כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שני מסכי CRT LG FLATRON בגודל 17 אינץ' במצב טוב מאד אם ידוע למישהו על מישהו אחר חסר אמצעים שנזקק באיזור חיפה והקריות שיצור קשר איתי כאן בהודעה פרטית תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מעונין לקנות מחשב גיימינג חדש שישמש כמחשב רזרבי למחשב הראשי לתקופה של 15 שנה (יהיה בשימוש מועט ולכן אמור להספיק לתקופה הזאת). יש לי את כל החלקים חוץ מכרטיס מסך ואני מעונין שגם בעוד 15 שנה המחשב יריץ 70%-80% מהמשחקים בשוק. התקציב שלי לקניית הכרטיס הוא 2500 ש"ח, ואני מתלבט האם לשלם את הסכום הזה לכרטיס הכי חזק שאמצא או שאוכל להסתפק בכרטיס זול יותר.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס מסך 6200 טורבו קאש שבוע ימים ואני מאוכזב מימנו לאלה אני מעונין לקנות משהו יותר רציני שיריץ לי משחק כגון gta אנדרס fifa 2006 ועוד בסיגנון זה משהו בסכום של 400 עד 600 שח המחשב שלי הוא amd 3000+ לוח גיגביט ga-k8nf-939 גיגה ראם 512*2 240 גיגה צורב של nec 3550 איך המחשב בכללי?
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין בקניית מסך חדש בסביבות ה 900 שקלים. עכשיו שמתי עין כבר על המסכים של LG, סדרת FLASTRON (מי שמבין, בסדרת Flatron, יש "שטוח לחלוטין", ויש ez שזה "שטוח") Lg Flatron ez t710BH : http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=12&actType=&modelName=&globalCode=T710B&modelPrefix=40IE17&globalSuffix=000000¤tPage=&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelCategoryId=CTG1000497# המחיר שלו הוא 830 ב PCH. מצד שני דגם F700B שמוגדר כ"שטוח לחלוטין": http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=4&actType=&modelName=&globalCode=FB770H&modelPrefix=40IF17&globalSuffix=000000¤tPage…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קראתי את ה-faq וביקורות מהלינקים שצינו שם .. תקנו אותי אם אני טועה כרטיסים עם הציפ של פיליפס הרבה יותר טוב מהציפ של קונקסנט?? איזה כרטיסים מומלצים ?איזה כרטיסים מומלצים ?עדיף איכות ? thanks krembo
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מצלמה של SONY שהיא לא דיגיטאלית, היא מתחברת לוידאו ולטלויזיה ואפשר לראות בה בטלויזיה בלי להעביר לקלטות. כיוון שהמצלמה מכילה רגעים שכיף להזכר בהם, הייתי מעוניין להעיבר אותם למחשב, לערוך אותם לקטעים מסודרים והכל. הבעיה היא שאין לי מושג וחצי מושג בתחום הזה, דבר ראשון האם זה אפשרי? (לדעתי מאה אחוז כן) דבר שני איך? וכמה זה יעלה? חיבורים בין המצלמה לוידאו/טלוויזיה בכוונה לא ציינתי כי אני לא כל כך יודע, אני חושב משהו סטנדרטי
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות 1950XT 512MB המפרט שלי: Pentium D 925 DDR 512MB האם יהיה לי צוואר בקבוק ? ואם כן עד כה זה יהיה גרוע? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אוקיי הודות לכרישי הפורום הגעתי למסקנה שהשדרוג שהכי מתאים לי תקציבית זה ה4890 VAPOR X שנמכר בRSM ב660 שקל. מבחינת המערכת שלי אני משתמש בקוואד קור 8200 עם 4GB 800MHZ. כרגע אני ממש לא משתמש בOC +מחליף את הספק ל500/520W של SEASONIC. בעקרון 2 שאלות: אם יש אנשים שהשתמשו בכרטיס הזה,ידוע לכם על בעיות מיוחדות עם הכרטיס הזה?(הבנתי שהיה ליין של כרטיסים פגומים ראיתי על זה כל מיני תלונות בNEWEGG)חוו דעתכם בבקשה. ודבר שני הכרטיס משתמש בקירור מיוחד של VAPOR X ידוע על בעיות מיוחדות עם הקירור הזה? הבנתי שיש לו נטיה לפלוט חום לתוך המארז, המארז שלי זה אמנם לא מיני אבל מעבר לתוספת של מאוורר ג'נרי קטן אחד אין אצלי איזשהוא קירור מיוחד. האם צריך להוסיף עוד אוורור/קירור למארז?או שהVAPOR ל…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
הכרטיס שיש לי עכשיו: GF FX5200 128MB DDR+TV ======= אני רוצה להחליף אותו כדי להפעיל את כל המשחקים החדשים בגרפיקה המקסימלית (ככל שיותר) תקציב 1500 . תודה.
