כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אני בקרוב קונה מחשב ואני די ננעלתי על הכרטיס הנ"ל, הבעיה שדי קשה למצאו עליו מידע. ההשקה הייתה די שקטה, אין שום בנצ'ים, קשה למצוא אתרים שמדגישים שהכרטיס במלאי וגם פרטים טכניים או השוואת אין עליו :\ מצאתי שתי פיסות מידע בקשר לכרטיס, בעיקר פירוט טכני, הבעיה שיש ניגוד פה ושם :\ http://xtreview.com/addcomment-id-855-view-sapphire-radeon-x1950-XT.html http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35351 אני לא יודע כמה האתרים אמינים אבל תראו שבאחד כתבו שיש לכרטיס סוג זכרון GDDR3 ובאחר כתוב GDDR-E, רציתי לדעת מה זה GDDR-E? וגם האם למישהו יש עוד מידע על הכרטיס...
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
באתר של נועה מצויין כי הכרטיס מתאים אך ורק ל XP MCE , אך באתר של החברה ( מהקישור בנועה ) מצויין כי ניתן לעבוד גם עם SP2. מדוע טרחו בנועה לציין רק MCE ? יש למישהו ניסיון עם הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך שבתוך הקישור אני רוצה לקנות אותו תגובות ועצות !! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1211&products_id=6976
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לפני חודש התקלקל לי ה4770 ונאלצתי לממש עליו אחריות. קניתי אותו בחנות מאוד ממולצת כאן בפורום, ולמרות זאת (ואולי באשמת היבואן) נאלצתי להמתין חודש עד שהגיע כרטיס חלופי. לטובת החנות יאמר שסופק לי כרטיס זמני, NVIDIA 6200 TC. בגלל שהכרטיס המקורי כבר לא מיוצר נאמר לי שהHD6670 הוא התחליף. הוא זהה בביצועים לכרטיס הקודם שלי?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטים הזה? או 5700U שווה קניה? ומה יותר טוב באותו טווח מחירים?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
עקב כך שהמסך שלי החליט להתפגר עשיתי היום סבב כדי למצוא מסך חדש והחלטתי שאני הולך על מסך LCD ההתלבטות היא כזו מסך של AOC עם זמן תגובה של 12ms מסך של CMV עם זמן תגובה של 16ms אבל לפי המוכר(אז אני לוקח את זה בערבון מוגבל) בעל שיטת תאורה חדשה שבה המנורה היא כמו נחש ועוברת בכל המסך במקום רק בחלק ממנו עכשיו המסך השלישי הוא Hyundai Q17 אני יודע שהוא מעולה וחד מאד אבל לא יצא לי לראות אותו פיזית בשום מקום בעיר שלי(באר שבע) אני גם יודע שהוא יקר משמעותית מהמסכים האחרים שפה (1000 שקל) אבל אם הוא באמת טוב כמו שאומרים אני מוכן ללכת על זה. מה דעתכם? וכמובן אם יש לכם הצעות על מסכי LCD איכותים שמיועדים למשחקים בעיקר אני כולי אוזן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
כאשר אני מנגן סרטים בWINDOWS MEDIA אני לא רואה את הסרט בTV אני רואה ריבוע שחור במקומו - מדוע ?.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, קניתי חלקים למחשב חדש (מKSP) והרכבתי בעצמי. להלן המפרט ובסוף אפרט את הבעיה: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL Channel 1066 Mhz CL5 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular לאחר ההתקנה של כל החלקים, התקנתי וינדוס והמחשב עבד לפחות כשעתיים. לאחר מכן בלי שנגעתי בכלום, המסך הפסיק לקבל INPUT מכרטיס המסך, ונורית החיווי של המסך הפכה מצהוב לכתום (כאילו שהוא לא מחובר לכרטיס מסך). בדקתי עם כרטיס מסך נוסף (ישן יותר) ושם המסך כן עבד. החלפתי את הכרטיס מסך בKSP לאותו דגם בדיוק בלי …
