים: 1) האם ניתן לחבר שני כרטיסים שונים בחיבור SLI? לדוגמא: GT9800 ביחד עם GTS450 ואם כן האם זה יוסיף משהו לביצועים? 2) הלוח שלי(MSI P45 NEO2) תומך CF האם זה אומר שאין לי אפשרות לחבר ב-SLI?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by NIR36,

שלום לכולם לפני שנה (08/2006)רכשתי בנעה מחשבים כרטיס מסך X1900XT של CONECT3D עם 3 שנות אחריות הכרטיס התקלקל והחלפו להופיע נקודות וארטיפיקטים. הכרטיס נקנה עם קירור זלמן שהורכב בחנותץ לאחר שהבאתי להם את הכרטיס הם ביקשו שאשלח גם את הקירור "המקורי". עשיתי כך ולאחר מספר ימים קיבלתי מהם טלפון שהקירור ניזוק(למרות שהיה ארוז היטב בפצפצים בכמה שכבות-דבר שנשמע לי מופרך לחלוטין). הם הציעו לי חלופות נחותות משמעותית כגון HD2600XT וX1950GT כמו כן הציעו לי X1950XT של ספיר תמורת תוספת של 450 ש"ח. אמרתי שאני צריך לחשוב וכו'. בתנאי האחריות של החברה ובתקנון רשום ש"החברה תיתן תמורת האחריות כרטיס אחר שווה ערך\ביצועים או אף גבוהים יותר." לדעתי יש כאן רצון "לגזור עלי קופון" ולהתחמק מהאחריות נושא…

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  25. מה קורה ? יש לי כמה בעיות אני אז אאחד את כולם פה במקום לפתוח עשרה דיונים בפורומים שונים. 1 קניתי כבר את הכרטיס 7600GT.. שהמלצתם לי עליו וחיברתי אותו והכל עובד טוב (התקנתי דרייברים ) אבל למה עוד בשנייה שהמחשב עולה יש לי קווים כאלה על המחשב ונקודות צבעוניות? אין בעיות חום כי שהמחשב עולה הכרטיס על 45 וזה נורמלי לא? וגם בתוך משחק הכרטיס על 55 ויש קווים.. ראיתי אנשים שיש להם 80 מעלות אז למה דווקא לי יש קווים? 2. אני צריך ספק חדש למחשב כי יש לי ג'נרי 230W. אז אני רוצה המלצה לספק טוב לא יד שנייה אלא חדש מהחנות עד 150 שקל בערך. שיהיה חזק ויריץ לי את המפרט הבא: AMD ATHLON 2800 XP+ GIGABYTE 7vmrz-400 Leadtek 7600GT 256MB..... 512MB DDR RAM 80GB.. תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.