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שקל ואני מעוניין בכרטיס מהדור החדש לא משו ישן וטוב (FX5900 XT לדוגמא) אלה משהו חדיש ושיספק לי כל מה שאני צריך לגרפיקה טובה למשחקים שיחזיק לי שנתיים בכיף.... למי שיש רעיון או משהו לגבי כרטיס כזה שיגיד לי תודה אחים שלי
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ראיתי בסטיקי שיש את הדגם הזה ViewSonic VP930B הוא יקר לי וממה שראיתי הוא רק 8 MS אז ראיתי שVS הוציאו דגם 2MS מה אתם אומרים עליו? מקום גם כן לא חסר לי אז אני יכול ללכת על CRT פשוט יש כל כך הרבה דגמים שאני לא יודע מה לבחור אני מחפש מסך בסביבות ה2000 שקל אבל אני קונה מחול אז זה מעלה תאפשרויות.... קיצר תגידו לי מה עדיףCRT או LCD איזה דגם SweeT EviL
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי ההורים שלי החליטו לתת לי מתנה ליומולדת 1000 שקלים ואני מוסיף משלי כדי לקנות מסך LCD אני רוצה לקנות לפני שהמחירים מתייקרים אני אשתמש במסך לסרטים ומשחקים, ככה שצריך קצב ריענון טוב. 17 אינץ' לא פחות ולא יותר. בעקרון אין לי ממש הגבלת תקציב אבל אנלא רוצה יותר מ2000, ועדיף לי בסביבות ה1700-1800... לא רוצה לבזבז סתם כסף. אני אשמח אם תתנו לי הצעות לכמה מסכים, ואם אפשר גם חנויות שבהן הכי כדאי לקנות אותם. אם אתם יודעים תגידו לי בבקשה עד מתי כדאי לקנות שלא יתייקרו המחירים. תודה רבה. עריכה: מה המשמעות של פיקסלים שרופים? זה קורה הרבה במסכים? יכול להיות שבמשך הזמן פשוט ישרפו עוד ועוד פיקסלים? נשמע לא אמין
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך דק בגודל 19 מאחר והיום אני עובד עם מסך 21 אז אני רוצה שיחפוף בגודל בערך... קראתי הרבה מאמרים בדקתי השוותי ובאותה מידה חסכתי כסף הרבה כסף עכשיו אני מעונין לקנות את המסך... אני ראיתי את המסך של סוני הדגם הבא... SONY LCD 19" - SDM-HX93S עברתי על התכונות שלו יש לו תכונות מרשימות וגם מחיר כזה (סוני זה כל השוני?) מלבד נתון הזמן תגובה שהוא 25 מילישניות.. השימוש במסך העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט גריפקה פה ושם קידוד סרטים לא כל כך קשור וגם משחקים איך אפשר בלי לא בצורה מוגזמת פה ושם 8) אז אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה במיוחד לאור ההוצאה הגדולה עליו :-X האם אתה ממליצים על דגם אחר? חברה אחרת? אשמח מאוד אם תעזרו לי מאחר ואני מעונין להזמין מסך עד שבוע ה…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי ברצוני לרכוש מחשב חדש שישמש אותי לפעולות כלליות כולל משחקים! בגדול אני יודעה שה9600 חזק יותר אבל האים יש הבדל ברזולוציה של המסך שלי? 1024X1280 זה המפרט המתוכנן בגדול: E5200 + OC GB P31 4 GB 800 HZ נ.