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
אז ככה... היה לי XP עד לא מזמן ובו התקנתי את הדרייברים והתוכנה של כרטיס המסך שלי (X1650PRO) הכל עבד נפלא! דרך התוכנה קינפגתי את הכרטיס גם לטלוויזיה שלי ועבד יופי עם הMEDIA CENTER.. לאחרונה קניתי VISTA ULTIMATE ואז התחילו הצרות... כל דבר לחפש דרייברים.. (אחרי שבוע מצאתי והתקנתי הכל.. חוץ מדבר אחד..) והוא - הכרטיס מסך!!! הורדתי מהאתר של ATI (שעכשיו משולב בAMD...) את הגירסה הכי חדשה שאמורה להתאים ל (VISTA 7.3) אז זהו.. שכנראה בATI לא עשו הכל כמו שצריך... (אם בכלל משהו..) ולעזאזל זה לא עובד!! באמצע ההתקנה הוא זורק לי הודעה שקובץ הINF (שאמור לתת את הפרטים של הכרטיס) חסר ולכן אי אפשר להמשיך (וזה כמובן היה אמור להיות עבודה שלהם...) קיצר אחרי ניסיונות רבים... (והתקנות עצמיות …
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש בכרטיס ZOTAC 9400GT, 512MB, 128BIT, DDR2 בתור כרטיס PhysX, ושהכרטיס הראשי יהיה NVIDIA GeForce GTX570?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
דגם ה- + ולא מה שיש בזאפ במחירים מוקצנים של 4000 שקל.. o_O
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, האם מסך דק "17 הוא נוח לרזולוציה של 1280X1024? מסך דק 17 הוא רק במעט גדול יותר מ CRT 17, ו CRT 17 נראה טוב (ומספיק גדול) רק עד 1024X768 ב LCD, מסכי 17, 18 ו-19 אינץ תומכים ב NATIVE של 1280X1024 שנראה לי קצת מוזר... האם כדי במקום 17 לקנות מסך 18 פשוט יחסית כמו MAG?? (יש להם 18 אינץ ב-3000 ש"ח !) אחת המטרות המרכזיות שלי במעבר ל LCD היא הקלה על העיניים, הבנתי שעל מסכי LCD ניתן להסתכל שעות ללא כאבי העיניים האופיני ל CRT (גם בREFRESH RATES גבוהים)... ואני לא רוצה לעבור ל LCD רק כדי לגלות שהפונטים קטנים ואני צריך לאמץ את העיניים. (אני לא רוצה לעבוד ב-1024X768 ב LCD) דבר נוסף, היכן ניתן לראות מסכי LCD באזור ת"א? תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם עדיף לי לקנות gtx 980 ti אחד או 2 כרטיסים אחרים שיעלו אולי קצת יותר אבל יהיו חזקים ממנו יחד.? והאם יש לך המלצה על כרטיס כזה? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי מסך חדש רוב השימוש בו הוא למשחקים חשבתי לקנות מסך של AOC LCD אבל אמרו לי שלא כדאי לקנות מסך LCD למשחקים בבקשה תנו לי המלצות מה לקנות ? בין 17 ל 19 אינץ אני פשוט לא סגור על הגודל ! תודה!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם הדרייבר האחרון מ ATI זה 4.3 אבל הכרטיס מסך שלי זה ASUS 9800XT ואני רוצה להוריד דרייבר מהאתר של אסוס הדרייבר האחרון באתר שלהם זה 7.97 והשאלה שלי האם הדרייבר הזה מהאתר של אסוס הוא מקביל ל 4.3 מהאתר של ATI ??? והשאלה השניה שלי היא האם הדרייברים שיש באתר של אסוס הם בעצם דרייברים של ATI שעברו איזה שהוא שינוי או שאסוס בונה את הדרייברים שלה באצמה ?? והשאלה האחרונה היא האם גם אסוס מוציאה דרייברים כל חודש כמו ATI ??
