עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ?! קיצור אני חושב שהגיע הזמן שאני צריך לקנות איזה כרטיס מסך ולהחליף את הג'יפה 5 ( 200 ) שלי ... נו כי כמה עוד אפשר " להרגיש בלי " ... אז ככה , התקציב שלי כרגע הוא 700 - 800 שקל , אני לא חושב שאני הולך לחרוג לכיוון ה- 1000 .. הספק שלי הוא ג'נרי ( ראו מפרט ) . טוב עד כאן ותודה לכם !

2. אז ככה. יש שני מחשבים כאשר אחד הוא מרכזי לALL AROUND כבד ומתיש והשני HTPC לשימוש עיקרי של צפייה בHD. עכשיו אני מעוניין לשדרג את הכרטיס ה ASUS GTS8800 640 MB עם שני כרטיסי HD4870 של ATI... יש לי הרגשה שהכרטיס הזה הולך לעשות שמות ל NVIDIA ביחס איכות כסף הם כבר עשו עם ה HD4850,גם אם בסוף התברר ש4870 לא מצדיק שדרוג אני אלך על צמד 4850. לשאלתי- היות ו GTS8800 הוא באמת כרטיס חזק ואיכותי ,אין לי מושג איך הוא ב HD חשבתי אולי להעביר אותו ל HTPC במקום ה SHAPPHIR HD2600 PRO 512 MB. אבל מישהו אמר לי שקיים סיכוי לא קטן שATI עושה עבודה טובה יותר עם HD מאשר ה GTS. למכור אותו נראה לי לא כדאי ועדיף להשאיר אותו על HTPC ולמכור כבר את HD2600 . מה הייתם עושים במקומי? (המפרטים של המחשבים <…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  3. שלום! לאחר שהחלטתי לקנות את ה- 6600GT של nVidia, נתקלתי בקושי להחליט על החברה. החברות/הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם: Albatron 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT PNY 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT Gainward 6600GT 128MB Ultra1960 PCI-E VIVO Gigabyte 6600GT 128MB 128Bit PCI-E VIVO ברצוני לדעת מאיזו חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס, ולמה דווקא ממנה? אם יש אחת מהחברות הנ"ל שאתם "פוסלים על הסף", אנא אמרו לי למה. בתודה מראש, נמרוד.

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  4. שלום! לאחר שהחלטתי לקנות את ה- 6600GT של nVidia, נתקלתי בקושי להחליט על החברה. החברות/הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם: Albatron 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT PNY 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT Gainward 6600GT 128MB Ultra1960 PCI-E VIVO Gigabyte 6600GT 128MB 128Bit PCI-E VIVO ברצוני לדעת מאיזו חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס, ולמה דווקא ממנה, תוך התחשבות במחירים ובתוצאות של באנצ'מרקים. אם יש אחת מהחברות הנ"ל שאתם "פוסלים על הסף", אנא אמרו לי איזו ולמה. בתודה מראש, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  5. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה לקנות אני חושב על 6800 רגיל אבל לא יודע של איזה חברה בבקשה תמליצו לי על החברה הכי אמינה והכי טובה תודה המיפרט שלי הוא amd 2800+ 786ram ddr 400 mxtor 80 8 bufer main bord k7n2 delta ilsr nforce 2 ultra 400 fx5900xt albtron יהיה לי צוואר בקבוק אם הכרטיס החדש? :s05:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ישנו את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=976 במחיר ממש טוב (1200 שקל) אך הוא 256MB האם כדאי להשקיע בו את כספי? והכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 במחיר של 1400 שקלים האם הוא שווה את ההשקעה? תודה לעונים. גיא.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  7. וכן חוות דעת על עצם הרעיון אם כדאי או לא.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by Idanp,

לפי מה שהבנתי הוא המשתלם ביותר בתקציב שלי באיזור 900-800 שקל איזה חברה מומלצת יותר ? כל המחירים דומים וזה מיועד למפרט שבצד, מתאים?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  9. אני כרגע עם 760 ולקראת כל המשחקים החדשים אני מעוניין להחליף אותו למשהו חזק יותר. אני מביא את הכרטיס חדש בגרסה הרגילה שלו ב 2500 ואת הגרסה עם השלוש מאווררים ב 2600 שווה לקחת או שיש במחיר הזה משהו יותר טוב?