ב אני לא פריק של משחקים ועם משחק אחד שתיים לא יעלו על HIGH זה לא קריטי אבל כן היתי רוצה שהכרטיס יזיז משחקים ולא יתעייף לי אחר חצי שנה חחה עם תמצעו לי במחיר כזה את ה4770 זמין בחיפה אני אשמח תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס 4850 שהתחיל להרעיש והייתי מעונין להחליף אותו לכרטיס אחר, איזה כרטיס מומלץ עד 700 ש"ח שגם הספק שלי יוכל להחזיק וגם לא יוצר צוואר בקבוק עם המעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אאחחחח, אם רק היו מוציאים ת'צעצוע הזה לפני חצי שנה ... http://www.techpowerup.com/113335/Galaxy_Designs_Dual-Core_GeForce_GTS_250_Graphics_Accelerator.html
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1-רציתי לדעת מי הוא המתחרה הישיר של ה-Geforce 7950GX2, מבית ATI. (האם זה ה-REDAONX1900XTX?). 2-(אני רוצה לבדוק האם הבנתי את הנשוא הזה בצורה נכונה). האם ההבדל בין אפיק PCI-E עם 16X יותר טוב מ-PCI-E עם 8X, הוא שה-16X מעביר 16 ביטים לשניה, והשני מעביר רק 8 ביטים לשניה. (דרך אגב בהנחה שזה נכון, לאן הוא מעביר אותם למסך?) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
סדרת Vector החדשה של החברה הטאיוואנית מגיעה בכדי להחליף את סדרת Leopard מהדור הקודם - וסדרת Crosshair מתרחבת עם עיצוב ייחודי בהשראת Rainbow Six Extractionלכתבה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 עכשיו אפילו יותר מפעם כדאי לקנות X1900XT עם הקירור שנועה נותנת לנו למרות שלמי שיש את הסבלנות כמוני יחכה עד ירידת המחירים
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה המעלות של הכרטיס אני מפעיל את התוכנה ולא רואה את המעלות רק את הלוגו כמו בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם מערכות הגיימינג הניידות עומדות להפוך למשתלמות יותר מכל מה שהיינו רגילים אליו עד כה? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
ATI טוענים שראדון 9000 נועד להתחרות בGF 4 MX(אפילו שמשום מה הוא יותר יקר) אבל לATI כבר יש את הראדון 7500 שיתחרה בסדרה הזאת(GF 4 MX) במחיר יותר זול, נכון? ויש את הGF 3 TI 200 ואת הרדאון 8500 שהם קצת יותר יקרים והרבה יותר משתלמים כי 2 הכרטיסין האלו יותר חזקים מהראדון 9000 אזה בערך המחירים של הכרטיסים: RADEON 8500LE- כ750 שקל RADEON 7500- כ 500 שקל GF 3 TI 200- גם כ750 שקל GF 4 MX 440- כ550 שקל RADEON 9000- כ650 שקל אז בקיצור השאלה שלי היא, כל מבחר הכרטיסים האלו לא הופך את הרדאון 9000 לכרטיס הכי לא משתלם בשוק?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי NVIDIA הבניה שאין לה מענה ראוי לרמת הביצועים של כרטיסי 48XX nvidia משחחרים כנראה באמצע יולי כרטיס GTX 9800+(ליבה החדשה ) אשר אמור לתת מענה ראוי ל HD 4850 מחירו יהיה מוזל ויעמוד ככל הנראה.... 229$ 9800 הרגיל יעמוד על 199$ הנתונים הם מהירות ליבה תעמוד על 738MHz מהירות שעון 1836MHz http://www.vr-zone.com/articles/GeForce_9800_GTX%2B_To_Fight_Radeon_HD_4850/5896.html
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-