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך יד2, יש לי כמה שאלות ואשמח אם תאירו את עיניי. 1. בכרטיס יש חיבורים של 6+8 pins, בספק יש לי רק 6+6, חיברתי אותם למרות זאת ועדין עובד, יש סיבה לדאגה? להמשיך להיות עם זה ובהזדמנות (כנראה מחר) לקנות מתאם ל 8? 2. חיבורי ה HDMI רגישים מאוד (אני חושב שזה היה לי גם בכרטיס הקודם), כל תזוזה קטנה של הכבל והתמונה נעלמת. זה בעיה בחיבור של הכרטיס או בכבל HDMI? (קניתי מאייבורי לפני שנתיים בערך ב 30 ש"ח אחד - יש לי 2, אחד מחשב אחד טלוויזיה ושניהם רגישים) 3. כיצד אני בודק אם הכרטיס תקין? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה הורדתי את הדרייבר החדש נוידיה, ה-28.32.. מה אני יגיד לכם.. הדרייבר הזה כל כך גרוע שזה לא יאמן.. אני מקבל לאגים ב-UT לעזאזל.. רציתי לשאול את האנשים שיש להם את הכרטיס הזה, או מישהו שמבין טוב בדרייברים של נוידיה, מהו הדרייבר המומלץ ל-G-force 2 MX.. אני כבר הרבה זמן מחפש דרייבר נורמאלי.. שמעתי שה-23.11 מצויינים, אבל הם לא ישנים מדי ? אני מתכוון אם הם תומכים בטכנולוגיות החדשות של המשחקים או משהו כזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של sapphir רציתי לדעת על שיפורים גרפים משמעותיים לכרטיס (חוץ מOC ) משהו בסיגנון שינוי תדרים או צריבת ביוס ל9600PRO אוXT אפילו איך עושים את הדברים האלה?? אם אפשר בבקשה להציע איזה רעיון ולפרט כמה שיותר
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך לפי דעתכם חזק יותר: ATI radeon 7000 64mb sdr או geforce 4 mx 440 se 64mb ddr ה ATI הוא של SAPPHIRE והג'יפורס הוא של INNO3D
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הכרטיס שלי 7800GT הלך לעולמו השבוע. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח למפרט: AMD 3200 ASUS A8NE S939 1 GB זיכרון המחשב הזה ישמש לסרטי HD 720P ומשחקים כמו פיפא ודינר דש....חחחח זה לאחותי. איזה כרטיס מומלץ בתקציב הזה,חשוב מאוד ניגון סרטי 720P חלק כי הוא מתחבר לLCD 32 אינץ' HD READY. תודה.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים בין 8800GT ל- 8800GT X2??? אני פשוט אולי אוכל להשיג עוד אחד ורציתי לדעת מה ההבדל בביצועים...
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי RX 600 XT עם TV OUT.... חיברתי אליו כבל RCA ל S-VIDEO וזה לא מראה לי טוב בטלוויזיה.....(זה מראה לי צצבעוני אך בכול זאת מאוד מוזר ומאוד לא מובן ) הכבל הוא 4 פינים ב S-VIDEO ולעומת זאת אני יכול להכניס כבל עם 9 פינים ל חיבור ה TV-OUT שלי וחבר שלי אמר לי של ATI צריך כבל 9 פינים..... עכשיו רציתי לשאול האם צריך קבל עם 9 פינים ? ואם כן אז איפה קונים כי בכול חנות שהלכתי אליה יש להם רק עם ה 4 פינים... תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הוא ממש זול כ 570 ש"ח . 1.איך הוא מול GE FORCE 4 MX?מה ההבדלים בניהם? 2.איך האיכות שלו באופן כללי? 3.האם יש כרטיס מתחרה זול יותר וטוב יותר? 4.האם בסופו של דבר הוא שווה קנייה? תודה מראש שרון
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-