עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sherlock1212,

כמה שה-Hertz יותר גבוה זה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by sergey_k,

התקציב 550 שקל אין מה לעשות זה מה יש הכרטיס למישחקים תודה.

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by dids22,

תראו אני רוצה להחליף דרייבר לכ. מסך הקיצר אני פשוט מתקין אותו או שאני צריך למחוק תדרייבר הקודם? ויש לי תתוכנה Driver Cleaner אז פשוט לפתוח אותה ולמחוק ?או שצריכים לעשות את זה במצב בטוח? הקיצר תסבירו לי פשוט מה לעשות וזהו תתודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. Started by Zippo,

טוב אנלא ידוע אם זה קשור לפה, אבל יש לכם כל כך הרבה פורומים, ככהצ לילדים שלא הכי מבינים קשה לדעת למה מתאים מה... בכל מקרה יש לי חיבור בין הטלוויזיה למחשב, יענו שאני רואה בטלוויזיה מה שאני רואה במחשב, יש לי את התוכנה של NVIDIA שאיתה אני בוחר מה רלאות מה, בכללי שאני מבחר אני יכול לראות גם במשחב וגם בטלווזיהי מה שאני עושה במשחב, אבל שאני רואה קובץ וידאו, אני רואה רק במשחב, או שאני משנה את ההגדרות ורואה רק בטלוויזיה, עכשיו, שאני מסתכל על המחשב בטלוויזיה הכל יותר גדול ושחור כזה, אבל לא אכפת לי, אחרי הכל זה ברור, אבל הבעיה שאני רוצה לסדר היא שמתי שאני רואה סרט שיש לי על המחשב בטלוויזיה עם החיבור, הסרט עצמו "אפל" יותר מבמחשב, יענו פחות מואר, וזה מבאס לראות ככה, יש למישו שמץ איך …

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by sherlock1212,

במשחקים וסרטים המסך שלי ניהיה חשוך ואי אפשר לראות ככה ואז אני חייב לחבר את המחשב ל-t.v אם משהו יודע איך לעשות את המסך יותר בהיר שיעזור לי בבקשה. :s05: נ.ב ניסתי לשנות דרך מאפינים וזה משנה הכל חוץ מהמשחקים וסרטים.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  6. מה דעתכם על viewsonic ואיזה דגם מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by AnandaShake,

אהלן אנשים אני באתי היום לחנות מחשבים במטרה לקנות מחשב חדש וברגע שהתייעצתי עם המוכר הוא העלה רעיון שלא חשבתי עליו לפני כן - לקנות 2 כרטיסים ולחבר אותם עכשיו אני נמצא בדילמה: או שאני אקח לוח אם ASUS A8N SLI Deluxe וישים 2 כרטיסים של 6600GT 128mb (של אסוס או פיין נראה כבר) או שאני לוקח לוח אם פחות טוב Gigabyte K8NF-9 ושם כרטיס אחד של 6800GT 256mb (אסוס או פיין) הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב בעיקר בשביל משחקים חדשים וכבדים, וגם יהיה טוב בעבודה בפלאש וכו'... ההבדל במחיר ממש לא רציני אז ככה שעזבו משתלם או לא משתלם - מה יעבוד הכי טוב? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי GEFORCE 6600GT של גיגהבייט.. עכשיו שרציתי להוריד באתר שלהם דייבר לכרטיס אז ראיתי שיש איזה 4 גירסאות שונות לדרייברים לפי סוג הכרטיס שכולם הם 6600GT.. בנתיים אני משתמש בדרייברים מהאתר של NVIDIA אבל הבנתי שעדיף להוריד מגיגהבייט כי זאת החברה של הכרטיס שלי.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by jambo7,

אני קונה מחשב חדש ואת הישן נותן לילד בגיל 8 אני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לקנות המחשב משמש לוורד וללמשחקים שאינם דורשים איכיות גרפיות גדולות האם כדאי להשקיע ב LCD או מספיק CRT 17

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  10. כמה אני אמור לקבל בבדיקה של המשחקים ( game tast ) שיש שם תשלושת משחקים..

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  11. מדוע ההפרש הזה בין שתי הגירסאות האלה? מישהו יודע? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-496&depa=0 http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php?masterid=6941597&zip_code=98008 בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by oferman,

רכשתי השבוע את הכרטיס הנ"ל. במסך המחשב רואים הכל מצויין, אולם בזמן החיבור לטלויזיה רואים תמונה מטושטשת וקטנה. מה ניתן לעשות? איפה יש מדריך באינטרנט שיכול להנחות אותי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. קניתי מחשב חדש עשיתי בדיקה ב3DMark05 לכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ויצא לי 4453 זה מה שצריך לצאת לי בכרטיס הזה? בלי OC ויש דרייברים החדשים שהורדתי מהאתר תודה 2יי 2יי

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by Kitt0s,

יש לי LG F Flatron L1710S על 75Hrz 1280x960... והוא רועד.. פחות משעל 60 אבל עדיין רועד.. אה והכרטיס מסך הוא Leadtek 6600GT למעונינים..