10. אם אתם מוכרים בבקשה פרסמו.. בעקרון לא משנה יד שנייה או לא אבל שיעבוד כמו חדש... ומחיר נדבר. ;D

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  11. Started by gargar,

אני מקווה שאני לא עובר על חוק כלשהו... הרגישו חופשיים למחוק אם כן. בכל מקרה, icq 436751 ואני גר ברמת גן

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  12. שלום. כרגע אני עם זוג 6950 פתוחים ל 6970 בנוסף יש לי 460GTX שמשמש ככרטיס פיזיקה. יש לי קונה לשלושת הכרטיסים ובמקומם אני רוצה לקחת את Gigabyte GTX760 Windforce X3 כמו שבכבר ציינתי בכותרת. השאלה שלי האם הוא חזק יותר מהמערך הנוכחי?....האם כדאי לעבור לכרטיס מסך יחיד? הדברים שזה יפתור לי שאני מודע אליהם זה: הרבה פחות פליטת חום פחות בעיות עם דרייברים ותאימות דורש פחות חשמל

13. מעוניין לקנות את ה 570GTX מה אתם אומרים עליו ? אני ארגיש ביצועים בין ה 460GTX לבין ה 570GTX ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. Started by BloodyW,

1) איזה כרטיס יותר כדאי לי? 2) הספק הזה ENERMAX LIBERTY 500W יחזיק אותם? 3) בכמה אחוזים אני אראה שיפור בביצועים מהכ"מ הנוכחי שלי 1950 פרו? ובמיוחד על רזולוציה של 1680*1050?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  15. שלום... השאלה - כמו בכותרת. יש משהו מומלץ מבין PowerColor, Connect3d, ASUS וכו'... ? ומה אחוז המע"מ שלוקחים על הכרטיסים האלו בארץ? דבר אחרון - מה תאריך השחרור העדכני ביותר המאושר של כרטיס ה- Fermi?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. שבת שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מדגם Leadtek WinFast PX8800ULTRA 768Mb, האם שווה לי לקנות? ומה המפרט הטכני שלו? תודה מראש לעזורים

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הכרטיס הנ"ל מוצע לדעתי במחיר זול מאוד בפנדה 1699 לא צריך להגיד לי שלא כדאי לקנות אצלם, כי אני בסך הכל מרוצה. כרגע יש לי 9500 פרו של הרקולס ובא לי להקיא ממנו, אי יציבות בלתי נסבלת, והוא גם חלש יחסית.. לא סוחב בDETAILS הכי גבוהים, לא ציפיתי ממנו לכזאת שפלות , מה גם בזמן האחרון הוא עושה בעיות. קיצור, החלטתי לעבור לnVidia בשל היותם יציבים יותר. מה דעתכם, שווה לקחת את הכרטיס הזה ? FX 5800 זיכרון 800 MHZ מהירות ליבה כנ"ל תודה לכולםםםםםםםםםםם :-*

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים הבאים: radeon x850 xt 256 mb agp אפשר גם XL או PRO וגם אפשר X800 חברה:לא כל כך משנה.. ICQ-274971492 טלפון-0776460021 (שמי רמי) על המחיר אני עדיין לא סגור אבל הוא גמיש ויש על מה לדבר תלוי גם בכרטיס..אז דברו איתי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by m3tr0x,

שלום פורום תצוגה וגרפיקה, אני מעונין לקנות כרטיס מסך X800 ויש לי תקציב של 2000ש"ח אני מחפש כרטיס שיהיה טוב מבחינת החברה שלו אבל לא יעלה על 2000ש"ח כמובן שאם יש לכם הצעות טובות יותר לקניית כרטיס אחר בתקציב שיש לי אתם מוזמנים לשתף אותי...............

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by RoyShefy,

אתם עדיין ממליצים על הP75F+ של VIEWSONIC www.mardanit.co.il/categ.phtml...mp;prodid=17350 אתם יכולים להגיד לי מה טוב בו ומה רע יעני עד הפרט האחרון כי אני לא מבין כלום....אבל בבקשה אני מחפש תשובה מאוד מפורט אני רוצה להרגיש שבע רצון בקניית המסך הזה אני רוצה לדעת על מה אני מבזב תכסף יש לי בעיקרון 1500 שקל זה יותר ממה שהמסך עולה ואני חושב על מסך 19" ואני לא בטוח שאני רוצה אחד כזה כי לפי מה שאני יודע ה17" הרבה יותר איכותיים בהשוואה למחיר. אולי אתם מכירים מסך 17" שמגיע למחיר של 1500 והוא יותר טוב ושווה מP75F+ ואם אפשר פירוטים למה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. אני רוצה בעצם להבין מה אני קונה כי הפעם האחרונה שאני קניתי כ. מסך זה היה או ג'יפורס 2 או 3. (קניתי 2 ונשארתי איתו עד לפני שבועיים) חובה שלא ניתן להתפשר 1. תמיכה בHDTV (לא שהוא בקושי יריץ אלא שיריץ באופן חלק) 2. תמיכה בDX10 (מותקנת לי ויסטה) 3. אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה אז שיהיה לי חיבור איכותי. 4. אני מתכנן גם לחבר את כרטיס הטלויזיה שלי (שהוא ממש ישן טילים ואני לא יודע אם אני אחליף אותו) המסך שלי כרגע הוא LG CRT 775FT 17" אני רוצה שתסבירו לי איך בעצם קובעים את הטיב של כ. המסך מפני ששמתי לב שהפרמטרים התרבו בצורה מטורפת. אני מחפש להוציא בסביבות ה400 ש"ח. אם זה לא מספיק ועדיף לי לחכות להורדת מחירים אז פשוט תגידו. תודה

• 22 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by User,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode=96 יש מצב אני רוצה לקנות בשביל ה XBOX360 . נראה מאוד שווה המחיר, הגודל, המפרט ( תומך HD READY ) והמחיר. ראיתי טלויזיות יותר קטנות ביותר כסף ו AOC חברה טובה נכון ? HD READY זה HD רגיל או שזה שונה ? בבקשה תגובות מהר כי זה נראה לי מזה שווה . עריכה : מצטער ששמתי את זה פה שמישהו שיש לו אפשרות שימחק את ההודעה הזאת בבקשה . אני שם אותה בפורום של ה LCD .

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. שלום לכם קהילת גראפיקה שמעו, לפני שנתיים אבא שלי היה קונה מחשבים במכרז, אני מודה, היום, אני יודע איזה טעו נוראית זו, בזכות עזרה מהרבה מאמרים שקראתי, ניסיון אישי וכמובן HWZONE. לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא קונה מסך LCD לחדר משפחה בעקבות שנהרס לנו המסך, הדבר הראשון שהוא חשב עליו, כמובן, 'המכרז של המדינה', מכיוון שאני יודע שמכרז עובדים על אנשים בנושא במחשבים, תיארתי לעצמי שהם יעשו אותו דבר בטלויזיות. עצרתי בעדו ואמרתי לו שיתן לי שבוע להתייעץ עם מומחים, כמובן שHW הם הראשונים. (אחרי זה קהילות פוקט ) לעניין: אני מעוניין בטלויזית LCD, אני רוצה הצעה ל32 אינץ, ל37 אינץ ול42 אינץ. בקשר למחירים אני יברר לבד בזאפ וזה, תרשמו רק חברה ודגם. התקציב בעיקרון לא כלכך מוגבל, רוצ…

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by elada22,

המליצו לי על ה8600 אם אני לא טועה, בכל מקרה היום התקציב שלי הוא בסביבות ה700 ש"ח זה מפרט המחשב שלי: AMD ATHLON 3600+ DUAL CORE ASUS M2A וזיכרון 512 יש לי תושבת של PCI החדש הזה אז ככה שאין בעיה. רציתי לדעת גם לגבי כרטיסי מסך של חברת ATI הם נראים ממש זולים והשאלה איזה מהם טוב בשבילי? אני לא הולך לשחק כמו גיימר ואני לא מריץ ויסטה (תודה לאל רק אקס פי).

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  25. שלום, המערכת שלי מפורטת בצד ימין, לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן או לשדרג או לרכוש כ. מסך חדש משום שנוכחי מגמגם מאוד. מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס (ואני לא הולך לחזור הביתה כל שבוע) ההבנתי שלהשקיע במחשב חדש זה יהייה ביזבוז. לכן אני רוצה להאריך את החיים של המחשב הנוכחי כמה שיותר. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס EVGA GeForce 7800GS לאפיק AGP בבערך 1700 שקל. איך הכרטיס? הוא כדאי? האם הוא יאריך את החיים של המחשב למקדימום שניתן ללא החלפת שילוש? (אני גם מתכוון לשדרג לספק איכותי יותר מה-HEC 300W שיש לי כרגע על מנת שהוא יחזיק את המחשב) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.