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  15. קניתי היום ושוב תודה לזיגזג על המוצרים המעולים שהם מספקים - בזמנו קניתי את הSILENCER לX800PRO שלי ועכשיו תור ה6600GT שהקירור הרועש שלו פשוט גרם לי למרוט שיערות ..... מעט תמונות מההתקנה למעניינים .... בכל מקרה הייצור הזה פשוט השתיק את המחשב לחלוטין והוריד כמעט 10 מעלות כאשר אני בOC נכבד ביותר של 570@1280 ועומד על 43 מעלות כאשר לפני כן עמדתי על 52 .....שוב מרוצה מהמוצרים המעולים של ARCTIC COOLING - פשוט להתקנה ( 4 דקות לא כולל תמונות ) יעיל בצורה פנומינלית , זול , ושקט בצורה מדהימה !!! קנייה כדאית ביותר לכל בעלי הכרטיסים ( אזהרה - התקנת גוף הקירור מפיגה כל סוג של אחריות על כרטיס המסך עליו מתבצע השידרוג , ההתקנה היא על אחריות המתקין בלבד ) מוגש כשירות לציבור בתור מיני ס…

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by sh_idan,

חברה שמייצרת כרטיסי מסך, במקרה שלי 6600GT לAGP מישו שמע עליהם ? יודע מה הם שווים

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by JohnClark,

היי! היום קיבלתי את הSamsung 710T ב1900 שקלים... מחיר טוב לא? דווקא מחנות מקומית... בכולופן, הכל עובד סבבה אני ממש נהנה ממנו הכל חד ויפה. יש רק כמה בעיות קטנות: 1. האייקונים בTaskBar עקומים לאללה 2. חלק מהפונטים נראים קצת מוזר... 3. מהו קצב הרענון הכי מתאים לשים? 4. שיחקתי למשל בSWAT 4... עכשיו בטעינה יש תמונה כהה יחסית, ועל השחור הוא מראה פסים ירוקים מזה אומר? כשאני לוקח סקרינשוט הוא לא מראה אותם יותר... ניסיתי להתקין מחדש דרייברים לכרטיס המסך... 5. ת'אמת קצת קשה לי לקרוא... כמו כשיש קצב ריענון בתדירות נמוכה במסך CRT זהו חוצמזה הכל פנאן תודה על המלצתכם אני מאד מרוצה ממנו

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  18. Started by SixKiller,

שלום... אני מעוניין לקנות מסך טוב.. עכשיו יש משכורת אז אין בעיה של כסף ממש.. אני רוצה לדעת מה עדיף.. מסך 19 או 17... ואם אפשר שם אחד או שניים על כל גודל של מסך.. שיהיה איכותי וטוב.. כמובן לא לחרוג יותר מדי... מקסימום שאני מוכן להשקיע על מסך.. 2-2.5K תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by Shaker,

קיבלתי היום את הכרטיס עכשיו זה עושה לי את השגיאה הזאת: מה עושים? תודה מראש לעונים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. האם יש הבדל ביצועים בין PCIE לAGP? אם יש הבדל תמליצו לי על זה ששמביא ביצועים טובים יותר..... חשבתי בכיוון ה9600XT או X600.... לא לאוברקלוק.... תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by tovtov,

שלום, אני קונה מחשב חדש - והכל סגור חוץ מכרטיס מסך (אני עדיין מתלבט). אז ככה - אני לא גיימר, וכאשר יוצא לי לשחק זה ברזולוציה 1024X768 - לא יותר. אז אם אלו הדרישות שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס מסך ATI X600PRO , או אני צריך לקנות את ה6600 של NVIDIA - יותר יקר בלפחות 100 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. שלום, המסך CRT הקשיש שלי מתחיל לעשות בעיות. בימים האחרונים מדי פעם הוא מתחיל לרצד (כל פעם בדרגות שונות של ריצוד), כאשר פעולה של degauss לא עוזרת להפסקת הריצוד, וגם ההגדרות טובות (מוגדר על הכי הרבה שאפשר - 75hz). יש לציין שגם הורדה של הרזולוצייה ל800X600 (מ1152X864) לא פותרת את הבעייה, ואפילו לא מאטה את הריצוד. בכל מקרה, אני מניח שפתרון של ממש לא יהיה לכם, אבל רציתי להתייעץ לגבי הכדאיות של התיקון (אני מניח שזה לא כדאי, אבל בכל זאת לא התעסקתי בדברים האלו הרבה זמן, אז מי יודע?). שנית, בגלל שאני לא בטוח בכלל שמישו פה יגיד לי שזה אפשרי/כדאי לתקן את המסך, רציתי להתייעץ בנוגע למסך חדש: אני רוצה לקנות מסך LCD בתקציב של עד 1500 שקל , והרבה זמן לא התעדכנתי בשוק, אני באמת לא יודע מ…

23. Started by Wood-Elf,

2328. עם המפרט: Athlon 64Bit 3000+ Sapphire Radeon 9800Pro GeiL 512 DDR PC 3200 ABIT KV8 Pro

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by gggilad13,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיעלה סביבות ה500 ש"ח. איזה כרטיס יתן את הביצועים הטובים ביותר במסגרת התקציב הזה? מה עם הRADEON 9550, הוא טוב? איך הוא בהשוואה לgeforce 5200FX?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים